Tamam cnm cok Saol:)
merhaba canım benim sende haklısın kaç ay oldu hala başlamak istemiyor tedaviye...
daha nekadar bekleyeceksiniz ki...
ısrar etsen daha da inada bindiriyor bişey söylemesen canına minnet oluyor...
bilmiyorum ki canım nasıl davranmalısın kocişine :26:
allah sabır versin sana...
kocişinde tedaviye başlamayı kabul eder en kısa zamanda inş
baharcığım okurken bile içim bi garip oldu biliyorum senin fedakarlığını ve kocana olan aşkını rabbim daim etsin sizi birbirinizsiz koymasın.inşallah evlatların gelincede mutluluğunuz katlansın.herkes aşkın gücüne birkes daha şahit olsun.canım tabiki içini dökeceksin ben sıkılmadım aksine her kelimesinden kendime pay çıkardım sağlığımızın değerini daha çok anladım .birde bizim sevgimizin pazara kadar değil mezara kadar olduğunu dünya aleme ilan edelim ne dersin.
kocacığım seni herşeye rağmen çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum.hastalığında ve sağlığında yanında olacağıma söz veriyorum.bunuda herkese ilan ediyorum .varmı başka ilanı aşk edecek yürekliler.
inş. canım sağol.. inş. düzelir herşey ve bian önce başlarız tedaviye.. yıllar sürecek belki.. ben bunu biliyorum eşime de söylüyorum ama hiç oralı değilmiş gibi davranması beni kahrediyor..hayırlısı olsun..
yok canım bize hiç onu hiç vermedi
peki tanıdık eczane varsa benim için sorarmısın pregnyl 1500 varmı diye sizin o tarafta olma olasılığı yüksek dediler zahmet olmazsa tabii 5kutu lazım ama bulamadım buralarda
tamam canım benim sorarım
yokmu başka ilanı aşk edecek yürekliler
kocacığım seni herşeye rağmen çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum.hastalığında ve sağlığında yanında olacağıma söz veriyorum.bunuda herkese ilan ediyorum .varmı başka ilanı aşk edecek yürekliler.
Kocacığım sana kavuşmak için ayrı şehirlerde hasretlere dayandık..3 yılı devirdik ve sonunda hamdolsun kavuştuk.. evliliğimizin 3. yılına girerken.. sana seni ne kadar çok sevdiğimi söylemek istiyorum.. her ne olursa olsun seni seviyorum ve Allah'ın izniyle sevmeye devam edeceğim..
ama senden tek bişey istiyorum.. başlayalım artık tedavimize.. ben de anne olabilmek istiyorum.. çok şey istemiyorum değil mi? bizim için istiyorum bunu.. senin bi bebeğe bakarken nasıl içinin burkulduğunu biliyorum.. senin de babalığı tatmanı istiyorum..biliyorum ki sen dünyanın en harika babası olacaksın.. yavrumuzu kucağına alıp sevecek onunla oyunlar oynayacaksın biliyorum..onu çok seveceksin..
seni çok seviyorum kocacığım çoook...lütfen beni anla artık..
merhaba kızlar
vck sevindim sonuçlara
canım benim çok duygulandırdın beni
inş kocişin seni anlayacak ve müaceleye başlayacak ikiniz için
sonrada allahın izniyle kavuşacaksınız bebişlerinize
kusura bakmayın baharcım..
sizi üzmek istemezdim ama deminden beri ağlıyorum eşime göstermeden..
gittim yüzümü yıkayıp geldim ama senin yazdığını görünce yeniden döküldü yaşlar..
inş. canım duan için saol Allah razı olsun...
herkesi kaçırdım galiba haa ben de çıksam iyi olacak..
inş. sizler için herşey iyi olur..sizi seviyorum dostlar..
saol Baharcım yazdığını şimdi gördüm..sen çok iyi bi insansın.. inş. Rabbim senin de yüzünü güldürsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?