kızlar şimdi gazetede okudum
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 25 yaşındaki biriyle imam nikahıyla yaşayan 11 yaşında olan çocuğun 8 aylık hamile olduğu anlaşılmış...
kız rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış drlar kontrol altında tutulmasını istemiş...
ama adam kabul etmemiş almış götürmüş...
gazeteciler o an orta olduğu için ortaya çıkmış sadece bu durum...
yetkililer herhangi bi işlem yapmamamış...
gazeteciler araştırmış ki adamın bir akrabası Patnostan bir kız ile evlenmiş...
daha sonra oda Patnosa giderek bu kızı alıp gelmiş...
ya bu nasıl bi vahşettir
daha 11 yaşındaki çocuğu para karşılığı bi adama satıyorlar...
sonrada daha kendi çocukken çocuk sahibi oluyor bu yavrucak
biz bebiş sahibi olmak için neler yapıyoruz
o çocuk daha çocukluğunu yaşamadan bi bebek sahibi olacak
rabbim herkese hayırlı yazılar yazsın inş
arkadaşlar merhalar tekrardan geçmişi okuyup takip etmekteyim sizleri artık daha çok katılırım sizlerin arasına. hmztl , istiyorumbebeğimi , esma16 , cervan , zaman , bahar85 , vck , esselim v.s aklıma şu an için gelmeyen ama kalben tanıdığım bildiğim bütün arkadaşlara bana bu acı günümde destek olduğunuz çooooook teşekkür ediyorum toparlanmaya çalışıyoruz yavaş yavaş.eşimle birlikte öğleyin hazırlandık sultanahmet , topkapı , ayasofyayı gezdik balık ekmek ve vapur turu harikaydı akşam 21,00 gibi geldik bayağı yorulduk hafta sınuna kadar rezidansa tıkalı kalıp acıları tekrar hatırlamak istemiyoruz.rezidanstan ayrılıp dönecektik antalyaya ama parayı peşin vermiştik 10 gün boyunca onun için parayı iade etmiyorlar hafta sonuna kadar istanbuldayız iyi ki de istanbuldayız şu an ailemin yanında veya antalyada olsak kendimizi daha zor toparlardık.eşim diyor ki 20 aylık tedavi olduk ilaçları bırakırsam vücut fabrika ayarlarına tekrardan döner diyor kaan beye gidelim dedik ve 17 ocak salı gününe özel muayenesine randevu aldık Allahtan ümit kesilmez bir de bir ihtimal kaan hoca ne cevap verecek onu da bilmiyoruz nasıl bir tedavi uygular v.s... acaba diyorum ki eşime ilk başta prenglyn vermişti emre bey bizde 1 ay bulabildik dedik ondan sonra ovitrelleye dönmüştük ondan olabilir mi diyoruz bazen çünkü çok kişiden de biliyoruz prenglyn direk beyne sperm üretmesi için emir veriyor daha etkili diye biliyorum araştırmalarıma göre.acaba prenglyn ile devam mı etseydik diyorum.sonuca herkes gibi bizde çok şaşırdık emre beyde dahil.daha 3,5 ay önce eşimin başka bir forumdan sürekli iletişim içinde olduğu arkadaşı prenglyn 5000 ve haftada 3 kez menegon kullandı 27-28 ay boyunca eşimin sonuçları ile tıpatıp aynı hiçbir farklılık yok üstelik onun çift taraflı inmemiş testisli imiş 4 sperm bulunmuş 1 tanesi döllemiş embriyoyu ve 12 gün sonra mutlu sonuca ulaştılar ve eşi şu an 4 aylık hamile bende görüşüyorum eşi ile zaman zaman. kaan aydosa mail atmıştı dün eşim onun da cevabını bekliyoruz bizim için çok önemli.hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız.yeni bir kaan hoca macerasına başlamak üzereyiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun…
Geçmiş olsun canım.. iyi yapmışsınız ist. kalarak kafa dağıtın birazbizde 16 ocak pazartesi kaan hocadayız bizimde 2. tedavimiz bu.. ilkinde malesef sizin gibi olumsuz sonuçlandı.. Ama Allah büyüktür yılmak yok pes etmek yok bak ne güzel 4 tane spermle hamile kalmışlar inşallah bizde kalıcaz başarıcaz Allahın izniyle
şimdi konuştuk kocişle fabrikada sayım yapacaklarmış
11 olur gelmem dedi.
o arada arkadaşım aradı ben geliyorum eşim yok dedi. şimdide o gelecek.
hemde ne vahşet
allah herşeyin hayırlısını versin.
o daha evcilik oynar ne anlar gerçek bebeğe bakmaktan offf duruma bak ya.
hoşgeldin çiçekcim iyiyiz saol sen nasılsın ??
kızlar şimdi gazetede okudum
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 25 yaşındaki biriyle imam nikahıyla yaşayan 11 yaşında olan çocuğun 8 aylık hamile olduğu anlaşılmış...
kız rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış drlar kontrol altında tutulmasını istemiş...
ama adam kabul etmemiş almış götürmüş...
gazeteciler o an orta olduğu için ortaya çıkmış sadece bu durum...
yetkililer herhangi bi işlem yapmamamış...
gazeteciler araştırmış ki adamın bir akrabası Patnos’tan bir kız ile evlenmiş...
daha sonra oda Patnos’a giderek bu kızı alıp gelmiş...
ya bu nasıl bi vahşettir
daha 11 yaşındaki çocuğu para karşılığı bi adama satıyorlar...
sonrada daha kendi çocukken çocuk sahibi oluyor bu yavrucak
biz bebiş sahibi olmak için neler yapıyoruz
o çocuk daha çocukluğunu yaşamadan bi bebek sahibi olacak
rabbim herkese hayırlı yazılar yazsın inş
benimde aklıma getirdin yeni evliğim eltimin kızı 2.5 yaşında neyse eşim götürmüş onu yatak odama oyun oynatmış yatağın üzerinde odadan çıkıncada çocuğu odada bırakmış gelmiş.oda gitmiş çekmeceleri kurcalamış benim pullu tüylü dansöz elbisesine benzer bir geceliğim var sen git onu giy üstüne içeri gel içeridede kaynanam kayınbabam kaynım kim ararsan var.neyse içeri girmiş ben tabi mutfaktayım herkes ona kız ne giydin demiş anlamamışlar eltim hemen onu yanıma getirdi allahtan çocuk doğru düzgün giyememiş.hemen çıkarttık.birgünde babası ona bebek almış üzerinde dantelden iç çamaşırı varmış almış bebeği herkese göstermiş bakın yengeminkinden diye.eltim diyorki kızım değişik konuşuyor diye kimse anlamadı ama bence anlamamazlıktan geldiler.rezillik diz boyu anlayacağın.
Dur birtane daha anlatayım ablamın kızı bazen bizde kalıyordu bizde yanımızda yatırıyoruz.bir ara ablam taşınınca 10 gün bizde bıraktı kızını neyse bizde ona yere yatak yapıyoruz bir gün kocam dediki şunu hemen uyutalım falan tamam dedim uyuttum yatağına koyuyorum mızmızlık yapıyor bende iyi bari uyuyor zaten yanımızda kalsın dedim sonrası malum.sabahta annem geldi yiğenimi almaya sonra oturduk falan telefon çaldı abimler bizi çağırıyor annemde hadi hazırlan birlikte çıkalım dedi .bende anne sen yiğeni giydir bende hemen giyinip geliyorum dedim duşa girdim.yiğenim deli gibi kapıyı çalıyor teyze beni sen giydir diye .bende ne yapayım bornozla kapıyı açtım içeri daldı.annemde hadi kızım çıkalım geç oldu demek için geldi ben bornozluyum çaktırmadı.yiğenimde tam üstüne ne dese beğenirsin ay benim çok uykum var teyzem dün beni uyutmadı yatağı zıp zıp sallayıp durdular.
sagol baharcigim bende iyiyim allah súkür bildigin gibi
üzücü bir durum
herkese mutlu gunler
ben bugun topıge gıremıyorum cunku kocıs evde bugun benımle ılgılen dedı
kıskanc adam
ben cıkıyorum kızlar aksama gorusuruz
cemrem canım benim kocişinle iyi ilgilenmişsindir umarım
akşama görüşürüz canım benim
evet cnm benım esımde pregnlly kullandı buluınması cok zorbende iyiyim canımcım
evet canım ben girdiğimde sen yoktun..
yok çıkmadımda diğer topikleri geziyodum bebekim..
bende kaan hocaya mail atmıştım ovitrelle iğne ile alakalı..
yumurta çatlatma iğnesi diye bana ne faydası olur zarar verirmi diye sormuştuk..
hocada cvp yazmış kopyalıyorum:
...... bey Daha önce piyasada Pregnyl adlı iğneler vardı. Bu hormon iğneleri uzun yıllar erkeklerin tedavisinde kullanıldı. Hatta kadınlardan daha çok kullanılıyordu. Size bu iğnenin kullanım yerlerini gösteren bir link gönderiyorum. Göreceğiniz gibi, önce erkekte kullanıldığını yazar. Ama daha sonra bu firma üretimi azalttı. Yerine aynı içerikte ama adı farklı olarak Ovitrelle'yi çıkardı. İlaç aynı ilaç, sadece adı değişik. Eğer Pregnyl 5000 IU bulursanız, o da olur, onu yaptırırsınız. Ama bulmak çok zor oluyor. Üstelik Ovitrellenin kullanımı çok kolay, deri altına yapıldığı için bir rahatsızlık da söz konusu olmuyor. Sonuç olarak, bu ilaç yıllardır erkeklerde başarıyla kullanılmakta, endişe etmeyin. Eczaneler de bunu iyi bilirler.
Saygılarımla.
pregnly iğne bayaa ucuz 10 15 tl ama piyasada yok o yüzden ovitrelle alacağız artık..bugün kociş ilk iğneyi vurduracak.inşallah işe yarar..
ha iyi o zaman..
eşim akşam diyorki biz o kadar entellektüel değiliz demekki.
anlayamadık diyo..
bu arada ablam hamileymiş canlarım...
bi yeğenim daha olacak.
ondan önceki gece rüyamda görmüştüm ama anlayamamıştım ne anlama geldiğini....
dün söyledii..ben çok sevindim ama sanırım eşim üzüldü..
yani onların evlat sahibi olacağı için değil..
kendi baba olmayı çok istediği için...
arkadşlar malesef sperm yine ykmadı tine 0 yine 0.Ama hormon değğerlerimiz kaan Hocanın istediği gibi yükşelmiş.Mail attım ne diyecek bakalım.Bİrdr grlin microtese yapalım derse bittik.
cemrem canım benim kocişinle iyi ilgilenmişsindir umarım
akşama görüşürüz canım benim
Arkadaslar merhaba;
Ben Ankara'dan yazıyorum yasım 28.
3 hafta önce doktora gittik eşim ile bende çikolata kıstı var.3 sene önce de çikolata kıstı ameliyatı olmuştum.neyse iste kontrollerime gidiyorum ve son gittiğimde yani 3 hafta önce doktor kıstın yeniden çıktığını söyledi bebek olmuyor 14 ay oldu dedik korunmayali ve eşimden testler istedi.bana hiç bir test yapılmadı bu arada .esimin sonucu 0 çıktı bizimde.tabiki esim bunu bana 2 gün sonra söyledi cunku kendisini arayıp bilgi vermişler oda bana söylemekte cok çekinmiş cok üzülmüşama cok destek oldum .soylediginde ne olduğunu anlamadım sok olmuştum.ama moralimi boZmadim onada belli etmedim.olsun dedim hayırlısı falan.doktor a gittik sonuc için bunun anlamı ne die.dediki 2 seçenek var.ya eşimin spermlerin geldigi damar yolu tikali olabilirmiş bunun için ameliyatla açılabilir ki inşallah budur dedi.yada samanlıkta iğne aramak gibi sperm aricaklarmis ve tup bebek olacak dedi.ama mutlaka basta urolojiye gidin dedi.bakalim ayın 23 üne randevu aldık.umarim iyi çıkar.
Siz biraz daha tecrübeli sınız sanırım ben daha yoln başında yim bu konuda.napabiliriz?
Yardımcı olurmuşsunuz?bide test sonuclarını yazsam anlarmisiniz?gerci açıklanacak cok bişey de yok :)
tatlım olsun uzul ıcını dok ama sonra eskı haklıne don cnm
sen yılma bıı dahakı sefere cıkar hıc bılınmez tatlım
ıyı bı yanıda var bak hormonlar dengeye gırmıs dedın bundada var bı hayır
VCK
kız sen delısın o yazılarına bayıldım
senı gıdı senıııııııııııııııııııı
deliyim tabi nasıl güldürüyorum sizi
kocanla ilgilendinmi canım benim gibi ilgisiz bırakma sonra patlama yaşanıyor cümle aleme rezil oluyoruz
ilgilendim ilgilendim daha ne yapıyım yemegını yaptım ılgımı verdım sevdım sardım
ee aksamda rahatım suan ıse gıttı ohhhhhhhhh
iyi yapmışsın canım sıra bize geldi desene.kocişin bu saattemi işe gidiyor.herkes gider mersine siz gidersiniz tersine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?