Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım daha cok gençsin karamsar olma 10 seneye kadar kök hücre ile çocuk sahıbı olunabılecek o zaman sen 34 yasında olacaksın lutfen karamsarlıga son verelım arkadaslar ..
canım sizin problemıniz neydi biraz anlatsana?

nazmiye canım geçmişolsun hayırlısı allahtan canım inşallah ansızın normal yolla anne olursun...

nazmiyecim canım sıkma canını rabbim büyüktür inşş süpriz bir şekilde gelir meleğin sana ...

sevgi dolu arkadasım benim eşim endolu ayagı agrıdıgı için kullan dı senin eşin niçin kullanmıştı bengi,n nasıl olayım iyiyim işte cok şükür umuyla bekleyişe devam.

arkadaşlar hepinize desteginiz için tek tek teşekkür ederim......Rabbim yüzlerimizi güldürsün en tez zamanda inş.

haftasonu çok yogunduk helallik almak için akraba ziyareti yapıyorduk pek giremedim nazmiye şok oldum Allah sabır versin canım benim ya sen genede bikaç gün sonra gene yaptır bak belli olmaz belki yükselir degerin sanki burda öyle bişey okumuştum tüp yaptırıyor degeri çok düşük çıkıyor tutmamış diyorlar ama kiz kızları oluyor daha eski olan bacılar ii hatırlarlar ama kesin sonuç buysada Rabbim sabır versin olsun inşallah bidahaki sefere olur

sevgi dolu arkadasım benim eşim endolu ayagı agrıdıgı için kullan dı senin eşin niçin kullanmıştı bengi,n nasıl olayım iyiyim işte cok şükür umuyla bekleyişe devam.

canım benim eşime kaan hoca verdi endol ve trental isimli ilaçları sperm oluşumunu tetiklemesi için vermişti 4 ay kadar kullandı sonra microtese ve sonuç oluşmamış sperm evrelerei bulundu elengo hücre canım

iyi akşamlar kızlarrr........bugün giremedim topikçiğimize annem aradı sabah yanıma gel dedi malum ankaraya gitmiştik geçen hafta 1 haftadan beri görmüyordu beni dün geldik eve özlemiş beni yanına gittim eve yeni geldim .....tabiki hemen pc başına ...zaten eşimde gelecek saat 9 30 gibi o gelmeden bir yoklayayım topiği dedim ama malesef kimselerle karşılaşamadım yine neyse artık evdeyim hele olsa mutlaka görüşürüz

gülencim canım ben ankaraya göz rahatsızlığım için gitmiştim güzelim...... şimdilik erteledik biz çocuk tedavisini seneye denemeyi düşünüyoruz inşallah allahtan bir mani olmazsa eğer...ama ankaradan atatürk orman çiftliğine gitmiştik gezmeye birde eşim kokareçi çok seviyor her ankaraya gidişimizde mutlaka ziyeret ederiz orayı geziniyorduk market gibi bir yere girdik orada herşey satılıyordu sonra eşimin dikkatini değişik bir kavanozda bal çekti sorduk kafkas balıymış baya meşhur bir bal adını çok duymuştum eşim alalımmı dedi karışım hazırlatırız hiç değilse katkıntısız bir bal dedi biraz tuzluydu fiyat ama olsun herşeye para veriyoruz bunada verelim dedik aldık buradanda bitlisli bir balcı var ondan arı sütüyle polen alacağım onları karıştırıp eşime kullandıracağım 2 ay sonrada hem horman tahlilleri hemde sperm tahlili yapıp kaan hocaya sonuçları göndereceğim inşallah faydası olur balı aldığımız adam bile dua etti inşallah şifasını görürsünüz diye bakalım hayırlısı...zaten ocak ayında yine kontrolüm var o zamanda kaan beyin yanına gideriz inşallah

hadi kızlar sizlere iyi akşamlar ben kaçar malum eşim gelecek birazdan bir duş alıp kokulanıp süslenip püslenip karşılayayım demi zaten çok sıcak buralar terleyip duruyoruz acayip kokuyoruz barim herife güzel kokam hepinizi öpmüşem Şeniz

harzem o orman ciftliginin yanında bi marketmi yazsana bana bi adresini ve fiyatını

amin inşallah.....Allah isteyen herkese inşallah nasip etsin....zor geciyor biraz ama kusmalar beni öldürüyo.....-tatlicadiarzu-

hayırlı günler kızlar............umutolsun canım orman çiftliğinin içinde tam köşede kokareççilerin arasında bir yer hatta hem kokareç yerleri restorantları ve marketleri var hepsinin ismi aynı herhalde doğanlar olması lazım önce yemek yedik sonra oraya girdik restorontla karşıkarşıya yerleri arasından yol geçiyor.......adama ben katkıntılı olmasın bu bal bak ilaç yaptıracağız dedim adamda hakiki kafkas balı alan müşterimizden hiç bir şikayet gelmedi şu ana kadar hep memnun kaldılar zaten öyle birşey olsa önermem daha pahalı olanı var isterseniz onu alın ama ben bu balı öneriyorum dedi bizde aldık eşiminde adamın konuşması içtenliği çok hoşuna gitti sana güvendim alıyorum dedi .... burda aynı bala 100 tl dediler orda yarı fiyatı aklım şaştı yani katı fiyat uyguluyorlar burda.....zaten arısütü heryerde aynı fiyat 1000 tl 15 gr alacağım polende 15 gr 1 kilo bala bu miktarlarda konuyormuş bunlar ne fazla ne eksik olacakmış bakalım hayırlısı ne gibi değişiklikler olacak zaten burayada yazarım

harzemcim 15 gr mı yoksa 150 grammı burda 100 gr rı sütü 30 milyon dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…