ne güzel dualar hızlandı..
hadi ocak ayına kadar bana gelsin:26:
Kızlar bende kaçtım güzel haberle yatalım inşallah güzel haberlerle devam ederiz.a.e.o.
Kızlar bende kaçtım güzel haberle yatalım inşallah güzel haberlerle devam ederiz.a.e.o.
iyi geceler canim allah rahatlik versin
kizlar bende cikiyorum hepinize iyi geceler
kızlar hala şoktayı 2 milyom sperm sayımız ve 100 bin sperm donduruldu inanamıyorum kızlar şoktayım hala tüp bebeğe başlıyoruz canlarım tam bana dua okumuştunuz darısı haepnizin başına
tup bebek denedınız mı spermınız varmıs o bıle sevındırıcıiyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bizde 6 yıllık evliyiz ve derdimiz aynı 6 yıldır eşimin gittiği doktorların hepsi sperm sayısının 2ile 4 milyondan yukarı cıkmaz dediler ama allaha şükür cıktı
kızlar hala şoktayı 2 milyom sperm sayımız ve 100 bin sperm donduruldu inanamıyorum kızlar şoktayım hala tüp bebeğe başlıyoruz canlarım tam bana dua okumuştunuz darısı haepnizin başına
dün 4 saat bugünde 8 saat çalışarak kağıttan 3 boyutlu rölyef çalışmamı bitirdim :))) sizlerle paylaşmak istedim :))
Eki Görüntüle 321684 Eki Görüntüle 321685 Eki Görüntüle 321686 Eki Görüntüle 321687
eklediğim resimlerde ilk ikisi bitmiş hali,son ikisi ise henüz yapım aşamasındaki hali :) resimdeki tüm objeler tek tek ayrıntılı hale getirilip,yapıştırılarak bir bütün haline getiriliyor.
aaa canım seni görmekte çok güzel :)) iyiym bıraktığım gibi herşey 1 ay oldu eşim kaan hocanın tavsiyesiyle ilaç tedavisinde şimdi haftaya ona gidicez bakalım.. siz neler yaptınız nasılsın
canim sagol bende iyiyim allaha sükür..bizde ayni canim bir denisiklik yok
bizde kasim ayinda gittik kaan hocanin yanina tekrar m tese yapalim dedi biz istemiyoruz..
esim 4aydir M sure kullaniyor subatta test yaptiracak....hayirlisi allahtan canim zaman geciyor bizim ise elimizden bisey gelmiyor
aşkolsun canım nerelerdesin bende halayım eksik kaldı kim yok diye düşünüyordum
Sperm yine sıfır çıktı ama spermin oluşmamış hali çıktı canımtut ucunu
Ayyy ne güzel bir haber Allahım çok şükür ya Rabbim.Yeni yaşın yeni yılın şimdiye kadar ki en güzel hediyesi yaaa.Darısı haftaya benim de başıma inşallah.Oğlak burçlarının hayırlı yılı mı bu acaba?
Allah hepimize yaşatsın bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?