işte olmuyor ben acı çekerken onların bu vurdum duymazlığı herifinde çanak tutması beni deli ediyor yani dediğin gibi bildiğini okuması onlara okadar yüce gönüllü davranırken ben nerdeyim neresindeyim her boynumun bükülüşünde kızıyorum olmuyor olmuyor işte
canım benim ellerine sağlık çok güzel olmuşlar çok beğendim
acayip bşey yaaa keşke benimde böyle yeteneklerim olsaydı :26:
arkadaşında saolsun onun cesaretlendirmesiyle böyle muhteşem bişeyi ortaya çıkarmış oldun...
ne diyim canım benim süpersin
başta herife kızdığım için herif demiyorum ben ona hep öyle derim eşimi bu konuda şuçlamıyorum ama ailesini şuçluyorum sonuçta onlar itiraf ederken bunları duymazdan geldiği için herife kızıyorum ailesininde bukadar sorumsuz olmasını kabuledemiyorum olanaklar derken sonuçta kendilerinin karnı ağrısa hastaneye giderken olanaklar olmuyorda sonuçta testisi yok ya bu normal bişeymi olanaklar olmasa bile insan böyle bişeyi nasıl görmezden gelebilir benim kırgınlığım tüm yaptıklarına ragmen herifin görmezden gelmesi ben senin gibi yada herif gibi kader diyip geçemem
cnm çok üzüldüm Allah sabır versin.. bazen bende sen gibi düşünüyorum acaba bu kavgalarımız benim bebek sorunlarımdanmı kaynaklanıyor yoksa biz gerçektende anlaşamıyoruzmu diye düşünüyorum ama bakıyorum sonunda bi şekilde gönlümü alıyor, işte o zmn ben bu adamı seviyorum diyebiliyorum normal hayatıma dönüyorum kısa bi zmn sonra tekrar kavga ve tekrar normal hayat bu şekilde gidio açıkcası benim hayatımda inş. bebeğimiz olurda hayatımız dahada güzel ve anlamlı olur....
bence senin evliliğindedeki sorunlarda bebek istemenden kaynaklanıyor.biz çok takıntılıyız bebek konusunda bu bebek fikrini kafandan birazcık at yada sorunun kendinde olduğunu düşün ve eşinin sana nasıl davranmasını isterdiysen eşinede o şekilde davran empati kur...ailesi sorumsuz davranmıştır ama olan olmuş artık kafanı onlara yorma bundan sonra eşinle nasıl mutlu olacağına bak..denersiniz bebeğin oluyosa olur olmuyosa çok istiyorsan evlatlık alırsın ben açıkcası bebek çok istediğim için elimden geleni yapıcam olmazsa evlat edincem. kendimi niye o duygudan mağrum bırakayım,evimde bebek sesi olsa çokmu kötü olur,okula götürsem, parka götürsem ,hem bi çocuğa sahip çıkmış oluruz.
ya kusura bakma akıl vermiş gibi oldum ama bazende böyle düşünüyoırum işte)))
Anladım cnm umarım bize de umut olur Kaan hoca.umarim hepimiz bebis sahibi oluruz.yazıların bana da umut verdi.:)bakalim artık günleri beklicez.bu arada sana cok teşekkür ederim bana cok yardımcı oldun cnm.ben bu site de yeniyim seninde kaybetmem istemem Eses lim :) ekyebilicegimiz bı yer varsa beni eklerimisin?esk in neresinde oturuosun bu arada
arkadaşlar ben geçen yıl bu zamanlar hergün burdaydım.ama pc de şorun oldu bidaha da yazamadım.ama bakıyorum hala aynı güzellikte devam ediliyo.dualar şevinçli haberler.bende aynı dertten müzdaribim maleşef.gecen yıl ögrendik.ve tüp bebege karar verdik.ama ev aldık oraya taşındık falan iş şorunu derken bi türlü yaptıramadık.ama şimdi inşllah bi akşilik çıkmaz şa mart ayında başlıyoruz.uzun araştırmalar şonucunda.dr.hakan yaralıya gitmeye karar verdik.anatolıa tüp bebek merkezi ankarada.eger orda yaptıran arkadaşlar varşa bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak işterim.rabbim inşallah yüzümüze güler ve bizlerede anneligi naşip eder
bendee bendeeeebaharcığım okurken bile içim bi garip oldu biliyorum senin fedakarlığını ve kocana olan aşkını rabbim daim etsin sizi birbirinizsiz koymasın.inşallah evlatların gelincede mutluluğunuz katlansın.herkes aşkın gücüne birkes daha şahit olsun.canım tabiki içini dökeceksin ben sıkılmadım aksine her kelimesinden kendime pay çıkardım sağlığımızın değerini daha çok anladım .birde bizim sevgimizin pazara kadar değil mezara kadar olduğunu dünya aleme ilan edelim ne dersin.
kocacığım seni herşeye rağmen çooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum.hastalığında ve sağlığında yanında olacağıma söz veriyorum.bunuda herkese ilan ediyorum .varmı başka ilanı aşk edecek yürekliler.
PATOLOJİ SONUCU
Her iki testis parenkiminde seminifer tübüllerin sadece Sertoli hücreleri içerdikleri ve her hangi bir derece spermatojenik aktivite sergilemikleri gözlenmiştir.
Biopsiler matür spermatoza gözlenmemiştir.
İntratübüler germ hücresi neoplazisi ve intertisyumda atipik Leyding hücresi proliferasyonu mevcut değildir.
merhaba arkadaşlar bugün 2.ci defa yıkıldık desem yeridir.patoloji sonucu çıktı emre bey ümit vermedi 2.ci defa mikrotese bana göre çok zayıf diyor.anlattı birşeylerde biz pek anlayamadık moralimiz bozuldu kaan beye de mail attı eşim bugün cevap ne gelecek bakalım o da çok farklı birşeyler söyleyeceğini zannetmiyorum.çünkü emre bey diyor sizin aile genlerinizden gelen bir problem var diye düşünüyorum diyor sertoli hücre tedavisi tıp tarhinde yok diyor kaan bey hastalarında deniyormuş v.s dedim bilemem yorum yok dedi pek kaan hocayı destekler nitelikte değildi.sizde ana hücre mi neyse o yok diyor v.s kaan beyden çok ümitli bir cevap beklemiyoruz işin açıkçası.y kromozom mikrodelesyonuna da baktıracağız bir tek ona baktırmamıştık onda bir sorun çıkabilir diyor emre bey.işin açıkçası ümidimizi iyice kırmak istemedi ama kök hücreyi bekleyin veya evlatlık düşünün der gibi birşeyler söylemeye getirdi işi.ümidimiz iyice kırılmaya başladı.eşim evlatlığa olumlu bakıyor beni teselli etmek için ama onda da insanın kafasına değişik sorular geliyor ileride sorun çıkar mı v.s diye.kızlar bizlerle aynı patoloji sonucunda olup kaan hoca da tedavi olan var mı.sizler benden çokkkk çoooook teecrübelisiniz bu ne demek oluyor acaba ?
Anemon sen izmirdemisin? ben kent hospitalda tüp denemesi yapmıştım İsrael Beyden çok memnun kaldım tavsiye ederim canım..
izmirin neresindesin?
yok ya özelde çalışmak bana göre değil valla orda çalıştıktan sonra kpss ye çalışmaya karar verdim:)
canım demek sende okul öncesi öğretmenisin zümrem benim :13:
allah razı olsun canım benim
siz olmasanız ben şimdi okadar kötü olurdum ki allahtan sizler yanımdasınız
canım yarıyıl tatilinde tekrar gidecekmişiz ozaman beraber gidicez...
bana da değişiklik olucak...
amin canım benim rabbim o günleri yaşatmasın...
neler çektik neler bir bilsen
biz nisan 2008 de evlendik...
düğünümüz ağustosta oldu...
kociş ilk tedavisini biz evlenmeden görmüştü...
ozamanlar göğsündeki lenflerde kanser varmış...
düğünden sonra boynunun sağ tarafında şişlik olmaya başladı...
tetkikler sonunda ekimde lokal anestesiyle parça almaya karar verdiler hastalık tekrarladı mı diye...
sonra sorun yok soğuk algınlığından lenfler şişmiş dediler...
aradan 6 ay geçti şişlik dahada büyüdüğü için tekrar parça almaya karar verdiler...
benim buraya mart 2009 da tayinim çıktı...
taşındıktan 1 hafta sonra kociş ameliyat için konyaya gitti bende arkasından...
sonrasında hastalığın tekrarladığını söylediler...
aslında ilk parça alındığı zamanlarda da öyleymiş ama anlamamışlar
balıkesire taşındığımız için tedavimizi izmire aldırdık...
2 ay sürekli izmire gitti geldi kontrole mayısta kociş ege üniversitesine yattı...
ben temmuz başına kadar her hafta sonu gittim geldim...
cuma gidip pazar dönüyordum başında annesi duruyordu hafta içi hafta sonları ben...
yaz tatiline girince 2 hafta daha başında durdum...
o 2 ayda kociş kemoterapi aldı önce sonra kök hücre verdi...
biraz dinlenmesi için eve yolladılar 2 ay evde kaldık...
tam okulların açıldığı gün tekrar çağırdılar bende rapor aldım yanında gittim...
20 gün sonra döndüm annem başında kaldı...
ben yine 1 ay boyunca her hafta sonu gidip geldim...
kocişe ozaman tekrar kemoterapi verdiler kök hücreyi naklettiler...
sonra iyileşince taburcu ettiler kasın ayında...
ocakta tekrar ışın tedavisi başladı ben yine burda kociş izmirde...
mart 2010 da ışın tedaviside bitti ve allaha şükür tedavi tamamlandı...
vck baya uzun oldu ama içimi dökmek istedim
senin dediğin gibi ben her şeye dayandım rabbim güç verdi...
aylarca kocişimden ayrı kaldım çok zordu
kemoterapiler çok ağırdı çok kötü olurdu aşkım...
kocişin ege üniversitesinde okuyan bi kuzeni vardı...
yenge abim sen gelmeden önce sesi bile çıkmıyordu senin gelmen yaklaştıkça yüzüne kan geliyor seni görünce bambaşka oluyor derdi
drlarıda öyle sizin en büyük şansınız aşkınız derlerdi...
nelere dayandık ikimizde bunlar yanında hiçbişey...
ama okadar çok ayrı kalınca insan bidaha ayrı kalmak istemiyor...
ama naparsın iş için bazen dayanmak zorunda kalıyorsun...
merhaba arkadaşlar..
benim canım çok sıkkın çıkacağım.. bi selam vereyim dedim..
eşim hala doktor lafını açmıyor.. az önce dedim.. hiç anmıyorsun doktor meselesini..
dedi ki.. daha yeni yıl yeni girdi izin alamam şimdi..
beklemekten çıldıracağım.. bu belirsizlik öyle kötü ki.. kendimi çok çaresiz hissediyorum..:2::2::2:
ah ah inşallah canım hayırlısıyla cıkış olsa .hayırlısıyla teseden kurtulsak. bizim sorun ne biz bilmiyoruz genetik test istemedi bizden kaan hoca.bizimmi hatırlatmamız gerekir acaba hoca istemedi cünkü.
PATOLOJİ SONUCU
Her iki testis parenkiminde seminifer tübüllerin sadece Sertoli hücreleri içerdikleri ve her hangi bir derece spermatojenik aktivite sergilemikleri gözlenmiştir.
Biopsiler matür spermatoza gözlenmemiştir.
İntratübüler germ hücresi neoplazisi ve intertisyumda atipik Leyding hücresi proliferasyonu mevcut değildir.
merhaba arkadaşlar bugün 2.ci defa yıkıldık desem yeridir.patoloji sonucu çıktı emre bey ümit vermedi 2.ci defa mikrotese bana göre çok zayıf diyor.anlattı birşeylerde biz pek anlayamadık moralimiz bozuldu kaan beye de mail attı eşim bugün cevap ne gelecek bakalım o da çok farklı birşeyler söyleyeceğini zannetmiyorum.çünkü emre bey diyor sizin aile genlerinizden gelen bir problem var diye düşünüyorum diyor sertoli hücre tedavisi tıp tarhinde yok diyor kaan bey hastalarında deniyormuş v.s dedim bilemem yorum yok dedi pek kaan hocayı destekler nitelikte değildi.sizde ana hücre mi neyse o yok diyor v.s kaan beyden çok ümitli bir cevap beklemiyoruz işin açıkçası.y kromozom mikrodelesyonuna da baktıracağız bir tek ona baktırmamıştık onda bir sorun çıkabilir diyor emre bey.işin açıkçası ümidimizi iyice kırmak istemedi ama kök hücreyi bekleyin veya evlatlık düşünün der gibi birşeyler söylemeye getirdi işi.ümidimiz iyice kırılmaya başladı.eşim evlatlığa olumlu bakıyor beni teselli etmek için ama onda da insanın kafasına değişik sorular geliyor ileride sorun çıkar mı v.s diye.kızlar bizlerle aynı patoloji sonucunda olup kaan hoca da tedavi olan var mı.sizler benden çokkkk çoooook teecrübelisiniz bu ne demek oluyor acaba ?
şu son sayfaya baktımda :26::26::26:SORUN NE OLURSA OLSUN HASRET AYNIazolu olanlara bakınca sperm azlığı olanların şansı daha fazlaymış gibi görünsede bebek gelmese sonuç aynı oluyor kızlarrr
biz azo değiliz:44::44: ama erkek infertilitesiyiz +kadın infertilitesiyizaslında durma bakınca şanslıyız ama olmassa olmuyor işte buralarda (yada başka formlarda )mucizeler okuyorum eskiden bu mucizelerden biride beni bulacak sanırdım:44::44: ama artık bulmayacağına inanamaya başladımmm çok yoruldummm yıprandımmmm:26::26: ama yıpranmak üzülmek durumu değiştirmiyorrrr benim hasretimi bitimiyorrrrr evliliğimin 8 yılındayımm 5 defa tüp bebek denedim yapmadığım denemediğim şey kalmadı :18::18::18: ama olmuyor işteee her geçen gün:44: beni umutlarımdan bebeğimden biraz adaha uzaklaştıryor :44::44::44::44::44:
CANIMIN İÇİ BEBEĞİMM (BEBEKLERİMİZ)
SENİ(SİZİ)çok özledimmmöyle bi şey ki sensizlikkk ne yapsam olmuyor yerine ne koysam dolmuyorrr etrafıma her baktığımda eksikliğin gözüme batıyorrrr kokUnun eksikliğini hiç bir koku gidermiyorrr neden gelmiyorsunnn neden beni (bizi)bu kadar bekletiyorsunnn eğer evlendiğimizde hemen gelseydin şimdi okulu olacaktınnn birlikte büyüecektik okulara beraber gidecektik yapma bebeğim daha fazla bekletme beniiii bu hasreti bitir artıkkk yüreğim kaldırmıyor dayanma gücüm azalıyorrrr ne olursunn ne olursunuzzzzz gelin artık sizleri hasretle bekleyen annelereinize gelinnnnnnnn
arkadasım allhtan umıt kesılmez
be sana bı sey soracagım bızım amelıyattada patolojı sonucunda
sercolly cell only yazıyor acaba sertolı hucresı aynı sey mı
canım bornovada oturuyorum kent hastanesinde bi tanıdığımız çalışıyo o yüzden orayı seçmedik
ailelerimizin haberi yok ta sen nerede oturuyosun
yetercim naptın dağıttın beni yaaaaa:
rabbim duysun sesini..
cnm yaaaaaaaa
sen naptın ıcımı yaktın sankı benı anlattın bazen huzun coker ya ınsana sen su an oylesın
ama sende bızde hepımız burda anne olarakta yazılar yazacagız ınşllh
sakın bu kadar kendını yıpratma sen anne oldugun gunlerıde goreceksın amın
yetercim neyaptın sen ya perişan ettin beni
ne güzel anlatmışsın hissettiklerini hissettiklerimizi
rabbim inş bu acılarımızı dindirecek bebişlerimizi gönderir en kısa zamanda
herşey onlar için çekilen acılar sıkıntılar mücadeleler herşey
bebişlerimiz hadi gelin artık hasretle bekliyoruz sizi
ah yeter ahhhh naptın
Canım bizde patoloji yaptırdık.. Gen testlerini yaptırdık bizimde daha farklı şeyler yazıyor.. Ama sıkmayalım canımızı Allah ne istiyorsa o olur doktorlar sadece aracı.. Bol bol dua et vardır herşeyde bir hayır.. Ama 'y kromozom'nu yaptırmadıysanız yaptırın hemen o bu rapora göre daha önem teşkil ediyor ve zatn bu y kromozom testi daha uzun sürede çıkıyor.. Allah yardımcınız olsun..
Yüreğinizi ferah tutun vardır herşeyde bir hayırRabbim hayırlı olanı bize versin
Evet canım türkçesi 'sadece sertolli hücresi' demek..
arkadaşlar bende izmirde karşıyakada oturuyorum.Bu ay hormonları kaan hoca beyendi.Bir dahaki ay spermiyramda istedi.Siz nerde yaptırıp dondurdunuz.Biz şifaya gidiyoruz ama ordan memnun değiliz.Bu konuda yarımcı olurmusu bize.
canım bizim gittigimiz zaman belli olacak.büyük ihtimalle ameliyat.ama bitakım ilaçlar kullanacak tabi ben tranşfere hazırlanana kadar.inmemiş teştiş şorunu var bizde.umarım şperm bulunabilir.tedavinin yarıda kalmaşı en korktuklarımdan biri yani bu tedavide.anatolıa ilgimi çekti önce.çok işinin ehli oldugunu duydum.şnra tlfnla aradım şordum naşıl olacak nezaman gelebiliriz gibi.önce bilgilerimi aldılar.şnra yarım şaat şnra beni kendileri aradı ve gerçekten yetkili biriydi beni arayan.çok güzel anlattı.aşagı yukarı maliyetini bile heşapladık.ama tabi gidince belli olacak daha net.benm yaşımdan dolayı ve bi problemim olmadgından kışa protokol olacak büyük ihtimalle.rabbim hepimizin yardımcışı olşun inşallah.şenin tedavin başladımı şen hangi merkezi düşünüyoşun canım.
teşekkür ederim canım :) bilgi paylaşılırsa bilgi olurmuş dediğin gibi arkadaşım bana el verdi bende bir başkasına el veririm bu zincir uzar gider :) biliyormuzun canım bu resim için öyle yetenekli filan olmaya ihtiyaç yok, gerçekten :) biraz istek ve sabır haa birde perspektif bilgi o kadar :)
günaydın canlarım benim
dün çok yoruldum buraya giremedim aklım hep burdaydı.
dün öğlen biizm küçük cadıya bakmaya gitim. ordan eşim guatr testi yaptırdı onun sonucunu almaya gittim. tsh yine düşmüş. 15 gün önce 6.32 çıkmıştı şimdi yine 0.03 düşmüş. bi ayarlanamadı . ilaçları yine dozunu değiştrdi hoca.
sonra ordan işyerine gittim eşim sayım yapıyordu. ona yardım için kaldım.
gece 12 de eve geldik. baya yorulmuşum.bide kolay olan sayımlar bu sene zorlaştı. el terminalleri ile kolayca sayılabiliyordu ama terminallerde sorun çıkmış tek tek elemanlar sayıyor. bizde bilgisayara giriyoruz.
bu akşamda gidecem büyük ihtimal. gün içinde gitmiyceem.
evet canım
Aaayy canım çok üzüldümneyseki herşey geride kalmış inşallah daha da iyi olucak Allah sizi ayırmasın.. İnşallah biran önce tedavinize başlar bebişine kavusursun
Günaydın arkadaşlaarrrr
oohh bugün rahatım evdeyim dinlenicem uzanıcam tv izliycemönce bir gideyim market alışverişi yapayım..
ugrarım yine yanınıza
günaydın bebekimmm çok özledim ben seni
dün bütün gün çalışmışsın bebekimm kıyamam...
bu arada geçmişi okuyabildin mi yine yorduk seni dimi
ah bebekimmm ya bu nasıl iştir...
ilk 15 günde biraz artış oldu sevindik...
diğer 15 günde çok fazla artış oldu...
bu 15 günde de tekrar çok düşüş olmuş...
neden ayarlanamıyor acaba :26:
inş bu defa ayarlanabilir bebekimm...
hoca bu defa nasıl kullanmasını istedi ilaçları ??
bugün gitme tabi bebekim güzelce dinlen sen...
akşam gider yardım edersin kocişine...
Günaydın arkadaşlaarrrr
oohh bugün rahatım evdeyim dinlenicem uzanıcam tv izliycemönce bir gideyim market alışverişi yapayım..
ugrarım yine yanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?