Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım iş. darısı hepinizin başına hep dua ettim rabbim beni sevindirdin arkadaşlarımı sevindir bu dertten muzdarip herkesin yüzünü güldür diye

amin amin inşallah canım mutlu bi habere o kadar ihtiyacım vardıki bu aralar sonunda sen verdin.inşallah canım darısı hepimizn başına.
hadi anlat bakalım neler yedirdin içirdin koçişine.ne ilaçları kullandınız hormonlar nasıldı.
ay cok güzel bi haber bu canım ya.

canım iş. darısı hepinizin başına hep dua ettim rabbim beni sevindirdin arkadaşlarımı sevindir bu dertten muzdarip herkesin yüzünü güldür diye

allah razı olsun bitanem rabbim kabul etsin duanı inş

kocişim izmirde inan şimdi arayıp bu güzel haberi onada verdim oda çok sevindi

ay ben beyaz bayrak sallamışım halay cekecektim pardon
şimdi çekeyim bari

yetiştim halaya :64 canım gözün aydın süper bi haber darısı hepimizin başına maşallah sayınız çok iyi

anemon ben acayip mutlu oldum ya nasıl güzel bi sonuç bu böyle inan bizde çıkmış gibi mutlu oldum

hadi kızlar halaya

bitanem çok saol sedn bana o macunun tarifini verdin ya işe yaradı mimarı sensin
inş. canım darıısı başına rabbim o güzel gönlünü mükafatlandırsın duaların kabul olsun kucağın bebiş dolsun

önceden hic tese oldumu esin

anemon.....çok sevindim...inş. bebeğine kavuşursun hayırlısıyla......canım sizin de sıfır mıydı şimdi hatırlayamadım...

saol canım amin inş. hepimiz kavuşuruz
evet canım sıfırdı 2 ay önce 5tane hareketsiz 1 ay önce 1tane hareketli vardı

KIZLAR KOCİŞ GELDİ BENDE KOŞUYORUM NEREYE DEDİ BENDE HALAY ÇEKMEYE DEDİM ADAM ŞOK OLDU BENİM KARI KAFAYI YEDİ HERHALDE DİYOR.BENDE OLURMU ARKADAŞIMIM KOCASINDA SPERM ÇIKMIŞ DARISI BAŞIMIZA DEDİM.O DA ÇOK SEVİNDİ.DARISI BEBİŞ OLMASININ BAŞINA

canım benim şifa olmuş kocişine ne güzel çok sevindim ya
allah razı olsun bitanem amin inş
valla bugün halay ikonundan başka bişey görmek istemiyorum ben

amin inş canım benim

canım neler yedirmedim ki ilaç olarak sudafed ve endol keçi boynuzu kürü havuç suyu keçiboynuzu nektarı limon suyu ve sarınsak karışımı içti

canlarım kocişle film izliyorduk beni çağırıyor.. ona da söyledim o da çok sevindi..
şimdi çıkmak zorundayım ama iyi ki gelmişim :)))
hepinizi

Son düzenleme:
canım merhaba anemonun haberiyle çok mutlu oldum..
Sana halay çekilirken ben nerdeydim ((
sizin de mi sperm bulundu yoksa canım...

aşkolsun canım nerelerdesin bende halayım eksik kaldı kim yok diye düşünüyordum
Sperm yine sıfır çıktı ama spermin oluşmamış hali çıktı canımtut ucunu

canım hüseyin ermişin macun tarifini diyorsun dimi. bahardan bende almıştım tarifinide yapmamıştım yarın ilk iş bende yapıyorum

ay kız içim bir umut doldu

canım hüseyin ermişin macun tarifini diyorsun dimi. bahardan bende almıştım tarifinide yapmamıştım yarın ilk iş bende yapıyorum

ay kız içim bir umut doldu

yaaa sen beni dinleme bide
hadi yarın hemen başla bakalım inş sizede şifa olur

aşkolsun canım nerelerdesin bende halayım eksik kaldı kim yok diye düşünüyordum
Sperm yine sıfır çıktı ama spermin oluşmamış hali çıktı canımtut ucunu

oleeey çıkacak çıkacak sizde de milyonlarca çıkacak inş..
e ben de eksik kaldım diye üzülmiyim geç de olsa tutayım ucundan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…