valla nasıl sevinirler
onlar için okullar kapanmadan kar yağsa bari.
şimdi söyle bakalım bu akşam yemeğinde ne yaptın ???
bizde seninle beraber gün sayarız bebekim.
yardımcı oluruz sana
hadi bakalım az kalmış bebekim yarına şunun şurasında ne kaldıki yarın oldumu kaldı 8
evet canım eylül ayında böyle çıkmıştı sonuç ama bi daha yaptırmadık.
yaptırsak durumumuz umut vericmi olacak bilmiyorum ama m.teseden sonra umut yokken o testle umutlarımız yeşermişti.
bakalım bundan sonrada inşallah herşey güzel olur
şuan bişey kullanmıyoruz canım pek ama peşini bırakmıyoruz tabi.
guatr işini hallettikten sonra nasipse başlayacaz allahın izniyle inşallahh..
bugün kaç kere şükür dedim hatırlamıyorum bile..
çok sağol canımcım
aman öyle işte tatlım ya...
ben hiç beddua etmiyorum iyi olsun mutlu olsun benden uzak olsun diyorum artık...
Baharcım bende yazının başlarında okurken eşin gibi düşünüyormuşum.. Üzerine gitme o da böyle olsun istemiyordur diye yazıyım diye tasarlıyordum aklımda..
Üzülme onu da üzme canım o da istemez öyle senden uzakta yalnız, onunda canı sıkılıyordur bu duruma destek olun birbirinize
canım üstüne gitmedim zaten sadece güzel güzel konuşuyordum birden parladı azarladı beni
sonra kendide pişman olup kaç saatlik yol geldi...
neyse artık bekliycez yapcak bişey yok...
hayırlısıyla döner inş
baharcım sen çok akıllı birisin zaten belli.. en doğrusunu yapıyorsun..Allah anneciğinide ıslah etsin doğru olanı göstersin inşallah..Yüreğini temiz tut Allah yüreğine göre verir
canım skıntıdandır doğru ya bizlerdeki sıkıntı kimde var.
demekki kocişinde çok taktı kafasına ama varya hiçbirşey sağlığın yerini tutmuyo.
özellikle şu bir haftadır bunu daha iyi anlıyorum.
amin canım herşeyin hayırlısını nasit etsin mevlam.
işte o da dolu,o da üzgün, o da zor durumda bardağın taşması için bir damla yeter zaten sizinde öyle olmuş.. hoşgörün birbirinizi..bak o ne güzel kıyamamış çıkıp gelmiş bu kışta yağmurda :) Allah kavuştur inşallah hayırlısıyla gidip gelsin
evet bebekim sonrada 7-6-5-4-3-2-1-0
bakalım haftaya yağar mı ??
hmmmm bebekimmm ben gelince kahvaltılık bişeyler yedim aç değilim onun için bişey yapmadım
Geçmiş olsun canım.. İnşallah eşin biran önce iyileşir ve tedaviye kaldığınız yerden devam edersiniz..çok şükür bi ışık görünmüş size :) devamı gelicektir inşallah..
guatr dr a durumu anlatmıştık azosperm olduğumuzu oda dediki neden bu kadar stres yapıyorsunuz dedi.
olcaksa mutlaka olur sakın stres yapmayın dedi.
ama işte insan sıkıntı yapmadan durmuyor.
inşallah bundan sonra stressiz hayat olur diycem ama sadece bebekte iş bitmiyor benim eşimin işide stres
amannn napalım kısmet işte herşeyde bi hayır vardır oldu işte ondan yada bundan.
allah verdi derdi. dermanınıda verecektir inşallah..
evet çabucak geçicek günler sonra kocişinle beraber olacaksın hemde kafa dinlersin bebekim çok iyi olur senin için:81::81::81::81:
bakalım inşallah yağar..
ama neden yaa gelince zaten yiyordun bişiler şimdi akşam oldu akşam yemeği yemelisin.
hadi kendine bişiler yap şimdi aç aç durma.
akıtma bilirmisin bebekim ?? onu yapsana kendine hem çok kolay hem lezzetli
kızlar ben kaçtım..
çamaşır sericem biraz işlerim var kendinize iyi bakın canlarım.
hepinizi çooook öpüyorum
merhaba canım benim sağlık olsun bozma moralini...
ama hormonlarınız iyi durumdaymış allaha şükür...
inş daha sonraki aylarda çıkış olur...
allah hakkınızda hayırlısını versin inş...[/QUOT
işallah canım tek dileğim o inan
canım belli olmaz işallh sizde çıkış olur ..canım yolunuz açık olsun Kaan hoca çok iyi bir insan size de elinden geldiğince yardımcı olurCanım sabır sabır sabır.... Benim eşimde yarın yaptırıcak ama hiç demedim bile size nasılsa biliyoruz '0' sıfır çıkıcak.. bugünde fsh falan yaptırdı kan verdi onlarıda akşama alır sanırım.. Malum kaan hocaya gidiyoruz testleri istemişti onun için...
canım benim üzülme inşallah mikrotesede ggörürsünüz spermleri peki başka yuvarlak hücre falan çıkmadımı birtek koca bir ıfırmı iyi incele canımcım
canım baktım ama sonuca öyle ayrıntılı yazmıyo sadece 0 diye belirtmişler bu sefer farklı bir merkezde yaptırmıştık
ama canım insanın elinde değilki ister istemez stres yapıyoruz.
çünkü önümüzü göremiyoruzki azcık umut olsa bizde stres yapmayacağız rahattlayacağız öyle değilmi.
hele erkekler belli etmeselerde içten içe daha çok stres yapıyorlar.
hele birde senin eşinin işide stresliymiş.
benim kocişde öyle muhasebeci ya çok stresli çalışıyo para işi sonuçda dikkat isteyen bir iş.
stressiz işde yokki bebekim.
herkesin kendine göre sıkıntısı oluyo işte.
inşallah iyileşir kocişinde tedavisinede başlar ama benim tahminim muhakkak guatrda etkiliyordur spermleri.
inşallah iyileşince spermlerde çıkar.
kızlar ben kaçtım..
çamaşır sericem biraz işlerim var kendinize iyi bakın canlarım.
hepinizi çooook öpüyorum
tamam bebekimmm ben kırar mıyım seni hiç
akıtma nasıl bilmiyorum anlat bakalım...
belki başka bi isimle biliyoruzdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?