baharcim bende 1 yasin almistim ama listede görunmuyor
sagol canim iyiyim sen nasilsin? Canim biz zaten tedavideyiz kaan kocada birakmadik tedaviyi
bazen cok yoruldugumu hissediyorum canim o yuzden fazla girmiyorum unutmak istiyorum bu azo yu ama unutamiyorum her an aklimda
baska seyleri unutuyorum bu azo illetini unutamiyorum
oooooooooooooooooooooooooo
enıste yasadıııııııııııııııııııııııııııı
bız senı cok guzel ıdare ederız senın aklın kalmasın cnm
sorma bahar rezillik diz boyu bende nedense iç çamaşır hastalığı var inan daha giymediğim hatta bazen aaaaaaa bende buda varmış dediğim bir sürü çamaşır var.haata bugün değişik gördüğüm bir takım daha aldım eltime diyorumki iyikide kızın okuldayken geldik.ay nasıl bakıyor bir bilsen geçen yılbaşında kırmızı birtane aldım tutturdu annesine yengem alıyor banada al diye bide almış eline zır zır ağlıyor bende hemen uzaklaştım onların yanından yengesinin benim olduğumu anlamasınlar diye.iyiyim canım benim allaha şükür...
Hatta bugün senin hikayelerini okuduktan sonra daha da iyi oldum
Yazdımda zaten okumuşsundur
Canım otel çok güzelmiş kociş illa gel diyor...
Biliyorsun bende hevesliydim...
Ama oradaki işler çok birikmiş kociş çok çalışıyor...
Dün 23,30 da gidebildi otele hafta sonuda öyle olacakmış...
Ben gitsem bütün gün yalnız kalıcam kocişi bi yatarken görücem...
Akşam daha erken gelse giderdim beraber vakit geçirirdik güzel olurdu ama şimdi boşa olacak...
Zaten onca masraf var boş yere bide yol masrafı çıkarmayayım şimdi...
Kociş çok zorluyor illa gel diye ama gerçekten fuzuli masraf olucak...
Neyse artık 6 gün bekliycez kocişi özlemle
Sen nasılsın canım benim ??
sorma bahar rezillik diz boyu bende nedense iç çamaşır hastalığı var inan daha giymediğim hatta bazen aaaaaaa bende buda varmış dediğim bir sürü çamaşır var.haata bugün değişik gördüğüm bir takım daha aldım eltime diyorumki iyikide kızın okuldayken geldik.ay nasıl bakıyor bir bilsen geçen yılbaşında kırmızı birtane aldım tutturdu annesine yengem alıyor banada al diye bide almış eline zır zır ağlıyor bende hemen uzaklaştım onların yanından yengesinin benim olduğumu anlamasınlar diye.
Canım sen daha iyisini bilirsin kocanı yatmadan yatmaya göreceksen rüyalarda da buluşabilirsiniz hem bedava olur
Neyse canım yinede allah kavuştursun
bende iyiyim canım bizde aynı duyguları yaşıyoruz azo heryerde ondan kaçışımız yok inşallah bizde birgün kurtulucaz şu azodan.ama bilmem nedendir senin hep şu azodan kurtulacağını ve anne olacağını ilk günden beri düşünmüşümdür.hatta dün aklımdan geçtiğinde inşallah tedaviyi bırakmamışlardır diye düşünmüştüm.inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alıcaz buna canı gönülden inanıyorum.sık sık giremesende arad bir gel bizi senden mahrum bırakma biliyorsun biz burda bir aile olduk.birinizin bile eksikliği belli oluyor.
ooohhh canım benim yeterki böyle bi hastalığın olsun
Kocişin çok memnundur bu durumdan
Sizin küçük cadıda fena olacak tatlım...
Eee önünde böyle bi yenge örneği varken doğal tabi dimi
Evet bitanem ya rüyalarda buluşuruz bizde
sorma bahar rezillik diz boyu bende nedense iç çamaşır hastalığı var inan daha giymediğim hatta bazen aaaaaaa bende buda varmış dediğim bir sürü çamaşır var.haata bugün değişik gördüğüm bir takım daha aldım eltime diyorumki iyikide kızın okuldayken geldik.ay nasıl bakıyor bir bilsen geçen yılbaşında kırmızı birtane aldım tutturdu annesine yengem alıyor banada al diye bide almış eline zır zır ağlıyor bende hemen uzaklaştım onların yanından yengesinin benim olduğumu anlamasınlar diye.
Canım sen daha iyisini bilirsin kocanı yatmadan yatmaya göreceksen rüyalarda da buluşabilirsiniz hem bedava olur
ay benim canim arkadasim sagol mutlu ettin beni.ama nedense benim de sana karsi dusuncelerim ayni..
ayrica sen benden daha cok sanslisin bizim 2 ameliyatimiz var..senin esini ben daha ameliyat olmadi diye hatirliyorum
insallah hislerimiz bizi yaniltmaz hepimiz kavusuruz bebeklerimize
bahar sorma ya artık giyinirken kapıyı kapatıyorum yoksa meraklı meraklı bakıyor.garibim annesinde öyle şeyler görmemiş inanırmısın eltim 20 senelik evli ilk ............ Geceliğini geçen sene ben alınca onada zorla almıştım.hatta kocası şaşırmış hayırdır sen böyle şeyi nerden buldun diye.söyledimi bilmem ama dünya aleme rezil olmuş durumdayım ay ne yapayım farklı şeyleri seviyorum
:
Ay sen cok fenasin canim yaaa
İNŞALLAH HER ZAMAN MUTLU OLURSUN BİRTANEM.CANIM NE ŞANSLISI BİZİM ORDA BUNA KORKAKLIK DİYORLAR YOK CANIM AMELİYAT OLMADI AMA İNŞALLAH TEDAVİYE BAŞLADIK RABBİM İZİN VERİRSE İNŞALLAH OLAAK SONU HAYIRLI OLSUN.CANIM BEN HİSTEN ÇOK DUANIN GÜCÜNE İNANIYORUM RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDECEK BUNA İNANDIĞIM İÇİN ZATEN BU YOLA BAŞ KOYDUM YANİ HİSSİYATIMA GÜVENİP DEĞİL
bahar tencere dibin kara seninki benden kara atasözü tam bizlik .kaynın şoka girmiştir eltini öyle görünce
Ayy bende çok severimmm canım benim
Ilk atandığım zaman çalıştığım okul yatılı ilköğretim okuluydu konyada...
5 tane bekar öğretmen arkadaştık biz de yurtta kalıyorduk çocuklarla her birimiz ayrı oda da tabi
Evli öğretmen arkadaşlarda lojmanda...
Okul yurt lojman aynı bahçedeydi anlıyacağın yatmadan yatmaya ayrılırdık birbirimizden...
Ben merkeze gittikçe bir sürü iç çamaşırı gecelik falan alırdım
Kızlar her defasında bakalım gene neler aldın derlerdi
Sonra ben hepsine hediye olarak iç çamaşırı takımları almaya başladım...
Toplanıp toplanıp alışverişe gitmeye başladık
Evli bi arkadaşımız vardı onunla gittik çok güzel bi gecelik aldık ikimizde...
Buarada ben bekarım onuda belirteyim
Neyse gece bizimki giymiş kocişi coşmuş ve çıkarırken askısını koparmış
Bu nasıl üzgün nasıl üzgün ertesi gün anlatıyor...
Ya deli misin boşver geceliği dedim baya gülmüştük
neden öyle dedin çamaşır için mi bahar için mi?
hayirlisi neyse o olsun canim benim...
bahar tencere dibin kara seninki benden kara atasözü tam bizlik .
Yani ben evliğim sen bekarken öyleysen şimdi
Arkadaşında alemmiş
Bizde nişan alışverişine çıkmıştık.gecelik almaya girdik dükkana seçiyoruz kadına diyorumki pierre carden olsun kadında demezmi aman ne yapacan onu dünya para zaten altı üstü 5 dakika giyeceksin al sen şu ucuzlardan ay ne utanmıştım anlatamam
iyi anlamda dedim valla yanlis anlama bugunki yazilar onlarda icinde bornozlu halin falan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?