Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Darısı hepimizin başına bizim de varikosel olalı 4ay oldu.İnşallah biz de faydasını görürüz.

amınn cnmm amın,ınss cok guzel seyler olur hepımz sevınırız. sız yne ıyısınız cnmm ben daha su blgsyrda sızın koydgunuzz guzel sembollerı bıle koyamıorummm :......)

canım benim sen daha şoku atlatamamışsın
bu çok güzel bi haber 3 ayda bu sayıya ulaştınız 9 ay sonra ne olur allah bilir
onun için sen bundan sonra bol bol hayal kurup dua et bence
hadi bakalım sen kendi halayına katılmayacak mısın

cANIM ben biraz önce de sordum ama görmedin sanırım hiç yok muydu sperm.Merakımı maruz gör nolur her şey bir umut ışığı için.Allahım inşallah bekleme sürecinde( doğal yoldan) bir bebek bağışlar size....

ayyyyy ya neselendmm vala sız benm yuzumu guldrdunuz Allah ta sızı guldrsunn :) bıtanecıksınız hepınızzz ıyıkıı varsınızzz :)

nedemek cnmm sor emn ol bnde herkese soruormmm :..) bıldgn sıfırız tatlmm sadece bndan 9ay once bı kez 2canlı 2cansz cıkmstı bdaha da hep sfrı gormustukk. bugun de sonuca bı makınaya koydular sperm ornegnı makına sonucu verdı ole ykamalı yada mıkroskpla falan baklmadı degısıktı :...../

ayyyyy ya neselendmm vala sız benm yuzumu guldrdunuz Allah ta sızı guldrsunn :) bıtanecıksınız hepınızzz ıyıkıı varsınızzz :)

kız asıl sen bizi neşelendirdin deli bizim için bundan güzel haber var mı
inş 2012 yılı hep yüzümüzün gülmesine sebep olacak mucizeler yaşatacak bize
sende iyi ki varsın canım benim
seni şoktan çıkarmak lazım
hadi halaya

tamammmmmm :64 :64 :64 :64 oldu mu kııııı

tamammmmmm :64 :64 :64 :64 oldu mu kııııı

yok canım olmadı noktalar birleşik olacak sayıya ayrı değil...
bak aşağıda ikonlar varya oradan fazlası yazan yere tıkla halayı bul tıkla bikaç kere sende katılırsın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…