olmaz dimi mareayy kaynanalarsız olurmu hiç mare
a.s canım hoşgeldin amin sağolasın sen nasıllsın
çok şükür ıyıyım çok mutluyum
maşallah canım Allah daha da iyi etsin inşallah.
teşekkür ederim canım o senin bakan gözlerinin güzelleri.
ben seni daha önce eklemiştim
sende fıstık gibisin
bende mutlu oluyorum bebekimm çok faklı oluyor ya
bebekimm ben sana faceden mesaj gönderdim gördün mü ??
ben iyice tombikleştim :)))yaşlandımm beenn
kızlar siz ne güzelmişsiniz faceden ekledim esselim ,bahar 85 .allah yüzleriniz kadar kaderinizide güzel yazmıştır.iinnnşşşşşaaaaaahhhlllaahh
şimdi gördüm bebekim ama çıkmam gerekiyor üzgünüm yarın detaylı bakar yazarım olurmu bitanem
çıkmak zorundayım bitaneciklerim
kaynanama gidiyorum
öpüroum hepinizi kocamannn
ayy benim kociş de izin vermiyo face'imin olmasına ben de istiyorum arkadaşları görmeyi ama olmuyo işte demek senin kocişin de benim kocişin kafasındanbenim face yok yaa bende merak ettim şimdi keşke olsaydı ama eşim istemedi bende tamam dedim belki ilerde olur hahaha:)
kaynanama gidiyorum
amin canım inşallah
evet canım kısmetse cumaya hallolcak o iş
inşallah canım benim sağol
bu arada kocişinle Allah sağsalim kavuştursun canım
neyseki bizler varız yani dimii
canım benim çok teşekkürler
o senin güzel bakan gözlerinin yansıması bitanem
sende çok güzelsin maşallah...
inş bebişlerinle o yüzündeki güzel gülümseme daha da perçinlenecek canım benim
kaynanama gidiyorum
benim face yok yaa bende merak ettim şimdi keşke olsaydı ama eşim istemedi bende tamam dedim belki ilerde olur hahaha:)
bende ıyıyım canım sağol bıtkısel tedavı yapıyorduk bugunde normal doktora gıttık tedavıye başladık umarım guzel sonuçlar alırız
Ay evt bi doyamdım gezmelere bebiş olunca daha gezemem belki o yüzden şimdi gezeyimm bariii
sizi unuturnuyum hep aklımdasınız gelir gelmez ilk işim bilgiayarı açmak oluyo hiç bişey yapmadan
Ayy canlarımm benimmmm
aman şu kocişlerinizde niye karışırlar faceye
canım benim napalım ilerde açarsan ozaman görürüz birbirimizi artık
Anka D-f 4 Ocak 17:09
BİR KAÇ YIL SÜREBİLİR (Bir kaç yıl genelde 1-3 yıl olarak bilinir)
Alman ve İsrailli bilim adamlarının yaptığı ortak çalışma sonucu kısırlık belki de tarihe karışacak. Bu çalışma sonucu kısır erkekler çocuk sahibi olabilmek için sperm donörünü ihtiyaç duymayacak.
Kısır erkeklerin çocuk sahibi olmabilmek için sperm donörüne ihtiyaç duymasını ortadan kaldıracak olan gelişme Alman ve İsrailli bilim adamlarının yaptığı ortak çalışma sonucu yaşandı.
GERM HÜCRESİ KULLANILDI
Uzmanlar, farelerin testis hücresini değiştirerek bunu sperm hücresi haline getirmeyi başardı. Bilim adamları spermi üretmek için germ hücresi kullandı. Germ, erkeklerde de bulunan üreme hücrelerinin ortak ismi olarak kullanılıyor. Bu hücreler genetik yapıyı bir sonraki kuşağa aktarma özelliğine sahip.
BİR KAÇ YIL SÜREBİLİR
Alman Profesör Stefan Schlatt ile Ben Gurion Üniversitesi’nden Mahmoud Huleihel, fareler üzerindeki yapılan deneyin insanlar için de umut ışığı olduğunu belirterek, “Buradaki başarımızı İNSANLAR üzerindeki deneylerde de tekrarlayacağımıza EMİNİZ” ifadesini kullandı. Ancak bu düzeye gelinmesinin birkaç yıl aldığını belirterek, insanlar için de benzer bir sonuç almanın birkaç yıl süreceğini bildirdiler. Saygın bilim dergisi Nature araştırmanın sonuçlarını son sayısında geniş bir şekilde duyurdu. Bu çalışmanın kısırlığın yok edilmesinde “Kutsal kase” çalışması olabileceğini yazdı
aaahh canım benim inşallah.Kalbim duracak heyecandan içim bulanıyor şu spermiyogram yarın sadece umut verici bişey çıksın diye dua ediyorum.
canlarım nasılsınız bugün
ben kocişi gönderdim bu sabah evde yalnızım 1 hafta
neyseki sizler varsınız dert ortaklarım benim
canım beyazmelekte paylaşmıştı bugün...
inş bian evvel uygulanmaya başlarda biçok kişiye umut olur
kullandıklarınız şifa olsun canım benim...
tedavinizde hayırlı olsun inş bebişlerinizle sonlanır
tedavinize nerede başladınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?