amin canım seninde görüşmek üzere rüyanda bizi görben çıkıyorum rabbim dualarınızı kabul gecenizi hayırlı eylesin
kızlar ben kactı iii geceler sızlere
herkese iyi geceler...inş. bir sabah uyandığımızda yanımızda bize gülümseyen bebeğimiz [bebekerimiz} olur....amiiiin...dualarınızdan eksik etmeyin....
bacım ya olurmu öyle şey ben alamıyorum zaten regliyim daha aldıgım bir meryem suresi var okumaya başlayınca alırım ama inşallah
ayrılık zordur sizde baya ayrı kalmışsınız inşallah sizin bebeişiniz olucak hasretine yanlızlığına küçük bir el dokunucak
ben çıkıyorum Rabbim dualarınızı kabul gecenizi hayırlı eylesin
bayıldım super yazmıslar yaaaaaaaa
aslında bız cocuk hasretıyle yananları anlatmıs yazıda
evet evet evet bende boyle olmak ısstıııyooorummmmmm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye ağlıyorsun bunlar güzel temenniler bence ağlayacağına el aç dua et hepimiz için
esracım çok teşekkürler paylaştığın için çok güzelmiş
rabbim hepimize göstersin o günleri inş
rabb edılen butun dularımızı kabul eylesın ınsalllahhhhhhh
bende çıkıyorum canlarımmm
iyi geceler sizlere
ne güzel canım benim seninlede bi başka arkadaşın başlayacak bu çalışmaya...
keşke yakınımda olsaydı bende öğrenmek isterdim...
benim yaptığım çaılşmada nasıl olurdu kimbilir
ay bide onlaramı duyuruyorlar evlat edinceğimi. zaten bebeğimin olmadığını gizliye gizliye yumurta azlığı çektim stresten tedavimde yarım kaldı( araştırsınlar cnm beni kötü temsil edicek gizlim saklım yok... sen ne zmn baş vurdun,koruyucu aile içinmi evlat edinme içinmi başvurdun seni araştırdılarmı ?
evet sen bugun erkencısın ne o uyuyamadın mıherkese günaydın...........
bugün erkenci benim snırım..
Günaydın arkadaşlaaaaarrrrgeçmiş öyle bir geçmişki okuyamadım alt tarafı bi dün girmedi 50 sayfa falan atlamış.. okuyamadım valla geç kaldım zaten okula.. kendinize iyi bakalım fırsat buldukça gelicem..
haftaya bugün Kaan Hocadayyııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............
çok güzel olurdu eminim :)
evlat edinmek için başvurduk canım.işlemler tamamlandı araştırmalar bitti. hatta geçen haftalarda 3 kardeş önerdiler bize sonra başka bir aileye daha uygun görüldüğü için onara verildi yaşları büyüktü çocukların biz 0-3 yaş grubundan bir bebek varsa birde kardeşini almak istediğimiz bildirmiştik. 3 ay içersinde bir bebek alabileceimzi söylediler genel merkezden. işlemleri süren bebekler varmış tabi genetik yapısının bize uygun olmasına dikkat ediyorlarmış resimlerimizi verdik benzer bebekleri önerecekler :) yani bizim iş sonuca kaldı canım :) tabiki araştırsınlar saklanacak gizlenecek bir durmumuz yok çok şükür.
Günaydın kızlarrrr
şimdi uyandımmm
aman ne kadar uyumuşumm
bi kahvaltı yapayım bariiii, yapmayan varsa buyursun gelsinnnn
herkese günaydın...........
bugün erkenci benim snırım..
Günaydın arkadaşlaaaaarrrrgeçmiş öyle bir geçmişki okuyamadım alt tarafı bi dün girmedi 50 sayfa falan atlamış.. okuyamadım valla geç kaldım zaten okula.. kendinize iyi bakalım fırsat buldukça gelicem..
haftaya bugün Kaan Hocadayyııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............
gunaydın hepınızeee
kızlar aksama gorusuruzzzzzzzzz
bugun evde yokum
evet sen bugun erkencısın ne o uyuyamadın mı
ders mı calısıyorsun yoksa bu saatte
gunaydın cnm
evet ya bı gun okuma sayfalar alıyo basını gıdıyo
haftaya bugun guzel haberler duyarsınız umarım kaan hocadan
günaydın arkadaşlar,
Uzun ugraşlar sonucunda eşimi kaan hocaya gitmek konusunda ikna ettim sayılır ama bir tek ankarada olduğunu biliyorum muayne ücreti randevu sistemi istenilen tahliller hafta sonu muayne yapıyor mu vs. bunlarla ilgili hiç bir bilgim bulunmamaktadır. istanbuldan gidecegimizden dolayı herşeyin eksiksiz olması gerekiyor. yardımcı olurmusunuz lütfen:18:
Günaydın kızlarrrr
şimdi uyandımmm
aman ne kadar uyumuşumm
bi kahvaltı yapayım bariiii, yapmayan varsa buyursun gelsinnnn
gunaydın hepınızeee
kızlar aksama gorusuruzzzzzzzzz
bugun evde yokum
evet sen bugun erkencısın ne o uyuyamadın mı
ders mı calısıyorsun yoksa bu saatte
gunaydın cnm
evet ya bı gun okuma sayfalar alıyo basını gıdıyo
haftaya bugun guzel haberler duyarsınız umarım kaan hocadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?