kıyamam ben bebekime yaa ilaç falan kullandın mı ??
canım geçmezse bi dra gidin olur mu...
inş cnm belkide çocuk olsa sınavı hiç kazanamazdım çünkü cok zor olurdu rabbim benim için belkide öyle yazmıstır bu sene snvı kazanırım sonrada bebişlerim olur belki hep öyle inandırdım kendimi inşallah inşallah inşallah........................................
yok canım ya sadece bu kan haplarını içiyorum.
geçer heralde ne bilim canımcım...
hoşgeldin canım iyiyim saol sen nasılsın ??
tamam canım benim ekliyorum hemen allah kabul etsin...
canım öyle liste karışıyor toparlayamıyoruz...
sen kaç tane okuyacağını söyle ekleyeyim...
onları okuyunca tekrar okumak istersen söylersin yine ekleriz...
Ben geldim fıstıklar kısa süreliğine çıkıp yemek yapmam lazım sabah da kahvaltıya misafirim vardı busaat oldu işte.Ama neyse ki bugün çok kaynatmamışsınız okuyuverdim bir çırpıda.
Bu arada zamandan haber var mmı gelmiyo kaç gündür.Adeti de gecikmişti epey test yapacak ya da doktora gidecekti.Ya da geldi de ben mi kaçırdım ki?
tamam canım ben ekledim.. yarın Cuma okurum inş.
yok canım ya sadece bu kan haplarını içiyorum.
geçer heralde ne bilim canımcım...
iyiyim cnm sağol valla senin enerjine hayranım herkese pozitif enerji dağıtoyorsun elinde bir siğirli deynek olsa kim bilir neler yapardın))) herkesi hamiş bırakırdın heralde )))
insanların kalbini kırmamak için o kadar olumlu şeyler yazıosun ki Allahım inş. en kısa zmnda bebeğini gönderir sana.
inş geçer bebekimm halsiz olduğun cevaplarından bile belli oluyor :26:
hoşgeldin canım benim...
sana kolay gelsin canım...
biz iyiyiz canım sohbete devam...
yemeğini yapıp gel canım bekletme bizi
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.ama şimdi iyiym ben sonuçları alana kadar kötü oluyorum ama alıştım hep aynı rakamı görmeye.Beynim otomatikman kendimi kandırmaya odaklanıyor.sonra toparlanıyorum.Tabi içim biraz buruk ama iyiyim.Allah hemen sabrını veriyor.
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.ama şimdi iyiym ben sonuçları alana kadar kötü oluyorum ama alıştım hep aynı rakamı görmeye.Beynim otomatikman kendimi kandırmaya odaklanıyor.sonra toparlanıyorum.Tabi içim biraz buruk ama iyiyim.Allah hemen sabrını veriyor.
Ben geldim fıstıklar kısa süreliğine çıkıp yemek yapmam lazım sabah da kahvaltıya misafirim vardı busaat oldu işte.Ama neyse ki bugün çok kaynatmamışsınız okuyuverdim bir çırpıda.
Bu arada zamandan haber var mmı gelmiyo kaç gündür.Adeti de gecikmişti epey test yapacak ya da doktora gidecekti.Ya da geldi de ben mi kaçırdım ki?
Peki ya iğnelerin hani vardı ya haftada 2tane vitamin iğnelerin.Yaptırmarın di miiii?Bence vitaminsizlik ve kansızlıktan senin halsizliğin.Hadi gayret biraz daha dikkat et beslenmene canım benim..
gerçekten mi bebekim:26:
meyve filan yemeye çalışıyorum halim gelsin yerine diye ama yok hala gelmedi:26:
akşam yemek nasıl yapıcam onu düşünüyorum:44:
gerçekten mi bebekim:26:
meyve filan yemeye çalışıyorum halim gelsin yerine diye ama yok hala gelmedi:26:
akşam yemek nasıl yapıcam onu düşünüyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?