bAHAR YAA HAKKATEN BEN DE NE CEVHER VARMIŞ HALAYI BİLEM ÖĞRENDİM
Darısı hepimizin başına bizim de varikosel olalı 4ay oldu.İnşallah biz de faydasını görürüz.
Eksık olma cnmmm ya,Rabbim guldrsun hepımızn yuzunu bırımz degl hepımz kavusalm evlatlarımzaa ıns.hayal kurmayalı cok oldu cnmm o yuzden henuz okadarı canlanmıyo gozmde ama :) tabıkı Rabbım ısterse hepmz hamıss oluverırızz :)
Eksık olma cnmmm ya,Rabbim guldrsun hepımızn yuzunu bırımz degl hepımz kavusalm evlatlarımzaa ıns.hayal kurmayalı cok oldu cnmm o yuzden henuz okadarı canlanmıyo gozmde ama :) tabıkı Rabbım ısterse hepmz hamıss oluverırızz :)
aferin kız sanahadi ozaman seda_esrin için kopalım
cANIM ben biraz önce de sordum ama görmedin sanırım hiç yok muydu sperm.Merakımı maruz gör nolur her şey bir umut ışığı için.Allahım inşallah bekleme sürecinde( doğal yoldan) bir bebek bağışlar size....
ayyyyy ya neselendmm vala sız benm yuzumu guldrdunuz Allah ta sızı guldrsunn :) bıtanecıksınız hepınızzz ıyıkıı varsınızzz :)
Eeeeee hayde gidelum hayde
eeeeee hayde gidelum hayde
yavvv bu yaratıklar horon bilmez mi kiiii?
kız asıl sen bizi neşelendirdin deli bizim için bundan güzel haber var mı
inş 2012 yılı hep yüzümüzün gülmesine sebep olacak mucizeler yaşatacak bize
sende iyi ki varsın canım benim
seni şoktan çıkarmak lazım
hadi halaya
yavvv bu yaratıklar horon bilmez mi kiiii?
olsun sen horon cekıyo farzet cnmmm
ucundanda ben tutuyum
tamammmmmm :64 :64 :64 :64 oldu mu kııııı
sayımız 20000 altnda cıktı :) hareketlılıgımz ble cıktı :) doktrmz 9ay daha beklememızı soledı,bız yaza tup bebek ıstıoduk ama bugun bole bı gelısme oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?