kızlar gene ben geldım
yazık benımkı cayını ıctı uyudu kaldı
bende bakayım ne kaynatıyolar dedım
kızlar iyi geceler öncelikle, bişi sorucam baranca ursuluı yi duydunuz mu romanyada oluyormuş sadece şurup
hoşgeldin demek enişte çayını içti uyudu okuyunca çok güldüm
inşallah çok hasretlik var bende sorma bir olsa düşünmesi bile insanı mutlu ediyor yengemin 3 haftası kaldı her anda olabilir doğumu çok seviniyorum ama bir yanımda hevesleniyor yani kıskanmak değilde nebilim özeniyorumikiz kızım olsa ismini hüma hümayra koymayı düşünüyordum onlarda kızlarınıon adı hüma koycaklarmış ilk duyduğumda çok şaırdım zaten ben ne istesem hep ellerde görüp boyun büktüm
kızlar gene ben geldım
yazık benımkı cayını ıctı uyudu kaldı
bende bakayım ne kaynatıyolar dedım
inşallah çok hasretlik var bende sorma bir olsa düşünmesi bile insanı mutlu ediyor yengemin 3 haftası kaldı her anda olabilir doğumu çok seviniyorum ama bir yanımda hevesleniyor yani kıskanmak değilde nebilim özeniyorumikiz kızım olsa ismini hüma hümayra koymayı düşünüyordum onlarda kızlarınıon adı hüma koycaklarmış ilk duyduğumda çok şaırdım zaten ben ne istesem hep ellerde görüp boyun büktüm
bacım dinen alkolu eve sokmak bile hata alkol olan sofrada yemek bile yenemz bir iki derken alışkanlık olucak sonuçta alkol haram ve büyük günahlardan evdeki o şişeyiyide at bereketin kaçmasın
hadi hayırlısı olsun nerde başlıcaksınız birde toplam ücreti nekadar ayrıca azo sebebiniz neydi
bacım benim inşallah ikiz ikiz olur ben çok istiyorum ikiz olsun odaları ne alıncak ne yapılcak hepsi aklımda bir gelseler hayırlısıyla
heeee kızzzzzzz yorulmus adam ne yapsın kıyamam
uzerını ortumde sımdı mısıl mısıl uyuyo
ne yapalım bebısımız yok ama onlar bızım koca bebeklerımız valla
canım benim yeterki hayırlısıyla olsun bebişlerinde sen de başka isim koyarsın...
geç olsunda güç olmasın canım...
hmmm bu bahar ve vcknın kullandıgı tenktürmü acaba
sen nerden duydun bacım ne işe yarıyor acaba bilgin varmı[/QUben bunu başka topikte öğrendim ve sipariş verdim zor getirtiliyormuş bi tane fazla gelicek eğer memnun kalırsam ihtiyacı olan bi kardeşimize vericem, kısırlık içinmiş, hatta bu ilaç sayecsinde dr.ların sizin normal yollardan bebek sahibi olma şansınız yok ddedikleri bile hamile kalmış, bunu kullanıp hamile kalamayan yokmuş, duyduklarım bunlar
Hoşgeldin cnmmm
enişteyi uyuttun demek
hemen buraya koştunnn ah cnmm
çayını içti bizimkide birazdan uyur belkiii
hadi hayırlısı olsun nerde başlıcaksınız birde toplam ücreti nekadar ayrıca azo sebebiniz neydi
olsun canım benim ben hatırlatayım dedim
sağol zaman memorialde başlayacaz inşallah eşim tese olursa yaklaşık ilaçlarda dahil 7 bin civarı tutuyor tese olmazsa 2 bin lirası düşüyor...bizim azo sebebi hem genetik hemde eşim 8-9 yaşlarındayken inmemiş testis ameliyatı olmuş canım...
sağol canım benim unutmadığın için ben sana tekrar mesaj gönderirim sizleri görmeyi çok istiyorummm çok face kullanan biri değilimdir ama olsun birbirimizi görürüz en azından
sağol zaman memorialde başlayacaz inşallah eşim tese olursa yaklaşık ilaçlarda dahil 7 bin civarı tutuyor tese olmazsa 2 bin lirası düşüyor...bizim azo sebebi hem genetik hemde eşim 8-9 yaşlarındayken inmemiş testis ameliyatı olmuş canım...
sağol canım benim unutmadığın için ben sana tekrar mesaj gönderirim sizleri görmeyi çok istiyorummm çok face kullanan biri değilimdir ama olsun birbirimizi görürüz en azından
hüma güzel gözlü cennet kuşu demekHümanın anlamı ne ki burda da HÜMA KADIN DOĞUM HASTAHANESİ VAR.Şişe artık yok yani hala evimizin sınırları içinde ama çöpte.Yarın akşam sınırlarımdan da uzaklaştıracam.Diyorum ya istemeden gelişti kimsenin kalbini de kırmak istemedim bana misafir gelmişler çünkü.Ama eşim halletsin bundan sonrasını sonuçta önce onun arkadaşlarıydı uygun bir dille söyleyiverir tekrarlanmaması gerektiğini.Ben de anlamıyom ne var sanki içkisiz eğlenilmiyo mu
Hoşgeldin cnmmm
enişteyi uyuttun demek
hemen buraya koştunnn ah cnmm
çayını içti bizimkide birazdan uyur belkiii
sen nerden duydun bacım ne işe yarıyor acaba bilgin varmı
tedavınız basarılı olurda buraya hamıleyım dıye yazarsın bızde halayın kralını cekerızz
ınşllh amelıyata gerek kalmaz............
hadi ya benim herifte inmemiş testis inşallah sperm bulunur şu anda çkış varmı sizde birde neler kullandınızsağol zaman memorialde başlayacaz inşallah eşim tese olursa yaklaşık ilaçlarda dahil 7 bin civarı tutuyor tese olmazsa 2 bin lirası düşüyor...bizim azo sebebi hem genetik hemde eşim 8-9 yaşlarındayken inmemiş testis ameliyatı olmuş canım...
sen nerden duydun bacım ne işe yarıyor acaba bilgin varmı[/QUben bunu başka topikte öğrendim ve sipariş verdim zor getirtiliyormuş bi tane fazla gelicek eğer memnun kalırsam ihtiyacı olan bi kardeşimize vericem, kısırlık içinmiş, hatta bu ilaç sayecsinde dr.ların sizin normal yollardan bebek sahibi olma şansınız yok ddedikleri bile hamile kalmış, bunu kullanıp hamile kalamayan yokmuş, duyduklarım bunlar
bu ilaçı biliyorum suyun içine 10 damla katılıp içiliyor tavşancıl otunu diyosun bende baharı bekliyorum baharda dagda bayırda boş arazilerde çıkıyor toplayıp kaynatıp içircem herife gerçi kadın için çok faydalı ama inşallah bizim kocişlerde yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?