nursencim cok gecmiş olsun.
amin canım inşallahcnm bak genede tup bebekte sorun olmazmıs
sen ıyı dusun
genede sevındırıcı bı haber
yanı dermanın var allh dermansız dert vermesın tatlım
o gune dek hep ıyı olacagım de oyle olsun
belkıde hıc korktugun gıbı bı sey cıkmaz inşllh
tüp bebekte sorun olmayacağını okuyunca rahatladım ben de zatenanladım canım benim inş hakkında hayırlısı olur...
dediğin gibi bu durum tüp bebek için bi sorun olmaz...
sen olayın ilk şokuyla kendini kötü hissettin ama herşeyin farkındasın şuan...
allah beterinden korusun bu aşılamayacak bi sorun değil...
siz hayırlısıyla bi başlayın tedavinize inş herşey yolunda gidecek...
allah yardımcın olsun bitanem inş cuma günü iyi bi haber alırız...
merakla bekliycem haberini...
hayırlı akşamlar canım hoşgeldin öğretmen misin canım?merhaba hekese iyi akşamlar.nasılsınız kızlar ben cok yorgunum hafta sonuda dinlenemiycem ,cumartesi sürücü kursunda görev aldım,pazar özel dersim var pazartesi müfettiş geliyo okula hafta sonu bide müfettişin istediği belgeleri ayarlamam lazım.şimdiden hepsi gözümde öyle büyüdüki
ayyy ne oluyor banada deyiverin yaa bende geceyim halaya :)
nooldu anemon hamile mi kızlar inşallah öyledir
iyi akşamlar herkese topik oldukça kalabalık sevindim buna beni hatırlayanız vardır belki ben en son 15 kasımda ikinci negatifimi aldım ama ogündendir adetliyim bir türlü doktorlar durduramıyor ne olduğunu bizde anlamıyoruz aranızda böyle olan yada duyduğunuz biri varmı acaba marta tekrar düşünüyoruz galiba olmayacak
evrak eksiğim cok benim canım ya nasıl yapıcam hiç canımda istemiyor:18:iyi akşamlar canım hoşgeldin...
sende bendensin ha
bizede haftaya müfettiş gelecek canım...
benimde bikaç eksik evrağım var onları tamamlayacağım bu hafta...
bide geçen hafta sınıf boyanmıştı...
duvardaki tüm grafikleri çıkardım hepsini tekrar yapıcam
bisürü iş var anlayacağın :18:
inş hepsini tamamlarımda rahatlarım...
sosyalbilgiler öğretmeniyim canım ben.sende branş ne?esma sende öğretmensin sanırım ne güzel hangi okuldasın cnm darısı bana inş.
hoşbuldum canım evet canım öğretmenim benamin canım inşallah
inşallah sorun olmaz canım tez zamanda kavuşuverirsin bebişine
tüp bebekte sorun olmayacağını okuyunca rahatladım ben de zaten
beterin beteri var biliyorum farkındayım Rabbim beterinden korusun hepimizi
canım ya aslında ben ilk zamanlarda bebeğimiz olmayınca gittiğimde dr.a karından ultrasonla bakılmıştı o zaman bi sorun yoktu ne bileyim sağ ve sol overde ufak kitleler pko var ya sorun yok demişti dr.üffff ne bileyim işte:26:
hayırlı akşamlar canım hoşgeldin öğretmen misin canım?
tüp bebekte sorun olmayacağını okuyunca rahatladım ben de zaten
beterin beteri var biliyorum farkındayım Rabbim beterinden korusun hepimizi
canım ya aslında ben ilk zamanlarda bebeğimiz olmayınca gittiğimde dr.a karından ultrasonla bakılmıştı o zaman bi sorun yoktu ne bileyim sağ ve sol overde ufak kitleler pko var ya sorun yok demişti dr.üffff ne bileyim işte:26:
rahim filmi çektirdim ya bugün yumurtalıklar yok mu sağ ve sol ilaç veriliyo film çekilirken rahme ilaç sağ tarafa ulaştı ama sol tarafa hiçbir şey gitmedi filmde de görünmüyo sol yumurtalık(ortada rahim sağ ve sol taraflar yumurtalık oluyo ya yumurtalığa giden kanallar var)umarım anlatabilmişimdir işte sağ yumurtalık var sol tarafta hiçbirşey yok görünmüyo filmde kapkaranlık.
cnm kusura bakma ya elek gitmişti yeni geldi çok şiddetli lodos var burda arada gidip geliyo ne bileyim kafama göre tarif yapmayayım diye almadım zaten eşim de sinirlenmişti rezil oluyoz felan diye söylendi bana ya adamında nesine gerekse hem bunları duymadım diyor sonrada ne için kullanacaksınız felan ahiret sorusu soruyor
esma sende öğretmensin sanırım ne güzel hangi okuldasın cnm darısı bana inş.
nooldu anemon hamile mi kızlar inşallah öyledir
iyi akşamlar herkese topik oldukça kalabalık sevindim buna beni hatırlayanız vardır belki ben en son 15 kasımda ikinci negatifimi aldım ama ogündendir adetliyim bir türlü doktorlar durduramıyor ne olduğunu bizde anlamıyoruz aranızda böyle olan yada duyduğunuz biri varmı acaba marta tekrar düşünüyoruz galiba olmayacak
evrak eksiğim cok benim canım ya nasıl yapıcam hiç canımda istemiyor:18:
sosyalbilgiler öğretmeniyim canım ben.sende branş ne?
hoşbuldum canım evet canım öğretmenim ben
evrak eksiğim cok benim canım ya nasıl yapıcam hiç canımda istemiyor:18:
mustafakemalpaşadayım canım ben inşallah sende atanıp o kpss belasından kurtulursunbeden eğitimi cnm ücretli yapıyodum bu sene bıraktım dersaneye gidiyorm bu sene atanacam inş sen hangi şehirdeydin cnm
al benden de okadar
hiç canım istemiyor ama tamamlamak zorundayım
Kızlar keçiboynuzu küründen kastınız tozunu sütle karıştırıp içmek mi? Bunu mu diyorsunuz yaniii?
Baharcım okudum süreleri ama okudum diye yazıyımmı? dün fazlalıkları yazma karışıyor dedin ama :44:
canım çok çok çok geçmiş olsun.. bu kadar üzülme nolur.. sanırım tek yumurtalıklada oluyor bu işler sorun yok yanii
Canım bende o macunu yapmıştım.. şanslıyım ki burada güzel bi aktarımız var hemde bayan sahibi.. ama tavsiyem eşin olmadan git erkekler hoşlanmıyor böyle işlerden..
Bende öğretmenim.özelde
Kızlar keçiboynuzu küründen kastınız tozunu sütle karıştırıp içmek mi? Bunu mu diyorsunuz yaniii?
Baharcım okudum süreleri ama okudum diye yazıyımmı? dün fazlalıkları yazma karışıyor dedin ama :44:
baharcım balıkesirde sen hangi aktarı kullanıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?