PATOLOJİ SONUCU
Her iki testis parenkiminde seminifer tübüllerin sadece Sertoli hücreleri içerdikleri ve her hangi bir derece spermatojenik aktivite sergilemikleri gözlenmiştir.
Biopsiler matür spermatoza gözlenmemiştir.
İntratübüler germ hücresi neoplazisi ve intertisyumda atipik Leyding hücresi proliferasyonu mevcut değildir.
merhaba arkadaşlar bugün 2.ci defa yıkıldık desem yeridir.patoloji sonucu çıktı emre bey ümit vermedi 2.ci defa mikrotese bana göre çok zayıf diyor.anlattı birşeylerde biz pek anlayamadık moralimiz bozuldu kaan beye de mail attı eşim bugün cevap ne gelecek bakalım o da çok farklı birşeyler söyleyeceğini zannetmiyorum.çünkü emre bey diyor sizin aile genlerinizden gelen bir problem var diye düşünüyorum diyor sertoli hücre tedavisi tıp tarhinde yok diyor kaan bey hastalarında deniyormuş v.s dedim bilemem yorum yok dedi pek kaan hocayı destekler nitelikte değildi.sizde ana hücre mi neyse o yok diyor v.s kaan beyden çok ümitli bir cevap beklemiyoruz işin açıkçası.y kromozom mikrodelesyonuna da baktıracağız bir tek ona baktırmamıştık onda bir sorun çıkabilir diyor emre bey.işin açıkçası ümidimizi iyice kırmak istemedi ama kök hücreyi bekleyin veya evlatlık düşünün der gibi birşeyler söylemeye getirdi işi.ümidimiz iyice kırılmaya başladı.eşim evlatlığa olumlu bakıyor beni teselli etmek için ama onda da insanın kafasına değişik sorular geliyor ileride sorun çıkar mı v.s diye.kızlar bizlerle aynı patoloji sonucunda olup kaan hoca da tedavi olan var mı.sizler benden çokkkk çoooook teecrübelisiniz bu ne demek oluyor acaba ?
şu son sayfaya baktımda :26::26::26:SORUN NE OLURSA OLSUN HASRET AYNIazolu olanlara bakınca sperm azlığı olanların şansı daha fazlaymış gibi görünsede bebek gelmese sonuç aynı oluyor kızlarrr
biz azo değiliz:44::44: ama erkek infertilitesiyiz +kadın infertilitesiyizaslında durma bakınca şanslıyız ama olmassa olmuyor işte buralarda (yada başka formlarda )mucizeler okuyorum eskiden bu mucizelerden biride beni bulacak sanırdım:44::44: ama artık bulmayacağına inanamaya başladımmm çok yoruldummm yıprandımmmm:26::26: ama yıpranmak üzülmek durumu değiştirmiyorrrr benim hasretimi bitimiyorrrrr evliliğimin 8 yılındayımm 5 defa tüp bebek denedim yapmadığım denemediğim şey kalmadı :18::18::18: ama olmuyor işteee her geçen gün:44: beni umutlarımdan bebeğimden biraz adaha uzaklaştıryor :44::44::44::44::44:
CANIMIN İÇİ BEBEĞİMM (BEBEKLERİMİZ)
SENİ(SİZİ)çok özledimmmöyle bi şey ki sensizlikkk ne yapsam olmuyor yerine ne koysam dolmuyorrr etrafıma her baktığımda eksikliğin gözüme batıyorrrr kokUnun eksikliğini hiç bir koku gidermiyorrr neden gelmiyorsunnn neden beni (bizi)bu kadar bekletiyorsunnn eğer evlendiğimizde hemen gelseydin şimdi okulu olacaktınnn birlikte büyüecektik okulara beraber gidecektik yapma bebeğim daha fazla bekletme beniiii bu hasreti bitir artıkkk yüreğim kaldırmıyor dayanma gücüm azalıyorrrr ne olursunn ne olursunuzzzzz gelin artık sizleri hasretle bekleyen annelereinize gelinnnnnnnn
baharcığım okurken bile içim bi garip oldu biliyorum senin fedakarlığını ve kocana olan aşkını rabbim daim etsin sizi birbirinizsiz koymasın.inşallah evlatların gelincede mutluluğunuz katlansın.herkes aşkın gücüne birkes daha şahit olsun.canım tabiki içini dökeceksin ben sıkılmadım aksine her kelimesinden kendime pay çıkardım sağlığımızın değerini daha çok anladım .birde bizim sevgimizin pazara kadar değil mezara kadar olduğunu dünya aleme ilan edelim ne dersin.
kocacığım seni herşeye rağmen çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum.hastalığında ve sağlığında yanında olacağıma söz veriyorum.bunuda herkese ilan ediyorum .varmı başka ilanı aşk edecek yürekliler.
cnm yaaaaaaaaşu son sayfaya baktımda :26::26::26:SORUN NE OLURSA OLSUN HASRET AYNIazolu olanlara bakınca sperm azlığı olanların şansı daha fazlaymış gibi görünsede bebek gelmese sonuç aynı oluyor kızlarrr
biz azo değiliz:44::44: ama erkek infertilitesiyiz +kadın infertilitesiyizaslında durma bakınca şanslıyız ama olmassa olmuyor işte buralarda (yada başka formlarda )mucizeler okuyorum eskiden bu mucizelerden biride beni bulacak sanırdım:44::44: ama artık bulmayacağına inanamaya başladımmm çok yoruldummm yıprandımmmm:26::26: ama yıpranmak üzülmek durumu değiştirmiyorrrr benim hasretimi bitimiyorrrrr evliliğimin 8 yılındayımm 5 defa tüp bebek denedim yapmadığım denemediğim şey kalmadı :18::18::18: ama olmuyor işteee her geçen gün:44: beni umutlarımdan bebeğimden biraz adaha uzaklaştıryor :44::44::44::44::44:
SENİ(SİZİ)çok özledimmmöyle bi şey ki sensizlikkk ne yapsam olmuyor yerine ne koysam dolmuyorrr etrafıma her baktığımda eksikliğin gözüme batıyorrrr kokUnun eksikliğini hiç bir koku gidermiyorrr neden gelmiyorsunnn neden beni (bizi)bu kadar bekletiyorsunnn eğer evlendiğimizde hemen gelseydin şimdi okulu olacaktınnn birlikte büyüecektik okulara beraber gidecektik yapma bebeğim daha fazla bekletme beniiii bu hasreti bitir artıkkk yüreğim kaldırmıyor dayanma gücüm azalıyorrrr ne olursunn ne olursunuzzzzz gelin artık sizleri hasretle bekleyen annelereinize gelinnnnnnnn
şu son sayfaya baktımda :26::26:SORUN NE OLURSA OLSUN HASRET AYNIazolu olanlara bakınca sperm azlığı olanların şansı daha fazlaymış gibi görünsede bebek gelmese sonuç aynı oluyor kızlarrr
biz azo değiliz:44::44: ama erkek infertilitesiyiz +kadın infertilitesiyizaslında durma bakınca şanslıyız ama olmassa olmuyor işte buralarda (yada başka formlarda )mucizeler okuyorum eskiden bu mucizelerden biride beni bulacak sanırdım:44::44: ama artık bulmayacağına inanamaya başladımmm çok yoruldummm yıprandımmmm:26::26: ama yıpranmak üzülmek durumu değiştirmiyorrrr benim hasretimi bitimiyorrrrr evliliğimin 8 yılındayımm 5 defa tüp bebek denedim yapmadığım denemediğim şey kalmadı :18::18: ama olmuyor işteee her geçen gün:44: beni umutlarımdan bebeğimden biraz adaha uzaklaştıryor :44::44:
PATOLOJİ SONUCU
Her iki testis parenkiminde seminifer tübüllerin sadece Sertoli hücreleri içerdikleri ve her hangi bir derece spermatojenik aktivite sergilemikleri gözlenmiştir.
İntratübüler germ hücresi neoplazisi ve intertisyumda atipik Leyding hücresi proliferasyonu mevcut değildir.
merhaba arkadaşlar bugün 2.ci defa yıkıldık desem yeridir.patoloji sonucu çıktı emre bey ümit vermedi 2.ci defa mikrotese bana göre çok zayıf diyor.anlattı birşeylerde biz pek anlayamadık moralimiz bozuldu kaan beye de mail attı eşim bugün cevap ne gelecek bakalım o da çok farklı birşeyler söyleyeceğini zannetmiyorum.çünkü emre bey diyor sizin aile genlerinizden gelen bir problem var diye düşünüyorum diyor sertoli hücre tedavisi tıp tarhinde yok diyor kaan bey hastalarında deniyormuş v.s dedim bilemem yorum yok dedi pek kaan hocayı destekler nitelikte değildi.sizde ana hücre mi neyse o yok diyor v.s kaan beyden çok ümitli bir cevap beklemiyoruz işin açıkçası.y kromozom mikrodelesyonuna da baktıracağız bir tek ona baktırmamıştık onda bir sorun çıkabilir diyor emre bey.işin açıkçası ümidimizi iyice kırmak istemedi ama kök hücreyi bekleyin veya evlatlık düşünün der gibi birşeyler söylemeye getirdi işi.ümidimiz iyice kırılmaya başladı.eşim evlatlığa olumlu bakıyor beni teselli etmek için ama onda da insanın kafasına değişik sorular geliyor ileride sorun çıkar mı v.s diye.kızlar bizlerle aynı patoloji sonucunda olup kaan hoca da tedavi olan var mı.sizler benden çokkkk çoooook teecrübelisiniz bu ne demek oluyor acaba ?
PATOLOJİ SONUCU
şimdilik değil ama çok yakında olacak inş 100000 spermi dondurulmuş çok sevindik inş allah tamamına erdirirde müjde verir yakın zamanda
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler...
sizleri çok seviyorum canım dostlarım kader arkadaşlarım
hepinizi kocaman öpüyorum
şu son sayfaya baktımda :26::26::26:SORUN NE OLURSA OLSUN HASRET AYNIazolu olanlara bakınca sperm azlığı olanların şansı daha fazlaymış gibi görünsede bebek gelmese sonuç aynı oluyor kızlarrr
hepinizi kocaman öpüyorum[/QU
iyi geceler cnm naptınız ne ettiniz bi bakıyım hızlıca
hepinizi kocaman öpüyorum
ynz06 canım hoşgeldin.dün söylediğin gibi atabek eczaneyi aradım. ovitrelle 250mg igneyi 50tl ye verebiliriz dedi daha düşmedi.
Anemon sen izmirdemisin? ben kent hospitalda tüp denemesi yapmıştım İsrael Beyden çok memnun kaldım tavsiye ederim canım..
izmirin neresindesin?
Ne kadar ki canım ben her yeri yakıyorum en son 120geldi
canlarım ben geldim morallerim bozuk
sol tarafım ya doğuştan yokmuş ya kitle varmış ya da tıkalı ama tıkalı olsa filmde görünürdü
hiç ummuyodum bunu
merhaba arkadaşım baya ara vermişsin sen...
bundan sonra sık sık aramızda görmek isteriz seni...
canım sizde çıkış oluyor mu yoksa ameliyat mı olacaksınız ??
eseslim arkadaşımız var anatoliada başlamışlar onlarda tüp bebeğe...
ama eşinde sperm bulunamamış ve yarım kalmış...
onlar memnundular hatta bidaha başlarsak tedaviye yine orası olur diyorlardı...
canım sizde çıkış yoksa tedavi oldunuz mu ??
yoksa ilaç tedavisi görmeden mi ameliyat olacak eşin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?