mrb kızlar, nasılsınız beni unutmadınız inşallah. evde net olmadığı için giremiyorum.
tedavim uzun sürdü yumişler yavaş gelişti. eşim de tekrardan microtese olmadı dondurulmuş olanlar işe yaradı çok şükür. yarın inşallah transferim yapılacak.hepinizin dualarını bekliyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. sizlerle doya doya sohbet etmeyi çok özledim. kendinize iyi bakın tekrar nete girebilirsem gelişmelerden haber veririm sizlere..
günaydın bacılar nasılsınız ben eh işte kaynanama sabredip duruyorum
bacılar hakkımız hakkınız gecmiştir benden yana helaldir inşallah sizlerde helal edin bugün yola çıkıyoruz saat 4 civarı evden çıkıyoruz artık anca gelince görüşürüz bacılar hepiniz saglıcakla kalın Allaha emanetsiniz
espoir arkadaşım bendende hormon değerlerini istedi ve banada klomen 50 mg kullanmamızı bir ay sonra hormonlara baktırıp buraya yazamızı söyledi inş sonuç alırız canımmm
Günaydin herkese
Zamancigim yolunuz açik olsun.
Topic'ten taniyorum seni yazilarindan ayni derdi paylasiyoruz.
candan gönülden hakkimi helal ediyorum
Bize bol bol dua et en kisa zamanda bebeklerimize kavusalim.
canım fsh 3.5 lh:2.8 doktorumuz fsh nin biraz öncesine göre düştünü söyledi canım kağıtta fsh normal değerler 0.7 ile 11.1 aralında lh de0.8 ile 7.6yazıyo bizimki bunlara göre düşük kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?