Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnmmm ben sızn kadar bılgılı degılım daha once hıc meryem suresı okumadım yasın kıtabındada bulamadım ama okumk ıstıorm

sen ısını bılırsın ayollllllll
uyanık kadınsın
eeee boyle olmasada okunmuyo haklısın kızzzzzzzzzzzzz devam halaya bızde ne oynakmısız yaaaaa

saol bitanem teveccühünüz
valla ben çok oynağım sanırım hepimiz öyleyiz

tut tatlım tut
inş bizlerde görürüz o günleri

sayımız 20000 altnda cıktı :) hareketlılıgımz ble cıktı :) doktrmz 9ay daha beklememızı soledı,bız yaza tup bebek ıstıoduk ama bugun bole bı gelısme oldu :)

sagoll cnmmm:) sorma valaaaa kızlar costrdu super olduuu ben ozrumu yenebılrsemmm kopcamdaaaa

AY HERKES BANA ÇOK UĞURLUSUN DERDİDE İNANMAZDIM BU SENE AYAĞIMI BİR SÜRÜDÜM PİR SÜRÜDÜM VALLAHİ.ŞİMDİDE HAMİLE KALMADA SIRA.TAKILIN PEŞİME

cnmmm ben sızn kadar bılgılı degılım daha once hıc meryem suresı okumadım yasın kıtabındada bulamadım ama okumk ıstıorm

canım benim internetten bulabilirsin latince yazılışıda var okursun ordan...
sen bi bak okumak istersen söylersin

tabi ya hepsi biarada inş yenicez biz bu azoyu

İnşallaaaaah.Ama ben bugün hissetmiştim güzel bir gün olacağını.Daha ne olsun,sonu aydınlık olsun,günlerimiz heeeep şen olsunnnn.Eeee hayde al aşaaa bi dahaaa
Ayyy nerdeyse eşim iyi ki yok diyecem olsa o beni asla bırakmazdı bu kadar uzun sizinle.Ama ama onsuz da olmaz kiiii hem o olsa hem siz olsanız olmaz mı daaaa

tatlım ben sana diyorum biyere kıpırdama diye dinlemiyorsun beni
Hadi bakalım geç kalmış sayılmazsın tut ucundan

ne yapayım canım benim cadılar gelmişti çok özlemiştim biraz sıktım sevdim onları ama yine gittiler ablamın kaynanası hastaymış şimdide kocasının annesine gittiler.ben yetiştim oma birşey kaçırmamış daha

kızlarr ben sımdı cıkıyorumm annem var bnde ayıp oldu szle cosarkn kadncezzz kaldı ıcerde cokk opuyormmm hepnzııı:) snra grerımmmm :64 oldu oldu :64

olur daaa neden olmasunnn

tam zamanında yetiştin canım benim

kızlarr ben sımdı cıkıyorumm annem var bnde ayıp oldu szle cosarkn kadncezzz kaldı ıcerde cokk opuyormmm hepnzııı:) snra grerımmmm :64 oldu oldu :64

tamam canım benim sen yalnız bırakma anneni...
sonra görüşürüz
kız bu arada yine tutturamadın halayı

hoşgeldin canım ne zaman gelsen biz kopuyoruz içinemi doğuyor yoksa darısı başınıza olsun inşallah

galiba icime doguyor canim ..bundan sonrada sizi hep boyle mutlu gormek istiyorum..
insalllah canim insallah o gunleri bende görürmüyüm bilmiyorum ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…