- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
iyi akşamlar kızlar nasılsınız sayfalar ilerlemiş gitmiş maşallah... herkes iyidir inşallah...
bende iyiyim şükür yoğunum bu aralar iş yerinde işler yoğun 2 günüm kaldı evde de öyle hazırlık temizlik felan derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.... tedaviye çok az kaldı geceleri rüyamda sürekli tedavi oluyorum iğneler ilaçlar hastane embriyo sabahı ediyorum valla... aslın da çok rahatım ama endişeleniyorum bazende neyse hayırlısı bakalım... görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah...
tsh a bakılıyorsa anlaşılır canım benim...
kızlar ya ben bişiy daha dicem hani akşam eğlendik dedim ya sazlı sözlü.bir de içki vardı ama bende eşimde habersizdi bundan gelirken getirdi misafirler ilk kez evimde içki içildi istemedim ama bişey diyemedim gelenlerin hatırı da vardı seviyorum hepsini.biz içmedik ama hazırlamış olduk.hatta bir şişe de kaldı duruyo ya şimdi öyle rahatsız ediyo ki beni.ne yapmalıyım sizce böyle durumlarda hani farklı ortamlarda bir araya geliyoduk içtiklerini biliyodum ama iyiler ve ağızlarıyla içiyolar kendilerni taşımayı biliyolar ya hiç rahatsızlık duymadım.günaha giriyo muyum şimdi ben biz...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız sayfalar ilerlemiş gitmiş maşallah... herkes iyidir inşallah...
bende iyiyim şükür yoğunum bu aralar iş yerinde işler yoğun 2 günüm kaldı evde de öyle hazırlık temizlik felan derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.... tedaviye çok az kaldı geceleri rüyamda sürekli tedavi oluyorum iğneler ilaçlar hastane embriyo sabahı ediyorum valla... aslın da çok rahatım ama endişeleniyorum bazende neyse hayırlısı bakalım... görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah...
Kızlar ya ben bişiy daha dicem hani akşam eğlendik dedim ya sazlı sözlü.Bir de içki vardı ama bende eşimde habersizdi bundan gelirken getirdi misafirler ilk kez evimde içki içildi istemedim ama bişey diyemedim gelenlerin hatırı da vardı seviyorum hepsini.Biz içmedik ama hazırlamış olduk.Hatta bir şişe de kaldı duruyo ya şimdi öyle rahatsız ediyo ki beni.Ne yapmalıyım sizce böyle durumlarda hani farklı ortamlarda bir araya geliyoduk içtiklerini biliyodum ama iyiler ve ağızlarıyla içiyolar kendilerni taşımayı biliyolar ya hiç rahatsızlık duymadım.Günaha giriyo muyum şimdi ben biz...
canım siz 27 sinde gidecekseniz neden şimdiden yaptırıyorsunuz ozaman yaptırın...
canım 3 gün olmalı yoksa çıkmaz...
bak anemonların ilk testinde problem olmuştu tekrar örnek istemişlerdi...
onda 1 hareketli sperm çıktı...
sonra bikaç hafta sonra yaptırdılar galiba perhize uyarak 2 milyon çıktı...
onun için perhiz süresine uyun siz bence...
ya ben kendi derdime daldım sizi sormadım noldu ki vck sende de mi guatr belirtileri var?
Sen nasılsın baharcım okulda yoktu ya çok bunalmadın inş haf.sonu
Ya ben kendi derdime daldım sizi sormadım noldu ki vck sende de mi guatr belirtileri var?
Sen nasılsın Baharcım okulda yoktu ya çok bunalmadın inş haf.sonu
Eşim yarın nöbette salı izinli olunca fırsat bu fırsat dedim ama yanlış mı dedim
iyi akşamlar canım benim iyiyiz biz...
evet dünde grdin yazmadan çıktın galiba...
hatta sana yazdım görmedin...
hani bana faceyle ilgili özelden mesaj gönderecektin unuttun hatırlatayım dedim...
inş tedavinize hayırlısıyla başlar bebişlerinizle dönersiniz evinize
iyi akşamlar canım aman işler yapılır yavaş yavaş yap kendini fazla yorma streste yapma inşallah güzel bir yola girdiniz yolunuzun sonu güllük gülistanlık olur.rabbim çıkmaz sokaklara sokmasın hiçbirimizi.bol bol dua et birtanem bizimde dualarımızda olacaksın.birtanem inşallah kayınvalidenlerde pc vardır.seninle iletişime geçebiliriz.senden haber alamazsak merak ederiz.rabbim yolunu ve şansını açık etsin.evine kucağın boş ama göbişin dolu geri dönersin inşallah.
sağol bitanem güzel dileklerin için inşallah rabbim hepimizin göbüşlerini dolduracak... Canım kayınvalidemlerde net yok ama jet kullandığım için yanımda götürecem laptopumu o zaman evde olacağım için daha rahat görüşecez inşallah...
İyi akşamlar cnmm
hoşgeldinnn
iyiyim cnm çok şükürr
tedaviye az kaldı cnm hayırlsıı olsunnn
inşallah çok hasretlik var bende sorma bir olsa düşünmesi bile insanı mutlu ediyor yengemin 3 haftası kaldı her anda olabilir doğumu çok seviniyorum ama bir yanımda hevesleniyor yani kıskanmak değilde nebilim özeniyorumikiz kızım olsa ismini hüma hümayra koymayı düşünüyordum onlarda kızlarınıon adı hüma koycaklarmış ilk duyduğumda çok şaırdım zaten ben ne istesem hep ellerde görüp boyun büktüm
inş oda olacak canım benim
bacım dinen alkolu eve sokmak bile hata alkol olan sofrada yemek bile yenemz bir iki derken alışkanlık olucak sonuçta alkol haram ve büyük günahlardan evdeki o şişeyiyide at bereketin kaçmasınKızlar ya ben bişiy daha dicem hani akşam eğlendik dedim ya sazlı sözlü.Bir de içki vardı ama bende eşimde habersizdi bundan gelirken getirdi misafirler ilk kez evimde içki içildi istemedim ama bişey diyemedim gelenlerin hatırı da vardı seviyorum hepsini.Biz içmedik ama hazırlamış olduk.Hatta bir şişe de kaldı duruyo ya şimdi öyle rahatsız ediyo ki beni.Ne yapmalıyım sizce böyle durumlarda hani farklı ortamlarda bir araya geliyoduk içtiklerini biliyodum ama iyiler ve ağızlarıyla içiyolar kendilerni taşımayı biliyolar ya hiç rahatsızlık duymadım.Günaha giriyo muyum şimdi ben biz...
hadi hayırlısı olsun nerde başlıcaksınız birde toplam ücreti nekadar ayrıca azo sebebiniz neydiyok canım başlamadım çarşamba günü adet olursam cuma günene başlayacağım inşallah...
bacım benim inşallah ikiz ikiz olur ben çok istiyorum ikiz olsun odaları ne alıncak ne yapılcak hepsi aklımda bir gelseler hayırlısıylaah ah yorgunluktan ölsem onlara koşturmaktan keşke ben zamancım keşke
evet canım ya dün girdim yazamadan çıktım eşimle kız kardeşimin işi vardı nette aldılar elimden... unutmadım canım özel mesaj attım sana ama mesj kutun dolu olduğu için gönderilemedi sonra sana yazacaktım onu unuttum işte
canım ben sadece aşırı ve ani kilo aldım birtürlü veremiyorum troitleirimde tembellik olabilir diye düşünüyordum cervan ve baharda bu dertten muzdariplermiş.bende test yaptırmaya karar verdim çünkü tedavi öncesi kilo vermem gerekiyor.
inşallah çok hasretlik var bende sorma bir olsa düşünmesi bile insanı mutlu ediyor yengemin 3 haftası kaldı her anda olabilir doğumu çok seviniyorum ama bir yanımda hevesleniyor yani kıskanmak değilde nebilim özeniyorumikiz kızım olsa ismini hüma hümayra koymayı düşünüyordum onlarda kızlarınıon adı hüma koycaklarmış ilk duyduğumda çok şaırdım zaten ben ne istesem hep ellerde görüp boyun büktüm
bacım dinen alkolu eve sokmak bile hata alkol olan sofrada yemek bile yenemz bir iki derken alışkanlık olucak sonuçta alkol haram ve büyük günahlardan evdeki o şişeyiyide at bereketin kaçmasın
hadi hayırlısı olsun nerde başlıcaksınız birde toplam ücreti nekadar ayrıca azo sebebiniz neydi
bacım benim inşallah ikiz ikiz olur ben çok istiyorum ikiz olsun odaları ne alıncak ne yapılcak hepsi aklımda bir gelseler hayırlısıyla
canım pek boş zamanım olmadı zaten...
Okulla ilgili evrak işleriyle uğraştım zaman geçti işte...
Ama kocişi çok özledim ya inş çarşambaya gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?