Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
leylakcım çok güzelsin maşallah
inş o güzel yüzün bundan sonra hep güler canım benim

sağol bitanem sende öyle canım gülmeyi seviyorum hayata karşı pozitif olmayı seviyorum amabazen bu azoooo beni de ümitsizleştiriyo ama inşallah bu günler geride kalıcak

Almanya'daki Münster Üniversitesi'nde ve İsrail'deki Ben Gurion Üniversitesi'nde görevli araştırmacılar, dünyada ilk kez laboratuvar ortamında sperm üretti. Araştırmayı fareler üzerinde gerçekleştiren bilim insanları, testislerdekine benzer bir ortam yaratmak için, sperm üretiminde rol oynayan testis hücrelerini "agar" adı verilen özel bir bileşimle kapladı. Zaman içinde sağlıklı sperm üretiminin başladığını keşfeden uzmanlar, yapay sperm sayesinde kısırlık sorunu yaşayan erkeklerin baba olabileceğini söyledi.

Öz annem canım o istanbulda ben izmirde.biraraya geldiğimizde onu üzmek istemiyorum.Ama paylaşmakta çok istiyorum .beni çok mutlu sanıyor.

öyle mii bende izmirde oturuyorum.. bizi annemizden başka kim anlar ki? keşke anacazım olsada dertleşsem içimi döksem

kızlar aranızda dişi ısırgan tohumu kullanan var mı nerden bulabiliriz!!!!!!!!!!!!

Sanırım aktardan başka bir yerde bulamazsın.. aktar aktar gez sor? ne işe yarıyormuş.. Azosperm için ben eşime haftada 2 defa fala ısırgan otu çayı demliyorum..

canım benim paylaşımın için teşekkür ederiz bu haberle yer yerinden oynadı bugün ne kadar çok iyi haberlere ihtiyacımız var.inşallah rabbim isteğen herkese hayırlı salih evlatlar nasip etsin en yakın zamanda

cnm ana gıbı var mı beeeeeee
onun gıbı dusunen onun gıbı senın ıcın aglayan, senı tesellı eden ,sana kol kanat geren, yavrum derken ıcınden bı parca kopan kım var
kımse onun gıbı senı anlamaz dınlemez allh basından eksık etmesın

iyi aksamlar kizlar.nasilsiniz coktandir giremiyorum topike :2::2:arkadasimizn esi mocro tesse olmus galiba ALLAH yardimcilari olsun cok uzuldum.ALLAH bundan sonra micro tesse olarin tetavi olanlarin yuzlerini guldursun insallah

bende masal a onu anlatıyorum işte.. malesef benim annem vefat etti..

CANIM NASILSIN UZUN ZAMANDIR GÖREMİYORDUM SENİ .TEDAVİYE BAŞLAMAYA KARAR VERMİŞSİNİZ HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BU SEFER İYİ SONUÇLAR ALIRSIN

Valla ben arasıra girip çıkıyorum seni görüyorum ama konuşmak kısmet olmadı :) evet başladık 1 aydır kaan hocanın verdiği ilaçları alıyor eşim haftayada randevumuz var ilk kez gidicez bakalım ne diyecek hayır dualarınızı eksik etmeyin nolur

Leylak sizin azo sebebi neydi fsh falan nasıldı çok sordum ama sonuçlar aynı çıkınca merak ettim

iyi aksamlar kizlar.nasilsiniz coktandir giremiyorum topike :2::2:arkadasimizn esi mocro tesse olmus galiba allah yardimcilari olsun cok uzuldum.allah bundan sonra micro tesse olarin tetavi olanlarin yuzlerini guldursun insallah

iyi akşamlar canım gittimi görümcen artık fazla uğramıyorsun kocanı ikna edemedinmi?

huuu huuu kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım?
hadi bakalım ben kaynatmaya geldim
baharım canın sıkılmıyo değilmi bebekimm?

en kısa zamanda inşallah uygulamaya geçerler bizlerde bu sorundan kurtuluruz

huuu huuu kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım?
hadi bakalım ben kaynatmaya geldim
baharım canın sıkılmıyo değilmi bebekimm?

hoşgeldin bebekimm sıkılır mıyım hiç
habire kaynatıyoruz sıkılmaya vaktim olmadı valla
sen nasılsın bebekimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…