canlarım ben geldim morallerim bozuk
sol tarafım ya doğuştan yokmuş ya kitle varmış ya da tıkalı ama tıkalı olsa filmde görünürdü
hiç ummuyodum bunu
ahh canım ya keşke eşin bukadar sinirlenmeseydi...
bizde ilk aktarımıza gittiğimizde sormuştu bunlar ne için diye bizde bebek için dedik...
aslında onlar anlıyorda bizden duymak istiyorlar...
sonra kendiside bize bişeyler önerdi saolsun...
yani açık olduğun zaman hem sen hem karşı taraf rahat oluyor...
bizim aktarımız saolsun çok yardımcı oluyor bize...
her aradığımızıda bulabiliyoruz...
keşke sizde bulduklarınızı alsaydınız kalanlarıda başka yere sorardınız...
neyse olan olmuş artık sıkma canını...
en azından tarçınlı karışımı hazırlamışsın şifa olur inş...
nohut kürüne gelince biz nisanda bi süre yapmıştık...
ben sabah hazırlayıp küçük bi termosa koyuyorduk kociş iş yerinde içiyordu...
sende öyle yapabilirsin...
ama iğrenç bi kokusu varmış kocişim yinede içmişti
tatlım gecmıs olsun ne oldu bugun afedersın ben anlayamadım
canım benim yaa ben anlamadım ne oldu ne yokmuş :26:
cnm geçmiş olsun bu ne anlama geliyor peki tedavi olucak bişeymi valla bilmediğim için sordum
rahim filmi çektirdim ya bugün yumurtalıklar yok mu sağ ve sol ilaç veriliyo film çekilirken rahme ilaç sağ tarafa ulaştı ama sol tarafa hiçbir şey gitmedi filmde de görünmüyo sol yumurtalık(ortada rahim sağ ve sol taraflar yumurtalık oluyo ya yumurtalığa giden kanallar var)umarım anlatabilmişimdir işte sağ yumurtalık var sol tarafta hiçbirşey yok görünmüyo filmde kapkaranlık.
rahim filmi çektirdim ya bugün yumurtalıklar yok mu sağ ve sol ilaç veriliyo film çekilirken rahme ilaç sağ tarafa ulaştı ama sol tarafa hiçbir şey gitmedi filmde de görünmüyo sol yumurtalık(ortada rahim sağ ve sol taraflar yumurtalık oluyo ya yumurtalığa giden kanallar var)umarım anlatabilmişimdir işte sağ yumurtalık var sol tarafta hiçbirşey yok görünmüyo filmde kapkaranlık.
cnm lodostan elek.gidip geliyo geç yazıyom kusura bakma ya eşim ne versem içiyo garibim sesini çıkarmıyo zaten ama adamın soru sorma tarzı sanki alay eder gibi geldi yani alay demeyeyimde hani biliyor ama yüzümüze vurmak istiyo gibi geldi dedi eşim ya öyle olmasada zaten o psikolojiyle adam ne dese batacaktı bende üzülmesin diye ısrar etmedim keçi boynuzu kürü yapcam bende o karışımın yanında onuda içer ibrahim saraçoğlundan tarif
anladım canım keçiboynuzu kürüde çok faydalıymış...
biz daha hiç kullanmadık ama kullanmayı düşünüyoruz...
inş şifa olur kocişinede
inş kullananların çoğu memnun kalmış bakalım ben kullanıyım olumlu şeyler oluyosa sizde kullanın :)
yeniden ultrason çektirmemi söyledi o zaman daha net belli olur dedi bu kadar canım sağolasınanladım tatlım hemen panıge kapılma ne olur
belkı vardır caresı dur bakalım dr ne dıyor bu sonuca
yanı tedavısı varmıymıs bu sonucun
ne olur cok kendını yıpratma cnm
sağol canımanladım cnm geçmiş olsun üzme kendini allah büyük
canım benim ilk okuduğumda anlamadım kusura bakma kafam dağınıkta biraz...
sonra bugün rahim filmi çektireceğini hatırladım tekrar yazdım ne oldu diye...
canım benim sol tarafta yumurtalık yokmu, kist mi var kanallar mı yok nasıl anlaşılacakmış ??
dr ne önerdi şimdi :26:
çok geçmiş olsun canım benim belki kanallar tıkalıdır onun için ulaşmamıştır ilaç sol yumurtalığa...
yeniden ultrason çektirmemi söyledi o zaman daha net belli olur dedi bu kadar canım sağolasın
sağol canım
önemli değil canım benim
işte dediğim gibi sol yumurtalık görünmüyo birkaç ihtimal var ya doğuştan yok sol yumurtalığım ya tıkalı ya da kitle mevcut
yeniden ultrason istedi bakalım randevu aldım önümüzdeki hafta cumaya
aslında tüp bebek için bir sorun teşkil etmiyo internetten okuduğum kadarıyla ama ben böyle çıkacağını düşünmediğim için şok oldum
bunun saptanması için en garanti yöntem laparoskopiymiş
göbekten içeri girip bakıyolarmış yapışıklık mı var ne var ona göre bakıcaz bakalım hayırlısı olsun ne diyim.
ben kociş bi gelse başlıycam hemen inş çoğalır spermciklerimiz
cecilya canım nasılsın kaan hocadan randevu almışsın inş hayırlı olur sizin için...
dün sana yazmıştım burada ama görmedin galiba...
inş bundan sonrası sizin için herşey daha iyi olur...
bize aklına takılan herşeyi sorabilirsin elimizden gelen yardımı yaparız...
önemli değil canım benim
işte dediğim gibi sol yumurtalık görünmüyo birkaç ihtimal var ya doğuştan yok sol yumurtalığım ya tıkalı ya da kitle mevcut
aslında tüp bebek için bir sorun teşkil etmiyo internetten okuduğum kadarıyla ama ben böyle çıkacağını düşünmediğim için şok oldum
göbekten içeri girip bakıyolarmış yapışıklık mı var ne var ona göre bakıcaz bakalım hayırlısı olsun ne diyim.
Bahar dim sana da cok teşekkür ederim .aa senin yazını gormedimm cnm.tekrar bakayım.valla aldık 1 Şubat'a umarım yeni bir aya guzel bişeyler ile başlarız.bir an önce yol almakta fayda olur .bakalim ne dicek Kaan hocada.testler istedi gelmeden önce.onlari yaptırıp gidiçez bakalim nolcak?kaan hocayı hic bilmiyorum Para canlısı biri değildir umarım.boyle doktorlardan cok çektim hep.
nursencim cok gecmiş olsun.yeniden ultrason çektirmemi söyledi o zaman daha net belli olur dedi bu kadar canım sağolasın
sağol canım
önemli değil canım benim
merhaba hekese iyi akşamlar.nasılsınız kızlar ben cok yorgunum hafta sonuda dinlenemiycem ,cumartesi sürücü kursunda görev aldım,pazar özel dersim var pazartesi müfettiş geliyo okula hafta sonu bide müfettişin istediği belgeleri ayarlamam lazım.şimdiden hepsi gözümde öyle büyüdüki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?