Hoş gelmişin Baharcım.Azıcık mola verdim napıyonuz diye bakmak için ama Zamana üzüldüm ben de onu merak ediyodum regl geciktiydi diye ama neyse şimdi hiç zamanı değil.
Eseslime noldu yok yine hastaydı sabah doktora mı gitti ki acaba..
hoşbulduk canım benim okudum hem temizlik hem yemekle uğraşıyormuşsun...
kolay gelsin sana...
bende üzüldüm canım allah sabır versin bebişlerini versin inş
eseslim ben geldiğimde burdaydı canım sonra çıktı birden...
hastaneye gitmiş olabilirler onun için aramadım bende...
sen nasılsın yapılacak hazırlıklar var mı daha
Daha bişey yapmadım ki temizliği bile bitirmedim.Camları sildim balkon temizledim.Gerisini di yarın sabah namazından sonra yaparım çünkü bugün yaparsam yarın yine karışacak nasıl becerebiliyoruz bu kadar dağınık olmayı blmyorum ama müthiş bir yeteneğimiz var bu konuda.Yarın akşam misafirlerim hamsili pilav istediler ama mecbur yanına başka şeyler de yapıcam.Tatlıyı da bu akşam hallederim sabah da 1/2bişey daha ekledim mi oldu biitti di miii daha ne olsun.
Şimdi de ıspanak ve mantarları temizledim.Mönüyü planladım söylüyüm mümantar çorbası,ıspanak yemeği,makarna,salata,yoğurt.Beğendiysen haydi kalk gel hem bizim masa kalabalıklaşıp bereketlensin hem de sen yalnız kalma...
canım olanını alsaydınız keşke bak bal polen zencefil tarçın çörek otu zerdaçal kişniş en azından bunları al karıştır heralde bunlarda vardır o aktarlarda en azından bişeyler kullanmış olur bunlarda faydalı keçi boynuzu tozu al suya veye süte katıp içsin evicap al e vitamini bunları kullandır .:26:çok şükür dün aktarlara gittk o uzunca malzeme listesini uzattım adama baktı baktı birçoğunu ilk defa duydum dedi ordan cıktık baska biride bir iki malzeme yok dedi eşimde sinirlendi ne için lazımdı bilmem ne diye sorup durdular eşimde sinir oldu alamadık geldik bende balla çörekotlu olanı yaptım 4 katını bide nohut kürü varya onu yapmak için nohut aldım ama eşim zaten gece geç geliyor o yüzden kahvaltıyı geç yapıyoz kahvaltıdan sonrada işe gidiyor orda nohut haşlayıp onun suyunumu içecek :)onu nasıl yapıcam bilmiyom acaba bu kür hakkında bilgin varmı
slm kızlar anemona çok sevindim.... hayırlısıyla inş. herkesde çıkar...
işte olmuyor ben acı çekerken onların bu vurdum duymazlığı herifinde çanak tutması beni deli ediyor yani dediğin gibi bildiğini okuması onlara okadar yüce gönüllü davranırken ben nerdeyim neresindeyim her boynumun bükülüşünde kızıyorum olmuyor olmuyor işte
Daha bişey yapmadım ki temizliği bile bitirmedim.Camları sildim balkon temizledim.Gerisini di yarın sabah namazından sonra yaparım çünkü bugün yaparsam yarın yine karışacak nasıl becerebiliyoruz bu kadar dağınık olmayı blmyorum ama müthiş bir yeteneğimiz var bu konuda.Yarın akşam misafirlerim hamsili pilav istediler ama mecbur yanına başka şeyler de yapıcam.Tatlıyı da bu akşam hallederim sabah da 1/2bişey daha ekledim mi oldu biitti di miii daha ne olsun.
Şimdi de ıspanak ve mantarları temizledim.Mönüyü planladım söylüyüm mümantar çorbası,ıspanak yemeği,makarna,salata,yoğurt.Beğendiysen haydi kalk gel hem bizim masa kalabalıklaşıp bereketlensin hem de sen yalnız kalma...
canım benim sen her işini tamamlarsın yarına...
hamsili pilav ha canım çekti
ayrıca bugünkü menüde çok güzel bekle beni geliyorum
canım benim sen benim yerime de ye tamam mı afiyet olsun size
akşama bendede mantar kavurması varçorbasını hiç yapmadım hazır çorbasını yedim ama elde yapılanı nasıl oluyor*
Yedin mi daha önce hamsili pilav yanlış anlama hani yöresel bir lezzet ya ondan sordum.Seversen yaparım sana da burda hiç tatmayanlara tattırdım şimdi de müptelası oldular hamsi çıkınca rahat bırakmıyolar daha sırada birkaç kişi var ama ben seni en ön sıraya alırım iste yeter ki...
kızlar doğalgaz kullanan varmı faturanız ne kadar geliyo bizim çok fazla gelmiş 2 oda yaktığımız halde bende diğer odayı kapadımayarıda düşürdüm
Ne kadar ki canım ben her yeri yakıyorum en son 120geldi
evet canım bizde kaan hocanın hastayız 6 aydan beri onunla iritibat halindeyiz.
biz mayıs ayında m.tese olduk başka dr a olduk. yine ank da olduk onuda. sonuç olumsuzdu sperm çıkmadı.
2 ay kendimizi toparladıktan sonra kaan hocayı bulduk ona gittik.
oda bize ilaçlar verdi. fsh yüksekti bizimde testojel endol verdi ilk aylarda. sonrada proxeed plus verdi. onun dışında beslenme programı verdi onu uyguladık. kırmızı et yasaktı bol yeşillik yemesi gerekiyordu filan bunları uyguladık. ballı karışımlar kullandık.
bunları 3-4 ay boyunca kullandık. sonra eşimde hiperguatr çıktı onun tedavisi olunca kaan hocanın verdiği tüm ilaçları bıraktık.
eylül ayında sperm testi yaptırdık yuvarlak hücre ve sperm kuyruğu görüldü teste.
yani gelişme oldu tabiki memnunuz hocadan. biçok dr lara gittik ne esk kaldı ne ank ne istanbul heryerdeki biçok dr gittik hep olumsuz sonuçlar aldık.
ama kaan hoca olumlu şeyler söyledi ve umudumuz oldu ve umutla yola devam ettik.
guatr tedavimizde iyiye gidiyor. iyileşince ilaçlarımıza tekrar başlıycaz nasip olursa.
yani bizm durumumuzda bu..
Anladım cnm umarım bize de umut olur Kaan hoca.umarim hepimiz bebis sahibi oluruz.yazıların bana da umut verdi.:)bakalim artık günleri beklicez.bu arada sana cok teşekkür ederim bana cok yardımcı oldun cnm.ben bu site de yeniyim seninde kaybetmem istemem Eses lim :) ekyebilicegimiz bı yer varsa beni eklerimisin?esk in neresinde oturuosun bu arada
canlarım ben geldim morallerim bozuk
sol tarafım ya doğuştan yokmuş ya kitle varmış ya da tıkalı ama tıkalı olsa filmde görünürdü
hiç ummuyodum bunu
canım olanını alsaydınız keşke bak bal polen zencefil tarçın çörek otu zerdaçal kişniş en azından bunları al karıştır heralde bunlarda vardır o aktarlarda en azından bişeyler kullanmış olur bunlarda faydalı keçi boynuzu tozu al suya veye süte katıp içsin evicap al e vitamini bunları kullandır .:26:
canlarım ben geldim morallerim bozuk
sol tarafım ya doğuştan yokmuş ya kitle varmış ya da tıkalı ama tıkalı olsa filmde görünürdü
hiç ummuyodum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?