Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar siz ne güzelmişsiniz faceden ekledim esselim ,bahar 85 .allah yüzleriniz kadar kaderinizide güzel yazmıştır.iinnnşşşşşaaaaaahhhlllaahh

canım benim çok teşekkürler
o senin güzel bakan gözlerinin yansıması bitanem
sende çok güzelsin maşallah...
inş bebişlerinle o yüzündeki güzel gülümseme daha da perçinlenecek canım benim

benim face yok yaa bende merak ettim şimdi keşke olsaydı ama eşim istemedi bende tamam dedim belki ilerde olur hahaha:)
ayy benim kociş de izin vermiyo face'imin olmasına ben de istiyorum arkadaşları görmeyi ama olmuyo işte demek senin kocişin de benim kocişin kafasından
çıkmak zorundayım bitaneciklerim
kaynanama gidiyorum
öpüroum hepinizi kocamannn

tamam canımcım güle güle
ben de seni öpüyorum

amin canım inşallah
evet canım kısmetse cumaya hallolcak o iş
inşallah canım benim sağol
bu arada kocişinle Allah sağsalim kavuştursun canım
neyseki bizler varız yani dimii

inş hayırlısıyla sonuçlanır canım benim...
çok saol bitanem amin inş...
tabiki bitanem iyi ki sizler varsınız yoksa ben neyaparsım 1 hafta

aaahh canım benim inşallah.Kalbim duracak heyecandan içim bulanıyor şu spermiyogram yarın sadece umut verici bişey çıksın diye dua ediyorum.

benim face yok yaa bende merak ettim şimdi keşke olsaydı ama eşim istemedi bende tamam dedim belki ilerde olur hahaha:)

aman şu kocişlerinizde niye karışırlar faceye
canım benim napalım ilerde açarsan ozaman görürüz birbirimizi artık

bende ıyıyım canım sağol bıtkısel tedavı yapıyorduk bugunde normal doktora gıttık tedavıye başladık umarım guzel sonuçlar alırız

kullandıklarınız şifa olsun canım benim...
tedavinizde hayırlı olsun inş bebişlerinizle sonlanır
tedavinize nerede başladınız ??

evet canım benim şimdiden acısını çıkar sen
unutma tabi bitanem bak ağlarız sonra
bende öyleyim canım benim okuldan gelir gelmez üzerimi değiştirip geçiyorum pcnin başına

aman şu kocişlerinizde niye karışırlar faceye
canım benim napalım ilerde açarsan ozaman görürüz birbirimizi artık

inş ya aslında eşimin var bakmak istediklerime ordan bakıyorum benim msn imi felan hacklemişlerdi çok üzülmüştüm arkadaşlarıma değişik msj lar atmışlardı cok mahcup olmıustum şimdi yine bişey olursa üzülürsün dedi eşim bende istemedim zaten ne gerek var diye

canım beyazmelekte paylaşmıştı bugün...
inş bian evvel uygulanmaya başlarda biçok kişiye umut olur

aaahh canım benim inşallah.Kalbim duracak heyecandan içim bulanıyor şu spermiyogram yarın sadece umut verici bişey çıksın diye dua ediyorum.

bende duacınım bitanem inş yarın güzel haberlerle geleceksin
allah yardımcınız olsun inş...

canlarım nasılsınız bugün
ben kocişi gönderdim bu sabah evde yalnızım 1 hafta
neyseki sizler varsınız dert ortaklarım benim

:) naptınız ilaçları halledebildiniz mi? yaa bu arada dua okuduğumuz kızlardan haber yok mu iyi gelişme falan..

canım beyazmelekte paylaşmıştı bugün...
inş bian evvel uygulanmaya başlarda biçok kişiye umut olur

selam canım evet gördüm bende bana gelen mesajları hemen sizinle paylaşıyorum.o kadar çok kaynatıyorsunuz ki görememiştim paylaşımı

kullandıklarınız şifa olsun canım benim...
tedavinizde hayırlı olsun inş bebişlerinizle sonlanır
tedavinize nerede başladınız ??

ınş. canım ızmırde kadın doğum hastanesınde başladık tanıdık doktor var dıye butun tahlıllerımızı verdık bendende genetık tahlıl ıçın kan aldılar bı sorun varsa başa dönmeyelım dedıler çok ılgılendıler bakalım umarım çabalarımız boşa gıtmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…