- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
yanlış yapmışım pardon bu olcaktı
canım dinlenmekle geçmiyor ki arada bir kalbimde sancı oluyor birde kolumda uyuşma var.herhalde tansiyonda ondan yüksek çıktı biliyorsun kalp atışlarıyla ölçülüyor.eşim bilse hayatta tedaviye gitmez bende çaktırmıyorum.
fark etmez canım coştuk bugün baharda açığımızı arıyor
hatırlıyorum o arkadaşını canım...
6 seneden sonra bebişine kavuşacak o bebek şekeri derdinde mi
kimi böyle acıya dayanıklı işte ben olsaydım ortalığı birbirine katmıştım
evet canım her hafta onunla 2 vesait arabayla pazara gider alış veriş yapar sonrada aldığımız kumaşlarla bebek için birşeyler dikerdik sanki 5 çocuğumuz varmış gibi.
aslında onun canı çok tatlıdır salata yaparken parmağı kesilmiş kocasını aramış işten çağırmış komşuları çağırmış hastaneye götürmüşler onu .bende çok korktum hemen hastaneye gittim parmağı koptu sandım birde ne göreyim ufacık bir sıyrık.ben gülme krizine girdim kedi şeyini görmüş yara sanmış dedim herkes kopmuştu.gerçekten acı hissetmemiş ne biliyim özel hastaneye gitmişti yatışını yapmışlar para almak içinde olabilir
canım benim niye böyle yapıyorsun sana bişey olsa eşin ne yapar
bak sıkıntıların iyice arttı bi kontrole git sen tatlım...
napıyım kız canım sıkılıyor sizinle uğraşıyorum
canım benim iyi bak kendine bak ihmal etme böyle şeyleri sen iyi ol ki eşin de iyi olsun.canım dinlenmekle geçmiyor ki arada bir kalbimde sancı oluyor birde kolumda uyuşma var.herhalde tansiyonda ondan yüksek çıktı biliyorsun kalp atışlarıyla ölçülüyor.eşim bilse hayatta tedaviye gitmez bende çaktırmıyorum.
deme öyle deme bahar yapmaz öyle şeyfark etmez canım coştuk bugün baharda açığımızı arıyor
napıyım kız canım sıkılıyor sizinle uğraşıyorum
canım normalde canı bukadar tatlıysa doğum acısını hissetmemesi mümkün değil...
dediğin gibi özel hastane olduğu için kesin başka bişey var
Cemrem ben göremedim haberi yoksa kaçırdım mı?
vck canım arkadaşın sezeryanla mı yaptı doğumunu peki
ben dünyaya kazık çaktım azoyu yenmeden bana birşey olmaztabi canım buldun benim gibi süper zekayı geç dalganı
deme öyle deme bahar yapmaz öyle şey
seni yaramaz senikocişin de yok bizimle uğraşıyon demi
allah korusun canım benim tabi azoyu yeneceksin ben inanıyorum
Kız ben dalga geçmiyorum ki nursenin yaptığı hoşuma gitti okadar
10gün sonra doğum yaptı tamamen duygusal
evet canım çatısı darmış biliyormusun halen kız görülüyormuş zarı yırtılmamış.çok enteresan değilmi?
canım biliyor musun benimde ilk gece kanamam olmadı
sanırım bende hala kız görünüyorum
daha önce başka bi arkadaştan da duymuştum bu olayı...
kızlık zarı esnek olanların yırtılmıyormuş bende esnekim
daha önce duydum öyle canım doğumda zarı yırtılan kiminin daha esnek oluyomuş o yüzden demekevet canım çatısı darmış biliyormusun halen kız görülüyormuş zarı yırtılmamış.çok enteresan değilmi?
evet nursencim ben yapmam öyle şeyler
napıyım ya öyle güzel dedin ki "pardon yanlış yaptım" diye çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?