iyi akşamlar canım benim hoşgeldin
ben iyiyim canım benim kociş iş için 1 haftalığına şehi dışına çıktı...
saolsun kızlar yalnız bırakmadı iyiyim
sen nasılsın canım görümcen duruyor mu ??
nasil oluyum canim bildigin gibii gorumce burda daha esim daha tetaviye flan baslamamis hersey sizin bildigi gibirdir
merhaba canlarrrrrrrrrrr..........
nasılsınız????????
misafirim vardı ancak gelebildim
BENDE İYİYİM CANIM NE OLSUN KOCİŞİ BEKLİYORUM AÇLIKTAN ÖLÜCEM BİR AN ÖNCE GELSİNDE YESEKSİZ NE GÜZEL GEZİP GELMİŞSİNİZ BİLE
canım benimmmmmsaol bitanem...
yok canım kociş daha aramadı bende işi var diye arayamıyorum :26:
iyi yapmışsınız canım afiyet olsun...
azolu çiftin sohbet konusu başka ne olabilir ki değil mi
iyi ki geldin bebekim çok sevindim ben
merhaba canlarrrrrrrrrrr..........
nasılsınız????????
misafirim vardı ancak gelebildim
hoşgeldin canım benim
iyiyiz bildiğin gibi işte sohbete devam
sen nasılsın ??
hoşgeldin canım
iyiyiz sen nasılsın?
sende sağol canım benim
evet canım ya azoyla yatıp azoyla kalkıyoruz artık tek muhabbetimiz azo oldu
hımm kocişinin işleri var demekki şimdi sende merak etmişsindir :44:
ayyy baharım şimdi acayip bi özlem olur dimi ama bir hafta ayrı gayrı kalıcaksınız..
bende seni gördüğüme çook sevindim canımıniçi..
iyiyim bende..
oh ne güzel 50sayfa konuşmussunzu.
okumam biraz zor olacak ama:44:
dayanamadım aradım daha otele gitmemiş kocişim çalışıyor hala :26:
evet bebekimm ya şimdiden çok özledim kocişimi
ama ne yapalım iş işte sağlık olsunda varsın çalışsın...
kocişin nasıl canım dünkü olayla ilgili bişey sordu mu ??
çok iyi yapmışsınız canım..kızlar merhaba güzel dilekleriniz için çok teşekkürler allah kimsenin başına vermesin bu derdi bu imtihanı duyguları çok yıpratıyor.yeni geldik rezidans bize dar gelmeye başladı duvarlar sanki üzerimize doğru geliyor eşim gel biraz kafa dağıtalım kadıköye sahile inelim sahlep içelim çay v.s dedi yeni geldik hıçkırıklarla ağlamayı biraz daha konuşmaya bıraktık rahatladık biraz.ama hala geçmedi hafifledi.bizler ne yapacağımızı bilemiyoruz patoloji cuma günü çıkacak emre bey bende merak ediyorum sonucu dedi ama ilk soluğu kaan hocada alacağız.tavsiyeleriniz neler olabilir.kaan hocanın tedavisi emre beyden farklı galiba biraz.bizim hormonlar normal seyrinde sadece LH farklı bu durumda ne yapılabilir acaba.cevaplarınıza çok ihtiyacım dostlar.
günaydın canlarım nasılsınız?ben dün gece çok kötüydüm spermleri görmeden ölmeyeyim diye geçiriyorum içimden.Allah'tan evde ilaçlarım vardı da onları kullandım biraz kendime geldim.sabah uyandığımda eşim başımın ucunda beni bekliyordu.gece hiç uyumamış.pc yi kapatıp gitmiştim.ama yatağa kadar zor atmışım kendimi üzerimi değiştirmeden terliklerimle yatağın üzerine yatmışım eşim geldiğinde beni o şekilde görünce çok korkmuş.hep benim yüzümden hastalanıyorsun benim yüzümden sana birşey olacak diye çok korkuyorum dedi.benimde ona teselli verecek halim bile yoktu.işe üzgün üzgün gitti.şimdi beni uyuyorum sanıyor.ama şu bir gerçek ki şu azo bizi yedi bitirdi.ayakta duracak halimiz kalmadı hergün yeni yıkımlar.yeni hastalıklarla savaşmak zorunda kalıyoruz
kıyamam baharımm özledinmi şimdiden..
inşallah günler su gibi akıp gider çok zorlanmazsın inşallah.
dünkü olay derken esmaların ameliyatınımı diyosun bebekim?
eğer onu diyorsan dün kocişin rengi benzi attı garibim korktu ya aynı şeyleri tekrar yaşamaktan..
çünkü aynı şeyleri bizde yaşadık hiç kolay değil tatlım..
bugün o konuyu hiç açmadık da yanlız yarın kocişim iğnelere başlayacak..
iğneler yazdırılabiliyormuş fakat üniversite hastanesinde 2 kadın doğumcu vede 1 üroloji doktorundan geçmemiz gerekiyormuş.
kocişte yazmazlar uğraştırırlar diyo ama yinede haftaya bir gidip uğraşsak diyorum belki yazdırabiliriz.
çünkü az değil 650 tl tutuyo.
buarada dün kaan hocaya mail attık iğnenin ne faydaları olacak zararı varmı diye sorduk çünkü internetten hiçbir bilgiye ulaşamadık.
ama hoca cvp yazmadı bakalım ne diyecek.
kıyamam baharımm özledinmi şimdiden..
inşallah günler su gibi akıp gider çok zorlanmazsın inşallah.
dünkü olay derken esmaların ameliyatınımı diyosun bebekim?
eğer onu diyorsan dün kocişin rengi benzi attı garibim korktu ya aynı şeyleri tekrar yaşamaktan..
çünkü aynı şeyleri bizde yaşadık hiç kolay değil tatlım..
bugün o konuyu hiç açmadık da yanlız yarın kocişim iğnelere başlayacak..
iğneler yazdırılabiliyormuş fakat üniversite hastanesinde 2 kadın doğumcu vede 1 üroloji doktorundan geçmemiz gerekiyormuş.
kocişte yazmazlar uğraştırırlar diyo ama yinede haftaya bir gidip uğraşsak diyorum belki yazdırabiliriz.
çünkü az değil 650 tl tutuyo.
buarada dün kaan hocaya mail attık iğnenin ne faydaları olacak zararı varmı diye sorduk çünkü internetten hiçbir bilgiye ulaşamadık.
ama hoca cvp yazmadı bakalım ne diyecek.
kızlar muhteşem yüzyılda hatice sultan gebeyim dedi...
önce hürrem sonra hatice bu nedir ya
Ben bi hamişOlayım ortalığı yıkıcam "gebeyimmmm" "gebeyimmmmmm" diye
aa okadarcık mı ben daha fazla olmuştur diye tahmin ediyordum
canım saatlerdir burdayız bu sohbetlerde olmasa ben şimdi sıkıntıdan patlıyor olurdum...
mrb cnm hangi iğnelerden bahsediyosun
ay canım aynen bende kocişe diyorum ki şunlara bak akşam yat sabah kalk hamileler biz 7.5 senedir birtürlü tutturamadık.doğru söylüyorsun diyor
evet o kadarcık..,
yarısını okudum yarısı duruyo.
cnbc-e de bal filmi var.onu izleyeceğiz kocişle..
çıkıyorum iyi akşamlar şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?