Öyle canım hepsi lazım ama değil mi
sen ısını bılırsın ayollllllll
uyanık kadınsın
eeee boyle olmasada okunmuyo haklısın kızzzzzzzzzzzzz devam halaya bızde ne oynakmısız yaaaaa
Ay 1 sat boş bıraktım neler olmuşş hemencikk
Seda ecrin gözün aydın cnm ne güzel bi haberrr dahada artar inş. spermlerrr
darısı bizlerin başına
bende tutayım halayın uçundannn
sayımız 20000 altnda cıktı :) hareketlılıgımz ble cıktı :) doktrmz 9ay daha beklememızı soledı,bız yaza tup bebek ıstıoduk ama bugun bole bı gelısme oldu :)
sagoll cnmmm:) sorma valaaaa kızlar costrdu super olduuu ben ozrumu yenebılrsemmm kopcamdaaaa
cnmmm ben sızn kadar bılgılı degılım daha once hıc meryem suresı okumadım yasın kıtabındada bulamadım ama okumk ıstıorm
tabi ya hepsi biarada inş yenicez biz bu azoyu
tatlım ben sana diyorum biyere kıpırdama diye dinlemiyorsun beni
Hadi bakalım geç kalmış sayılmazsın tut ucundan
gözün aydin seda_ecrin halaya bende yetistimm
tut tatlım tut
inş bizlerde görürüz o günleri
İnşallaaaaah.Ama ben bugün hissetmiştim güzel bir gün olacağını.Daha ne olsun,sonu aydınlık olsun,günlerimiz heeeep şen olsunnnn.Eeee hayde al aşaaa bi dahaaa
Ayyy nerdeyse eşim iyi ki yok diyecem olsa o beni asla bırakmazdı bu kadar uzun sizinle.Ama ama onsuz da olmaz kiiii hem o olsa hem siz olsanız olmaz mı daaaa
ne yapayım canım benim cadılar gelmişti çok özlemiştim biraz sıktım sevdim onları ama yine gittiler ablamın kaynanası hastaymış şimdide kocasının annesine gittiler.ben yetiştim oma birşey kaçırmamış daha
kızlarr ben sımdı cıkıyorumm annem var bnde ayıp oldu szle cosarkn kadncezzz kaldı ıcerde cokk opuyormmm hepnzııı:) snra grerımmmm :64 oldu oldu :64
İnş cnm benim inş...
gelsin spremler sonra bebişlerrr
napalım uşağum bidahakine artık
hoşgeldin canım ne zaman gelsen biz kopuyoruz içinemi doğuyor yoksa darısı başınıza olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?