Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

O zaman biz Şubat basında Kaan bey e randevu alalım.cunku 23 unde kadim dogum ve urolojiye görünucez.peki Kaan bey hastalarını ileri tarihemi atıyor randevu için.yani ben Şubat'ta gitmek istersem şimdiden arassammi ?cok ama cok teşekkür ederim bu arada destek için.beni ekleyebilirmsiniz ben daha yeniyim :) sizi kaybetmiyim.

aynen öyle tatlım
Kızlarda öyle diyordu zaten sen evlenince neler alıcan kimbilir diye
Gerçi sonra hepsi benim gibi olmuştu ama neyse
Ayy benim başıma gelmedi ama çok sinir olurum ben öyle satıcılara

bahar hep ben anlatıyorum senin yokmu hiç rezilliğin

Vck cok teşekkür ederim sanada.insan burada destek görünce rahatlıyor cok.birileri seni anlıyor ve rahatlatıyor.cok teşekkürler.

amin canım hayırlısı değilse olmasın zaten biz azoyla siyam ikizi olduk zaten rabbimde tarafından bize ikizlerimizi gönderirse mutlu oluruz.

insallah hepimizin ikizleri olur benim hayalim hep ikizdi ama simdik bir tane bile yok allah hayirlisini nasip etsin

rezilliğim yani

yok canim ya

ALLAH RAZI OLSUN canım benim yarın sabah ilk iş arayacağım.
ah canım benim cok iyi olur.bizimda aklımızda zaten başka bi doktorada mi gitsek diye düşünüp duruyoruz.rabbim sizide tez zamanda bebişlerinize kavuştursun
aynen katılıyorum

kızlar hala şoktayı 2 milyom sperm sayımız ve 100 bin sperm donduruldu inanamıyorum kızlar şoktayım hala tüp bebeğe başlıyoruz canlarım tam bana dua okumuştunuz darısı haepnizin başına

kızlar hala şoktayı 2 milyom sperm sayımız ve 100 bin sperm donduruldu inanamıyorum kızlar şoktayım hala tüp bebeğe başlıyoruz canlarım tam bana dua okumuştunuz darısı haepnizin başına

inanımıyorum ya bu süper bi haber tutmayın beni
darısı hepimizin başına inş

anemon ben acayip mutlu oldum ya nasıl güzel bi sonuç bu böyle inan bizde çıkmış gibi mutlu oldum

hadi kızlar halaya

gözün aydin canim

canim sizin azo sebeni neydi onceden cikis varmiydi

anemon.....çok sevindim...inş. bebeğine kavuşursun hayırlısıyla......canım sizin de sıfır mıydı şimdi hatırlayamadım...

canım iş. Darısı hepinizin başına hep dua ettim rabbim beni sevindirdin arkadaşlarımı sevindir bu dertten muzdarip herkesin yüzünü güldür diye

ya çok mutluyum ilk bu senenin halayını banamı çekmiştiniz kızlar ayağımı sürüdüm herhalde.tatlım sizin azo sebebiniz neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…