Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İyi akşamlar cnmm
hoşgeldinnn
iyiyim cnm çok şükürr
tedaviye az kaldı cnm hayırlsıı olsunnn

canımcım senin haberin yoksa ve onlara engel olamadıysan yapılacak bişey yok.ama evde bir şişe var diyorsun bence onu hemen at çünkü evinin bereketi kaçar evine melek girmezmiş.benden söylemesi.birde bundan sonra tavrını koy bence birdaha izn verme allah muhafaza bir iki derken sizede kötü örnek olurlar.şeytan işi ne yapacağı belli olmaz

iyi akşamlar canım benim iyiyiz biz...
evet dünde grdin yazmadan çıktın galiba...
hatta sana yazdım görmedin...
hani bana faceyle ilgili özelden mesaj gönderecektin unuttun hatırlatayım dedim...
inş tedavinize hayırlısıyla başlar bebişlerinizle dönersiniz evinize

canım müslüman değil içkiyi evine sokmak içkinin olduğu sofraya oturup yemek yememeli... o kalan şişeyi evinden uzaklaştır canım dinimiz katiyen yasaklamış .. amacım seni üzmek değil sakın yanlış anlama ama bildiğim şeyleri söylemek istedim...

Eşim yarın nöbette salı izinli olunca fırsat bu fırsat dedim ama yanlış mı dedim

ya ben kendi derdime daldım sizi sormadım noldu ki vck sende de mi guatr belirtileri var?
Sen nasılsın baharcım okulda yoktu ya çok bunalmadın inş haf.sonu

canım ben sadece aşırı ve ani kilo aldım birtürlü veremiyorum troitleirimde tembellik olabilir diye düşünüyordum cervan ve baharda bu dertten muzdariplermiş.bende test yaptırmaya karar verdim çünkü tedavi öncesi kilo vermem gerekiyor.

Ya ben kendi derdime daldım sizi sormadım noldu ki vck sende de mi guatr belirtileri var?
Sen nasılsın Baharcım okulda yoktu ya çok bunalmadın inş haf.sonu

canım pek boş zamanım olmadı zaten...
okulla ilgili evrak işleriyle uğraştım zaman geçti işte...
ama kocişi çok özledim ya inş çarşambaya gelebilir

evet canım ya dün girdim yazamadan çıktım eşimle kız kardeşimin işi vardı nette aldılar elimden... unutmadım canım özel mesaj attım sana ama mesj kutun dolu olduğu için gönderilemedi sonra sana yazacaktım onu unuttum işte

sağol bitanem güzel dileklerin için inşallah rabbim hepimizin göbüşlerini dolduracak... canım kayınvalidemlerde net yok ama jet kullandığım için yanımda götürecem laptopumu o zaman evde olacağım için daha rahat görüşecez inşallah...

süper

inş oda olacak canım benim
inşallah çok hasretlik var bende sorma bir olsa düşünmesi bile insanı mutlu ediyor yengemin 3 haftası kaldı her anda olabilir doğumu çok seviniyorum ama bir yanımda hevesleniyor yani kıskanmak değilde nebilim özeniyorumikiz kızım olsa ismini hüma hümayra koymayı düşünüyordum onlarda kızlarınıon adı hüma koycaklarmış ilk duyduğumda çok şaırdım zaten ben ne istesem hep ellerde görüp boyun büktüm
bacım dinen alkolu eve sokmak bile hata alkol olan sofrada yemek bile yenemz bir iki derken alışkanlık olucak sonuçta alkol haram ve büyük günahlardan evdeki o şişeyiyide at bereketin kaçmasın
yok canım başlamadım çarşamba günü adet olursam cuma günene başlayacağım inşallah...
hadi hayırlısı olsun nerde başlıcaksınız birde toplam ücreti nekadar ayrıca azo sebebiniz neydi
ah ah yorgunluktan ölsem onlara koşturmaktan keşke ben zamancım keşke
bacım benim inşallah ikiz ikiz olur ben çok istiyorum ikiz olsun odaları ne alıncak ne yapılcak hepsi aklımda bir gelseler hayırlısıyla

kızlar gene ben geldım
yazık benımkı cayını ıctı uyudu kaldı
bende bakayım ne kaynatıyolar dedım

olsun canım benim ben hatırlatayım dedim

Aman canım kiloyu verirsin tiroitte problem yoktur inşallah.Ondan kaynaklanan bir kilo artışı olmasın da...

kızlar iyi geceler öncelikle, bişi sorucam baranca ursuluı yi duydunuz mu romanyada oluyormuş sadece şurup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…