cuman mübarek olsun canım allah dualarını kabul etsin inşallahh
dün akşam beni merak etmişsin canım benim
dün eşim geç geldi arkadaşım vardı bide.
arkadaşım gitti esşim geldi bende var olan halsizilik had safaya geldi yattım bende hemen.
baya kötü oldum. bide vucudumda göğüs kısmında kabartılar çıktı dün çok moralim bozuldu ne oldu acaba diye. şimdide kaşınıp duruyor. bişey alerji oldu ama ne bilmiyorum:26:
ANEMON önce sperm sayiniz arttığı için cok tebrikler :)inan cok sevindim :) darisi basımıza :)
Arkadaslar Kaan hoca ya istediğimiz zaman hemen randevu alabiliyormuyuz?yoksa baya incelenmiş almak lazım?ben Şubat'ta gitmeyi düşünüyorum,simdidenmi arasam?
hepınıze selamun aleykummmmmmmmmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkesın duaları allh katınfda kabul olsunnnnnnnnnnnnnn
cnm bunlar super el emegı goz nuru bayıldım
bunları yapmakta ugras ıster bende severım boyle seylerı cok guzel olmus ellerıne saglık tatlım
cnm bak ıyı yanını hocada demıs bellı mı olur
subatta sperm bulunur hadı hayırlısı inşllh cnm
amınnnnnnnnnnn
ne guzel dua cnm
bugun benımde kuranım var orda hepınızın ısmını soyleyecegım ıcımden sayıp
dualar edecegım rabbım su cumalar yuzusu hurmetıne bızlere tez vakıtte
elı ayagı duzgun mıs kokulu cennetten gelen melekler gondersın
bızde onların melek kokularını ;pamuk ellerını,boncuk gozlerını sevıp bır omur gecırelım eslerımızle aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
amın allh duanı kabu etsın tatlım
bugunun degerını bılelım duamız kabul kucaklarımız bebeklerımızle dolsun
seninde canım hayırlara vesile olsun inşallah gök dua kapılarının açık olduğu bir saate denk gelirde hepimizin duaları kabul olur.
evet canım ya çok merak ettim aslında yazmıştım okumuştum arkadaşının geleceğini ama unutmuşum eşim geç gelecek birde rahatsızım demiştim bende merak ettim senin bizsiz kalamayacağını biliyorum.sağolsun bahar içimi rahatlattı arkadaşının geleceğini söyledide rahatladım.nedense ben hemen en ufak birşeyden evhamlanıyorum aklımdan binbirşey geçiyor.canımcım sende kendine dikkat et ilaçlarını düzenli kullanki bebişlerinde senin kanından beslenip can alacaklargöğsündeki kabartılarda allerjiden olabilir canım neden korkuyorsun kötü birşey yoktur Allah'ın izniyle ama dediğim gibi herşeyin başı sağlık kendini ihmal etme
evet canım kaan hocadan randevunuzu şimdi alın çünkü en erken bir ay sonrasına gün veriyorlar.
ANEMON önce sperm sayiniz arttığı için cok tebrikler :)inan cok sevindim :) darisi basımıza :)
Arkadaslar Kaan hoca ya istediğimiz zaman hemen randevu alabiliyormuyuz?yoksa baya incelenmiş almak lazım?ben Şubat'ta gitmeyi düşünüyorum,simdidenmi arasam?
sanada hayırlı cumalar canım .
canım gözün aydın darısı burda hepimize olsun bebeginin gelmesi hadi yakındır inşallah bu çok güzel haber ..acaba sizde tıkanıklıkmı vardı sudafet endol kullanıp sperm çıkışı olanlarda genelde tıkanıklık oluyor bu ilaçlar tıkalı damarı açıyor endol llökositlerede çok iyi ğeliyor aynı bitkiselleri eşimde kullanıyor inşallah bizde fayda görürüz biz tesede çıksa onada razıyız .:18:
seninde cuman mubarek olsun eseslim canım kullandıgın ilaçların yan etkisi olabilir alerjin devam ederse doktoruna görün ilacı degiştirir benimde kanım az bişey düşük çıktı doktor ilaç vermedi çayı seviyormusun dedi evet severim dedim çayı azalt ve yemeklerden 2 saat sonra iç dedi kolesterolüm yükselmiş iki kolesterol yüksek bunun içinde et yeme diyet yap dedi sana et ye demişlerdi bana tersi oldu biz etsiz kıymasız yemek pişirmeyiz kurban bayramından beride çok yedik kolesteroller yükselmiş bu hafta doktor dediğinden beri azalttım eti
Geçmiş olsun canım benim halsizliğin devam ediyo mu bir de alerji olmuşsun kullandiğın ilaçlardan olabilir mi?
Yok canım benim sakin sanırım bu ara eşim dün aradı isterseniz yarın bile gelebilirsiniz dedi.Biz ctesi açık sanıyoduk 28ocağa ayarlamıştık kendimizi ama hafta sonu 2gün kapalıymış.
Allah razı olsun dualarında bizi de unutmayan herkesden.Allah kabul etsin inş dualarımızıhepınıze selamun aleykummmmmmmmmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkesın duaları allh katınfda kabul olsunnnnnnnnnnnnnn
cnm bunlar super el emegı goz nuru bayıldım
bunları yapmakta ugras ıster bende severım boyle seylerı cok guzel olmus ellerıne saglık tatlım
cnm bak ıyı yanını hocada demıs bellı mı olur
subatta sperm bulunur hadı hayırlısı inşllh cnm
amınnnnnnnnnnn
ne guzel dua cnm
bugun benımde kuranım var orda hepınızın ısmını soyleyecegım ıcımden sayıp
dualar edecegım rabbım su cumalar yuzusu hurmetıne bızlere tez vakıtte
elı ayagı duzgun mıs kokulu cennetten gelen melekler gondersın
bızde onların melek kokularını ;pamuk ellerını,boncuk gozlerını sevıp bır omur gecırelım eslerımızle aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
amın allh duanı kabu etsın tatlım
bugunun degerını bılelım duamız kabul kucaklarımız bebeklerımızle dolsun
şimdiden ara söyle canım geleceğin tarihi onlar sana şu gün arayın derler.
şubatta alırsan belki müsait olmayabilir hoca. şimdiden şubatta geleceğini söyleyin canım.
bu arada geçmiş olsun ,inşallah tez zamnda bu dertten kurtulursunuz allah şifa versin.
öylemi acaba onun içinmi herkesi ocak ayında teseye çağırdı acaba.peki ne yapmayı düşünüyorsunuz ne zaman gideceksiniz hayırlısıyla
Eses ilm eskisehir limisin?eger oyleysen bende esk liyim ,ama 2.5 yıldır Ankara'da yasıyorum.bu arada ark lar Kaan hocanın tel nerden bulabilirim?muayenehanesi?
Sanırım 27ocak olur.Allah nasip ederse biz de tanışacaz Kaan Beyimizle
Yaa ben bugün kös kös oturup sizinle olmak istiyodum ama ev perişan yarın misafir var.Namaz kılıp işe koyulmam lazım offfff akşam yemek de yok ve gün yarılandı bile haydi bana kolay gele...
evet canım eskişehirliyim. evlenincemi gittin ? hemşerim benim
0312 437 31 21 kaan hocanın muayene tlf numarası canım.
Evet cnm evlilik ve is için geldik buraya.aslinda eşimde esk li :)
Hemen arıyorum şimdi muayenehanesini bakalim ne diçekler.
anladım canım .
ara bakalım ne diyecekler..
Aradım cnm şimdi 1 Şubat'a aldım bakalim.300 tl muayene ücreti ama tahlilleri devlet hast.ister herhalde değilim?sekreterine onları sormadım hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?