ay canımcım bunlar bana çok uyuyor özellikle unutkanlık kesinlikle okuduğum şeyi bile hemen unutuyorum .bunların haricinde aşırı derece baş dönmesi.kalp çarpıntısı bunlarda acaba belirtimi?:18::18::18::18:
canım sağlık ocağında genel kan tahlili yapılıyor ya . Aile hekimi yaptırmamı istemişti ama 1 senedir nedense fırsat bulup yaptırmadım.acaba o kan tahlilleriyle anlaşılır mı?:18::18::18::18:canım kalp çarpıntısı bende de vardı ama bende öncesinden panik atak olduğu için tam bilemiyorum onunda etkisi oldumu...
Ama bence sen ihmal etmeden biran önce endokrinoloji ( hormon hastalıkları ) bölümüne görün...
Yoksada dahiliyeye git canım benim ihmal etme
kızlar nasılsınız benim canım sıkılıyor napsam ah ah şöyle ikizlerim olsada onları doyursam baksam
selam kızlar ben geldim nasılsınız cümleten iyimi herkes kaçırdığım bi haber varmı?
selam canım benim negüzel olmuş ya...
boşver temizliği yaparsın hafta içi
hatta kayınvalideyle yapmak daha mantıklı
inş hormon sonuçlarınız iyi çıkar canım benim...
sperm testinide sen regliyken yaptırırsınız artık
ancak ozaman bırakacak kocişin galiba
canım benim kocişimde de potansiyel çok yüksekti ama artık aşmış durumdayız
bende seni öptüm canım benim
zaman sana yazdım ama görmedin herhalde hamilelik testi yaptınmı?
Allah seni iyi etsin emi patlattın yine espiriyi.Neşen hiç eksik olmasın üzerinden inşallah sonra da neşeli bir bebeğin olsun.hoşgeldin canımcım iyi yapmışsın eğlenerek .bekle kaynananı birlikte yapın ben çok yoruluyorum oğlun çok yoruyor dersininşallah sonuçlarınız güzel çıkar halaya eğlenceye devam ederiz.nede olsa kaynanan var yardım eder.
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
maşallah diyimde nazar değmesin ama şu bir gercek o macunlar otlar çöpler ilaçlar arttırıyor gercekten
kızlar nasılsınız benim canım sıkılıyor napsam ah ah şöyle ikizlerim olsada onları doyursam baksam
canım sağlık ocağında genel kan tahlili yapılıyor ya . Aile hekimi yaptırmamı istemişti ama 1 senedir nedense fırsat bulup yaptırmadım.acaba o kan tahlilleriyle anlaşılır mı?:18::18::18::18:
hoşbuldum canlarım şükür iyiyim....GELİNCİK başladınmı canım tedaviye...TOANA isimli arkadaş vardı tedaviye başlıcaktı haber varmı kendisinden yurtdışından gelicekti...
selam kızlar ben geldim nasılsınız cümleten iyimi herkes kaçırdığım bi haber varmı?
iyi akşamlar kızlar nasılsınız sayfalar ilerlemiş gitmiş maşallah... Herkes iyidir inşallah...
Bende iyiyim şükür yoğunum bu aralar iş yerinde işler yoğun 2 günüm kaldı evde de öyle hazırlık temizlik felan derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.... Tedaviye çok az kaldı geceleri rüyamda sürekli tedavi oluyorum iğneler ilaçlar hastane embriyo sabahı ediyorum valla... Aslın da çok rahatım ama endişeleniyorum bazende neyse hayırlısı bakalım... Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşallah...
iNŞALLAH CANIM YA HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.Ben de regl zamanı düşündüm ama 27sinde kaana gidecez mail atmadık ama testlerle gitmekte fayda var.Bir de saraçoğlunun küründe 3ay dolmak üzre 3ay sonunda o da test istedi.Ya yarın eşim yok salı hastaneye gidecez ya 1gün arayla verse sperm testini nolur ki varsa çıkar zaten çıkmazsa da mazeretim olur kurallara uymadıydık derim üzmem kendimi hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?