- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Canım sen pişirdin mi balıklarını.Aklıma soktun valla şimdi ben nerden bulayım balık,ne edeyim,nasıl yiyeyim
hoşgeldin canım benim evet herkes dağıldı biz bize kaldık...
senin kocişin nereye gitti canım ??
ahhh ahhh 5 gün oldu benim kocişimden ayrı ya
allahtan seninki çabuk gelecekmiş...
buarada vay vay vayyy sende ne cevherler varmış bitanem
altı üstü fitil demi cnmbir hafta kullanmak gerek 3 gün kullanmak durumundayım adet olucam ondan sonrada polipi aldırcam anlıcağın fitil tedavimi fazla sürüdüremicem ona üzülüyorum yine tedavim yarım kalıcak....... ((
yumurta rezervi için ek ilaçlar kullanıcam tedaviye başlıcam ama şu polip illetinden bi kurtulmam gerekiyomuş önce...
ben çıkıyorum cnm yemek yicez gelirim)
Yok cnm pişirmedimmm, göndrim sana
yarın yada öbür gün pişiririmm herhaldee
Biyere gitmedi de nöbetçi bu gece.Cevherse eğer var yanii türkü,şarkı,horon,kolbastı şov var da var bi bir araya gelebilsek hepimizden ne cevherler çıkacak hele bir de bebeklerimiz olunca bilmediğimiz cevherlerimiz bile çıkar...Biraz önceki dizeler volkan konak türküsündendi canım benim onun cevheriydi yaniiii....
canım ben siz dra falan göndereceksiniz sandım çok erken daha...
kaan hoca geleceğiniz hafta yaptırın diyor zaten aynı gün çıkıyor sonuçlar...
hadi 1 gün diyelim 2-3 gün önce yaptırın siz...
en son hali olsun canım benim...
ürologa gidip biz bu testleri yaptırcaz dediğiniz zaman yazıyorlar zaten canım muayeneye gerek olmuyor...
evt 3 ay önce ki smearımda enfeksiyon çıkmıştı ama verilen fitiller ilaçlat geçirmedi tekrar smear verdim cnm bakteri çıktı tek fitil verdi geçer inş.
30 yaşındayım cnm yumurta rezervi içinmi desem menopoz yaşı içinmi desem bilemedim amh tahlili var internetten araştır yeni çıktı bu tahlil doktor isterse yaptırıyorsun..
Ama çok konsantre olduk yarın için bir de hormon testi sadece ilk öğrendiğimizde yaptırmıştık 4ay oldu çoook merak ediyom olmazsa gitmeden bidaha yaptırırız
canım benim gerekli yerlere bu sözleri konduruvermekte bi cevher
sahibi kim olursa olsun
inş bigün biaraya geliriz
canım benim siz bilirsiniz ama bence gerek yok...
15 gün sonra merakınızı gideriverin sizde
İş arıyorum ben galiba kendime....Ama artık çok geç yarın eşim direk hastahaneye gidecek ben de evden gidecem.Taktım ya kafaya çatlarım yaptırmazsak...Hem eşimin kolesterol testi de yaptırması lazım o da çıkar aradan.İlaçlarını kullandırtmıyorum 3aydır kolesterol ilaçlarının da sperm sayısına hormonlara olumsuz etkileri varmış.Eşim o ilaçları 8yıldır kullanıyodu ve biz daha yeni öğrendik.Bıraktı ama inşallah doğru olanı yaptık...
Neyi zorladın peki mademi miiiiii
Ben biraz mola verip ne yiyceme bakayım gelirim azzzzzcık sonra
merhaba canlarım nasısınız?
ben yeni hastaneden geldim.
biopsi yaptılar ve şimdi boğazım ağrıyo başım fecii ağrıyo..
kan tahlili yaptırdık tsh,t3,t4 normal sınırlarda çıktı.
ama kitle çok sert vede kireçleşmiş o yüzden biopsi bayaa zorlu geçti.
sonuçları çaarşamba günü alıcam umarın iyi çıkar.
stersten yüzüm sivilce doldu resmen.
ALLAH beterinden saklasın ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?