inş ya aslında eşimin var bakmak istediklerime ordan bakıyorum benim msn imi felan hacklemişlerdi çok üzülmüştüm arkadaşlarıma değişik msj lar atmışlardı cok mahcup olmıustum şimdi yine bişey olursa üzülürsün dedi eşim bende istemedim zaten ne gerek var diye
:) naptınız ilaçları halledebildiniz mi? yaa bu arada dua okuduğumuz kızlardan haber yok mu iyi gelişme falan..
selamün aleyküm....bir haftadır internetimiz yoktu.... ah nasıl özledim merak ettim....inş. iyisiniz güzel haberler varmı.... iyi akşamlar..
selamün aleyküm....bir haftadır internetimiz yoktu.... ah nasıl özledim merak ettim....inş. iyisiniz güzel haberler varmı.... iyi akşamlar..
selam canım evet gördüm bende bana gelen mesajları hemen sizinle paylaşıyorum.o kadar çok kaynatıyorsunuz ki görememiştim paylaşımı
ınş. canım ızmırde kadın doğum hastanesınde başladık tanıdık doktor var dıye butun tahlıllerımızı verdık bendende genetık tahlıl ıçın kan aldılar bı sorun varsa başa dönmeyelım dedıler çok ılgılendıler bakalım umarım çabalarımız boşa gıtmez
anlaşılmıştır hocam
kız sen madem kim olduğunu anlamadın hemen neden fotolarını beğenmeye başladın
aaahh canım benim inşallah.Kalbim duracak heyecandan içim bulanıyor şu spermiyogram yarın sadece umut verici bişey çıksın diye dua ediyorum.
nasılsınız kızlarrrrrrrr
baharım allh kavustursun
vck nasıl oldun tatlımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?