Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben çıkıyorum Rabbim dualarınızı kabul gecenizi hayırlı eylesin

herkese iyi geceler...inş. bir sabah uyandığımızda yanımızda bize gülümseyen bebeğimiz [bebekerimiz} olur....amiiiin...dualarınızdan eksik etmeyin....

iyi geceler canım aminnnn inş
allah rahatlık versin görüşmek üzere

bacım ya olurmu öyle şey ben alamıyorum zaten regliyim daha aldıgım bir meryem suresi var okumaya başlayınca alırım ama inşallah

tamam canım benim inş hemen tamamlanır listemizde...

ayrılık zordur sizde baya ayrı kalmışsınız inşallah sizin bebeişiniz olucak hasretine yanlızlığına küçük bir el dokunucak

amin bitanem allah razı olsun

ben çıkıyorum Rabbim dualarınızı kabul gecenizi hayırlı eylesin

iyi geceler canım görüşmek üzere öpüyorum kocaman

bayıldım super yazmıslar yaaaaaaaa
aslında bız cocuk hasretıyle yananları anlatmıs yazıda
evet evet evet bende boyle olmak ısstıııyooorummmmmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa niye ağlıyorsun bunlar güzel temenniler bence ağlayacağına el aç dua et hepimiz için

esracım çok teşekkürler paylaştığın için çok güzelmiş
rabbim hepimize göstersin o günleri inş

rabb edılen butun dularımızı kabul eylesın ınsalllahhhhhhh

kızlar hepinize iyi geceler allah rahatlık verisin

ne güzel canım benim seninlede bi başka arkadaşın başlayacak bu çalışmaya...
keşke yakınımda olsaydı bende öğrenmek isterdim...
benim yaptığım çaılşmada nasıl olurdu kimbilir

çok güzel olurdu eminim :)

evlat edinmek için başvurduk canım.işlemler tamamlandı araştırmalar bitti. hatta geçen haftalarda 3 kardeş önerdiler bize sonra başka bir aileye daha uygun görüldüğü için onara verildi yaşları büyüktü çocukların biz 0-3 yaş grubundan bir bebek varsa birde kardeşini almak istediğimiz bildirmiştik. 3 ay içersinde bir bebek alabileceimzi söylediler genel merkezden. işlemleri süren bebekler varmış tabi genetik yapısının bize uygun olmasına dikkat ediyorlarmış resimlerimizi verdik benzer bebekleri önerecekler :) yani bizim iş sonuca kaldı canım :) tabiki araştırsınlar saklanacak gizlenecek bir durmumuz yok çok şükür.

Günaydın arkadaşlaaaaarrrr geçmiş öyle bir geçmişki okuyamadım alt tarafı bi dün girmedi 50 sayfa falan atlamış.. okuyamadım valla geç kaldım zaten okula.. kendinize iyi bakalım fırsat buldukça gelicem..
haftaya bugün Kaan Hocadayyııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............

gunaydın hepınızeee
kızlar aksama gorusuruzzzzzzzzz
bugun evde yokum

herkese günaydın...........
bugün erkenci benim snırım..
evet sen bugun erkencısın ne o uyuyamadın mı
ders mı calısıyorsun yoksa bu saatte

gunaydın cnm
evet ya bı gun okuma sayfalar alıyo basını gıdıyo
haftaya bugun guzel haberler duyarsınız umarım kaan hocadan

günaydın arkadaşlar,

Uzun ugraşlar sonucunda eşimi kaan hocaya gitmek konusunda ikna ettim sayılır ama bir tek ankarada olduğunu biliyorum muayne ücreti randevu sistemi istenilen tahliller hafta sonu muayne yapıyor mu vs. bunlarla ilgili hiç bir bilgim bulunmamaktadır. istanbuldan gidecegimizden dolayı herşeyin eksiksiz olması gerekiyor. yardımcı olurmusunuz lütfen:18:

Günaydın kızlarrrr
şimdi uyandımmm
aman ne kadar uyumuşumm
bi kahvaltı yapayım bariiii, yapmayan varsa buyursun gelsinnnn

hayırlısı olsun cnm inş. size benzeyen istediğiniz gibi evlada sahip olursunuz ,inşallah cnm senin bebeğinde olur..siz başvuralı kaç ay olduki hemen sıra gelmiş size benim duyduğum kadarıylada en az 2 yıl bekliomuşsun 5 yıla kadar en fazla çıkıomuş.

Günaydın kızlarrrr
şimdi uyandımmm
aman ne kadar uyumuşumm

sanada günaydın cnm ben bugün erkenciyim gecede 5 e kadar uyuyamadım sabahın köründe hastaneye gittim smear tahlilimin sonucunu almaya öğlen yine gidicem sonuçları göstermeye bugün hastane kapılarında sürünicem. afiyet olsun sana ben kahvaltımı bile ettim)

herkese günaydın...........
bugün erkenci benim snırım..

Günaydın kızlarrrr
şimdi uyandımmm
aman ne kadar uyumuşumm

günaydınlar kızlar güzel bir hafta diliyorum herkese...

sanada günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…