Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım kalp çarpıntısı bende de vardı ama bende öncesinden panik atak olduğu için tam bilemiyorum onunda etkisi oldumu...
ama bence sen ihmal etmeden biran önce endokrinoloji ( hormon hastalıkları ) bölümüne görün...
yoksada dahiliyeye git canım benim ihmal etme

kızlar nasılsınız benim canım sıkılıyor napsam ah ah şöyle ikizlerim olsada onları doyursam baksam

canım sağlık ocağında genel kan tahlili yapılıyor ya . Aile hekimi yaptırmamı istemişti ama 1 senedir nedense fırsat bulup yaptırmadım.acaba o kan tahlilleriyle anlaşılır mı?:18::18::18::18:

selam kızlar ben geldim nasılsınız cümleten iyimi herkes kaçırdığım bi haber varmı?

iNŞALLAH CANIM YA HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.Ben de regl zamanı düşündüm ama 27sinde kaana gidecez mail atmadık ama testlerle gitmekte fayda var.Bir de saraçoğlunun küründe 3ay dolmak üzre 3ay sonunda o da test istedi.Ya yarın eşim yok salı hastaneye gidecez ya 1gün arayla verse sperm testini nolur ki varsa çıkar zaten çıkmazsa da mazeretim olur kurallara uymadıydık derim üzmem kendimi hem

Allah seni iyi etsin emi patlattın yine espiriyi.Neşen hiç eksik olmasın üzerinden inşallah sonra da neşeli bir bebeğin olsun.
Kayınvalideme öyle desem tama der sen yeter ki oğlumu mutlu et ben yaparım işlerini der.Onda da o potansiyel var yani.

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?

yarın müfetiş gelecek onun stresindeyim canım evrak falan hazırladım.

bide yarın bi tanıdığa bebek görmeye gidicem cok gerginim.şimdi bir sürü laf duyucam yok kucagına al yakışıcakmı sende yap bi tane of cokk gerginim.birde kucagıma alırda bırakamazsam bebişi.yada ağlama krizine girersem.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız sayfalar ilerlemiş gitmiş maşallah... herkes iyidir inşallah...

bende iyiyim şükür yoğunum bu aralar iş yerinde işler yoğun 2 günüm kaldı evde de öyle hazırlık temizlik felan derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.... tedaviye çok az kaldı geceleri rüyamda sürekli tedavi oluyorum iğneler ilaçlar hastane embriyo sabahı ediyorum valla... aslın da çok rahatım ama endişeleniyorum bazende neyse hayırlısı bakalım... görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah...

hoşbuldum canlarım şükür iyiyim....GELİNCİK başladınmı canım tedaviye...TOANA isimli arkadaş vardı tedaviye başlıcaktı haber varmı kendisinden yurtdışından gelicekti...

Kızlar ya ben bişiy daha dicem hani akşam eğlendik dedim ya sazlı sözlü.Bir de içki vardı ama bende eşimde habersizdi bundan gelirken getirdi misafirler ilk kez evimde içki içildi istemedim ama bişey diyemedim gelenlerin hatırı da vardı seviyorum hepsini.Biz içmedik ama hazırlamış olduk.Hatta bir şişe de kaldı duruyo ya şimdi öyle rahatsız ediyo ki beni.Ne yapmalıyım sizce böyle durumlarda hani farklı ortamlarda bir araya geliyoduk içtiklerini biliyodum ama iyiler ve ağızlarıyla içiyolar kendilerni taşımayı biliyolar ya hiç rahatsızlık duymadım.Günaha giriyo muyum şimdi ben biz...

canım sağlık ocağında genel kan tahlili yapılıyor ya . Aile hekimi yaptırmamı istemişti ama 1 senedir nedense fırsat bulup yaptırmadım.acaba o kan tahlilleriyle anlaşılır mı?:18::18::18::18:

tsh a bakılıyorsa anlaşılır canım benim...

hoşbuldum canlarım şükür iyiyim....GELİNCİK başladınmı canım tedaviye...TOANA isimli arkadaş vardı tedaviye başlıcaktı haber varmı kendisinden yurtdışından gelicekti...

yok canım başlamadım çarşamba günü adet olursam cuma günene başlayacağım inşallah...

iyi akşamlar canım aman işler yapılır yavaş yavaş yap kendini fazla yorma streste yapma inşallah güzel bir yola girdiniz yolunuzun sonu güllük gülistanlık olur.rabbim çıkmaz sokaklara sokmasın hiçbirimizi.bol bol dua et birtanem bizimde dualarımızda olacaksın.birtanem inşallah kayınvalidenlerde pc vardır.seninle iletişime geçebiliriz.senden haber alamazsak merak ederiz.rabbim yolunu ve şansını açık etsin.evine kucağın boş ama göbişin dolu geri dönersin inşallah.

canım siz 27 sinde gidecekseniz neden şimdiden yaptırıyorsunuz ozaman yaptırın...
canım 3 gün olmalı yoksa çıkmaz...
bak anemonların ilk testinde problem olmuştu tekrar örnek istemişlerdi...
onda 1 hareketli sperm çıktı...
sonra bikaç hafta sonra yaptırdılar galiba perhize uyarak 2 milyon çıktı...
onun için perhiz süresine uyun siz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…