- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
ALEYNA-----------------------------------------
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK-------------------------------------------- 1 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------
arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 yasin 7 meryem suresi kaldı okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))
Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."
canımcım kolay değil bizim meslek her yaştan insan var beceriklisi var beceriksizi var ve onların yaptıkları ürünler bizim için çok önemli onlarla dereceye giriyorsun sergi zamanında sıkıntı stres kolay değil anlayacağın şimdilik azo beni geriyor zaten birde başka kişilerle uğraşamam işim baharın ki gibi olsa ne güzel onun bıcırıkları öğretmenim neden çocuğunuz yok diye sormuyorlar.ama benim büyük çocuklar öyle değil kimseye laf yetiştiremem şimdi
bende iyiyim bebekimmm seni göremeyince üzülmüştüm...
zaten kaç gündür pek görüşemedik özledim iyice...
iyi ki geldin bebekimmm
kar varmış orda bebekim hava biraz yumuşadı mı yoksa hala soğuk mu ??
çok doğru söylüyorsun hayatım.Bende bu yüzden kimsye söylemiyorum sorunumuzu.Direk istemiyoruz diyorum.Daha erken hedeflerimiz var diye sallıyorum.Bir kısmınada şirketle sözleşmem var diyorum.Yalan söylüyorum ama yapacak başka bir çıkar bulamadım.
zaten müdür yok ondan rahatım ama işte çalışmayınca vijdan yapıyorum mutsuz oluyorum bu seferde.Merak etme canım eğer birgün buluşursak bensizin için orda kırarım topuğumu yine
mrb arkadaşlar hayırlı günler net bozuk gidip geliyo arada yazayım dedim.insanların başka işi yok zaten önce bekarken varmı birileri diye arastırılır sonra nişanlın nasıl sonra düğün ne zaman bilmem ne evlenirsin cocuk düşünmüyomusun haa cocuk olur kardes yapmayı düşünmüyormusunuz .................................. yani insanlarda sorular bitmiyooo bizde aynı durumdayız soranlara türlü bahaneler üretiyoruz ben kpss yi bahane ediyom genelde ama bu insanların cocuk olunca illa başka soracak birşeyleri çıkacak o yüzden kimseye hesap vermek zorunda değiliz bence...
bi ayakkabını bizim için feda edeceksin yani
evet bitanem ya bi türlü görüşemedik doya doya
evet hayatım hala kar yağıyor delinin aklı işte güzel havalarda dışarı çıkmadım bugün çıkacağım tuttu
baya soğuk canım hava ama öyle ayaz yok akşama ayaz olur ama kesin donar heryer...
aynı fikirdeyim ama bazen delirtiyorlar beni.Zorla mecbur bırakıyorlar yalan söylemeye.Birgün çok bunaldım siz doğurdunuz bakim başınız göğe erdimi dedim.ama sonra da çok üzüldüm dedim diye
zorla söyletiyolar ama ya birininde ağzından allah hayırlısıysa nasip eder inş dediğini duymadım hep merak hep merak kaynanamda arada laf sokuyo oda ayrı bir konu başkalarının hayatımızı şekillendirmesinden artık sıkıldım cocukluktan beri aynı ya yok sunu yapma komsular yok bunu deme akrabalar ama artık yetttttttteeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr yaaa
zorla söyletiyolar ama ya birininde ağzından allah hayırlısıysa nasip eder inş dediğini duymadım hep merak hep merak kaynanamda arada laf sokuyo oda ayrı bir konu başkalarının hayatımızı şekillendirmesinden artık sıkıldım cocukluktan beri aynı ya yok sunu yapma komsular yok bunu deme akrabalar ama artık yetttttttteeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr yaaa
size herşey feda kader ortaklarım benim
valla sende çok terssin bebekimm
çıkmaz çıkmaz en soğuk zamanı bulursun çıkmak için
aman dikkat et hasta olma bebekimmm
sayım ne oldu canım bitti mi ??
bu arada kızlar pazar günü akşam dersaneden gelirken sapık tehlikesi yaşadım çok korktum valla kabus gördüm resmen yaa
takmamamız gerekiyor ama olmuyor yapamıyoruz.Bİz istemedn çevre yönlendiriyor hayatımızı.Ben hep söylüyorum zaten bana iyi gün dostu gerekmiyor.Bana kötü gün dostu lazım.Mutluluğu paylaşmak çok kolay herkez paylaşıyor.
takmamamız gerekiyor ama olmuyor yapamıyoruz.Bİz istemedn çevre yönlendiriyor hayatımızı.Ben hep söylüyorum zaten bana iyi gün dostu gerekmiyor.Bana kötü gün dostu lazım.Mutluluğu paylaşmak çok kolay herkez paylaşıyor.
bu arada kızlar pazar günü akşam dersaneden gelirken sapık tehlikesi yaşadım çok korktum valla kabus gördüm resmen yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?