Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

slm tam çıkıcam eşimi aradım gideyimmi diye sordum o da yalnız gitme ben yarın izinliyim beraber gidelim dedi cnm benim kaynananın bilmediği yoktur sanırım arkamdan aktara girip ne aldığımı öğrenir ha olmadı aniden baskın yapar yani bir şekilde anlar aslında anlaması benim işime gelir ikidebir laf sokup duruyo ne zaman cocuğunuz olacak diye ben de derim durumu ama eşim üzülsün istemem sırf bu yüzden kendi aileme sorunun bende oldugunu söyledim eşim üzülmesin diye

canım benim hoşgeldin
nerelerdesin sen bunca zamandır hiç gelez oldun topiğe...
bi sıkıntı mı var yoksa bi süre kafanı mı dinlemek istedin ??
inş herşey yolundadır...
canım inş bu söylenilenlerde en kısa zamanda gerçekleşir...
ozaman tüm sıkıntılarımız geride kalır...
rabbim yolumuzu açar inş

çok güzel bir haber bu canım spermi olmayanlar için büyük bir umut gerçekten... inşallah yakın zamanda uygulanmaya başlar...

aynen canım bazı kaynanalara göre bende şanlı olduğumu düşünüyroum.
sadece bişlmeden bişeyler üzerindeki ısrarları beni çileden çıkarıyor. bide oğlunu kıskanması
napalım herşeyimize karışmıyorlar en azndan buda iyi bişey dimi ama

çok şaşırtırrr
hemde ne tatlı face resimlerini koyayım bi arada bak. benimn cadıma ne kadar tatlı

koy bebekimmm ikinizin fotolarını göreyim tatlı cadıyı bende
rabbim sanada mis kokulu bebişlerini versin en kısa zamanda inş
ozaman hep beraber oynarsınız

yok canım çok şükür bi sorun yok hayatımda azo dışında..
ben böyleyimdir günlerdir kimselerle görüşmedim..kabuğuma çekildim ama çıkma vakti geldi..

sizi çok özledim bu haberi okuyunca da hemen paylaşayım dedim..inş hepimize umut olur..
ne var ne yok baharcım eseslim ve diğer ark.lar nasılsınız, olumlu gelişmer var mı sizlerde?
hepinizi

ya şimdi akşam akşam günahlarını alıyoz kaynanaların ama benimkide aynı bilmediği bir konuda bile sanki o konunun profösörü gibi davranması beni deli ediyor.sırf ben doğrusunu bilirim havalarında ama ben hiç sesimi çıkarmam eşim gerekeni yapar çoğu zaman küser oğluna beni azarlıyon diye sonra yine aynı ama adı üstünde kaynana işte illa kaynayacak kaynatacak :)

ya şimdi akşam akşam günahlarını alıyoz kaynanaların ama benimkide aynı bilmediği bir konuda bile sanki o konunun profösörü gibi davranması beni deli ediyor.sırf ben doğrusunu bilirim havalarında ama ben hiç sesimi çıkarmam eşim gerekeni yapar çoğu zaman küser oğluna beni azarlıyon diye sonra yine aynı ama adı üstünde kaynana işte illa kaynayacak kaynatacak :)

çok şükür canım bende iyim güzel bir haber paylaşmışsın inş.gerçek olur o çalışmalar benim pek umudum yok kök hücreden dündü tv programını izledikten sonra.
onun dışında demir hapları kullanıyrum ben demir depolarım boşalmış
başkada bir gelişme yok canımcım

iyi ozaman canım benim yarın alırsınız kocişinle...
demek senin kayınvalide fena haa
allah kolaylık versin canım boşver sen onun dediklerini...
canın yanıyordur ama ne yapacaksın...
eşin üzülmesin yeter...
o kendi anlatmak isterse ozaman anlatırsınız daha iyi olur...

arkadaşlar benim pc de mi sorun var.. mesajlar gitmiyo galiba..
eseslim bahar size özel mesaj attım inş. gelmiştir.. sonra tekrar gelmek üzere çıkıyorum şimdi.. sizi..

geçmiş olsun canım.. Rabbim şifalar versin.. bende de vardı ilaçlar kullandım düzeldi ama çok uzun süredir ölçüm yaptırmadım..

inş. gerçek olur dediğin gibi canım ne yapalım..hayırlısı olsun herşeyin..

aman öyle olsun canım benim...
kendini dinlemişsindir bi süre ama dediğin gibi artık çıkman lazım kabuğundan...
çünkü uzun zamandır görünmüyorsun özledik seni
canım bizim 2. ayımız doldu tedavide ve genartta sperm testi yaptırdık 23 aralıkta...
1 tanecik hareketli spermciğimiz bulundu ve donduruldu
şimdi 3. aya geçtik hakkımızda hayırlısı artık...
siz de durumlar nasıl canım benim ??

niye kimse hiçbişey yazmıyor?
eseslim ve bahar canlarım size özel mesaj attım...

canım benim eseslimle telde konuşuyorduk ondan geç gördüm mesajını kusura bakma

arkadaşlar benim pc de mi sorun var.. mesajlar gitmiyo galiba..
eseslim bahar size özel mesaj attım inş. gelmiştir.. sonra tekrar gelmek üzere çıkıyorum şimdi.. sizi..

canım ben mesajını görür görmez cevapladım...
tamam canım kendine dikkat et bizide ihmal etme tamam mı
bende seni öpüyorum görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…