bizim neden olduğu belli değil canım yani kaan hoca bişey söylemedi.bildiğimiz tek şey fsh yüksek o yüzden olmuyor.
ha iyi o zaman..
eşim akşam diyorki biz o kadar entellektüel değiliz demekki.
anlayamadık diyo..
bu arada ablam hamileymiş canlarım...
bi yeğenim daha olacak.
ondan önceki gece rüyamda görmüştüm ama anlayamamıştım ne anlama geldiğini....
dün söyledii..ben çok sevindim ama sanırım eşim üzüldü..
yani onların evlat sahibi olacağı için değil..
kendi baba olmayı çok istediği için...
selamlar herkese.. hanımlar maaşallah çok hızlısınız ben bikaç sayfa okuyana kadar 3, 4 sayfa ilerledi topik :)
nasılsınız arkadaşlar? herkes iyi mi?
bizi bırakıp gidersen böyle olur işte sonra okur durursun
ooo siz baya kalabalıkmışsınız dün...
gerçi küçük cadı herkese bedeldir ama
çok geçmiş olsun bebekimm...
iyi olmuş canım benim zaten hastasın dinlen sen...
slm kızlar nasıslınız .... baharcım kalan meryemi ben okucam ekle listeye..bi tanede yeni başlanılcak kişiye yasin eklermisin ...
evet canım topik maşallah çok hzılı ben 10 dk yazamdım da ilerledi
iyiz canım çok şükür sen naıslsın ?
kızlar eşim geldi mutfaga gidiyorum akşama görüşürüz.
slm kızlar nasıslınız .... baharcım kalan meryemi ben okucam ekle listeye..bi tanede yeni başlanılcak kişiye yasin eklermisin ...
saol canım iyiyim hamdolsun ben de..
topikten güzel haberler almak istiyorum..
bi umutla geliyorum işte.. hem dertleşmek iyi geliyo insana..
arkadşlar malesef sperm yine ykmadı tine 0 yine 0.Ama hormon değğerlerimiz kaan Hocanın istediği gibi yükşelmiş.Mail attım ne diyecek bakalım.Bİrdr grlin microtese yapalım derse bittik.
valla mecburiyetten gittim hayatım ya.
hiç istemedim gitmek.
annesi kocişi aramış bikaçgündür görüşmüyorduk da özledim filan diye öyle gititk yani.
yoksa gideceğim yoktu.
valla niye böle oldu anlamdım kolumu kaldırcak halim yok
Dur birtane daha anlatayım ablamın kızı bazen bizde kalıyordu bizde yanımızda yatırıyoruz.bir ara ablam taşınınca 10 gün bizde bıraktı kızını neyse bizde ona yere yatak yapıyoruz bir gün kocam dediki şunu hemen uyutalım falan tamam dedim uyuttum yatağına koyuyorum mızmızlık yapıyor bende iyi bari uyuyor zaten yanımızda kalsın dedim sonrası malum.sabahta annem geldi yiğenimi almaya sonra oturduk falan telefon çaldı abimler bizi çağırıyor annemde hadi hazırlan birlikte çıkalım dedi .bende anne sen yiğeni giydir bende hemen giyinip geliyorum dedim duşa girdim.yiğenim deli gibi kapıyı çalıyor teyze beni sen giydir diye .bende ne yapayım bornozla kapıyı açtım içeri daldı.annemde hadi kızım çıkalım geç oldu demek için geldi ben bornozluyum çaktırmadı.yiğenimde tam üstüne ne dese beğenirsin ay benim çok uykum var teyzem dün beni uyutmadı yatağı zıp zıp sallayıp durdular.
arkadşlar malesef sperm yine ykmadı tine 0 yine 0.Ama hormon değğerlerimiz kaan Hocanın istediği gibi yükşelmiş.Mail attım ne diyecek bakalım.Bİrdr grlin microtese yapalım derse bittik.
baharcım ben okumadan söylemek istemiyorum..
önce sure okuyayım inş. sonra söyleyeyim şunları okudum diye olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?