Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cemrem nasılsın canım benim

iyim cnm bıraz once nete bı sey oldu cıktım
bugun bıraz gezdım yagmur vardı ama guzeldı
ya su dualara kac kısı kaldı cnm bı turlu bıtmedı de:26:

sayımız 20000 altnda cıktı :) hareketlılıgımz ble cıktı :) doktrmz 9ay daha beklememızı soledı,bız yaza tup bebek ıstıoduk ama bugun bole bı gelısme oldu :)

iyim cnm bıraz once nete bı sey oldu cıktım
bugun bıraz gezdım yagmur vardı ama guzeldı
ya su dualara kac kısı kaldı cnm bı turlu bıtmedı de:26:

canım benim cansunida dışında daha sure okunacak 11 kişi var...
herkes okusada çabucak bitse...
sonra tefriciyeye falan geçeriz...

sayımız 20000 altnda cıktı :) hareketlılıgımz ble cıktı :) doktrmz 9ay daha beklememızı soledı,bız yaza tup bebek ıstıoduk ama bugun bole bı gelısme oldu :)

canım benim bu çok güzel bi haber
bak boşuna üzmüşsün kendini o kadar...
3 ayda bukadar değişmiş değerler...
bide 9 ay geçse kimbilir kaç olur
bu habere halay çekilir

Son düzenleme:
evettttt :) ılk sızle paylasmak ıstedm hatta bılgısayrı acarken ıns sen acıksındr dıe dua edıodmm hep skntmı paylastm senle bugunde sevncmı paylasmak ıstedmmm :)

bılıomusun ben sevınemedmm kı cok saskınımmm :/ yanıı dondumm ben yasınız genc dedı doktor bı 9ay daha bekleyelımm tam bır yıl olsn amelıyat ın sonucunu daha net alırız dedı.bıde ılac yazdı.

evettttt :) ılk sızle paylasmak ıstedm hatta bılgısayrı acarken ıns sen acıksındr dıe dua edıodmm hep skntmı paylastm senle bugunde sevncmı paylasmak ıstedmmm :)

gozunaydın cnmmmmmmmmm

o golcuktekı aktardan sıparıslerımızde geldı bugun ptt ye nasıpse yarn onuda alcaz bakalm hakkımızda hayrlısı ne olcakk....

canım benim ya inan çok sevindim
inş daha da artacak sayınız...
bakarsın ummadığın bi anda doğal yoldan gelir bebişin
inş da öyle olur

canım benim bencede yle yapsanız daha iyi olur...
drun dediği gibi hem gençsiniz hem yeni evli sayılırsınız aceleniz yok...
siz tedavinize odaklanın inş bu süreçte bebişiniz doğal yoldan gelir

o golcuktekı aktardan sıparıslerımızde geldı bugun ptt ye nasıpse yarn onuda alcaz bakalm hakkımızda hayrlısı ne olcakk....

inş onlarda şifa olur canım darısı hepimizin başına

canım benim ya inan çok sevindim
inş daha da artacak sayınız...
bakarsın ummadığın bi anda doğal yoldan gelir bebişin
inş da öyle olur

Eksık olma cnmmm ya,Rabbim guldrsun hepımızn yuzunu bırımz degl hepımz kavusalm evlatlarımzaa ıns.hayal kurmayalı cok oldu cnmm o yuzden henuz okadarı canlanmıyo gozmde ama :) tabıkı Rabbım ısterse hepmz hamıss oluverırızz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…