ben çıkıyorum kızlar iyi geceler hepinize yarın görüşürüz inşallah...
:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:kızlar azospermi ve yumurta yetmezliği sitesine üye olan varmı aranızda facede
herkese iyi geceler...inş. bir sabah uyandığımızda yanımızda bize gülümseyen bebeğimiz [bebekerimiz} olur....amiiiin...dualarınızdan eksik etmeyin....
canım benim sen başka bi topikten bahsediyormuşsun...
ben "basit bi yöntemle infertiliteyi yendim" topiğinden bahsediyordum...
hatta sana biraz öncede ayrıntılı bi şekilde yazmıştım...
seni kıdıysam kusura bakma...
ama bende büyük bi umutla bşeye başlayıpta hayal kırıklığı olmasın diye uyarmak istedim...
biraz önce sana verdiğim cevabı tekrar yazıcam...
bahsettiğim topikte erkek kullanımı için yazanlar bunlardı...
canım dediğim gibi o topikte daha erkek kullanıpta iyi gelen olmamış...
ama inş olur hepimizde yazarız ozaman...
ben kimsenin hayalkırıklığı yaşamasını istemediğim için sana yazdık...
yanlış anlama sakın beni...
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNherkese iyi geceler...inş. bir sabah uyandığımızda yanımızda bize gülümseyen bebeğimiz [bebekerimiz} olur....amiiiin...dualarınızdan eksik etmeyin....
valla çok kırıldım ağladım zaten bu ara bi tuhafım, ota böceğe ağlıyorum çok şaşırdım yazdıklarını okuyunca, ben tabiki kimseye ümit vermek istemem başkalarının ümitleriyle oynamak kadar adice bişi olabilir mi?? ki aynı ümide ben de bekliyorum..başka topkikte okuduğumu söylemiştim şimdi yine göz gezdirdim herkes ondan bahsediyor kullanan tanıdıklkarı olduklarını söylüo sana da o yüzden sordum yine aynı sitede 334. sayfada
canlar ya biraz hızlansak bu sure okumada...
herkes birer sure okusa hemen biter...
bakın beyazmeleğin 3 meryem suresi kaldı...
almak isteyen varsa ekleyelim listeye diğer arkadaşa geçelim...
diğerine geçelim ki hepsi sırayla tamamlansın...
sonrada bu liste bitince tefriciye okumaya başlarız...
beni yanlış anlamayın benim bi çıkarım yok bu işte...
bu listede ilk okunan kişi benim çünkü...
bana okundu geçti deyip kenara çekilmiyorum...
herkese okunması için çabalıyorum...
biliyorum herzaman herkes uygun olmayabilir ama biraz daha gayret etsek nasıl olur canlarım benim
:128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
inşallah canım bilirim yanlızlık zordur biz yeni evlendiğimizden 3 yılımıza kadar herif hep şehirler arası gidip geliyordu günlerce yanlız kalırdım zorbe bi kuru nefeste olsa Rabbim başımızdan eksik etmesin
bacılar ben yavaş yavaş çıkıyorum hepinize hayırlı gecelr
bacılar ben yavaş yavaş çıkıyorum hepinize hayırlı gecelr
valla çok kırıldım ağladım zaten bu ara bi tuhafım, ota böceğe ağlıyorum çok şaşırdım yazdıklarını okuyunca, ben tabiki kimseye ümit vermek istemem başkalarının ümitleriyle oynamak kadar adice bişi olabilir mi?? Ki aynı ümide ben de bekliyorum..başka topkikte okuduğumu söylemiştim şimdi yine göz gezdirdim herkes ondan bahsediyor kullanan tanıdıklkarı olduklarını söylüo sana da o yüzden sordum yine aynı sitede 334. Sayfada
ah bitanem ya ben ne yarılıklar yaşadım
ilk evlendiğimizde ben yatılı bi bölge okulunda görev yapıyordum...
konyanın bi ilçesinin köyünde...
kociş konya merkezde evimizde orda...
hafta sonu dömet olduğu için ben 2 haftada 1 giderdim evime...
pazarları nöbetim varsa cuma akşama evde olur cumartesi akşam dönerdim 1 güncük
1 sene böyle geçti...
sonra balıkesire atandım kocişin tedavisi için yine bir sene ayrı kaldık...
daha 1,5 senedir biaradayız anlayacağın...
şükür gene bu iş için bikaç gün sonra gelecek...
ama ayrılık çok zor ya
ne üyemisin yani hangisisin dermişim)
çıktım geldimde uykum da gelmeye başladı saatde epey oldu5 dakka ihtiyaç molasını çıkmak içinmi aldın cnm iii geceler Allah rahatlık versin....
görüşürüz bacımHayırlı geceler cnmm
görüşürüzzzz
valla çok kırıldım ağladım zaten bu ara bi tuhafım, ota böceğe ağlıyorum çok şaşırdım yazdıklarını okuyunca, ben tabiki kimseye ümit vermek istemem başkalarının ümitleriyle oynamak kadar adice bişi olabilir mi?? ki aynı ümide ben de bekliyorum..başka topkikte okuduğumu söylemiştim şimdi yine göz gezdirdim herkes ondan bahsediyor kullanan tanıdıklkarı olduklarını söylüo sana da o yüzden sordum yine aynı sitede 334. sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?