kızlar vck nın sonucunu öğrenince bizimkilerine de baktım nolur bana da yorum yapın...
MİKTAR:4.0
PH:7.7
LİKEFİKASYON SÜRESİ:15 DK.
VİSKOSİTE:normal
GÖRÜNÜM:gri-opak
SPERM YOĞUNLUĞU:0
ANORMAL MORFOLOJİ SPERM YOĞUNLUĞU:-
YUVARLIK HÜCRE:1.000.000/ML
LÖKOSİT:1.000.000/ML
kızlar vck nın sonucunu öğrenince bizimkilerine de baktım nolur bana da yorum yapın...
MİKTAR:4.0
PH:7.7
LİKEFİKASYON SÜRESİ:15 DK.
VİSKOSİTE:normal
GÖRÜNÜM:gri-opak
SPERM YOĞUNLUĞU:0
ANORMAL MORFOLOJİ SPERM YOĞUNLUĞU:-
YUVARLIK HÜCRE:1.000.000/ML
LÖKOSİT:1.000.000/ML
Miktar:4.0
ph:7.7
likefikasyon süresi:15 dk.
Viskosite:normal
görünüm:gri-opak
sperm yoğunluğu:0
anormal morfoloji sperm yoğunluğu:-
yuvarlık hücre:1.000.000/ml
lökosit:1.000.000/ml
inşallah canım çok sevindim bende yaşasın biz haftaya çarşamba yeni sperm testi ve hormon testi yaptırıcaz hayırlısıcanım yuvarlak hücre sperm öncü hücresi demek oluyormuş...
sizde de var inş onlar sperm olur en kısa zamanda
cnm bızım testtede sperm dısı hucre 1 mılyon yazıyo
bızımkı spermın olgunlasmasının ılk hallerıymıs
herhalde sızınkıde o devrelerden bırı bence tatlım
inşallah canım çok sevindim bende yaşasın biz haftaya çarşamba yeni sperm testi ve hormon testi yaptırıcaz hayırlısı
Canım sağol valla sevinsem mi napsam bilemedim
inşallah canım çok sevindim bende yaşasın biz haftaya çarşamba yeni sperm testi ve hormon testi yaptırıcaz hayırlısı
canım sağol valla sevinsem mi napsam bilemedim
canım sonucunuzu doktora göstermediniz sanırım.yuvarlak hücre sperm öncü hücresi olabiliyormuş.ama bunuda ayrıştırarak bakıyorlarmış lökosit iltihap hücresiymiş.yuvarlaak hücrede herşey olabilir dedi doktorumuz .immatür hücre çıktı bizde daha önce bizim testtede yuvarlak hücre yazıyordu şimdi daha ayrıntılı bakılmış isterseniz testinizi tekrar yaptırın.inşallah sizinde yüzünüz gülecek ama şimdiden halay çekelim sizdede öncü hücre var demek
selam kızlar azosperm nedir?
eşim böbrek nakli oldu ve bir sürü ilaç içiyor,eşimde azosperm olabiklirmi sizce?
evet olduk canım ama malesef çıkmadı şimdi tedavideyiz 3 aydır Kaan Hocada bakalım nolcak eşim 1 senedir sperm testi yaptırmamıştı bakalım nolcak biz hindistandan M Sure getitirdik onu kullanıyoruz birdeProxed Plus ve keçi boynuzu tozu bakalım yararı olmuşmucanım sizin tedavi ne aşamada daha önce m.tese oldunuzmu şimdi neler yapıyorsunuz
ay canım ağzından bal damlıyo inşallaaaaaaaaah o günleri görsek bakarsın çıkıverirler
carsamba gunu guzel haberler ver bıze cnm
belkı ozamanda gercek spermler yazar ne dersın inşlh ( amın )
sevin tabi canım benim bende çok sevindim
biz daha önce kaç arkadaş için halay çekmiştik
sen duymamışmıydın ozaman yuvarlak hücreyi ??
bak negüzel bi haber öğrenmiş oldun bugün
inş çarşamba gün daha da güzel haberler alıcaz
leylak inş. yüzünüz güler...VCK tatlım siz test yaptınız sanırım sonuç nasıl ....malum benim haberim olmadı...
canım ben onları görmedim kısmet bu akşamaymış işallah Çarşamba sallanır burası
canım inşallah 2012 bu topiğin hamile patlaması yaşandığı yılı olur
evet olduk canım ama malesef çıkmadı şimdi tedavideyiz 3 aydır Kaan Hocada bakalım nolcak eşim 1 senedir sperm testi yaptırmamıştı bakalım nolcak biz hindistandan M Sure getitirdik onu kullanıyoruz birdeProxed Plus ve keçi boynuzu tozu bakalım yararı olmuşmu
CANIM BİRŞEY SORUCAM SANA SİZİN DAHA ÖNCEKİ M TESE ÖNCESİNDE YUVARLAK HÜCRE ÇIKIYORMUYDU
leylak inş. Yüzünüz güler...vck tatlım siz test yaptınız sanırım sonuç nasıl ....malum benim haberim olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?