bu arada kızlar pazar günü akşam dersaneden gelirken sapık tehlikesi yaşadım çok korktum valla kabus gördüm resmen yaa
sorma bebekim ya her anlamda öyleyim ters aksi ve keçi
olmam olmam inşallah canımcım
aman çoook şükür bitti canım pazar günü son aşamaları yapmıştık dünde devirler olmuş bitmiş çok şükür.
biz bu akşamda kayınvalidemleregidecekmişiz çook moralim bozuldu
akşamdan kayınperim yerini yapıyordu ziyafet verecem size yarın yemekler benden diye yarın mutlaka gelin dedi yemek yerken.
güveç yapacakmış eşmdede dediki hanıma sormam lazım gelmemiz için dedim.
başladı kayınpeder beni ikna etmeye. bak işte bu eti yyeceksin filan filan...
dedim sevmiyorum hiçbir eti yiyemem dedim bak senin için yaptırcam da falan filan...
bugünde aradı bak yaptım senin için güveci akşam bekliyorum diyo
sanki güveç hastasıyım ya
selam kızlar nasılsınız bakalaım bugün
ben iyiyim allaha şükür kocişin gelmesi yaklaştı diye çok mutluyum
bakalım çok kaynatmış mısınız
Selam canlarım nasılsınız dünden beri çok halay çekip yoruldunuz sabahta uyanamadınız anlaşılan.benimde kahvaltıya komşularım gelmişti onlarla vakit geçirdim diğer taraftan aklımdan sizler geçiyordunuz acaba ne yapıyorlar bensiz. Beni özledilermi diye düşündüm beni özleyenin kocasının bol bol spermleri olsun inşallah .hadi sıkıyorsa özlemedik değin
çok haklısın cnm bilgisayarı görür görmez aklıma gelmeniz hemen bu sayfayı açmamda sanırım bundan çünkü burdaki herkesin kaderi ortak ve en azından zor anlarımızı paylaşacak birileri her zaman var bunu biliyoruz kimseyi ismen tanımıyorum görmedim belki ama sanki yıllardır tanıyor gibi rahatca derdimi anlatıyorum bu vesileyle tekrar herkesten allah razı olsun hepinizi çok seviyorum rabbim güzel günlerde güzel haberlerde bulustursun bizi hep inş AMİN....
sorma bebekim ya her anlamda öyleyim ters aksi ve keçi
olmam olmam inşallah canımcım
aman çoook şükür bitti canım pazar günü son aşamaları yapmıştık dünde devirler olmuş bitmiş çok şükür.
biz bu akşamda kayınvalidemleregidecekmişiz çook moralim bozuldu
akşamdan kayınperim yerini yapıyordu ziyafet verecem size yarın yemekler benden diye yarın mutlaka gelin dedi yemek yerken.
güveç yapacakmış eşmdede dediki hanıma sormam lazım gelmemiz için dedim.
başladı kayınpeder beni ikna etmeye. bak işte bu eti yyeceksin filan filan...
dedim sevmiyorum hiçbir eti yiyemem dedim bak senin için yaptırcam da falan filan...
bugünde aradı bak yaptım senin için güveci akşam bekliyorum diyo
sanki güveç hastasıyım ya
walla bizde kayınpedrimdeyiz.Yani öyleymiş bana soran yokta.eşim arada söyledi.Seninkiler yine sana soruyorlar.
aman dikkat canım ne oldu?
Slm cnmm benimmm hoşgeldinnn
iyiyiz tatlımmm
evde netin başındayızzz her zamanki gibii
evt cnm az kaldıı ne mutlu sanna kavuşcan eşineee
geçmiş olsun canım ne oldu önemli bişi değildir inşallah
aman bu nedir ya utanmasalar gelin beraber oturalım diyecekler
daha dün onlardaymışsınız ne bu hergün hergün
ayrıca saolsunlar ama sen zaten et sevmiyorsun kocişin desen iyotlu tuzla yapılan yemekleri yememesi gerekiyor...
ama illa ki dedikleri olacak...
allah kolaylık versin bebekim bunlardan size rahat yok
kız dünde ordaydık bu akşamda gidilirmi ya.
soruyorlarda emrivaki yapılıyor hayır diyemeyeceğimi biliyorlar..
dersaneden gelirken otobüste ters yöne olan koltuklar olurya oraya oturdum basım döndü durağı kaçırmayım diye camdan baktım o arada yan tarafta oturan birinin bana baktığını hissettim ama allah şahit ben ona bakmadım sonra karsı koltuğa oturdu durak yaklaştı diye ben kalkıp kapıya yanaştıom baktım oturuyor iyi bari dedim sonra tam inerken baktım buda indi hemen durağın yanındaki markete girdim dolaştım görümcem orda çalışıyor ona baktım çıkmıştı neyse sağa sola baktım yok atlattım dedim eve doğru yürüken baktım karsıdan geri geliyor heralde markete girdimi görmemişki o tarafa gitmiş beni görünce yolun karsısındaydı durdu orda bekledi bizim sokakta karanlık biraz sonra eve doğru elimde tel konusuyo gibi yapıp el salladım sanki biri beni bekliyo sansın diye sonra az ilerledim ve eve kadar hızla koştum arkama bile bakmadım hemen kapıyı acıp daldım apartmana dizlerim öyle bir titrediki anlatamam bu zihniyette kim varsa allahım öbür dünyada cehennem ateşinde yaksın inşallah
geçmiş olsun canım benim ne oldu anlat bakalım :26:
dersaneden gelirken otobüste ters yöne olan koltuklar olurya oraya oturdum basım döndü durağı kaçırmayım diye camdan baktım o arada yan tarafta oturan birinin bana baktığını hissettim ama allah şahit ben ona bakmadım sonra karsı koltuğa oturdu durak yaklaştı diye ben kalkıp kapıya yanaştıom baktım oturuyor iyi bari dedim sonra tam inerken baktım buda indi hemen durağın yanındaki markete girdim dolaştım görümcem orda çalışıyor ona baktım çıkmıştı neyse sağa sola baktım yok atlattım dedim eve doğru yürüken baktım karsıdan geri geliyor heralde markete girdimi görmemişki o tarafa gitmiş beni görünce yolun karsısındaydı durdu orda bekledi bizim sokakta karanlık biraz sonra eve doğru elimde tel konusuyo gibi yapıp el salladım sanki biri beni bekliyo sansın diye sonra az ilerledim ve eve kadar hızla koştum arkama bile bakmadım hemen kapıyı acıp daldım apartmana dizlerim öyle bir titrediki anlatamam bu zihniyette kim varsa allahım öbür dünyada cehennem ateşinde yaksın inşallah
epey uzunca anlattım allah kimseye yasatmasın ya cok korktum valla sağol cnm
Kıyamam ya haklısın.Bizimkilerede ben yüz versem bizde her gün orda oluruz.Bunu yaptık yiyin şunu yapcaz gelin.Ama ben kalplerini kırmadan biraz resmi davranıyorum.İyi güzel yapalım yiyelim ama her gecede olmaz insanın bir özel hayatı var.
valla ya kolayını bulsalar yatın burda diyecekler.
artık yarında başka bişey çıkarırlar biz hergün orda yemek yeriz.
zaten evde bu aralar hiç durmadık kayseriye gittik filan evimde yemek yapmayı özledim ben ya...
zaten kociş kaç haftadır yorgun geliyor bide üstüne oraya gidiyoruz.
çay içmeden kalkmaz olmaz duralım derken saat oluyor 11-12 o saatten sonra gelip direk uyuyoruz. kocamla vakit geçiremiyorum ama anlamazlar ki
ahh canım benim ucuz atlatmışsın çok geçmiş olsun...
allah böyle pislikleri bildiği gibi yapsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?