Leylak sizin azo sebebi neydi fsh falan nasıldı çok sordum ama sonuçlar aynı çıkınca merak ettim
Bahar huhu nerelerdesin
sağol bitanem sende öyle canım gülmeyi seviyorum hayata karşı pozitif olmayı seviyorum amabazen bu azoooo beni de ümitsizleştiriyo ama inşallah bu günler geride kalıcak
hoşgeldin canımNe var ne yok
iyi aksamlar kizlar.nasilsiniz coktandir giremiyorum topike :2::2:arkadasimizn esi mocro tesse olmus galiba ALLAH yardimcilari olsun cok uzuldum.ALLAH bundan sonra micro tesse olarin tetavi olanlarin yuzlerini guldursun insallah
inşallah canım hepimiziniyi aksamlar kizlar.nasilsiniz coktandir giremiyorum topike :2::2:arkadasimizn esi mocro tesse olmus galiba ALLAH yardimcilari olsun cok uzuldum.ALLAH bundan sonra micro tesse olarin tetavi olanlarin yuzlerini guldursun insallah
bende masal a onu anlatıyorum işte.. malesef benim annem vefat etti..
canım başın sağolsun anne özlemi birşeye benzemez Allaha çok şükür anneciğim başımda
Valla ben arasıra girip çıkıyorum seni görüyorum ama konuşmak kısmet olmadı :) evet başladık 1 aydır kaan hocanın verdiği ilaçları alıyor eşim haftayada randevumuz var ilk kez gidicez bakalım ne diyecek hayır dualarınızı eksik etmeyin nolur
huuu huuu kızlar ben geldim
nasılsınız bakalım?
hadi bakalım ben kaynatmaya geldim
baharım canın sıkılmıyo değilmi bebekimm?
hoşgeldin bebekimm sıkılır mıyım hiç
habire kaynatıyoruz sıkılmaya vaktim olmadı valla
sen nasılsın bebekimmm
canım bizde fsh yüksek genetikte falan sorun yok kaan hoca tedaviyle düşürdü fsh durum bu canım.sizin bildiğim kadarıyla genetikte sorun var ama rabbim ol deyince olmiycak şey yok
inşallah canım hepimizin
canım hoşgeldin....iyiyiz canım sen nasılsın?
pardon tatlım ben biraz geç oldu ama nihayet karnımı doyurdum
hoşbulduk canımm
iyilik neolsun kocişle kafedeydik bişeyler içmeye gittik..
azönce geldik bizde bi bakayım canlarım napıyo dedim..
senden ne var ne yok tatlım?
evet canım genetik bizim fsh 39 ama ben hormonlara takılmıyorum inşallah bizim için 1 tane bile spermin değeri var inşallah rabbim önce o spermleri sonrada bebişlerimizi verecek
hoşbulduk bebekimmmm
aman sıkılmada canımcım aklım sendeydi.
kocişin oteli beğenmişmi bebekim karar verdinmi gidicenmi sende?
bende iyiyim bebekim ne olsun işte biraz dışarı çıktık kocişle kafede bişeyler içtik accık sohbet ettik.
tabiki sohbetimiz yine azoydu
öyle işte bebekim yeni geldik bizde..
bakayım dedim canlarıma accık kaynatalım dedim
kızlar ben çıkıyorum koçiş çağrıyo.........iyi akşamlar
afiyet olsun canım onlıne görünüyordun fakat sen yazmayınca merak ettim
Allah iyilik versinhoşbulduk tatlım
amann iyi olun hep mulu olun
bende iyiyim canım şükürrr..
BENDE İYİYİM CANIM NE OLSUN KOCİŞİ BEKLİYORUM AÇLIKTAN ÖLÜCEM BİR AN ÖNCE GELSİNDE YESEKSİZ NE GÜZEL GEZİP GELMİŞSİNİZ BİLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?