leylakcım çok güzelsin maşallah
inş o güzel yüzün bundan sonra hep güler canım benim
Öz annem canım o istanbulda ben izmirde.biraraya geldiğimizde onu üzmek istemiyorum.Ama paylaşmakta çok istiyorum .beni çok mutlu sanıyor.
kızlar aranızda dişi ısırgan tohumu kullanan var mı nerden bulabiliriz!!!!!!!!!!!!
almanya'daki münster üniversitesi'nde ve israil'deki ben gurion üniversitesi'nde görevli araştırmacılar, dünyada ilk kez laboratuvar ortamında sperm üretti. Araştırmayı fareler üzerinde gerçekleştiren bilim insanları, testislerdekine benzer bir ortam yaratmak için, sperm üretiminde rol oynayan testis hücrelerini "agar" adı verilen özel bir bileşimle kapladı. Zaman içinde sağlıklı sperm üretiminin başladığını keşfeden uzmanlar, yapay sperm sayesinde kısırlık sorunu yaşayan erkeklerin baba olabileceğini söyledi.
evet olduk canım ama malesef çıkmadı şimdi tedavideyiz 3 aydır Kaan Hocada bakalım nolcak eşim 1 senedir sperm testi yaptırmamıştı bakalım nolcak biz hindistandan M Sure getitirdik onu kullanıyoruz birdeProxed Plus ve keçi boynuzu tozu bakalım yararı olmuşmu
CANIM BİRŞEY SORUCAM SANA SİZİN DAHA ÖNCEKİ M TESE ÖNCESİNDE YUVARLAK HÜCRE ÇIKIYORMUYDU
evet canım bu test önceki test zaten bizde olgunlaşmamış sperm buldu Kaan hoca tesede ama ben hazırlanmamıştım durum bu canım bende anlamadım bakalım nolcak
canım inşallah 2012 bu topiğin hamile patlaması yaşandığı yılı olur
öyle mii bende izmirde oturuyorum.. bizi annemizden başka kim anlar ki? keşke anacazım olsada dertleşsem içimi döksem
Sanırım aktardan başka bir yerde bulamazsın.. aktar aktar gez sor? ne işe yarıyormuş.. Azosperm için ben eşime haftada 2 defa fala ısırgan otu çayı demliyorum..
evet canım bu test önceki test zaten bizde olgunlaşmamış sperm buldu Kaan hoca tesede ama ben hazırlanmamıştım durum bu canım bende anlamadım bakalım nolcak
ANLADIM CANIM DEMEK Kİ YANILMIYORUM BU HÜCRELER SPERMİN OLUŞMAMIŞ HALİ DEMEKKİ EŞLERİMİZ ZAMAN ZAMAN SPERM TESTİ VERİRSELER OLGUN SPERMLERİDE ÇIKAR BİZİMDE BEBİŞİMİZ OLUR İNŞALLAH BU SEFER Kİ TESTİNİZDE OLGUNLAŞMIŞLARDIR ÇIKARSA DONDURACAKSINIZ SANIRIM ÖNCEDEN SÖYLEMEYİ UNUTMAYIN
Ammiiiinnnnnn
cnm ana gıbı var mı beeeeeee
onun gıbı dusunen onun gıbı senın ıcın aglayan, senı tesellı eden ,sana kol kanat geren, yavrum derken ıcınden bı parca kopan kım var
kımse onun gıbı senı anlamaz dınlemez allh basından eksık etmesın
CANIM NASILSIN UZUN ZAMANDIR GÖREMİYORDUM SENİ .TEDAVİYE BAŞLAMAYA KARAR VERMİŞSİNİZ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BU SEFER İYİ SONUÇLAR ALIRSIN
iyi aksamlar kizlar.nasilsiniz coktandir giremiyorum topike :2::2:arkadasimizn esi mocro tesse olmus galiba allah yardimcilari olsun cok uzuldum.allah bundan sonra micro tesse olarin tetavi olanlarin yuzlerini guldursun insallah
zaman adlı arkadaştan haber var mı???
en kısa zamanda inşallah uygulamaya geçerler bizlerde bu sorundan kurtuluruzAlmanya'daki Münster Üniversitesi'nde ve İsrail'deki Ben Gurion Üniversitesi'nde görevli araştırmacılar, dünyada ilk kez laboratuvar ortamında sperm üretti. Araştırmayı fareler üzerinde gerçekleştiren bilim insanları, testislerdekine benzer bir ortam yaratmak için, sperm üretiminde rol oynayan testis hücrelerini "agar" adı verilen özel bir bileşimle kapladı. Zaman içinde sağlıklı sperm üretiminin başladığını keşfeden uzmanlar, yapay sperm sayesinde kısırlık sorunu yaşayan erkeklerin baba olabileceğini söyledi.
ANLADIM CANIM DEMEK Kİ YANILMIYORUM BU HÜCRELER SPERMİN OLUŞMAMIŞ HALİ DEMEKKİ EŞLERİMİZ ZAMAN ZAMAN SPERM TESTİ VERİRSELER OLGUN SPERMLERİDE ÇIKAR BİZİMDE BEBİŞİMİZ OLUR İNŞALLAH BU SEFER Kİ TESTİNİZDE OLGUNLAŞMIŞLARDIR ÇIKARSA DONDURACAKSINIZ SANIRIM ÖNCEDEN SÖYLEMEYİ UNUTMAYIN
canım zaten biz bu cuma yaptırıcaktık sperm testini ama yaptırdığımız ye dondurma işlemi yapmıyormuş bizde başka bir merkez bulduk ve dr. hanımla görüştük o merkezin ve çarşamba yaptırıcak eşim işallah güzel sonuç çıkar ben pek ümitli değilim ama her seferinde ümitlenip sonra hüsran olunca insan artık napcağını bilmiyo Rabim işallah sonumuz güzel olur
huuu huuu kızlar ben geldim
Nasılsınız bakalım?
Hadi bakalım ben kaynatmaya geldim
Baharım canın sıkılmıyo değilmi bebekimm?
huuu huuu kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım?
hadi bakalım ben kaynatmaya geldim
baharım canın sıkılmıyo değilmi bebekimm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?