Canlar nedir bu troidin belirtileri ne gibi şikayetleriniz vardı belki bizimde vardır bizde baktıralım
annemdede çıktı dr ameliyat ol dedi sonra başka dra gitti gerek yok ameliyat olma dedi şimdi ilaç kullanıyor o kadar korkma teyzemdede var oda ilaç kullanıyor ama o ilaçlar daimi bildiğim kadarıylaçok sağol canım benim inşallah bunun ütesinden de geliriz de ameliyata gerek kalmadan düzelirim inşallah..
hoşbuldun canımmm.
sorma canım başıma geleni bir nodulüm eksikti sanki tek eksiğim oydu oda çıktı tamam olduk.
rabbim beterinden korusun yinede şükür diyelim.
inşallah canım benim çook sağol..
hadi bakalım inşallah hamilesindir merakla bekliyorumyok tatlım calısıyo bende temızlık yaptım yemek yaptımve buraya takılmaya zaman bıraktımmmmmmm
ii sayılırım dun aksam bı basım dondu bayılacaktım sankı esım dr goturecektı ben gıtmedım
adet oncesı acayıp seyler olmaya basladı bende eskıden ayagım agrıtrdı sımdı basım donuyo
aklıma ahhhhh keske hamıle olsamda ondan basım donse dıye gectı valla
sımdı ıyıyım ah keske adet olmasam :18::18:
canım boyunda şişlik, nefes almada zorluk, sinir, saç dökülmesi, kabızlık, kiloda artış.
en belirgin şikayetler bunlar canım.
eğer bu belirtiler varsa sende bir görün ki inşallah yoktur.
ben çıkıyorum kızlar bugün bayya yoruldum uzanıcaz biraz..
kayınpeder kaç gündür hastanede yatıyo şekerden sürekli hastaneye gidip geliyoruz yorgun düştüm artık.
kendinize iyi bakın cümleten öpüldünüz canlarım
evet bundan sonra dikkat edicem sık sık kontrole gidicem.
inşallah canım benim.
benim görümcemdede guatr var o da ömür boyu ilaç kullanacak.
napalım artık iyi olmak için kullanacağız.
canım sende sakın ihmal etme kontrolüne muhakkak git geciktirme.
inşallah süekli kullanmazsın düzelir biranönce.
buarada netten baktımda biopsi kesin yapılıyormuş inşşalh zor değildir gerçi netten basit ağrısız diyo ama bakıcaz artık.
ben çıkıyorum kızlar bugün baya yoruldum uzanıcam biraz..
kayınpeder kaç gündür hastanede yatıyo şekerden sürekli hastaneye gidip geliyoruz yorgun düştüm artık.
kendinize iyi bakın cümleten öpüldünüz canlarım
boyunda şişlik derken ele gelen bir şişlik yani beze gibi mi?bende evlendikten sonra 15 kilo aldım.ama yeme içmem aynı bir türlü kilo veremiyorum. Kilodan dolayı nefes almada zorluk oluyor.saç dökülmeside çok var.sinirde oluyor.ay yoksa bende demi var?kan tahlili mi yaptırmam lazım?canım boyunda şişlik, nefes almada zorluk, sinir, saç dökülmesi, kabızlık, kiloda artış.
En belirgin şikayetler bunlar canım.
Eğer bu belirtiler varsa sende bir görün ki inşallah yoktur.
kızlar kocıs geldı ben cıkıyorum hepınızı
Selam fıstıklar ben geldiiiim.Bitirdik yine hafta sonunu.Genelde giremiyorum h.sonları çok yoğun oluyo sonra da okuyamıyorum geçmişi birazcık okudum ama bitmicek herhalde.Dün söylemiştim ya geldi misafirlerim güzeldi sazlı sözlü bir gece geçirdik.Eee tabi sabah da yorgun uyandık şimdi daha iyiyim ama ev perişan oldu ve bugün hiç dokunmadım.Salı da kayınvalidem gelicek beklesem de onla mı yapsak acaba işi gücüÇok mu ayıp olur?Bir de salı günü eşimin testleri yaptırılacak kan testini(hormon)ilk öğrendimizde ağustosta yaptık en son belki düşmüştür FSH NASIL OLACAKSA?sPERM TESTİNİDE yaptırmamız lazımdı ama sanırım 3günlük cinsel perhiz mi gerekiyodu yani yalan oldu o sanırım kısmet bakalım ne zaman olur. Utandım şimdi ama nebilim eşim bırakmıyo yakamı bu ara yediği içtiğinden midir nedir bilmiyom potansiyel hep vardı ama bu kadar da değildi hani öptüm
canım benim hipotroid ( tiroidim az çalışıyor )...
Ani kilo artışı ( 1,5 senede 15 kilo aldım)
el ayak ve eklemlerde şişlik ( benim kocişim hastanedeyken hat safhadaydı 100 adım atsam dizime kadar bacaklarım davul gibi oluyordu...
Hastanede sürekli oturmaktan kaynaklandığını düşünüyorduk...
Yürüyemiyordum resmen )
kabızlık ( bende daha öncede olduğu için arttığını düşünüyordum )
saç dökülmesi ( benim saçım pek dökülmezdi ama aşırı derecede saçım dökülüyor artık )
hatırlamada zorluk ( benim hafızam çok güçlüydü ama sonra her şeyi unutur oldum...
Hatta kocişe söylerdim senin yüzünden yaşladım herşeyi unutuyorum diye )
çabuk yorulma, sürekli bi yorgunluk hali hareketlerde yavaşlık...
Aklıma gelenler bunlar canım...
Hipertiroidin de benzer belirtileride var farklı olanlarıda...
selamün aleyküm... Nasılsınız güzeller...cervan geçmiş olsun canım sıkma canını.....inş iyileşirsin ...
Selam fıstıklar ben geldiiiim.Bitirdik yine hafta sonunu.Genelde giremiyorum h.sonları çok yoğun oluyo sonra da okuyamıyorum geçmişi birazcık okudum ama bitmicek herhalde.Dün söylemiştim ya geldi misafirlerim güzeldi sazlı sözlü bir gece geçirdik.Eee tabi sabah da yorgun uyandık şimdi daha iyiyim ama ev perişan oldu ve bugün hiç dokunmadım.Salı da kayınvalidem gelicek beklesem de onla mı yapsak acaba işi gücüÇok mu ayıp olur?Bir de salı günü eşimin testleri yaptırılacak kan testini(hormon)ilk öğrendimizde ağustosta yaptık en son belki düşmüştür FSH NASIL OLACAKSA?sPERM TESTİNİDE yaptırmamız lazımdı ama sanırım 3günlük cinsel perhiz mi gerekiyodu yani yalan oldu o sanırım kısmet bakalım ne zaman olur. Utandım şimdi ama nebilim eşim bırakmıyo yakamı bu ara yediği içtiğinden midir nedir bilmiyom potansiyel hep vardı ama bu kadar da değildi hani öptüm
selam canım benim negüzel olmuş ya...
boşver temizliği yaparsın hafta içi
hatta kayınvalideyle yapmak daha mantıklı
inş hormon sonuçlarınız iyi çıkar canım benim...
sperm testinide sen regliyken yaptırırsınız artık
ancak ozaman bırakacak kocişin galiba
canım benim kocişimde de potansiyel çok yüksekti ama artık aşmış durumdayız
bende seni öptüm canım benim
selamün aleyküm... nasılsınız güzeller...cervan geçmiş olsun canım sıkma canını.....inş iyileşirsin ...
selam fıstıklar ben geldiiiim.bitirdik yine hafta sonunu.genelde giremiyorum h.sonları çok yoğun oluyo sonra da okuyamıyorum geçmişi birazcık okudum ama bitmicek herhalde.dün söylemiştim ya geldi misafirlerim güzeldi sazlı sözlü bir gece geçirdik.eee tabi sabah da yorgun uyandık şimdi daha iyiyim ama ev perişan oldu ve bugün hiç dokunmadım.salı da kayınvalidem gelicek beklesem de onla mı yapsak acaba işi gücüçok mu ayıp olur?bir de salı günü eşimin testleri yaptırılacak kan testini(hormon)ilk öğrendimizde ağustosta yaptık en son belki düşmüştür fsh nasıl olacaksa?sperm testinide yaptırmamız lazımdı ama sanırım 3günlük cinsel perhiz mi gerekiyodu yani yalan oldu o sanırım kısmet bakalım ne zaman olur. utandım şimdi ama nebilim eşim bırakmıyo yakamı bu ara yediği içtiğinden midir nedir bilmiyom potansiyel hep vardı ama bu kadar da değildi hani öptüm
selamün aleyküm... nasılsınız güzeller...cervan geçmiş olsun canım sıkma canını.....inş iyileşirsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?