Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Geçmiş olsun canım benim halsizliğin devam ediyo mu bir de alerji olmuşsun kullandiğın ilaçlardan olabilir mi?

evet canım kaan hocadan randevunuzu şimdi alın çünkü en erken bir ay sonrasına gün veriyorlar.

aleyküm selam canım sen kaçırdın dün mutlu haberi
ay ne güzel dua etmişsin inşallah Rabbim hem bizim hem kendin için ettiğin dualrı huzurunda kabul etsin bize meleklerimizi göndersin

aminnnn inşallah canımcım hepimizin dualrı kabul olur..
evet canım aklım hep burdaydı gireyim deidm ama halim hiç yoktu hemen yattım kociş bile şşaırıd sen erkenden yatmazsın dedi noldu diye. dr götürmek istedi bende uyuyunca geçer dedim. hemen yattım.
bahar aramış hatta ama uyurken hiç duymamışım.
ne bilim canım ya neden oldu alerji yapacak bişeyde yemedim ama neden oldu anlamdım.
geçer inşallahh.

evet canım kaan hocadan randevunuzu şimdi alın çünkü en erken bir ay sonrasına gün veriyorlar.

Yok canım benim sakin sanırım bu ara eşim dün aradı isterseniz yarın bile gelebilirsiniz dedi.Biz ctesi açık sanıyoduk 28ocağa ayarlamıştık kendimizi ama hafta sonu 2gün kapalıymış.

şimdiden ara söyle canım geleceğin tarihi onlar sana şu gün arayın derler.
şubatta alırsan belki müsait olmayabilir hoca. şimdiden şubatta geleceğini söyleyin canım.
bu arada geçmiş olsun ,inşallah tez zamnda bu dertten kurtulursunuz allah şifa versin.

canım endol lökosite iyi geliyor demişsin ne demek istedin açıklarmısın biraz.
canım sizde tedaviye aşlıyorsunuz zaten etide artık kes kolestrolünde yüksekmiş kendine dikkat et gelecek bebişlerinin sana ihtiyacı var

Geçmiş olsun canım benim halsizliğin devam ediyo mu bir de alerji olmuşsun kullandiğın ilaçlardan olabilir mi?

sağol canımcım
halsizliğim dünkü kadar değil ama yinede var.
evet ya neden oldu anlamdım bu alerji bu ilaçları daha öncede kullandım böyle bişey olmadı ama şimdi neden oldu anlamadım.
inşallah hemen geçer yoksa kaşırken yara yapıcam

Yok canım benim sakin sanırım bu ara eşim dün aradı isterseniz yarın bile gelebilirsiniz dedi.Biz ctesi açık sanıyoduk 28ocağa ayarlamıştık kendimizi ama hafta sonu 2gün kapalıymış.

öylemi acaba onun içinmi herkesi ocak ayında teseye çağırdı acaba.peki ne yapmayı düşünüyorsunuz ne zaman gideceksiniz hayırlısıyla

Allah razı olsun dualarında bizi de unutmayan herkesden.Allah kabul etsin inş dualarımızı

Eses ilm eskisehir limisin?eger oyleysen bende esk liyim ,ama 2.5 yıldır Ankara'da yasıyorum.bu arada ark lar Kaan hocanın tel nerden bulabilirim?muayenehanesi?

Yaa ben bugün kös kös oturup sizinle olmak istiyodum ama ev perişan yarın misafir var.Namaz kılıp işe koyulmam lazım offfff akşam yemek de yok ve gün yarılandı bile haydi bana kolay gele...

Eses ilm eskisehir limisin?eger oyleysen bende esk liyim ,ama 2.5 yıldır Ankara'da yasıyorum.bu arada ark lar Kaan hocanın tel nerden bulabilirim?muayenehanesi?

evet canım eskişehirliyim. evlenincemi gittin ? hemşerim benim
0312 437 31 21 kaan hocanın muayene tlf numarası canım.

Yaa ben bugün kös kös oturup sizinle olmak istiyodum ama ev perişan yarın misafir var.Namaz kılıp işe koyulmam lazım offfff akşam yemek de yok ve gün yarılandı bile haydi bana kolay gele...

allah kabul etsin canım benim
kolay gelsin sana uşağum

Aradım cnm şimdi 1 Şubat'a aldım bakalim.300 tl muayene ücreti ama tahlilleri devlet hast.ister herhalde değilim?sekreterine onları sormadım hemen :)

hadi hayırlı olsun canım.
tahlilleri istediğin yerde yaptırabilrsin canım sen mailde at hocaya şu tarihte randevumuz var de durumunuzu anlat o sizden istediği tahlileri söyler. yaptırın gelin der canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…