Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla nasıl sevinirler
onlar için okullar kapanmadan kar yağsa bari.
şimdi söyle bakalım bu akşam yemeğinde ne yaptın ???

bakalım haftaya yağar mı ??
hmmmm bebekimmm ben gelince kahvaltılık bişeyler yedim aç değilim onun için bişey yapmadım

Geçmiş olsun canım.. İnşallah eşin biran önce iyileşir ve tedaviye kaldığınız yerden devam edersiniz..çok şükür bi ışık görünmüş size :) devamı gelicektir inşallah..

bugün kaç kere şükür dedim hatırlamıyorum bile..
çok sağol canımcım

Allah kabul etsin canım..

aman öyle işte tatlım ya...
ben hiç beddua etmiyorum iyi olsun mutlu olsun benden uzak olsun diyorum artık...

baharcım sen çok akıllı birisin zaten belli.. en doğrusunu yapıyorsun..Allah anneciğinide ıslah etsin doğru olanı göstersin inşallah..Yüreğini temiz tut Allah yüreğine göre verir

canım üstüne gitmedim zaten sadece güzel güzel konuşuyordum birden parladı azarladı beni
sonra kendide pişman olup kaç saatlik yol geldi...
neyse artık bekliycez yapcak bişey yok...
hayırlısıyla döner inş

işte o da dolu,o da üzgün, o da zor durumda bardağın taşması için bir damla yeter zaten sizinde öyle olmuş.. hoşgörün birbirinizi..bak o ne güzel kıyamamış çıkıp gelmiş bu kışta yağmurda :) Allah kavuştur inşallah hayırlısıyla gidip gelsin

baharcım sen çok akıllı birisin zaten belli.. en doğrusunu yapıyorsun..Allah anneciğinide ıslah etsin doğru olanı göstersin inşallah..Yüreğini temiz tut Allah yüreğine göre verir

evet canım benim ben onları düşünüp gönlümü karartmıyorum artık...
bebişlerimi düşünüyorum hayaller kuruyorum...
biliyor musun dün saatlerce hamiş kıyafetlerine baktım netten
inş yaza hamiş olurumda seneye bu zamanlar giyerim bende kocaman göbişimle
rabbim hepimize nasip etsin inş...
allahın izniyle bebişimizi kucağımıza aldığımız okula başladığı evlendiği günleride görürüz hayırlısıyla

guatr dr a durumu anlatmıştık azosperm olduğumuzu oda dediki neden bu kadar stres yapıyorsunuz dedi.
olcaksa mutlaka olur sakın stres yapmayın dedi.
ama işte insan sıkıntı yapmadan durmuyor.
inşallah bundan sonra stressiz hayat olur diycem ama sadece bebekte iş bitmiyor benim eşimin işide stres
amannn napalım kısmet işte herşeyde bi hayır vardır oldu işte ondan yada bundan.
allah verdi derdi. dermanınıda verecektir inşallah..

saol canım benim allah sizi ayırmasın kocişlerinizden inş

bakalım haftaya yağar mı ??
hmmmm bebekimmm ben gelince kahvaltılık bişeyler yedim aç değilim onun için bişey yapmadım

bakalım inşallah yağar..
ama neden yaa gelince zaten yiyordun bişiler şimdi akşam oldu akşam yemeği yemelisin.
hadi kendine bişiler yap şimdi aç aç durma.
akıtma bilirmisin bebekim ?? onu yapsana kendine hem çok kolay hem lezzetli

Geçmiş olsun canım.. İnşallah eşin biran önce iyileşir ve tedaviye kaldığınız yerden devam edersiniz..çok şükür bi ışık görünmüş size :) devamı gelicektir inşallah..

aminnn canım inşallah.evet ışık göründü gbi ama kırmızı ışık sanırım daha yeşili bekliyoruz onuda görürüz inşallah

ama canım insanın elinde değilki ister istemez stres yapıyoruz.
çünkü önümüzü göremiyoruzki azcık umut olsa bizde stres yapmayacağız rahattlayacağız öyle değilmi.
hele erkekler belli etmeselerde içten içe daha çok stres yapıyorlar.
hele birde senin eşinin işide stresliymiş.
benim kocişde öyle muhasebeci ya çok stresli çalışıyo para işi sonuçda dikkat isteyen bir iş.
stressiz işde yokki bebekim.
herkesin kendine göre sıkıntısı oluyo işte.
inşallah iyileşir kocişinde tedavisinede başlar ama benim tahminim muhakkak guatrda etkiliyordur spermleri.
inşallah iyileşince spermlerde çıkar.

kızlar ben kaçtım..
çamaşır sericem biraz işlerim var kendinize iyi bakın canlarım.
hepinizi çooook öpüyorum

evet çabucak geçicek günler sonra kocişinle beraber olacaksın hemde kafa dinlersin bebekim çok iyi olur senin için:81::81::81::81:

inş bebekimm yaaa sıkıldım iyice...
gelse yanımda olsa evden dışarı bile çıkmasak neşem yerine gelecek valla...

tamam bebekimmm ben kırar mıyım seni hiç
akıtma nasıl bilmiyorum anlat bakalım...
belki başka bi isimle biliyoruzdur...

öyle canım stres hayatımızın bi parçası oldu..
aminnn canım hepimizin kocişlerinde bol bol sperm çıksın inşallah

kızlar ben kaçtım..
çamaşır sericem biraz işlerim var kendinize iyi bakın canlarım.
hepinizi çooook öpüyorum

görüşürz canımcım kolay gelsin sana
öpüyorum bende

tamam bebekimmm ben kırar mıyım seni hiç
akıtma nasıl bilmiyorum anlat bakalım...
belki başka bi isimle biliyoruzdur...

bebekim krep de diyolar.
akıtma olarak biliyorum bende
süt un tuz çaykaşığı ucu ile kabartmatozu. bunların hepsini karıştırıyorsun boza kıvamında
sonra tavayı kızıdırp tavaya yayıyorsun birazda kenarlarından yağ döküyorsun. altıını üsütünü kızartıp yiyorsun
çok kalın olmasın ama ince yap daha güzel oluyor bebekim.
biliyorsundur belki isim farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…