Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hala şoktayı 2 milyom sperm sayımız ve 100 bin sperm donduruldu inanamıyorum kızlar şoktayım hala tüp bebeğe başlıyoruz canlarım tam bana dua okumuştunuz darısı haepnizin başına

canim,gozun aydin mutlulugun daim olsun insallah ALLAH o mutlulugu bizderede yasatsin insallah cok sevindim ALLAHIM senin yasadigin o sevinci bizde yasatsin insallah

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥

Rabbimmmmm bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere sağlık, esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden , kazalardan , belalardan , sıkıntılardan , şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun. Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.
Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağış...la. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin

Sıkıntı çekenlerin sıkıntıları yok olsun, Borçlu olanların borçları hep eda olsun, Hasta olanlar hayırlı acil şifalar bulsun bu mübarek günde inşallahhhhhhhh
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnDevamını Gör

canım dün sana baktım ama göremedim sonuç yine sıfır çıkmış yazmışsın peki yuvarlak hücre falan çıkmadımı zahmet olmazsa sonucunu yazarmısın

günaydın kızlar, cumanız mübarek olsun.... dün maşallah halaylar gece boyu devam etmiş... ne güzel insan moral buluyor...Rabbim inşallah hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin....

günaydın canım sanada hayırlı cumalar.evet ya dün çok coştuk inşallah bundan sonra hep güzel haberler alıp coşarız.darısı hepimizin başına

herdemk canım eline sağlık çok güzel olmuş rölyef kursunamı gidiyorsun.

canım dün sana baktım ama göremedim sonuç yine sıfır çıkmış yazmışsın peki yuvarlak hücre falan çıkmadımı zahmet olmazsa sonucunu yazarmısın

Hayatım ben iş yerimdeyim sonuç yanımda değil.ama zaten hep içimde şüphe vardı ben şifa tüp bebek merkezini hiç sevmiyorum şimdi çıkar dondurulusa orda yaptırmak istemiyorum diye.zaten sadece 0 gördük.Ama geçen farklı labuaraturda yaptırdığımızda epitel hücer çıkmıştı.Kaan hocada epitel ve yuvarlak hücreler spermin olgunlaşmamış hali olabilir demişti.Bir dahada spermiyogram istemedi ama önümüzdeki ay istedi işte bakalım kıssmet.

analadım canım eşimin sonucundada hem lökosi hem eritrosit hem epitelyal hücre hemde immstür germ hücre 1 milyondan az yazıyordu.inşallah bizdede sperme dönüşür.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

İnşallah canım benim allah hepimizin yüzünü güldürsün

hepınıze selamun aleykummmmmmmmmmm
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkesın duaları allh katınfda kabul olsunnnnnnnnnnnnnn

cnm bunlar super el emegı goz nuru bayıldım
bunları yapmakta ugras ıster bende severım boyle seylerı cok guzel olmus ellerıne saglık tatlım
cnm bak ıyı yanını hocada demıs bellı mı olur
subatta sperm bulunur hadı hayırlısı inşllh cnm
amınnnnnnnnnnn
ne guzel dua cnm
bugun benımde kuranım var orda hepınızın ısmını soyleyecegım ıcımden sayıp
dualar edecegım rabbım su cumalar yuzusu hurmetıne bızlere tez vakıtte
elı ayagı duzgun mıs kokulu cennetten gelen melekler gondersın
bızde onların melek kokularını ;pamuk ellerını,boncuk gozlerını sevıp bır omur gecırelım eslerımızle aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

amın allh duanı kabu etsın tatlım
bugunun degerını bılelım duamız kabul kucaklarımız bebeklerımızle dolsun

kızlar hala şoktayı 2 milyom sperm sayımız ve 100 bin sperm donduruldu inanamıyorum kızlar şoktayım hala tüp bebeğe başlıyoruz canlarım tam bana dua okumuştunuz darısı haepnizin başına

ayyy çok sevindim ya kaçırmışım bak halayı
çok sevindim canım hayırlı olsun bebeişlerin geliyor yakında zaman hadi inşallah.
allah hayırlısını versin canımcım çok sevindim.
darısı bizim başımıza olsun inşallah..

çook güzel olmuş canım eline sağlık. harikaaa

günaydın kızlar, cumanız mübarek olsun.... dün maşallah halaylar gece boyu devam etmiş... ne güzel insan moral buluyor...Rabbim inşallah hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin....

günaydın canım cuman mübarek olsun.
allah dualrını kabul etsin inşallah..

Günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar herkesee

günaydın canım.
hayırlı cumalar

inşallah canım şubatta spermleri görürsünüz.
hormonlar hocanın istediği gibi olmuş demekki.
bundan sonrada spermleri görürsünüz allahın izniyle

cuman mübarek olsun canım allah dualarını kabul etsin inşallahh
dün akşam beni merak etmişsin canım benim
dün eşim geç geldi arkadaşım vardı bide.
arkadaşım gitti esşim geldi bende var olan halsizilik had safaya geldi yattım bende hemen.
baya kötü oldum. bide vucudumda göğüs kısmında kabartılar çıktı dün çok moralim bozuldu ne oldu acaba diye. şimdide kaşınıp duruyor. bişey alerji oldu ama ne bilmiyorum:26:

Amiin amiiiin.Benden de herkese hayırlı cumalar.Bugünde güzel haberler alırız inş.Dün ben yetişemedim mutluluğunuza tek başıma sevindm ben de hem zaten ben halay çekmeyi de bilmiyorum ama bu haksızlııık:))

Günaydın arkadaşlar
hayırlı cumalar herkesee
sanada hayırlı cumalar canım .
aynı sıkıntıyı çeken anlar...
bende korkmaya başladım teseden..
ya çıkmazsa diye..
Allahımmmm bizede nasip eyle bu güzel hisleri...
bi tane çıksa umudum sonsuz yeşerecek...
ahhh o korkuyu hergün içimde yaşıyorum ama korkunun ecele faydası yok allah yardımcımız olsun inşallah sizde bizde sevinelim .:26:
canım gözün aydın darısı burda hepimize olsun bebeginin gelmesi hadi yakındır inşallah bu çok güzel haber .. acaba sizde tıkanıklıkmı vardı sudafet endol kullanıp sperm çıkışı olanlarda genelde tıkanıklık oluyor bu ilaçlar tıkalı damarı açıyor endol llökositlerede çok iyi ğeliyor aynı bitkiselleri eşimde kullanıyor inşallah bizde fayda görürüz biz tesede çıksa onada razıyız .:18:
seninde cuman mubarek olsun eseslim canım kullandıgın ilaçların yan etkisi olabilir alerjin devam ederse doktoruna görün ilacı degiştirir benimde kanım az bişey düşük çıktı doktor ilaç vermedi çayı seviyormusun dedi evet severim dedim çayı azalt ve yemeklerden 2 saat sonra iç dedi kolesterolüm yükselmiş iki kolesterol yüksek bunun içinde et yeme diyet yap dedi sana et ye demişlerdi bana tersi oldu biz etsiz kıymasız yemek pişirmeyiz kurban bayramından beride çok yedik kolesteroller yükselmiş bu hafta doktor dediğinden beri azalttım eti

ANEMON önce sperm sayiniz arttığı için cok tebrikler :)inan cok sevindim :) darisi basımıza :)

Arkadaslar Kaan hoca ya istediğimiz zaman hemen randevu alabiliyormuyuz?yoksa baya incelenmiş almak lazım?ben Şubat'ta gitmeyi düşünüyorum,simdidenmi arasam?

seninde canım hayırlara vesile olsun inşallah gök dua kapılarının açık olduğu bir saate denk gelirde hepimizin duaları kabul olur.
evet canım ya çok merak ettim aslında yazmıştım okumuştum arkadaşının geleceğini ama unutmuşum eşim geç gelecek birde rahatsızım demiştim bende merak ettim senin bizsiz kalamayacağını biliyorum.sağolsun bahar içimi rahatlattı arkadaşının geleceğini söyledide rahatladım.nedense ben hemen en ufak birşeyden evhamlanıyorum aklımdan binbirşey geçiyor.canımcım sende kendine dikkat et ilaçlarını düzenli kullanki bebişlerinde senin kanından beslenip can alacaklargöğsündeki kabartılarda allerjiden olabilir canım neden korkuyorsun kötü birşey yoktur Allah'ın izniyle ama dediğim gibi herşeyin başı sağlık kendini ihmal etme

ne blim valla canım daha öncede kullandım bu ilaçlardan ama nedne oldu anlamdım.
alerji heralde hala kabarık kaşınıyor. akşam kıpkırmızıydı bugün kırmızılıkları geçmiş ama kabarık hala bide çok kaşınıyor.
kaşımamak için zor tutuyorum kendimi.
evet geçmezse dr gitmem lazım.
valla canım sorma ya et yemem lazımda hergün bide. ama hergün yiyemem zaten arada yiyordum halada aynı devam eidyor.:26:
aman canım azalt sende eti allah korusun yükselmesin dahada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…