Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inş. canım sağol.. inş. düzelir herşey ve bian önce başlarız tedaviye.. yıllar sürecek belki.. ben bunu biliyorum eşime de söylüyorum ama hiç oralı değilmiş gibi davranması beni kahrediyor..hayırlısı olsun..

saol saol canımın içi
amin canım benim inş hepimizin mutluluğu bebişlerimizle katlanır
bende ilan edicem bende

"aşkım bitanem hayatımın anlamı yaşamı sebebim diğer yarım canım kocam
seni 6 yıl 6 ay 5 gündür hergün artarak çoğalan bi aşkla seviyorum
hastalıkta sağlıkta varlıkta yoklukta herzaman yanında olacağımmmmm
çünkü seni çooooooooookkkkkkkkk ama çooooooooookkkkkkkk seviyorum
inş aşkımız bebişlerimizle taçlanacak ve bi ömür mutlu olucaz yürekten inanıyorum buna "

Son düzenleme:

hakkınızda hayırlısı olsun canım...
bakarsın hiç beklemediğin bi anda kocişin tedaviye başlamak istediğini söyler...

yok canım bize hiç onu hiç vermedi

peki tanıdık eczane varsa benim için sorarmısın pregnyl 1500 varmı diye sizin o tarafta olma olasılığı yüksek dediler zahmet olmazsa tabii 5kutu lazım ama bulamadım buralarda

ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON---------------------------------------1 meryem
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------1 yasin 1 meryem
CANSUNİDA-----------------------------------1 yasin
CEMREM---------------------------------------1 yasin 1 meryem
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------1 yasin
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------1 yasin 1 meryem
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------
YNZ--------------------------------------------1 yasin
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

bende cıkıyorum kızlar bende eşime ilanı aşk etmek istiyorum
ben onu cok seviyorum ama kızlar cok öyle böyle değil bak cok seviyorum..

yokmu başka ilanı aşk edecek yürekliler

olmazmı yaaa ben varım tabiki canım kocam allah seni basımdan eksik etmesin hayatımın anlamı ışığım seni çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum iyiki varsın SENİ SEVİYORUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMM

Kocacığım sana kavuşmak için ayrı şehirlerde hasretlere dayandık..3 yılı devirdik ve sonunda hamdolsun kavuştuk.. evliliğimizin 3. yılına girerken.. sana seni ne kadar çok sevdiğimi söylemek istiyorum.. her ne olursa olsun seni seviyorum ve Allah'ın izniyle sevmeye devam edeceğim..
ama senden tek bişey istiyorum.. başlayalım artık tedavimize.. ben de anne olabilmek istiyorum.. çok şey istemiyorum değil mi? bizim için istiyorum bunu.. senin bi bebeğe bakarken nasıl içinin burkulduğunu biliyorum.. senin de babalığı tatmanı istiyorum..biliyorum ki sen dünyanın en harika babası olacaksın.. yavrumuzu kucağına alıp sevecek onunla oyunlar oynayacaksın biliyorum..onu çok seveceksin..
seni çok seviyorum kocacığım çoook...lütfen beni anla artık..

Son düzenleme:

canım benim çok duygulandırdın beni
inş kocişin seni anlayacak ve müaceleye başlayacak ikiniz için
sonrada allahın izniyle kavuşacaksınız bebişlerinize

canım benim çok duygulandırdın beni
inş kocişin seni anlayacak ve müaceleye başlayacak ikiniz için
sonrada allahın izniyle kavuşacaksınız bebişlerinize

kusura bakmayın baharcım..
sizi üzmek istemezdim ama deminden beri ağlıyorum eşime göstermeden..
gittim yüzümü yıkayıp geldim ama senin yazdığını görünce yeniden döküldü yaşlar..
inş. canım duan için saol Allah razı olsun...

ne kusuru canım benim tabikide içini dökeceksin...
allah senden de razı olsun yüzünü güldürsün inş...

herkesi kaçırdım galiba haa ben de çıksam iyi olacak..
inş. sizler için herşey iyi olur..sizi seviyorum dostlar..

saol Baharcım yazdığını şimdi gördüm..sen çok iyi bi insansın.. inş. Rabbim senin de yüzünü güldürsün..

Son düzenleme:
PATOLOJİ SONUCU
Her iki testis parenkiminde seminifer tübüllerin sadece Sertoli hücreleri içerdikleri ve her hangi bir derece spermatojenik aktivite sergilemikleri gözlenmiştir.
Biopsiler matür spermatoza gözlenmemiştir.
İntratübüler germ hücresi neoplazisi ve intertisyumda atipik Leyding hücresi proliferasyonu mevcut değildir.

merhaba arkadaşlar bugün 2.ci defa yıkıldık desem yeridir.patoloji sonucu çıktı emre bey ümit vermedi 2.ci defa mikrotese bana göre çok zayıf diyor.anlattı birşeylerde biz pek anlayamadık moralimiz bozuldu kaan beye de mail attı eşim bugün cevap ne gelecek bakalım o da çok farklı birşeyler söyleyeceğini zannetmiyorum.çünkü emre bey diyor sizin aile genlerinizden gelen bir problem var diye düşünüyorum diyor sertoli hücre tedavisi tıp tarhinde yok diyor kaan bey hastalarında deniyormuş v.s dedim bilemem yorum yok dedi pek kaan hocayı destekler nitelikte değildi.sizde ana hücre mi neyse o yok diyor v.s kaan beyden çok ümitli bir cevap beklemiyoruz işin açıkçası.y kromozom mikrodelesyonuna da baktıracağız bir tek ona baktırmamıştık onda bir sorun çıkabilir diyor emre bey.işin açıkçası ümidimizi iyice kırmak istemedi ama kök hücreyi bekleyin veya evlatlık düşünün der gibi birşeyler söylemeye getirdi işi.ümidimiz iyice kırılmaya başladı.eşim evlatlığa olumlu bakıyor beni teselli etmek için ama onda da insanın kafasına değişik sorular geliyor ileride sorun çıkar mı v.s diye.kızlar bizlerle aynı patoloji sonucunda olup kaan hoca da tedavi olan var mı.sizler benden çokkkk çoooook teecrübelisiniz bu ne demek oluyor acaba ?

canım benim sende çok iyi birisin...
sen kimseyi kaçıramazsın tatlım düşünme öyle
bende seni çok seviyorum görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…