Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cuma sabahi ikinci spermiogrami yapicaz.
Ilkini 4 mayis'ta yapmistik.
Esimin azosperm ögrendigimizde bir hafta sonra bos durmadim bir sûrü ilaç aldim duydukçada almaya devam ediyorum.
Kaan Aydos'a yazdim belki o bize bir ilaç önerir diye. Ama esimin degerine sasti kaldi büyük sans dedi tahlilin normal çiktigina. Tekrar test yapmamizi istedi emin olmak için ama biz bu tahlili pazartesi yaptik daha yeni.
Insallah emeklerimiz bosa gitmezde cuma günü bir mucize yasariz.

nzmyhn canım geçmiş olsun allah sabır versin en kısa zamanda gönlünün muradını verip bu günlerini unuttursun rabbim

slm arkadaşlar geçmişi okudukça çok üzüldüm allahım büyük kızlar ne olur karamsar olmayalım ben inanıyorum inşallah olcak tüp bebek tedavisi biteli 1 buçuk ay oldu kendimce 1 sene ara vermeyi düşünüyodum ama sokakta ne zaman bir hamile görsem arkalarından öylece bakakalıyorum hep kendimi o kıyafetler içinde hayal ediyorum hep dua ediyorum kendiliğinden gelsin bebişlerim diye allahım inşallah hepimize mucizelerimizi gönderir eşim bugün kaan hocyaya test sonuçlarını mail attı eşimin fsh ve lh micrıteseden önceki değerlere göre düşüş göstermiş total testesterondada yükselme var üzüldüm doğrusu bizde olgunlaşmamış hücreler vardı kaan hocada eylüle kadar ilaç kullanmayın demiş eylülde fsh içeren iğnelere başlıcakmış eşim kaan hoca eylülde çağırdı 6 ay sonra tedavinize burada başlayalım demiş bunu duynal bile beni ürküttü okadar daha hazır değilim zaten en az 1 sene düşünemiyorum inşalah sonuçlar güzel olur kızlar

merhaba sevgidolu.
Bu sabah mail attim cevap verdi dr kaan aydos.
ögle'den sonra tekrar yazdim halen cevap vermedi.
Esimin FSH sonucu normal olmasi büyük sans dedi ve tekrar yapmamizi istedi fakat biz tahlili yeni yaptirdik pazartesi günü hatta oldugunu zanetmiyorum.
Sizin FSH ve LH degerleriniz kaç ?

günaydın bacılar nasılsınız ben eh işte kaynanama sabredip duruyorum
bacılar hakkımız hakkınız gecmiştir benden yana helaldir inşallah sizlerde helal edin bugün yola çıkıyoruz saat 4 civarı evden çıkıyoruz artık anca gelince görüşürüz bacılar hepiniz saglıcakla kalın Allaha emanetsiniz

Günaydin herkese
Zamancigim yolunuz açik olsun.
Topic'ten taniyorum seni yazilarindan ayni derdi paylasiyoruz.
candan gönülden hakkimi helal ediyorum
Bize bol bol dua et en kisa zamanda bebeklerimize kavusalim.

Bana gelince.
Ben sizi her durumdan her adimizdan haberdar ediyorum belki bazilarina yardimci olurum diye.
Dün Prof. Dr Kaan Aydos'a yazmistim esimin FSH ve LH degerlerini yollamistim ve kendisi bana büyük sans oldugunu söylemisti FSH'yin normal olmasi ve tahlili tekrar yaptirmamizi istedi.
Ben ona tekrar yazdim ve dedim ki bu tahlil yeni pazartesi günü esim kan verdi sadece iki gün oldu tekrar yaptirmamiz gerekiyor mu.
Sagolsun Doktor bu sabah tekrar yanit verdi ve bunu yazdi :

"Bu tahlil yeterli. Şimdi KLOMEN 50 mg adlı ilaç ile başlayalım. Her sabah 1 adet alınacak. Tam 30 gün kullandıktan sonra tekrar kanda FSH hormonuna baktırın ve sonucu bana yazın. ılacı kullanmadan önce prospektüsünü mutlaka okuyun.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
"

espoir arkadaşım bendende hormon değerlerini istedi ve banada klomen 50 mg kullanmamızı bir ay sonra hormonlara baktırıp buraya yazamızı söyledi inş sonuç alırız canımmm

canım çok şükür....hadi hayırlısıyla alda gel bebişlerini........inşaallah sen güzel haberi vericeksin bize....

canım yolunuz açık olsun........saglıcakla gidin.........Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin inş.
bizler dua etmeyi unutma........haaa eger gitmeden okuyabilirsen...peygamber efendimize benden selam götürebilir misin.......

espoir arkadaşım bendende hormon değerlerini istedi ve banada klomen 50 mg kullanmamızı bir ay sonra hormonlara baktırıp buraya yazamızı söyledi inş sonuç alırız canımmm

Insallah canim bir faydasini görüz bu ilaçin.
Annemler türkiye'de onlarla getirtmeyi düsünüyorum.
Reçetesiz verirler mi eczacilar ?

evet fazla pahali degil internetten baktim 20 tl civari.
Birde evicap siparisi verdim klomenle beraber.
Bakalim faydasini görücek mi esim.
Yarin esim spermiogram yaptircak insallah mucize yasariz.

iyi akşamlar kızlar......baya yoruldum bugün hatta işim yeni bitti duş almadan pc başına oturdum ayakta kalacak halim kalmadı bira dinlenim duşumuda alıp rahatlayacağım....öğlene kadar ev işleriyle uğraştım sonrada eşim pasta seviyor diye 3 4 çeşit pasta yaptım kaç saatlerden beri uğraşıyorum tek olunca çok uzun sürüyor bulaşıklardanda gına geldi resmen bittim pastalarıda görmek istemiyorum baydılar beni diye neyse...........zamancım inşallah hayırlısıyla gider hayırlısıyla gelirsin canım ettiğin dualar kabul olur sende en kısa zamanda hamile kalırsın güzelim...........

Günaydin herkese
Zamancigim yolunuz açik olsun.
Topic'ten taniyorum seni yazilarindan ayni derdi paylasiyoruz.
candan gönülden hakkimi helal ediyorum
Bize bol bol dua et en kisa zamanda bebeklerimize kavusalim.

canım fsh 3.5 lh:2.8 doktorumuz fsh nin biraz öncesine göre düştünü söyledi canım kağıtta fsh normal değerler 0.7 ile 11.1 aralında lh de0.8 ile 7.6yazıyo bizimki bunlara göre düşük kalıyor

canım zamancığım güle güle git gel inşallah döndünde güzel haberler alırsın allah dualarını kabul etsiin bizim içinde dua et canım

kızlar mrb bende bugün cok yoruldum misafir vardı gelincik maşallah canım inşallah tutar siz teseden önce ilaç falan kullanmışmıydınız.

canım fsh 3.5 lh:2.8 doktorumuz fsh nin biraz öncesine göre düştünü söyledi canım kağıtta fsh normal değerler 0.7 ile 11.1 aralında lh de0.8 ile 7.6yazıyo bizimki bunlara göre düşük kalıyor

Kaan aydos bize büyük bir sans dedi FSH degeri normal olmasi.
FSH = 5,5
LH = 6,3
Yarin spermiogram yapicak esim;
Kaan Aydos bize bir ay klomen kulansin dedi ondan sonra tekrar tahlil yaptirin.
Niye öyle dediyse esimin degerleri normal.

yaa harzem sen ne güzel sürekli pastalar yapıyon...komşun mu olsam ne yapsam...
ayy ben bulaşıklardan hiç yapasım gelmiyo...sadec 1 çeşit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…