esselimcim sizin azo sebebi ne idi testis ile mi alakalı inmemiş testis v.s bir de şu an ki hormon sonuçları nasıl.emre beye dedi ki eşim internetten araştırdım kaan hoca mikrotese ameliyatı olumsuz geçen hastalara tedavi uygulayıp sperm çıkışı yakaladığı çok hasta var dedi emre beyde hafif alaya allırcasına gülümsedi testesteron vererek mi düzelecek dedi ben karışmıyorum siz bilirsiniz ben kimse hakkında yorum yapamam dedi o şekilde konuşması bile sanki kaan hoca ne yaptığını biliyor mu bakalım cinsinden konuştu.ondan dolayı korkuyorum emre bey ile kaan hoca çoğu zaman ters düşüyor internetten araştırmalarımız sonucunda.çok ilginç sperm kuyruğu yuvarlak hücre v.s inan düşünemiyorum bile böyle spermin ilk evrelerini.sizden başka bu forumda patoloji sonucu bizim gibi çıkmış ve daha sonra kaan hoca ile başarıya ulaşmış şahit olduğunuz durumlar oldu mu ?
güzelim bende bu soruları sordum ama tam bir cevap alamadım bu sonuca ulaşan biri çıkmadı varsa b ende cevap bekliyorum
bebekim krep de diyolar.
akıtma olarak biliyorum bende
süt un tuz çaykaşığı ucu ile kabartmatozu. bunların hepsini karıştırıyorsun boza kıvamında
sonra tavayı kızıdırp tavaya yayıyorsun birazda kenarlarından yağ döküyorsun. altıını üsütünü kızartıp yiyorsun
çok kalın olmasın ama ince yap daha güzel oluyor bebekim.
biliyorsundur belki isim farklıdır
bebekim krep de diyolar.
akıtma olarak biliyorum bende
süt un tuz çaykaşığı ucu ile kabartmatozu. bunların hepsini karıştırıyorsun boza kıvamında
sonra tavayı kızıdırp tavaya yayıyorsun birazda kenarlarından yağ döküyorsun. altıını üsütünü kızartıp yiyorsun
çok kalın olmasın ama ince yap daha güzel oluyor bebekim.
biliyorsundur belki isim farklıdır
evet canım benim ben onları düşünüp gönlümü karartmıyorum artık...
bebişlerimi düşünüyorum hayaller kuruyorum...
biliyor musun dün saatlerce hamiş kıyafetlerine baktım netten
inş yaza hamiş olurumda seneye bu zamanlar giyerim bende kocaman göbişimle
rabbim hepimize nasip etsin inş...
allahın izniyle bebişimizi kucağımıza aldığımız okula başladığı evlendiği günleride görürüz hayırlısıyla
saol canım benim allah sizi ayırmasın kocişlerinizden inş
aminnn canım inşallah.evet ışık göründü gbi ama kırmızı ışık sanırım daha yeşili bekliyoruz onuda görürüz inşallah
esaslim akıtmayı bende çok severim ben macırım macırlar akıtma der çok sık yaparım bahar tavsiye ederim nefis oluyor ben reçele yiyiyorum çok lezetli olsa da yesek
bende krep diye biliyorum bebekimm iyi ki aklıma getirdin şimdi yapıcam kendime
sen bitanesin ya
inşallah canım inşallah..
banada bugün bi bebek fismasından welwell mi ne öle bişey mama termosları bebek odası telsizleri falan filan rekalm maili gelmiş.. içim kabardı o siteyi bombalıyasım,hackleyesim geldi
amin cümlemizi
dimi macırlar akıtma diyor.
gerçekten çok güzel oluyor çikolatayla filanda çok güzel oluyor. tuzlu tatlı içine ne koyarsan harika oluyor
ben yapayım kız gelin yiyelim bende çok sık yaparım kolay yemek 5 dk da oluyor.
yok canım yok sarı ışık.. beklemedesiniz siz
ah keşke yakın olsak da gelsem ne güzel olurdu dertleşirdik bir yandan da götürürdük akıtmaları
yap bebekim yap çok güzel olur afiyetle ye
sende bitanemsin benimmmm
yumuşak yumuşak akıtmalar sohbet hararetli iyi giderdi valla
inşallah bigün karşılaşırız çok merak ettim macır arkadaşımı
her ikisinide oldu sanırım en son mikro tese alman hastanesinde oldu doktor allahtan ümit kesilmez ama fazla olumlu bakmadı canlı cansız hücre bulamadı bende mikro teseden sonra tedavi olup hücre bulan varmı merak ediyorumGeçmiş olsun.. bahar85 arkadaşım çok güzel anlatmış.. Onun dediği gibi ve birbirimizden duyduğumuz bitkisel kürlerde veriyoruz eşlerimize.. Ve tese kaç kez olunur demişsin.. Yumurtalıklar sağlıklı olduğu sürece,istediğiniz ve doktorunuzunda uygun gördüğü sürece tese olabilirsiniz.. tese geliştirildi artık ve microtese yapılıyor..Enişten acaba hangisini oldu? Ve sakın tedaviyi bırakmasınlar..Allah büyüktür..
Amiinn..
Allah Allah inanılcak gibi değilne diyeceğimi bilemedim.. Aman sen beddua etme allaha havale et dediğin gibi..
Rabbim hepimiz için hayırlısını bilir..
Esmacım merhaba.. bizimde patoloji sonucumuz o.. Ama varikosel ameliyatı yapan ürolog doktorumuz (ki bu sonucu oda gördü) aile dostumuz eşimin çok samimi arkadaşı ve bize böyle birşey söylemedi yani olumsuz konuçmadı.. + izmirde özel hastande mtese sonrası gelen patoloji sonucunu orada doktorda gördü inceledi ama yine olumsuz birşey demedi...Neyse benimde çok fazla umudum olmasada biz tedaviye devam ediyoruz herşeyi Allah bilir o isterse olur biz yeterki uğraşalım peşini bırakmayalım.. Umut edip hayaller kurmasamda gerçeğide bilip tedavimize devam ediyoruz biz yanisende böyle yap bence Allah yardmcımız olsun..
bak bak bakbn bilmiyordum gördün mü esma? bize örnek olucak bi umut işte eseslim Allah bol bol spermler nasip etsin size onlar büyüsün büyüsün bebiş olsun inşallah bırakmayın tedavinizi canım sakın.
oohh şükürler olsun..Geçmiş olsun cervan..
şuan bizim aramızda bu sonuca ulaşan olmadı ama ulaşan kişileri biliyoruz okuduk ama bebekleri olduğu için buraya girmiyorlar sanırım.
kocişimde çok sever olsa oda yerdi şansına küssün artık dimi
işallah görüşürüz hayat belli olmaz Bursa'ya gelirsen beklerim
tabi canım şansına küssün
onada gelince yaparsın artık..
bizde bu arada yeme yedik canım o yüzden hemen yazamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?