- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
slm canım sende hoşgeldin...
sabah pek kaynatmamışsınız ama biz şimdi coçtuk yine
saol canım yaa bi gelse ah bi gelse kocişim
hepiniz sağolun kızlar allahım korusun böyle insanlardan allahtan beden eğitimciyimde hızlı koştum :) biber gazı tasımak lazım aslında
valla ya ben kayınpedeirmle resmiyimdir ama o yapışır.. hadi yavrum geliverin hadi yavrum yapıverin filan diye diye ömrümü yedi...
valla özel hayat filan kalmadı bizde canım.
büyük geçmiş olsun.İyi akıl etmişin ama el sallamak felan.Bana eşim biber sipreyi almış .Allaha şükür hiç kullanmadım ama.Sapık dolu her yer.
dengesizler işte bebekim
akılları başlarında olsa gençler zaten uzun zamandır vakit geçiremiyorlar canları nezaman isterse ozaman gelsinler...
biz zorlamayalım derler ama nerdeeee
sende koy tavrını kocişine söyle bidaha böyle emrivaki yaptıklarında seni ortaya atmasın...
kendi b bahane üretsin ailesine...
senin hayır gelemeyiz demen uygun olur mu hiç...
topu sana atacağına kendi ikna etsin ailesini...
benim kociş bana kaç tane aldı görsen
biri arabamda duruyor biri çantamda
gerçi çantayı değiştirdikçe onu almayı unutuyorum kociştende bi güzel zılgıtı yiyorum
Ben geldim huhuuuuuuuu.
Bahar seni dinledim test mest yaptırmadık bugün.Eşim gece hiç uyumamış ben de korkudan uyuyamadım.amaaaan dedim boşver bugün hiç test günümüzde değiliz hem de burası bugün ne soğuk bilseniz.Yan gelip yattık akşama kadar var mı ötesi.2/3SAAT SONRA DA annecikim yani eşimin annesi gelir ben de yemek hazırlıyorum.Yaşasın bugün 3 kişilik aile olacaz masada .Alışmışım ben kalabalık masalara vakti zamanında şimdi 2kişiye alışamıyorum.
Öptüm hepinizi fırsat bulursam girerim.Eseslim sen nerelerdesin ya özledim ben seni hem ben halayı horonu öğrendim biliyo musun?Ama itiraf ediyorum ilk öğretmenim sensin onun için debu sevgi pıtırcıkları sana. bunlarda hepimiz için....
benim bi ara vardı ama atmıştım lazım olmuyo diye ama eşim tekrar getircek ya kücücük cocuklara bile fenalık düşünen pislikler var artık cok kötü bir zamandayız maalesef allah o insanlıktan nasibini almamış pislikleri kahretsin erkeğim diye gezen o insanları o övündükleri şeydem mahrum etsin rabbim valla cok sinirlendim yawtutmayın beni sapık yakalamaya gidiyorum allllaaaaaahhhhhhh :)::):):):):):):):):):)
Ben geldim huhuuuuuuuu.
Bahar seni dinledim test mest yaptırmadık bugün.Eşim gece hiç uyumamış ben de korkudan uyuyamadım.amaaaan dedim boşver bugün hiç test günümüzde değiliz hem de burası bugün ne soğuk bilseniz.Yan gelip yattık akşama kadar var mı ötesi.2/3SAAT SONRA DA annecikim yani eşimin annesi gelir ben de yemek hazırlıyorum.Yaşasın bugün 3 kişilik aile olacaz masada .Alışmışım ben kalabalık masalara vakti zamanında şimdi 2kişiye alışamıyorum.
Öptüm hepinizi fırsat bulursam girerim.Eseslim sen nerelerdesin ya özledim ben seni hem ben halayı horonu öğrendim biliyo musun?Ama itiraf ediyorum ilk öğretmenim sensin onun için debu sevgi pıtırcıkları sana. bunlarda hepimiz için....
benim kociş bana kaç tane aldı görsen
biri arabamda duruyor biri çantamda
gerçi çantayı değiştirdikçe onu almayı unutuyorum kociştende bi güzel zılgıtı yiyorum
Cnm kalktığımdan beri burdaydım aslında alt komşum gel markete gidelim dedi oraya gidip geldikkk
sen gelmişsinn o arada aklım hep burda zaten
kadınıda kıramadım gelemem diyee hava alırsın gel dedi ama dondumm
heyyyttttt be kim tutar seni yürü bende geliyorum:)))
işin kötüsü bizimkide hayır diyemiyor...
napalım yaşlılar gidelim diyor.
dün bahane uydurur gitmeyiz diyordu ama sabah arayınca kayınpeder mecbur kaldık gene anlayacağın.
yok canım ya nerdeee anlayış.. bunlar yeni evli gençler zaman geçirsinler demek yok.
valla çok sinirlendim bugün halbuki güne güzel uyanmıştım..
akşam yine moralim bozulacak midem bulanacak ben kokusuna dayanmıyorum bide ziyafet verecekmiş kendi canı istyorda biz bahane aslında...
aynen canım bende hep unutuyorum.sonra bende üstüne eşimden bir güzel kalayı yiyorum.birde araba kullanırken kapıları kilitlemeyi unutunca seyret zırgıtıAma onun fırçasını bile seviyorum
canım benim allaha şükür benim o derdim yok
araba hareket edince kendisi kilitliyor otomatik olarak...
yoksa bende senin gibi bide onun için yerdim zılgıtı
cnm benimki dura dura bozulmustu hatta bir ara ne zaman cantayı ellesem gözüm ağzım burnum yanıyodu cantaya yayılmıştı attım bende ama olması yararlı bence sende dikkat et unutma bide kolay bi yerde olsun benimki cantanın gizli bölmesindeydi eşimde ona kızıyodu sen burayı acıp cıkarana kadar saatler gecer diye :)
Bide kayınpederin biraz ağır olması gerekir.Bence sende hayır demeyi öğren.ilk evlendiğimizde ben gelemeyiz diyemiyordum.Sonra hayırları benden alınca ısrar etmiyorlar.Ama ne değişti dersen eşime arıyorlar artık.Onunlada konuştum haftada bir kere giderim sakın beni zorlama diye.Şimdi haftada bir gün hep beraber yemek yiyoruz.Çayımızı içiyoruz sonra herkez evine.
bak görüyormusun.Şimdi suç bendemi otamatik kilitleyen bir araba almamış bana bide kızıyor
kesinlikle canım bende diyemiyorum canım hayır demeyi ama artık zaman geçtikçe bende öğrenirim inşallah..
haftada bi kere gtsek ne güzel olur ama nerdee
bazen haftada bi gittik bu aralar ama yakamızı bırakmıyorlar pazar kahvaltısını çağırıyorlar kaçış yok yani...
aman canım benim sen ikna et kocişini böyle olmaz zırt pırt bu nedir ya...
tamam oğluyla ailecek olmak istiyorlardır ama herzaman olmaz ki...
onlarında yalnız vakit geçirmeye ihtiyacı vardır demeliler artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?