cemrem nasılsın canım benim
mrb baharcmmm :) sana guzel bı haberm var :)
iyim cnm bıraz once nete bı sey oldu cıktım
bugun bıraz gezdım yagmur vardı ama guzeldı
ya su dualara kac kısı kaldı cnm bı turlu bıtmedı de:26:
sayımız 20000 altnda cıktı :) hareketlılıgımz ble cıktı :) doktrmz 9ay daha beklememızı soledı,bız yaza tup bebek ıstıoduk ama bugun bole bı gelısme oldu :)
sayımız 20000 altnda cıktı :) hareketlılıgımz ble cıktı :) doktrmz 9ay daha beklememızı soledı,bız yaza tup bebek ıstıoduk ama bugun bole bı gelısme oldu :)
canım benim bu çok güzel bi haber
bak boşuna üzmüşsün kendini o kadar...
3 ayda bukadar değişmiş değerler...
bide 9 ay geçse kimbilir kaç olur
bu habere halay çekilir
evettttt :) ılk sızle paylasmak ıstedm hatta bılgısayrı acarken ıns sen acıksındr dıe dua edıodmm hep skntmı paylastm senle bugunde sevncmı paylasmak ıstedmmm :)
evettttt :) ılk sızle paylasmak ıstedm hatta bılgısayrı acarken ıns sen acıksındr dıe dua edıodmm hep skntmı paylastm senle bugunde sevncmı paylasmak ıstedmmm :)
gozunaydın cnmmmmmmmmm
bılıomusun ben sevınemedmm kı cok saskınımmm :/ yanıı dondumm ben yasınız genc dedı doktor bı 9ay daha bekleyelımm tam bır yıl olsn amelıyat ın sonucunu daha net alırız dedı.bıde ılac yazdı.
o golcuktekı aktardan sıparıslerımızde geldı bugun ptt ye nasıpse yarn onuda alcaz bakalm hakkımızda hayrlısı ne olcakk....
öğreniyorum galibaaaa
canım benim yainan çok sevindim
inş daha da artacak sayınız...
bakarsın ummadığın bi anda doğal yoldan gelir bebişin
inş da öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?