Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı geceler.....ZAMANCIM....kendini iyi hissetmiyorsun .hepimiz bazen böyle oluyoruz...herşey istediğimiz gibi olsaydı bu dünya cennet olurdu ama değil...sana HAKKI VE SABRI tavsiye edeceğim....bende son yıllarda sinirli biri oldum böyle değildim halbuki...bazen eşime beni idare et elimde değil diyorum. kendimizi rahat bırakabilsek herşey daha kolay olacak ama nasıl.yapmak zor yıkmak kolay...ALLAHIM DEĞİŞTİREBİLECEKLERİM İÇİN BANA GÜÇ VER. DEĞİŞTİREMİYECEKLERİM İÇİN SABIR VER SANA HAVALE EDİYORUM SEN HERŞEYE KADİRSİN.ALLAHIM bütün kardeşlerin kucağını doldur hayırlı sağlılklı yavrular bağışla....

sa...ELİZABETHHH iyi geceler..... esma sanada canım. hala istanbul damısınız...

Son düzenleme:
evet nzlyn istanbuldayız.pazartesi eşim dönecek antalyaya.ben 1 hafta sonra geleceğim antalyaya.nasıl çok yağmur yağıyor mu antalyaya.10 gün sonra kaan beyin muayenehanesine gideceğiz bakalım hayırlısıyla.

evet canım yağmur var rüzgar da şiddetli baya ALLAH korusun hepimizi....eşim kasım ayında gitti kaan hocaya bizim de 7sene önce olumsuz tese ameliyatımız vardı.eşim hoca çok pozitif biri diyo en azından elimizden geleni yapacağız..rabbim hayırlara vesile kılsın..sağlıkla gelin inş.

teşekkür ederim canım :) bilgi paylaşılırsa bilgi olurmuş dediğin gibi arkadaşım bana el verdi bende bir başkasına el veririm bu zincir uzar gider :) biliyormuzun canım bu resim için öyle yetenekli filan olmaya ihtiyaç yok, gerçekten :) biraz istek ve sabır haa birde perspektif bilgi o kadar :)

ne desen haklısın... bir konuda yanlış anlaşılmışım ben bu duruma kader demiyorum kabullenmek kader dediğim anlamına gelmiyor canım. sadece değiştiremediklerime kızgın bakmıyorum. eşinin ailesi bunu itiraf etmiş eşinde bu durumu değiştiremeyeceği için kabul etmiş anladığım kadarıyla yalnız bir faktörü unutmuş seni... senin ne kadar incindiğini anlayamamış ( eşin evlenmeden önce bu durumunu sana açıklamışmıydı yani burda aile sorumsuz davranmış haklısın eşinde buna ne dese durum değişmeyecek suçlamak isyan etmekte çözüm değil. bilemiyorum canım senin kırgınlığını,kızgınlığını nasıl yok edebilir? yani eşin ne yaparsa mutlu olursun? kendini iyi hissedersin?
bana kızma sana iyi gelen seni mutlu edebilecek şeyleri bulmak bir nebzede olsa yarana merhem olmak isterim

cansunida evlat edinmekte çok kolay değil biliyor musun valla incik boncuk ne bulurlarsa araştırıyorlar konu komşu aile akraba bakkal manav kimi bulurlarsa seni sorup soruşturuyorlar gizli sırlarına kadar soruyorlar ve iki yıl içersinde uygun çocuğu alabilirsin veya daha alamazsın diyorlar yani kendi çocuğunu doğuramadığın gibi kamu malı gibi görünen çocukları da evlat edinmek sanılan kadar kolay değil. koruyucu aile olmak en kolayı. biz bekliyoruz sıraya girdik bakalım ne zaman sıra gelecek...

inşallah canım rabbim hepimize evlat nasip etsin.
eskişehirde merkezde oturuyorum canım Atatürk cd de hava hastanesinin karşısında.
ben sana özelden mail adresimi filan vereyim canım..

canım ben geçen sene nisan ayında anatoliada tüp bebek denemsi yaptırdm dr um hakan yaralıydı.
çok ilgili bi merkez ben çok memnun kaldım. eşim tese oldu sperm çıkmadığı için işlmemimiz yarım kaldı.
hakan bey işinde çok başarılı. ters bi dr diyorlar ama bana denk gelmedi. benim eltimde orda tüp bebek yaptırdı 3 sene önce. ve onların tuttu. şimdi dünyalar tatlısı bi kızı var.
ben tekrar yaptırısam tp bebek yine anotailya gitmeyi düşünüyroum. çünkü kaan hocadan çok memnunum.

bendee bendeeee
aşkımm biliyorsun ben seni daha çook seviyorum. sen hep benden çok sevdiğini söylüyorsun ama bennnnn daha çok SEVİYORUM.
ömrümsün benim hayatımın anlamı canımın içi....
bebeğimsin benim. allah seni başımdan eksik etmesin. bu dünyada beni yanlız bırakma sevdiceğim....

canım üzülme yıkılmakyok. bzim patolojidede sertoli cell only çıktı. bizde bilmiyorduk bunun ne olduğunu sonra sperm üreten hücre yok dediler. herşeyimiz normalde. sorunun neden olduğu belli değil ama hücrede yokı spermde yok.
kaan hocaya tedaviye başladık 4 ay sonra bizde çok sayıda yuvarlak hücre görüldü.
bide sperm kuyruğu bile gördüğünü söyledi laborant.
yani son değil canım buda. hatta bu topikte bi arkadaş vardı onunda sertoli cell only çıkmış patoloji raporunda ama sonrasında doğal yoldan sperm çıkışı olmuş.
yani mucizeler hep var canımcım.
bozma moralini. herşeyin hayrılısı olsun ,inşallahh

günaydın canlarım benim
dün çok yoruldum buraya giremedim aklım hep burdaydı.
dün öğlen biizm küçük cadıya bakmaya gitim. ordan eşim guatr testi yaptırdı onun sonucunu almaya gittim. tsh yine düşmüş. 15 gün önce 6.32 çıkmıştı şimdi yine 0.03 düşmüş. bi ayarlanamadı . ilaçları yine dozunu değiştrdi hoca.
sonra ordan işyerine gittim eşim sayım yapıyordu. ona yardım için kaldım.
gece 12 de eve geldik. baya yorulmuşum.bide kolay olan sayımlar bu sene zorlaştı. el terminalleri ile kolayca sayılabiliyordu ama terminallerde sorun çıkmış tek tek elemanlar sayıyor. bizde bilgisayara giriyoruz.
bu akşamda gidecem büyük ihtimal. gün içinde gitmiyceem.

günaydın canlar
hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum
kocişlerinizle güzel bi zaman geçirin banim gibi yalnız kalmayın

Anemon sen izmirdemisin? ben kent hospitalda tüp denemesi yapmıştım İsrael Beyden çok memnun kaldım tavsiye ederim canım..
izmirin neresindesin?

canım bornovada oturuyorum kent hastanesinde bi tanıdığımız çalışıyo o yüzden orayı seçmedik
ailelerimizin haberi yok ta sen nerede oturuyosun[/QUOTE]

hııı anladım canım bizimde yok biz narlıderede oturuyoruz. Dediğim gibi biz çok memnun kaldık İsrael ben bayan infertilitesinden ve tüp bebkte kesinlikle bir uzman.. Eşimde sperm bulunamayınca hemşireler doktor beyin asistanı şükran hanım (ki mükemmel bir insan) oturup hep beraber ağladık ben çok çok memnun kaldım..

yok ya özelde çalışmak bana göre değil valla orda çalıştıktan sonra kpss ye çalışmaya karar verdim:)

Ben çok şanslıyım sanırım :) çalıştığım yerlerden memnun kaldım.. kolay gelsin inşallah istediğin gibi olur..

canım demek sende okul öncesi öğretmenisin zümrem benim :13:

evet canım

Aaayy canım çok üzüldüm neyseki herşey geride kalmış inşallah daha da iyi olucak Allah sizi ayırmasın.. İnşallah biran önce tedavinize başlar bebişine kavusursun

Sıkma canını.. Rabbim yüreğinin sıkıntınsını duyar inşallah..bol bol dua et

ah ah inşallah canım hayırlısıyla cıkış olsa .hayırlısıyla teseden kurtulsak. bizim sorun ne biz bilmiyoruz genetik test istemedi bizden kaan hoca.bizimmi hatırlatmamız gerekir acaba hoca istemedi cünkü.

GEN testleri özelde yapılıyor zaten..Kaan hocaya söylemenizede gerek siz mutlaka yaptırın bulunsun elinizde..

Canım bizde patoloji yaptırdık.. Gen testlerini yaptırdık bizimde daha farklı şeyler yazıyor.. Ama sıkmayalım canımızı Allah ne istiyorsa o olur doktorlar sadece aracı.. Bol bol dua et vardır herşeyde bir hayır.. Ama 'y kromozom'nu yaptırmadıysanız yaptırın hemen o bu rapora göre daha önem teşkil ediyor ve zatn bu y kromozom testi daha uzun sürede çıkıyor.. Allah yardımcınız olsun..

Yüreğinizi ferah tutun vardır herşeyde bir hayır Rabbim hayırlı olanı bize versin

arkadasım allhtan umıt kesılmez
be sana bı sey soracagım bızım amelıyattada patolojı sonucunda
sercolly cell only yazıyor acaba sertolı hucresı aynı sey mı

Evet canım türkçesi 'sadece sertolli hücresi' demek..

canım bornovada oturuyorum kent hastanesinde bi tanıdığımız çalışıyo o yüzden orayı seçmedik
ailelerimizin haberi yok ta sen nerede oturuyosun

arkadaşlar bende izmirde karşıyakada oturuyorum.Bu ay hormonları kaan hoca beyendi.Bir dahaki ay spermiyramda istedi.Siz nerde yaptırıp dondurdunuz.Biz şifaya gidiyoruz ama ordan memnun değiliz.Bu konuda yarımcı olurmusu bize.[/QUOTE]

Neyi yapıp donduruyoruz canım? Sperm yokki 1 kere spermiogramı ege tüp bebkte yaptırdık lanet olsun berbat bir yer.. sonrada eşim özel bir labrotuara gidiyor balçovada ama adını bilmiyorum :/

Günaydın arkadaşlaarrrr
oohh bugün rahatım evdeyim dinlenicem uzanıcam tv izliycem önce bir gideyim market alışverişi yapayım..
ugrarım yine yanınıza

:26:
yetercim naptın dağıttın beni yaaaaa:
rabbim duysun sesini..

ah yeter ahhhh naptın

Neyi yapıp donduruyoruz canım? Sperm yokki 1 kere spermiogramı ege tüp bebkte yaptırdık lanet olsun berbat bir yer.. sonrada eşim özel bir labrotuara gidiyor balçovada ama adını bilmiyorum :/[/QUOTE]

kızlar akşam sizi üzmüşüm sanırımmm :26:ama amacım bu değildi birazcık duygusaldımm (halada öyleyimm )içimden geçenleri yazmak istedimmmm yoksa sizi üzmek asla

hakkınızda hayırlısı olsun canım...
inş güzel haberler verirsin bize...
rabbim kucağınızı doldursun inş...
canım benim eşimin daha önce bi sorunu yoktu...
2 defa kanser tedavisi gördü 2. tedaviden sonra azosperm oldu...
tedavi biteli 1,5 sene olmuştu ama çıkış başlamamıştı...
bizde kaan hocayla tedavimize başladık...
kaan hoca kanser tedavisi nedeniyle kanallarda tıkanıklık olabileceğini söyledi...
ilk ay ki tedavimiz sonucunda bikaç sahada 1-2 sperm görüldü...
2. ay sonunda sperm testini genartta yaptırmamızı istedi kaan hoca...
orda da 1 tanecik spermimiz bulundu ve donduruldu...
bundan sonra her ay orada yaptırıcaz sperm testini ve çıkanlar dondurulacak...
allahın izniyle inş temmuzda başlıyabilecez tedaviye...
tedavimizde genartta olucak...
inş hakkımızda hayırlısı olur...

Son düzenleme:

ne güzel canım benim seninlede bi başka arkadaşın başlayacak bu çalışmaya...
keşke yakınımda olsaydı bende öğrenmek isterdim...
benim yaptığım çaılşmada nasıl olurdu kimbilir

günaydın bebekimmm çok özledim ben seni
dün bütün gün çalışmışsın bebekimm kıyamam...
bu arada geçmişi okuyabildin mi yine yorduk seni dimi
ah bebekimmm ya bu nasıl iştir...
ilk 15 günde biraz artış oldu sevindik...
diğer 15 günde çok fazla artış oldu...
bu 15 günde de tekrar çok düşüş olmuş...
neden ayarlanamıyor acaba :26:
inş bu defa ayarlanabilir bebekimm...
hoca bu defa nasıl kullanmasını istedi ilaçları ??
bugün gitme tabi bebekim güzelce dinlen sen...
akşam gider yardım edersin kocişine...

evet canım

Aaayy canım çok üzüldüm neyseki herşey geride kalmış inşallah daha da iyi olucak Allah sizi ayırmasın.. İnşallah biran önce tedavinize başlar bebişine kavusursun

saol canım benim allah razı olsun...
allahın izniyle inş temmuzda başlayabiliriz tedavimize...

Günaydın arkadaşlaarrrr
oohh bugün rahatım evdeyim dinlenicem uzanıcam tv izliycem önce bir gideyim market alışverişi yapayım..
ugrarım yine yanınıza

günaydın tatlım keyfine bak sen ozaman bugün...
benim çok işim var ama daha canım istemiyor
tamam canım görüşmek üzere...

bende çook özledim bebekim dün evet hem cadı yordu beni hemde işyerinde yoruldum..
ama olsun kocişime yardım ettim kıyamam oda çok yoruldu.
valla canım anlamdık gitti. ben aman düzelir havasında yine kocişi kandırmaya çalışıyorum ama moralim bozuldu kocişinki bozulmasın diye çabaladım başardım da.
takmadı kafaya. bi,de bahsetmiştim sana solgar diye bi markanın çeşitli haplarından vermişti kociş onlardan hiç kullanmadı onlardan kulanıyormusun dedi. onlardan kullan dedi.
sabah akşam 2 tane içecek canım şimdide.
bide bu 15 gün içinde iyotlu tuz yemiş işyerinde filan nasıl olsa düzeldi diye. zaten annesi hep iyotlu tuzla yapıyor yemekleri.
bide bu aralar evde pek durmadık yani o yüzden tuzda etkilemiş olabilr.
dr iyotlu tuz yemedin dimi dedi zaten.sanırım tuzdan oılmuş:26:
bugün kayınvalidemin de günü var bilmiyorum gidermiyim gel diyip duruyordu.
akşamda kocişe yardıma gidecem yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…