Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım hikayelerimiz benzermiş fakat ben yazmayı unutmuşum bizim genetik teste problem var..
yani azfc de mikrodelasyonlar var yani bu bizim işimizi dahada zorlaştırıyo.
hemen tese olmanın bir anlamı yok uzunca bir tedaviden sonra m tese olursanız şansınız daha da artar.
fiyatlar bayaa farkediyomuş tatlım yaa bizede en son 70 dediler.
yazık valla her eczane kafasına göre fiyat veriyo.
yani bu bakkal değilki eczane sonuçta.fiyatların sabit olması gerekiyor.
inşallah tedaviniz iyi giderde ameliyata gerek kalmadan çıkış olur canım benim.

merhaba arkadaşlar..
benim canım çok sıkkın çıkacağım.. bi selam vereyim dedim..
eşim hala doktor lafını açmıyor.. az önce dedim.. hiç anmıyorsun doktor meselesini..
dedi ki.. daha yeni yıl yeni girdi izin alamam şimdi..
beklemekten çıldıracağım.. bu belirsizlik öyle kötü ki.. kendimi çok çaresiz hissediyorum..:2::2::2:

yok canım geceleri sıkıntı olmuyor ben çok cesurumdur
ama kocişsiz yatağa giremiyorum
o yokken hep odada koltukta yatıyorum
bende öyle dedim uzatma daha fazla çabuk gel dedim ama bakalım :26:
özlemez miyim bebekimm hem de çok özledim

cnm sen aldınmı ovitrelle ne kadara aldın ssk karsılamıyor dimi

birde eczanedeki kız dediki siz hocaya söyleyin o rapor cıkarırsa ssk karşılıyormuş.kurul raporu cıkması gerekiyormuş.bu ilaç ayda 440 tl tutuyor rapor olsa ne kadar iyi olur

ben kaçtım kızlar bu arada muhabbete daldım filmide kaçırdım iyimi
kendinize iyi bakın öpüldünüz cümleten

canım neleri aşmınız aşkınızla inş. bunuda aşacaksınız o kadar cok istiyırum ki senden güzel haberler almayı
gözyaşlarıyla okuyorum her seferinde o kadar güçlüsün ki herşeyin üstesinden gelirsin seninanıyorum buna

birde eczanedeki kız dediki siz hocaya söyleyin o rapor cıkarırsa ssk karşılıyormuş.kurul raporu cıkması gerekiyormuş.bu ilaç ayda 440 tl tutuyor rapor olsa ne kadar iyi olur

cnm ya bişey sorcam siz pregnyl kullandınızmı hiç doktor bize pregnyl verdi ama bulması cok zor

Bahar cim peki bu ilk tedavi kac ay sürüyor mesela?hani dedin ya sperm çıkışı olana kadar maille ilgileniyor diye.

canım ilk tedavi süresi 6 ay sürüyor genellikle...
siz bi gidin hayırlısıyla kaan hoca sizin içinizi çok rahatlatacaktır...

merhaba canım benim sende haklısın kaç ay oldu hala başlamak istemiyor tedaviye...
daha nekadar bekleyeceksiniz ki...
ısrar etsen daha da inada bindiriyor bişey söylemesen canına minnet oluyor...
bilmiyorum ki canım nasıl davranmalısın kocişine :26:
allah sabır versin sana...
kocişinde tedaviye başlamayı kabul eder en kısa zamanda inş

ah ah inşallah canım hayırlısıyla cıkış olsa .hayırlısıyla teseden kurtulsak. bizim sorun ne biz bilmiyoruz genetik test istemedi bizden kaan hoca.bizimmi hatırlatmamız gerekir acaba hoca istemedi cünkü.

baharcığım okurken bile içim bi garip oldu biliyorum senin fedakarlığını ve kocana olan aşkını rabbim daim etsin sizi birbirinizsiz koymasın.inşallah evlatların gelincede mutluluğunuz katlansın.herkes aşkın gücüne birkes daha şahit olsun.canım tabiki içini dökeceksin ben sıkılmadım aksine her kelimesinden kendime pay çıkardım sağlığımızın değerini daha çok anladım .birde bizim sevgimizin pazara kadar değil mezara kadar olduğunu dünya aleme ilan edelim ne dersin.
kocacığım seni herşeye rağmen çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum.hastalığında ve sağlığında yanında olacağıma söz veriyorum.bunuda herkese ilan ediyorum .varmı başka ilanı aşk edecek yürekliler.

Son düzenleme:
ben kaçtım kızlar bu arada muhabbete daldım filmide kaçırdım iyimi
kendinize iyi bakın öpüldünüz cümleten

ahh canım benim demek kaçırdın mı filmi
neyse sonra tekrar izlersin bebekimm...
sende kendine iyi bak öpüyorum seni ennnn kocamanından

evet canım benim önce allahın izniyle sonrada aşkımızın gücüyle herşeyin üstesinden geldik biz
inş bundan sonrada böyle olacak
çok saol bitanem benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…