Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bende kaçtım güzel haberle yatalım inşallah güzel haberlerle devam ederiz.a.e.o.

iyi akşamlar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bizde 6 yıllık evliyiz ve derdimiz aynı 6 yıldır eşimin gittiği doktorların hepsi sperm sayısının 2ile 4 milyondan yukarı cıkmaz dediler ama allaha şükür cıktı

iyi geceler kızlar bende kaçıyorum artık...
yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi kocaman

kızlar hala şoktayı 2 milyom sperm sayımız ve 100 bin sperm donduruldu inanamıyorum kızlar şoktayım hala tüp bebeğe başlıyoruz canlarım tam bana dua okumuştunuz darısı haepnizin başına

Ayyy ne güzel bir haber Allahım çok şükür ya Rabbim.Yeni yaşın yeni yılın şimdiye kadar ki en güzel hediyesi yaaa.Darısı haftaya benim de başıma inşallah.Oğlak burçlarının hayırlı yılı mı bu acaba?
Allah hepimize yaşatsın bu mutluluğu

tup bebek denedınız mı spermınız varmıs o bıle sevındırıcı

kızlar hala şoktayı 2 milyom sperm sayımız ve 100 bin sperm donduruldu inanamıyorum kızlar şoktayım hala tüp bebeğe başlıyoruz canlarım tam bana dua okumuştunuz darısı haepnizin başına

gozunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cok cok cok cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

harika harika haber bugün aldığım en güzel haber :)) tüp bebektede umarım güzel haberler alırsınız. İlk denemende mutlu haberi almanı dilerim canım benim. çok sevindim. darısı hepimizin başına :)) bizlerden dualarını esirgeme olur mu :)

günaydın kızlar, cumanız mübarek olsun.... dün maşallah halaylar gece boyu devam etmiş... ne güzel insan moral buluyor...Rabbim inşallah hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin....

canım benim bayıldım çok süper olmuş... çok emek vermişin sabır işi gerçekten.... ama değmiş bu konuda yetenekli olduğun aşikar...

Elimizden geleni yapmak zorundayız canım gerisi Allaha kalmış inşallah yüzümüz gülücek inşallah bizlerde bebeklerimize kavuşucaz birgün Allah büyüktür dualarımızı kabul edicek inşallah..

aaaayyyyyyyy gözlerim doldu valla çok sevindim çok mutlu oldum.. senin için okuduğumuz dualarında etkisi var kesinlikle Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür hadi gözünüz aydın ooohhh beeeeeeee

aşkolsun canım nerelerdesin bende halayım eksik kaldı kim yok diye düşünüyordum
Sperm yine sıfır çıktı ama spermin oluşmamış hali çıktı canımtut ucunu

inşallah sizinde 1-2 aya sperme dönüşür onlarda gözünüz aydın..

Hayırlı cumalar arkadaşlar..Rabbim dualarımızı kabul etsin..Birbirimiz için dua edelim nolur..

merhaba günaydın arkadaşlar nasılsınız esma 16 nın eşinden varmı bir haber ameliyatı nasıl geçmiş inşlh olumlu güzel sonuçlar çıkmıştır.ben çok fena bel ağrısı çekiyorum izin alabilirsem bugün dr gidicem şimdi geçmişi okumaya gidiyorum hepinizi öpüyorum ...

canim,gozun aydin mutlulugun daim olsun insallah ALLAH o mutlulugu bizderede yasatsin insallah cok sevindim ALLAHIM senin yasadigin o sevinci bizde yasatsin insallah

arkadaşlar dün gece yazılanları okudum ve çok sevindim hepiniz süpersiniz ben ilk defa burda sizler için halay çekiyorum ve hepinizi çok seviyorum.Herşeyin hayırlısı diyoruz ya başımıza gelen şu azo durumunun en güzel yanı sizlerle tanışmak doğru dostluklar kurmak.haydi halaya

Bu arada kaan hoca cevap verdi bu ayki spermiyogramımız 0 ama hormonlarımız iyiydi. kaan hocada:Bu ay da aynı ilaçlarınıza devam edin. FSH ve Tesosteron iyi yükselmiş. Şubatta hem hormonlara bakalım hem de sperm testi yaptıralım. demiş bu aymı sperm bekliyor bizden acaba umarım şubatta sperm görürüz.

Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne
Ya Celil, etme zelil, gönder delil Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir

Ilahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadigim zaman bu duami sana emanet ederim

Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya

Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…