cnm oncelıkle gecmıs olsun her ıkınızede
cnm evet daha yolun basındasın ama bence hemen amelıyatı dusunme
bıraz tedavı olun ondan sonra kosullar uygun olursa amelıyat olursunuz
ben sana kaan aydosu onerırım burda nerdeyse herkes kaan hocanın hastası zaten
dalında uzman bı dr ankarada
zaten sızde akarada oturuyormussunuz bı gıdın gorusun ondan sonra tedavı surecını baslatın
umarım tez zamanda tedavıye baslayıp bıran oncede sonuc alırsınız
aynen öyle tatlım
Kızlarda öyle diyordu zaten sen evlenince neler alıcan kimbilir diye
Gerçi sonra hepsi benim gibi olmuştu ama neyse
Ayy benim başıma gelmedi ama çok sinir olurum ben öyle satıcılara
Cecilya canım aramıza hoşgeldin .bizim gibi bu derde düşmeni istemezdim rabbim yardımcınız olsun ve bu yolda iyi bir şekilde ilerleyerek bebeğine kavuşmanı ümid ediyorum.canım senin öncelikle bizim gibi çok fazla araştırma yapıp hem doktorların dediğini hemde kendine göre doğru olanı yapmanı tavsiye ederim .bizede doktorlar yol gösteriyor mesela bu durumda çocuk sahibi olmanız imkansız fakat ameliyatla sperm aranacak deniliyor.bazı kişiler hemen ameliyat oluyor ve sperm bulunmaya biliyor .bazı kişilerde cemre arkadaşın tavsiye ettiği ankaradaki kaan aydos gibi dalında bir numara olan doktora gidip önce ilaç tedavisi görüyorlar azo sperminin sebebine bağlı olarak kiminde doğal yolla hamile kalanlar bile oluyor.önemli olan doğru doktoru bulup doğru karar vermek.istersen devamlı bu topiğe uğrayarak burdaki herkese aklına takılan herşeyi sorabilirsin herkes sana yardımcı olacaktır.tekrar allah yardımcın olsun diyorum.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
bahar hep ben anlatıyorum senin yokmu hiç rezilliğin
amin canım hayırlısı değilse olmasın zaten biz azoyla siyam ikizi olduk zaten rabbimde tarafından bize ikizlerimizi gönderirse mutlu oluruz.
rezilliğim yani
ALLAH RAZI OLSUN canım benim yarın sabah ilk iş arayacağım.bitanem hemen aradım sordum 40 tl olur dedi hiç yoktan iyiidir bitanem ben size eczane nosunu da veriyim kargoyla kapıda ödemeyle alabilirsin, bu eczane öğrendiğim kadarıyla aracı kullanmıyormuş depodan direkt kendi alıyormuş önce 45 dedi ben biraz ısararcı davrandım bikaç arkadaşız biz falan dedim :) iğne başı 15 kar sonuçta az değil :)) 0312 442 69 44 atabek eczanesi ankara cankaya
ah canım benim cok iyi olur.bizimda aklımızda zaten başka bi doktorada mi gitsek diye düşünüp duruyoruz.rabbim sizide tez zamanda bebişlerinize kavuştursunkaan hocanın bölümü ne endokrin mi ankarada fatih ünv. hast. ali koşan bey var bi ona görünseniz keşke ama ben yakın zamanda eşimle gidicem sorarım sizin durumunuzu bizimle özel ilgilenio saolsun hemen sana dönüp bilgi veririm sen de diğer arkadaşlara söylersin
aynen katılıyorumiyiyim cnm sağol valla senin enerjine hayranım herkese pozitif enerji dağıtoyorsun elinde bir siğirli deynek olsa kim bilir neler yapardın))) herkesi hamiş bırakırdın heralde )))
insanların kalbini kırmamak için o kadar olumlu şeyler yazıosun ki Allahım inş. en kısa zmnda bebeğini gönderir sana.
canlarım ben geldim söyleyin bakalım halayın başını kim çekecek
kızlar hala şoktayı 2 milyom sperm sayımız ve 100 bin sperm donduruldu inanamıyorum kızlar şoktayım hala tüp bebeğe başlıyoruz canlarım tam bana dua okumuştunuz darısı haepnizin başına
kızlar hala şoktayı 2 milyom sperm sayımız ve 100 bin sperm donduruldu inanamıyorum kızlar şoktayım hala tüp bebeğe başlıyoruz canlarım tam bana dua okumuştunuz darısı haepnizin başına
inanımıyorum yabu süper bi haber tutmayın beni
darısı hepimizin başına inş
canım iş. Darısı hepinizin başına hep dua ettim rabbim beni sevindirdin arkadaşlarımı sevindir bu dertten muzdarip herkesin yüzünü güldür diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?