Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşbulduk canım benim okudum hem temizlik hem yemekle uğraşıyormuşsun...
kolay gelsin sana...
bende üzüldüm canım allah sabır versin bebişlerini versin inş
eseslim ben geldiğimde burdaydı canım sonra çıktı birden...
hastaneye gitmiş olabilirler onun için aramadım bende...
sen nasılsın yapılacak hazırlıklar var mı daha

slm kızlar anemona çok sevindim.... hayırlısıyla inş. herkesde çıkar...

Daha bişey yapmadım ki temizliği bile bitirmedim.Camları sildim balkon temizledim.Gerisini di yarın sabah namazından sonra yaparım çünkü bugün yaparsam yarın yine karışacak nasıl becerebiliyoruz bu kadar dağınık olmayı blmyorum ama müthiş bir yeteneğimiz var bu konuda.Yarın akşam misafirlerim hamsili pilav istediler ama mecbur yanına başka şeyler de yapıcam.Tatlıyı da bu akşam hallederim sabah da 1/2bişey daha ekledim mi oldu biitti di miii daha ne olsun.
Şimdi de ıspanak ve mantarları temizledim.Mönüyü planladım söylüyüm mümantar çorbası,ıspanak yemeği,makarna,salata,yoğurt.Beğendiysen haydi kalk gel hem bizim masa kalabalıklaşıp bereketlensin hem de sen yalnız kalma...

canım benim sen her işini tamamlarsın yarına...
hamsili pilav ha canım çekti
ayrıca bugünkü menüde çok güzel bekle beni geliyorum
canım benim sen benim yerime de ye tamam mı afiyet olsun size

canım olanını alsaydınız keşke bak bal polen zencefil tarçın çörek otu zerdaçal kişniş en azından bunları al karıştır heralde bunlarda vardır o aktarlarda en azından bişeyler kullanmış olur bunlarda faydalı keçi boynuzu tozu al suya veye süte katıp içsin evicap al e vitamini bunları kullandır .:26:

ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON----------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 1 meryem
CANSUNİDA-----------------------------------1 yasin
CEMREM---------------------------------------1 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------1 yasin 1 meryem
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------1 yasin
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

cnm çok üzüldüm Allah sabır versin.. bazen bende sen gibi düşünüyorum acaba bu kavgalarımız benim bebek sorunlarımdanmı kaynaklanıyor yoksa biz gerçektende anlaşamıyoruzmu diye düşünüyorum ama bakıyorum sonunda bi şekilde gönlümü alıyor, işte o zmn ben bu adamı seviyorum diyebiliyorum normal hayatıma dönüyorum kısa bi zmn sonra tekrar kavga ve tekrar normal hayat bu şekilde gidio açıkcası benim hayatımda inş. bebeğimiz olurda hayatımız dahada güzel ve anlamlı olur....
bence senin evliliğindedeki sorunlarda bebek istemenden kaynaklanıyor.biz çok takıntılıyız bebek konusunda bu bebek fikrini kafandan birazcık at yada sorunun kendinde olduğunu düşün ve eşinin sana nasıl davranmasını isterdiysen eşinede o şekilde davran empati kur...ailesi sorumsuz davranmıştır ama olan olmuş artık kafanı onlara yorma bundan sonra eşinle nasıl mutlu olacağına bak..denersiniz bebeğin oluyosa olur olmuyosa çok istiyorsan evlatlık alırsın ben açıkcası bebek çok istediğim için elimden geleni yapıcam olmazsa evlat edincem. kendimi niye o duygudan mağrum bırakayım,evimde bebek sesi olsa çokmu kötü olur,okula götürsem, parka götürsem ,hem bi çocuğa sahip çıkmış oluruz.
ya kusura bakma akıl vermiş gibi oldum ama bazende böyle düşünüyoırum işte )))

akşama bendede mantar kavurması var çorbasını hiç yapmadım hazır çorbasını yedim ama elde yapılanı nasıl oluyor*

kızlar doğalgaz kullanan varmı faturanız ne kadar geliyo bizim çok fazla gelmiş 2 oda yaktığımız halde bende diğer odayı kapadım ayarıda düşürdüm

Son düzenleme:
canım benim sen her işini tamamlarsın yarına...
hamsili pilav ha canım çekti
ayrıca bugünkü menüde çok güzel bekle beni geliyorum
canım benim sen benim yerime de ye tamam mı afiyet olsun size

Yedin mi daha önce hamsili pilav yanlış anlama hani yöresel bir lezzet ya ondan sordum.Seversen yaparım sana da burda hiç tatmayanlara tattırdım şimdi de müptelası oldular hamsi çıkınca rahat bırakmıyolar daha sırada birkaç kişi var ama ben seni en ön sıraya alırım iste yeter ki...

akşama bendede mantar kavurması var çorbasını hiç yapmadım hazır çorbasını yedim ama elde yapılanı nasıl oluyor*

Ben de yedim beğendim ilk kez deniycem.İnce dilimli mantarları (250gr)bir orta boy soğanla kavuruyosun.Sonra yavaş yavaş 1kaşık unu karıştırarak ekliyosun.1LİTRE su ve süt karışımını da ılıkken ekle kaynayana kadar karıştır.Damak tadınıza göre kekik,nane,kara biber,pul biber,sarımsak ekle.Afiyet bal şeker olsun hatta hiç uğraşma gel beraber olsun

yok canım benim hiç yeme fırstatım olmadı...
hep tvde görüyorum acayip canım çekiyor ama daha yiyemedim
inş bigün senin elinden yerim afiyetle bitanem

Ne kadar ki canım ben her yeri yakıyorum en son 120geldi

Ama bence her yer yanarsa daha iyi ısınırsınız hem daha ekonomik olmaz mı?Kombi bakımı için gelenler öyle söylemişti.Hem sen nerde yaşıyosun buralarda 2odayı yakarak hiç ısınamazsın.Buz gibi memleket vesselam.Neresi miiii Kayseri...

canlarım ben geldim morallerim bozuk
sol tarafım ya doğuştan yokmuş ya kitle varmış ya da tıkalı ama tıkalı olsa filmde görünürdü
hiç ummuyodum bunu

sol tarafım ya doğuştan yokmuş ya kitle varmış ya da tıkalı ama tıkalı olsa filmde görünürdü
hiç ummuyodum bunu

tatlım gecmıs olsun ne oldu bugun afedersın ben anlayamadım

cnm kusura bakma ya elek gitmişti yeni geldi çok şiddetli lodos var burda arada gidip geliyo ne bileyim kafama göre tarif yapmayayım diye almadım zaten eşim de sinirlenmişti rezil oluyoz felan diye söylendi bana ya adamında nesine gerekse hem bunları duymadım diyor sonrada ne için kullanacaksınız felan ahiret sorusu soruyor

hiç ummuyodum bunu

canım benim yaa ben anlamadım ne oldu ne yokmuş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…