Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şu son sayfaya baktımda :26::26::26:SORUN NE OLURSA OLSUN HASRET AYNI azolu olanlara bakınca sperm azlığı olanların şansı daha fazlaymış gibi görünsede bebek gelmese sonuç aynı oluyor kızlarrr
biz azo değiliz:44::44: ama erkek infertilitesiyiz +kadın infertilitesiyiz aslında durma bakınca şanslıyız ama olmassa olmuyor işte buralarda (yada başka formlarda )mucizeler okuyorum eskiden bu mucizelerden biride beni bulacak sanırdım:44::44: ama artık bulmayacağına inanamaya başladımmm çok yoruldummm yıprandımmmm:26::26: ama yıpranmak üzülmek durumu değiştirmiyorrrr benim hasretimi bitimiyorrrrr evliliğimin 8 yılındayımm 5 defa tüp bebek denedimyapmadığım denemediğim şey kalmadı :18::18::18: ama olmuyor işteee her geçen gün:44: beni umutlarımdan bebeğimden biraz adaha uzaklaştıryor :44::44::44::44::44:
CANIMIN İÇİ BEBEĞİMM (BEBEKLERİMİZ)
SENİ(SİZİ)çok özledimmm öyle bi şey ki sensizlikkk ne yapsam olmuyor yerine ne koysam dolmuyorrr etrafıma her baktığımda eksikliğin gözüme batıyorrrr kokUnun eksikliğini hiç bir koku gidermiyorrr neden gelmiyorsunnn neden beni (bizi)bu kadar bekletiyorsunnn eğer evlendiğimizde hemen gelseydin şimdi okulu olacaktınnn birlikte büyüecektik okulara beraber gidecektik yapma bebeğim daha fazla bekletme beniiii bu hasreti bitir artıkkk yüreğim kaldırmıyor dayanma gücüm azalıyorrrr ne olursunn ne olursunuzzzzz gelin artık sizleri hasretle bekleyen annelereinize gelinnnnnnnn

canım benim allahtan ümit kesilmez ki...
rabbimin ol deyip de olduramayacağı var mı ??
bide kaan hocayla tedaviyi deneyin...
şifanın nereden geleceği kimin vesile olacağı belli olmaz...
siz elininden geleni yapın içiniz rahat olsun...
allah nasip ettiyse bu defa kavuşursunuz bebişinize...
olmazsada nasip canım benim ama son değil...
kök hücreyi beklersiniz evlatlık alırsınız...
şimdiden bunları düşünüpte umutsuzluğa kapılma...
rabbim yardımcınız olsun...
inş hakkınızda hayırlısı olur...

yetercim naptın dağıttın beni yaaaaa:
rabbim duysun sesini..

bende varım AŞKIMA:
ben senınle sevgılı olarak evlenmedım ama şu an
senı yıllardır sevgiliymişim gıbı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum
BENI ARA SIRA ÜZSENDE,BAZEN BENİ HİÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ANLAMASANDA,ARADA SESİNİDE YÜKSETSENDE,
AMA GÖNLÜMÜ ALMAYI İYİ BİLİYORSUN
SENİ DELİLER GİBİ SEVİYORRRRRRRRRRRRRRRRRR BU KADININNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BEN SENİ ÖMRÜMCE, GÖZÜM GÖRDÜĞÜNCE,KALBİM ÇARPTIGINCA,
DOĞACAK ÇOCUKLARIMIN BABASI,EVİMİN DİREĞİ,KALBİMİN TEKKKK AMA TEKKK SAHİBİ KOCACIMMMMMMMMMMMMMM
SENİ SEE Vİİ YOO RUMMMMMMMMMMM
:123::123::123::123::123::123::123:

cnm yaaaaaaaa
sen naptın ıcımı yaktın sankı benı anlattın bazen huzun coker ya ınsana sen su an oylesın
ama sende bızde hepımız burda anne olarakta yazılar yazacagız ınşllh
sakın bu kadar kendını yıpratma sen anne oldugun gunlerıde goreceksın amın

yetercim neyaptın sen ya perişan ettin beni
ne güzel anlatmışsın hissettiklerini hissettiklerimizi
rabbim inş bu acılarımızı dindirecek bebişlerimizi gönderir en kısa zamanda
herşey onlar için çekilen acılar sıkıntılar mücadeleler herşey
bebişlerimiz hadi gelin artık hasretle bekliyoruz sizi

arkadasım allhtan umıt kesılmez
be sana bı sey soracagım bızım amelıyattada patolojı sonucunda
sercolly cell only yazıyor acaba sertolı hucresı aynı sey mı

canı benim inan çok üzüldüm aynı sonuç bizdede çıktı yani sertoly only cell..
bizde yaklaşık 7 aydır kaan hocada tedavi görüyoruz.
emre hoca sizden nasıl olurda genetik test istemez onu en başta istemesi lazımdı tamamen ihmalkarlık.
ki genetik testede çok önem veren bir doktor güya.
hiçbirşey bitmiş değil bizde ilk öğrendiğimizde çok çok üzülmüştük kahrolmuştuk inan zamanla insan herşeye alışıyo.
kaan hocayla tanıştıktan sonra üzüntülerimiz geride kaldı ve dört elle tedavimize sarıldık.
tabii herşey nasip işi doktorlar birer vesile.
bizimde genetik testte problem var.
ama bu demek değil sertoly olan herkeste genetik sorun var.
mesela eseslimlerdede sertoly only cell çıkmış ama genetik problem yok artı geçen aylarda spermiogram yaptırdılar ve çok sayıda yuvarlak hücre görüldü.
hatta topikteki çoook eski yazıları okursan sertoly olupda daha sonra tedavi görüp sperm bulunan çok arkadaş var.
sen emre hocanın sözlerini takma kafana en yakın zamanda kaan hocanın yanına gidip tedaviye başlayın bence.
evet nekadar üzülmeyin desemde elde değil biliyorum yine üzüleceksiniz ama yıpratmayın kendinizi canım benim..
inşallah bugünler geride kalacak..

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler...
sizleri çok seviyorum canım dostlarım kader arkadaşlarım
hepinizi kocaman öpüyorum

iyi geceler tatlım
ruyanda esını bebısını gor

ah yeter ahhhh naptın

canım bitanem ölene dek seninle olmak istiyorum her an her saniye her gün seni bana dahada çok yaklaştırıyo.
sana olan sevgim her geçen gün dahada katlanarak artıyo..
sen benim ömrüm sen benin nefesimsin kısacası sen benim herşeyimsin..
dilerim ölüm hiçbirzaman aramıza girmez ben seninle beraber yaşamak beraber ölmek istiyorum..
bitaneme eşime herşeyime...

Son düzenleme:

iyi geceler tatlım ALLAH rahatlık versin..
bizlerde seni çoook seviyoruz
bende çooook öpüyorum

ynz06 canım hoşgeldin.dün söylediğin gibi atabek eczaneyi aradım. ovitrelle 250mg igneyi 50tl ye verebiliriz dedi daha düşmedi.

olur mu yaa ben aradım konuştum yarın ben hastaneye gidiyorum kan vericem ordan uğrar not bırakırım siz kalfayla falan konuşmuş olabilirsiniz çünkü ilk aradığımda kalfa bana 50 dedi sonra bişiler yapın dedim benim yetkim yok patronla konuşun dedi tekrar ara sor eczacı beyle görüşücem de sonra beni söyle canım.. arkadaşım anatolia da tüp bebek yaptırıo ilaçlarını sizden alıyor , arkadaşım sizi cep telefonunuzdan aramış (dün akşam aradığımı belirtebilirsin) sonra bana yanlış hatırlamıyorsam 40 demişti, yani senin aldığın fiyattan 15tl aşağısı olduğunu çok iyi biliyorum size 55 demişlerdi, benimle olan görüşmeyi bu şekilde anlatırsan hatırlar bana da bilgi ver gerekirse ben kendim alıp kargoyla yollarım canım merak etme ama kesinlikle yarın tekrar ara hatırlayacak eczkartı elimde şuan eczacı: erdem atabek 0312442 69 44 cep:0537 933 37 33

Anemon sen izmirdemisin? ben kent hospitalda tüp denemesi yapmıştım İsrael Beyden çok memnun kaldım tavsiye ederim canım..
izmirin neresindesin?

canım bornovada oturuyorum kent hastanesinde bi tanıdığımız çalışıyo o yüzden orayı seçmedik
ailelerimizin haberi yok ta sen nerede oturuyosun[/QUOTE]

arkadaşlar bende izmirde karşıyakada oturuyorum.Bu ay hormonları kaan hoca beyendi.Bir dahaki ay spermiyramda istedi.Siz nerde yaptırıp dondurdunuz.Biz şifaya gidiyoruz ama ordan memnun değiliz.Bu konuda yarımcı olurmusu bize.

Ne kadar ki canım ben her yeri yakıyorum en son 120geldi

2 oda yakıyorım ayarıda 50 de 145 geldi cnm .tasarrufa gideyim birazcık keseyim dedim bugün ama bakdım ev soğuyo tekrar açtım )kim kayseride oturuo anlıyamadım onu ben kocaelinde oturuyorum.

mantar çorbası tarifinde değişikmiş cnm, ama çorbalarda sütü duymuştum. seninkindede varmış denemek gerek...

canlarım ben geldim morallerim bozuk
sol tarafım ya doğuştan yokmuş ya kitle varmış ya da tıkalı ama tıkalı olsa filmde görünürdü
hiç ummuyodum bunu

cnm üzülme desemde üzüliceksin bende ilk duyduğumda çok üzüldüm sol tarfın yoksa sağ tarafın var dua etde orası yumurta üretsin. benimde sağ tarafım var ama hiç yumurta üretmiyomuş yani sol tarafım üretio oda çok az yani önümüzdeki aylarda ilaçla çoğaltmaya gidicez yumurtaları inş. olur

canım bizim gittigimiz zaman belli olacak.büyük ihtimalle ameliyat.ama bitakım ilaçlar kullanacak tabi ben tranşfere hazırlanana kadar.inmemiş teştiş şorunu var bizde.umarım şperm bulunabilir.tedavinin yarıda kalmaşı en korktuklarımdan biri yani bu tedavide.anatolıa ilgimi çekti önce.çok işinin ehli oldugunu duydum.şnra tlfnla aradım şordum naşıl olacak nezaman gelebiliriz gibi.önce bilgilerimi aldılar.şnra yarım şaat şnra beni kendileri aradı ve gerçekten yetkili biriydi beni arayan.çok güzel anlattı.aşagı yukarı maliyetini bile heşapladık.ama tabi gidince belli olacak daha net.benm yaşımdan dolayı ve bi problemim olmadgından kışa protokol olacak büyük ihtimalle.rabbim hepimizin yardımcışı olşun inşallah.şenin tedavin başladımı şen hangi merkezi düşünüyoşun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…