dün yazamadım cnm ya k.bakma daha önce demiştim sanırım öğretmenlik mezunuyum eşim balıkesirde askerlik yapmış orası çok güzel diyo orayı tercih etmeyi düşünüyorum kimbilir belki olur.bende bugun aktara gitmeyi düşünüyom senin verdiğin kür vardıya ordaki malzemeleri alıcam ama kaynanamda çarsıda aksilik olurda denk geliriz diyede vazgeçesim de var bakalım :)
siyah çay çok içme bebekim kansızlık yapıyo onun yerine bitki çayları içmeye çalış..
pc kapanmak üzere şarjı bitiyo..
sonra görüşürüz yine tatlım kendine iyi bak
Her ayın ilk çarşambası Meryem suresi
Her hicri ayın ilk çarşama gecesi ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her hicri ayın ilk çarşambası devam edilir.
aman canım neyapalım tembeliz biz
millet sırf kendi için bile neler neler yapar ben hiç bişey yapmam
allahtan önlemimi aldım yoksa zeytin peynire taim edicektim 1 hafta
demek yarın küçük cadıyla başbaşasın ha allah kolaylık versin
esenboğadan uzak olacak o zamn canım. biz tren garından gidiyoruz. ordan taksiyle 10-15 dk sürüyor. esenboğadan baya uzun sürer canım. bulursunuz canım o kadarda zor bi yerde değil.
Ben listede yokum ama bende 1 meryem suresi okumak isterim...
Aslında buralara takılıyorum hele ki geçen sene başlarında eskiler bilir hep buralardaydım tedavimiz süresince.. malesef ilk tedavimiz olumsuz sonuçlandı mtesede sperm bulunamadı şimdi kaan hocayla başladık yola Allah sonumuzu hayır etsin inşallah... Neyse öğretmen olduğum için vakit bulup giremiyorum bu topikte maşallah çok hızlı akıp gidiyor yetişemiyoruz sohbetinize :))
hadi yaaayandık desene (
aynen canım peynir zeytinde olmasa zaten aç kalırız
çok iyi yapmışsın çok yemek yaparak cuma da kocişinin yanına gidersen çok iyi olur.
evet hayatım yarın cadımla başbaşayım. evi temizlemdim bile bile. nasıl olsa yarın alt üst olacak
tamam canım benim senide ekliyorum listeye...
allah kabul etsin inş...
bundan sonra fırsat buldukça okursun sıradaki arkadaşa...
sıra sana gelincede senin surelerinde okunur...
rabbim okunan sureleri edilen duaları kabul eder inş...
canım benim biliyorsun bende öğretmenim ama ben okuldan gelir gelmez geçiyorum pcnin başına
kaan hocayada gitmenize az kalmış inş hayırlı haberlerle dönersiniz...
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim dua edicem sizin için...
iyi etmişsin bebekimm nasıl olsa yarın seninki gidince temizlemek zorunda kalacaksın
gezenti eltin yarın nereye gidecekmiş bebekimm
esenboğada servisler var onlarla merkeze gelirisniz canım ondan sonrası bi taksiyle filan gidersiniz kolay olur. sıkıntı yapma canımcım bulursunuz
selam canlarım ben geldimmmm
ders çalışıyorum yaaaa bi bakayım napıyosunuz dedim..
anlayacağınız elim işte gözüm oynaşta
Amin amin amin inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmesin bebişlerimizi kucagımıza nasip etsin
Canım biliyorum seni, benim öyle bir şansım yok malesef ancak akşam evde girebiliyorum o da eve gel az dinlen yemek yap koca gelsin hazır ye topla ooooooo akşam olmuşkat ve kat yorgunlukla yat ertesi günü aynı yorgunlukla okula koştur neyse onlarla olmak eglenceli oluyor her ne kadar çocuksuzluğumu hatırlatsada kafa dağıtıyoruz işteee..
temizlik yapacakmış hayatım. cumartesi günü varmış. ben cadımla vakit geçirmeyi çok seviyorum.
bide yarım yamalak konuşmaya başladı bi görsen
inşallah yolumuz açık olsun iyi haberler alalım.. Rabbim maddi manevi çektiğimiz sıkıntının karşılığını verir inşallah
günaydın canım gülü seven dikenine katlanır.bizimkiler dikenlikten çıkmış çuvaldız olmuşlar ama neyseinşallah canım bu yolda çektiğin son sıkıntı olur bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur.bizede umut olursun. canım bir şey sorucam bizimle aynı sorunlu olan jklm arkadaşımız vardı onlarda tedaviye başlamışlardı fakat haber alamadık kendilerinden senin haberin varmı?
günaydın canım
ayy sende mi kaynananın kıskançlıklarını çekiyorsun
amannn napam onlarda oğullarının şeyini görmeye meraklı
bebekimm şaşırttı beni valla eltin
oooo ne tatlıdır şimdi o ya tam ısırmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?