baharcığım sen şimdi yalnız kaldın değil mi kıyamam sana inşallah eşin oteli beğenir de sende ufak bir kaçamak yaparsın.gerçi seni özliycez ama kocişinden ayrı kalmanada dayanamam
bol bol yemek yapmışsın yedin mi bari akşam yemeğini.bende tansiyonumu ölçtürmeye gitmiştim yolumun üstüyken balık alayım dedim ama üşeniyorum temizlemeye.gerçi eczacı çok şaşırdı tansiyonunun ikiside çok yüksek nasıl ayakta kalıyorsun dedi.ne yapayım ben uyursam azoyla kim mücadele edecek.şimdi yazılarınıı çift çift görüyorum bakın ne kadar değerlisiniz sizsiz kalamıyorum
nasılsınız kızlarrrrrrrr
baharım allh kavustursun
vck nasıl oldun tatlımmmmmmmmm
bence iyiyim ama bilemiyorum
geçen gün arkadaşımın biri hamile kontrole gidiyor doktor demişki senin sancın var hemen doğuma alıcaz seni .arkadaşımda olmaz benim sancım falan yok annem dışarıda beni bekliyor daha bebek şekeri almadım doğurmam hem benim sancım yok demiş.doktorda telefon açmış görevlilere gelin alın şunu yatırın kadın doğuracak sancım yok diye alış verişe gidicem diyor demiş.ne gülmüştüm ona şimdi ben aynını yapıyorum
betül sandım aman ne fark eder sizlerden biri işte güzelki beğeniyorum
ama ben paylaştım o haberi okumadınmı yoksa ne ayıpkızlar star haberde erkeklerın kısırlıgı tarıhe karısıyo
laboratuar ortamında sperm uretıldı dıyo
ay keske ben seyredıcem bakalım neyın nesıymıs
nasılsınız kızlarrrrrrrr
baharım allh kavustursun
vck nasıl oldun tatlımmmmmmmmm
masal cnm ınşllh yarın testınızde sperm gorursunuz tatlımmmm
hoşgeldin canım bizler iyiyiz sen nasılsın
kızlar star haberde erkeklerın kısırlıgı tarıhe karısıyo
laboratuar ortamında sperm uretıldı dıyo
ay keske ben seyredıcem bakalım neyın nesıymıs
guzelmıs kadın haklı sekersız dogum olurmu
sende dr tup bebegı yukletmek ıcın gıdıcen bu gıdıs kızzzzzzzzzz
geçen gün arkadaşımın biri hamile kontrole gidiyor doktor demişki senin sancın var hemen doğuma alıcaz seni .arkadaşımda olmaz benim sancım falan yok annem dışarıda beni bekliyor daha bebek şekeri almadım doğurmam hem benim sancım yok demiş.doktorda telefon açmış görevlilere gelin alın şunu yatırın kadın doğuracak sancım yok diye alış verişe gidicem diyor demiş.ne gülmüştüm ona şimdi ben aynını yapıyorum
sen beni öldürcen yaaa
inşallah canım.sizin test ne oldu yılbaşıda geldi
gördünmü bak siz benim ilacımsınız uyuyup dinleneceğime sizinle yazışıp güler eğlenirim bundan iyi ilaçmı olurmuş.
tatlım kim o arkadaşın ya
demek daha bebek şekeri almamış haa
aman dun onun yuzunden tartıstık o korkuyo tmm haklı mam
bende merak edıyorum
soz verdı bu ayın 30 da yapacagız bakalım hayırlısı
yanlış yapmışım pardon bu olcaktı
bahsetmiştim ya sabah sabah beni aradı bebeğim dünyaya geldi doğumda senin için çok dua ettim dedi diye.onunda 6 sene bebeği olmamıştı.2 aşılama yaptı yine olmadı sonra emre beye göndermiştim ilk denemede hamile kaldı.iki tane koymuştular ama bir tane tutmuş darısı başımıza inşallah.
canım benim kıyamam ben sana
sen iyi olda yeter bize bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?