Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim ne güzel olur balıkesire atansan
belki aynı okulda görev yaparız süper olur valla
hakkında hayırlısı olsun canım benim...
tatlım kayınvaliden görse ne bilecek başka bişey için dersin...
inş şifa olur kocişine aldıkların...

Her ayın ilk çarşambası Meryem suresi
Her hicri ayın ilk çarşama gecesi ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her hicri ayın ilk çarşambası devam edilir.

Nette gezinirken gördüm ben bilmiyordum sizinle paylaşyım istedim

aynen canım peynir zeytinde olmasa zaten aç kalırız
çok iyi yapmışsın çok yemek yaparak cuma da kocişinin yanına gidersen çok iyi olur.
evet hayatım yarın cadımla başbaşayım. evi temizlemdim bile bile. nasıl olsa yarın alt üst olacak

tamam canım benim senide ekliyorum listeye...
allah kabul etsin inş...
bundan sonra fırsat buldukça okursun sıradaki arkadaşa...
sıra sana gelincede senin surelerinde okunur...
rabbim okunan sureleri edilen duaları kabul eder inş...
canım benim biliyorsun bende öğretmenim ama ben okuldan gelir gelmez geçiyorum pcnin başına
kaan hocayada gitmenize az kalmış inş hayırlı haberlerle dönersiniz...
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim dua edicem sizin için...

ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------1 yasin
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------1 yasin 1 meryem
FLZASK----------------------------------------2 meryem
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------1 meryem
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------1 meryem
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 2 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

kızlar lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı eşimin sperm sayısı 29.000 milyon kendi içinde hareketliliği yüksek fakat ileri hareket yüzdesi %37 doktorumuz bize hemen aşılama önerdi ben eşim kabul etmedi bu ay tek tüpüm kapalıydı açıldı keçiboynuzu kürüne başladım sizce ne yapmalıyız?

iyi etmişsin bebekimm nasıl olsa yarın seninki gidince temizlemek zorunda kalacaksın
gezenti eltin yarın nereye gidecekmiş bebekimm

Amin amin amin inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmesin bebişlerimizi kucagımıza nasip etsin

Canım biliyorum seni, benim öyle bir şansım yok malesef ancak akşam evde girebiliyorum o da eve gel az dinlen yemek yap koca gelsin hazır ye topla ooooooo akşam olmuş kat ve kat yorgunlukla yat ertesi günü aynı yorgunlukla okula koştur neyse onlarla olmak eglenceli oluyor her ne kadar çocuksuzluğumu hatırlatsada kafa dağıtıyoruz işteee..

iyi etmişsin bebekimm nasıl olsa yarın seninki gidince temizlemek zorunda kalacaksın
gezenti eltin yarın nereye gidecekmiş bebekimm

temizlik yapacakmış hayatım. cumartesi günü varmış. ben cadımla vakit geçirmeyi çok seviyorum.
bide yarım yamalak konuşmaya başladı bi görsen

esenboğada servisler var onlarla merkeze gelirisniz canım ondan sonrası bi taksiyle filan gidersiniz kolay olur. sıkıntı yapma canımcım bulursunuz

inşallah yolumuz açık olsun iyi haberler alalım.. Rabbim maddi manevi çektiğimiz sıkıntının karşılığını verir inşallah

selam canlarım ben geldimmmm
ders çalışıyorum yaaaa bi bakayım napıyosunuz dedim..
anlayacağınız elim işte gözüm oynaşta

slm cnm ne dersi çalışıyosun merak ettim bende kpss ye hzırlanıyom ne zaman ara versem pc açıp burayı okuyorum bi bakıyorum saatler geçmiş bir türlü konsantre olamıyorum yaa

canım benim dersim 2de bitiyor...
eve gelir gelmez pcnin başına geçiyorum :126:
iyice dinlenince kalkıp yemeği yapıyorum...
canım benim ne yapacaksın herşey hatırlatıyor zaten bize bu durumu...
inş bugünlerde geride kalacak ve hayırlısıyla kavuşucaz hepimiz bebişlerimize

merhaba arkadaşlar hepiniz nasılsınız?
bir haberi paylaşmak istiyorum..

ntvmsnbc

Güncelleme: 15:39 TSİ 04 Ocak. 2012 Çarşamba

Mart 2011’de Japon bilim insanları farelerin testislerinden alınan doku örneklerinden sperm üretmiş, bu spermlerle 12 farenin doğması sağlamıştı. Yöntem, kısırlığın çözümü için büyük umut olmuştu.

Alman ve israilli bilim insanları da benzer bir çalışmaya imza attı. Bilimciler, erkeklerde kısırlık sorununun aşılmasını mümkün kılacak bir çalışma yaptı.

Nature dergisinde yayınlanan araştırma kapsamında laboratuvar ortamında sperm üretildi..

Fareler üzerinde yapılan deney, testislerden alınan germ hücrelerinin laboratuvarda uygun şartlar yaratılarak sperm hücrelerine dönüştürülmesine dayanıyor.

Spermlerin ana hücresi olan germ hücreleri uygun ortam sağlandığında tıpkı vücuttaki gibi olgunlaşıp sperm haline geliyor. Yani, erkeğin kısırlık yaşadığı durumlarda sperm bağışına artık gerek kalmayacak.

Fareler üzerindeki deneylerden olumlu sonuç alan bilimciler, yöntemin insanlarda da olumlu sonuç vereceğinden umutlu. Üretilen spermlerin herhangi bir genetik bozukluğa yol açmadığından emin olmak için fareler üzerindeki çalışmalar devam ediyor.

Uzmanlar, çalışmanın kısa zamanda insanlar üzerinde de denenebileceğini belirtiyor.

Son düzenleme:
temizlik yapacakmış hayatım. cumartesi günü varmış. ben cadımla vakit geçirmeyi çok seviyorum.
bide yarım yamalak konuşmaya başladı bi görsen

bebekimm şaşırttı beni valla eltin
oooo ne tatlıdır şimdi o ya tam ısırmalık

inşallah yolumuz açık olsun iyi haberler alalım.. Rabbim maddi manevi çektiğimiz sıkıntının karşılığını verir inşallah

aminnnn inşallahh canım. iyi haberlerle gelin inşallah.
siz ne zaman m.tese oldunuz canım? azosperm sebebiniz neydi ?
bizde ilk tesemizi olduktan sonra kaan hocada aldık soluğu yaklaşık 6 aydır tanıyoruz hocayı. güzel motive ediyor. tedavi planı güzel. direk m.tese demiyor en azından bitkisel filan kullanmamızı istiyor.
inşallah sizede güzel şeyler söyle umutla gelirsin bize güzel haberler verirsin

ne komiksin canım ya yorumlarına bayılıyorum... çuvaldız mı??? 9:9 inşallah bu son olur canım gerçekten hem zor hem çok yorucu bi süreç ama ne yapalım elimizden geleni yapacağız... jklm'den haberim yok hiç girmiyor artık özel mesaj felanda gönderdim ama görmedi sanırım yanıt gelmedi bende merak içerisindeyim...

günaydın canım
ayy sende mi kaynananın kıskançlıklarını çekiyorsun
amannn napam onlarda oğullarının şeyini görmeye meraklı

9:9 sen çok yaşa gerçekten meraklılar... kaynanam iyidir ama ara sıra iyi saatte olsunlar geliyo bi tavır alıyor...genelde hep benim dediğim olsun hali içinde... birde eşimin tekrar tese olmasını istemiyor ona sinir oluyorum ben o kadar sıkıntıyı çekiyorum o oğlum ameliyat olmasın diyo neyse kötü düşünmek istemiyorum çoğu kaynanalara göre iyidir heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…