Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım ben geldim morallerim bozuk
sol tarafım ya doğuştan yokmuş ya kitle varmış ya da tıkalı ama tıkalı olsa filmde görünürdü
hiç ummuyodum bunu

cnm geçmiş olsun bu ne anlama geliyor peki tedavi olucak bişeymi valla bilmediğim için sordum

nursencim canım çok geçmiş olsun lütfen biraz ayrıntılı olanları anlatır mısın ??
bugün rahim filmi çektireyectin ne dediler nasıl bukadar şık olabilir yok mu kist mi var nasıl anlayamıyorlar :26:

cnm lodostan elek.gidip geliyo geç yazıyom kusura bakma ya eşim ne versem içiyo garibim sesini çıkarmıyo zaten ama adamın soru sorma tarzı sanki alay eder gibi geldi yani alay demeyeyimde hani biliyor ama yüzümüze vurmak istiyo gibi geldi dedi eşim ya öyle olmasada zaten o psikolojiyle adam ne dese batacaktı bende üzülmesin diye ısrar etmedim keçi boynuzu kürü yapcam bende o karışımın yanında onuda içer ibrahim saraçoğlundan tarif

tatlım gecmıs olsun ne oldu bugun afedersın ben anlayamadım

canım benim yaa ben anlamadım ne oldu ne yokmuş :26:

cnm geçmiş olsun bu ne anlama geliyor peki tedavi olucak bişeymi valla bilmediğim için sordum

rahim filmi çektirdim ya bugün yumurtalıklar yok mu sağ ve sol ilaç veriliyo film çekilirken rahme ilaç sağ tarafa ulaştı ama sol tarafa hiçbir şey gitmedi filmde de görünmüyo sol yumurtalık(ortada rahim sağ ve sol taraflar yumurtalık oluyo ya yumurtalığa giden kanallar var)umarım anlatabilmişimdir işte sağ yumurtalık var sol tarafta hiçbirşey yok görünmüyo filmde kapkaranlık.

anladım tatlım hemen panıge kapılma ne olur
belkı vardır caresı dur bakalım dr ne dıyor bu sonuca
yanı tedavısı varmıymıs bu sonucun
ne olur cok kendını yıpratma cnm

anladım cnm geçmiş olsun üzme kendini allah büyük

canım benim ilk okuduğumda anlamadım kusura bakma kafam dağınıkta biraz...
sonra bugün rahim filmi çektireceğini hatırladım tekrar yazdım ne oldu diye...
canım benim sol tarafta yumurtalık yokmu, kist mi var kanallar mı yok nasıl anlaşılacakmış ??
dr ne önerdi şimdi :26:
çok geçmiş olsun canım benim belki kanallar tıkalıdır onun için ulaşmamıştır ilaç sol yumurtalığa...

anladım canım keçiboynuzu kürüde çok faydalıymış...
biz daha hiç kullanmadık ama kullanmayı düşünüyoruz...
inş şifa olur kocişinede

cecilya canım nasılsın kaan hocadan randevu almışsın inş hayırlı olur sizin için...
dün sana yazmıştım burada ama görmedin galiba...
inş bundan sonrası sizin için herşey daha iyi olur...
bize aklına takılan herşeyi sorabilirsin elimizden gelen yardımı yaparız...

anladım canım keçiboynuzu kürüde çok faydalıymış...
biz daha hiç kullanmadık ama kullanmayı düşünüyoruz...
inş şifa olur kocişinede

inş kullananların çoğu memnun kalmış bakalım ben kullanıyım olumlu şeyler oluyosa sizde kullanın :)

anladım tatlım hemen panıge kapılma ne olur
belkı vardır caresı dur bakalım dr ne dıyor bu sonuca
yanı tedavısı varmıymıs bu sonucun
ne olur cok kendını yıpratma cnm
yeniden ultrason çektirmemi söyledi o zaman daha net belli olur dedi bu kadar canım sağolasın
anladım cnm geçmiş olsun üzme kendini allah büyük
sağol canım

önemli değil canım benim
işte dediğim gibi sol yumurtalık görünmüyo birkaç ihtimal var ya doğuştan yok sol yumurtalığım ya tıkalı ya da kitle mevcut
yeniden ultrason istedi bakalım randevu aldım önümüzdeki hafta cumaya
aslında tüp bebek için bir sorun teşkil etmiyo internetten okuduğum kadarıyla ama ben böyle çıkacağını düşünmediğim için şok oldum
bunun saptanması için en garanti yöntem laparoskopiymiş
göbekten içeri girip bakıyolarmış yapışıklık mı var ne var ona göre bakıcaz bakalım hayırlısı olsun ne diyim.

cnm bak genede tup bebekte sorun olmazmıs
sen ıyı dusun
genede sevındırıcı bı haber
yanı dermanın var allh dermansız dert vermesın tatlım
o gune dek hep ıyı olacagım de oyle olsun
belkıde hıc korktugun gıbı bı sey cıkmaz inşllh

Bahar dim sana da cok teşekkür ederim .aa senin yazını gormedimm cnm.tekrar bakayım.valla aldık 1 Şubat'a umarım yeni bir aya guzel bişeyler ile başlarız.bir an önce yol almakta fayda olur .bakalim ne dicek Kaan hocada.testler istedi gelmeden önce.onlari yaptırıp gidiçez bakalim nolcak?kaan hocayı hic bilmiyorum Para canlısı biri değildir umarım.boyle doktorlardan cok çektim hep.

anladım canım benim inş hakkında hayırlısı olur...
dediğin gibi bu durum tüp bebek için bi sorun olmaz...
sen olayın ilk şokuyla kendini kötü hissettin ama herşeyin farkındasın şuan...
allah beterinden korusun bu aşılamayacak bi sorun değil...
siz hayırlısıyla bi başlayın tedavinize inş herşey yolunda gidecek...
allah yardımcın olsun bitanem inş cuma günü iyi bi haber alırız...
merakla bekliycem haberini...

merhaba hekese iyi akşamlar.nasılsınız kızlar ben cok yorgunum hafta sonuda dinlenemiycem ,cumartesi sürücü kursunda görev aldım,pazar özel dersim var pazartesi müfettiş geliyo okula hafta sonu bide müfettişin istediği belgeleri ayarlamam lazım.şimdiden hepsi gözümde öyle büyüdüki

rica ederim canım benim...
ben görmediğini farkettim zaten...
canım siz bi gidin muayeneye çok memnun kalacaksın inan...
kaan hoca çok tatlı birisi...
okadar sıcakki kendini yanında rahat hissediyorsun aklına gelen herşeyi sorabiliyorsun...
kaan hoca asla para yanlısı biri değil...
sadece ilk muayenede gidiyorsun yanına...
tedavinin geri kalanını maille yürütüyorsun...
her ay senden istedikleri testlerin sonuçlarını mail atyorsun...
ona göre diğer ayın ilaçlarını veriyor...
yani tedavinin geri kalanı bu şekilde yürüyor...
karar verdiğiniz tedavi süreci boyunca sperm çıkışı olmazsa ameliyata çağırıyor bukadar...
sen rahat ol herşey yolunda gidecek allahın izniyle

nursencim cok gecmiş olsun.

iyi akşamlar canım hoşgeldin...
sende bendensin ha
bizede haftaya müfettiş gelecek canım...
benimde bikaç eksik evrağım var onları tamamlayacağım bu hafta...
bide geçen hafta sınıf boyanmıştı...
duvardaki tüm grafikleri çıkardım hepsini tekrar yapıcam
bisürü iş var anlayacağın :18:
inş hepsini tamamlarımda rahatlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…