Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bayıldım super yazmıslar yaaaaaaaa
aslında bız cocuk hasretıyle yananları anlatmıs yazıda
evet evet evet bende boyle olmak ısstıııyooorummmmmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye ağlıyorsun bunlar güzel temenniler bence ağlayacağına el aç dua et hepimiz için

(canım valla erkek infertilitesine birebir gelmiş kac kişi bunu diyor hem erkek hem kadın kullanan ve hamile kalanlar var dene derim)
bu bana verilen cvptır sorduğum soruya karşılık topik adı ''ekim.kasım.aralıkde aşılama yaptıracaklar tecrübelerini paylaşsınlar'' ve sayfa no: saat: 11:56
diğerlerini de arıyorum

esracım çok teşekkürler paylaştığın için çok güzelmiş
rabbim hepimize göstersin o günleri inş

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye ağlıyorsun bunlar güzel temenniler bence ağlayacağına el aç dua et hepimiz için

ıcımden sankı o hısıyatı ben yasadım gıbı gectı kızzzzzzzzzzzz
gulmeeeeeeeeeee ben duygusal bı kadınım yaaaaaaaaaaaaaa
tabıkı dua ederım ask olsun dualarım hepımız ıcın yaaaaaaaa

sayfa no 335 yazmamışım

canım ne güzel emin ellerdesin .ah canım keşke bizde görsek o spermleri rabbimden daha ne isterdikki birde o spermlerin bebeğe dönüşmesini.canım benim eşmde genetik problem var birde bizde sperm hiç yok .eşlerimiz ameliyat oluyor testis içerisinde sperm bulunursa tüpbebek yapılıyor bulunmazsa tekrar başa dönüyoruz.bilmem durumumuzun zorluğunu anlatabildim mi?canım benim eşiminde fsh değeri 39. Inşallah hepimizin rabbim yüzümüzü güldürür

canım benim sen başka bi topikten bahsediyormuşsun...
ben "basit bi yöntemle infertiliteyi yendim" topiğinden bahsediyordum...
hatta sana biraz öncede ayrıntılı bi şekilde yazmıştım...
seni kıdıysam kusura bakma...
ama bende büyük bi umutla bşeye başlayıpta hayal kırıklığı olmasın diye uyarmak istedim...
biraz önce sana verdiğim cevabı tekrar yazıcam...
bahsettiğim topikte erkek kullanımı için yazanlar bunlardı...

canım dediğim gibi o topikte daha erkek kullanıpta iyi gelen olmamış...
ama inş olur hepimizde yazarız ozaman...
ben kimsenin hayalkırıklığı yaşamasını istemediğim için sana yazdık...
yanlış anlama sakın beni...

şimdilik 3 gün görünüyor ama 1 hafta daha uzayabilirmiş...
inş uzamazda gelir aşkım
inşallah canım bilirim yanlızlık zordur biz yeni evlendiğimizden 3 yılımıza kadar herif hep şehirler arası gidip geliyordu günlerce yanlız kalırdım zorbe bi kuru nefeste olsa Rabbim başımızdan eksik etmesin
bacım neyin ispatını yapıyorsun sordun söyledi bizim topikte böyle şeyler olmaz hem kötü bişeyde demedi muceze değil kullanıyoruz kadınlarda sonuç var erkekler içinse bekliyoruz dedi kullan bakalım inşallah şifa olurda bizlerde umut olursun
Ohhh iyi valla seninki de uyudu
bi benimki kaldııı
uff bu arada buraya bakim derken kendime süt ısıtıyodumm sütü taşırdımm iyiymiii
bizimkini çay kesmedi bide süt verdim birazz

ver bakalım benimki horlamaya bile başladı

kızlar ben kactı iii geceler sızlere

canım kabul ettim fıstık gibisin çok memnun oldum :)...

şimdi gördüm canım benim çok teşekkürler...
maşallah sende çok güzelsin
diğer arkadaşları sana önerdim isimlerinide yazdım sonra kim kimdir diye düşünme

herkese iyi geceler...inş. bir sabah uyandığımızda yanımızda bize gülümseyen bebeğimiz [bebekerimiz} olur....amiiiin...dualarınızdan eksik etmeyin....

kızlar azospermi ve yumurta yetmezliği sitesine üye olan varmı aranızda facede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…