Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cevabın için çok tşk edrim inş bende kaan hocayı bu sayfada çok gördüm ismini inş dediğin gibi yapayım:))

canım tefriciye adetliykende okunabiliyor...

amin canm inş..
ama dün öğrendiğinizi yazmıştın?
iki sene nasıl oyaladılar sizi??

eşim varikosel ameliyatı oldu 6 ay önce ilaç kullandık 6 ay sonra tekrar gelin dediler gittik ve eşimin değerleri 120 milyondan 35 milyona düşmüş ondan önceki aylarda 5 ay klomen bana kullandırdılar tabi hep negatif sperm olmayınca benm ilaç kullnmam boş işte ne bileyim drlar her ay paramızı almak için bu ay ara verin gelecek ay gelecek gidiyoruz diğer ay artık en sonunda isyan ettik drlara ve drmzu değiştirdik bakalım inş bu ay herkes hamile kalır yanında da rabbim bana nasip eder:)))

olsun canım düşünmen bile yeter gidelim gelelim inşallah bende sana okurum yok bizimki gen-art de degil orda olmucak önce öyle yazmıştı hoca genartda gelin kalacak yer sorununuz varsa genarttın ücretsiz lojmanına gelin bir gün önce oaraya yerleşin amaliyat günü sabah 7 de genartta olun yazmıştı sonra ben geri mesaj attım arkasına tamam hocam dediğiniz tarihe gelicez ama muhakkat amaliyata sizin girmenizi istiyoruz inşallah bulunur bulunmazsa çok üzülecez filan diye yazdım geri bana sizin mikroteseyi doruk hastanesinde yapıcam aynı tarihe sabah 9 da orda olun oranın üroloji doktoru zafer beyle beraber yapıcaz yazmış hatta numarasını verdi o doktorun arayıp konuşun amaliyata geleceginizi diye eşim aradı doktor tamam haberim var amaliyata bi kaç gün kala birdaha ara hatırlat kendini dedi benimki arıcak yarın galiba isterseniz sizinki genartta olacaksa oranın konuk evinde kalın arayıp sorun nasıl olacak diye.

endolu benim eşim kaan hocaya gittiğimizden beri kullanıyor sabah kahvaltıdan sonra sudafeti bilmiyorum oda öyledir belki 4 aya yakındır kullanıyor endolu tamam canım 200 de senden yazıyorum çok sagol .

Cnm 250 de bana yazabilirsinnn
alllah kabul etsin inş...:26:

BAHAR--------------------------------------------------500
BEYAZMELEK-------------------------------------------200
HMTNZL------------------------------------------------200
VCK-----------------------------------------------------1000

arkadaşlar istiyorumbebeğimi için 4444 tefriciye duası okuyoruz... okumak isteyenler bu listeye eklesin... 2544 tane kaldı...

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

ALEYNA-----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------1 meryem
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------1 yasin 1 meryem
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------2 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

nasıl yani canım bizimki gemnartta olacak hoca öyle yazmıştı bizde tmm dedik.
şimdi bizimkine hocaa girmeyecekmi??
bizdemi arasak dr u ya..
şimdi stres oldum ha...

Son düzenleme:

sagol bitanem allah razı olsun rabbim hepinizin ğönlünün ğüzelliğine göre versin inşallah allah sizleride benide bu dertten kurtarsın aminnn.

BAHAR--------------------------------------------------500
BEYAZMELEK-------------------------------------------200
HMTNZL------------------------------------------------200
FLZASK-------------------------------------------------250
VCK-----------------------------------------------------1000

arkadaşlar istiyorumbebeğimi için 4444 tefriciye duası okuyoruz... okumak isteyenler bu listeye eklesin... 2294 tane kaldı...

canım yanlış anlama ben senin ikilemde kaldığını düşündüm tabiki hangi doktoru için el verirse ona gidebilirsinz hayırlısı olsun.birde diyorsunki sorunu aynı olan hastalara farklı söylüyor olabilir her diyabet hastasının ilaçları ve tedavi şekli aynı değildir.buda böyle birşey biz her iki dr.da bizimle aynı olan hastalardan farklı ilaç kullandık bu konu şöyle farkediyor biz beş yıllık tahlil ve rapor sonuçlarımızla gittik hormon testleri m. tese sonuçu birde muayene oluyor testis boyutları bile hastadan hastaya değişiyor kimseninki bir diğer hastayla tıpatıp olmuyor bence dr.lar bu detaylara takılıyorlar bizimde bilmediğimiz fark bu olmalı.

sagol bitanem allah razı olsun rabbim hepinizin ğönlünün ğüzelliğine göre versin inşallah allah sizleride benide bu dertten kurtarsın aminnn.

allah senden de razı olsun bidenem...
ben listeyi hazırladım sen bi kontrol et istersen eksik var mı ??

ist,yorum bebğimi ben sizide genartta tese yapacak zannediyordum..
bize 24 ocakta görüşmek üzere diye mail atmıştı en son.
bizde tekrar sormadık ameliyatımıza sizmi gireceksiniz diye..
ama sen böyle yazınca acaba girmezmi ki diye de düşündüm ben.
eşim gelmeden mail atsammı acaba ya...
moralim bozuldu bak şimdi...

kızlar endol ve sudafedi kaç ay kullanmak gerekiyo bi de aç mı tok mu? bilen varsa yazar mı lütfen..

canım kaç ay kullanmak gerektiğini bilmiyorum ama biz kaan hoca verdiğinden beri kullanıyoruz 3,5 ay oldu...
kaan hoca bize sabah akşam dedi tok karnına alıyor kociş...

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen de iyisindir inş. canım.. gel biz unutturcaz o yorgunluğu inş.

hoşbulduk canım kafam dağıldı yorğunluğu falan unuttum hemen

aynen tatlım yaa buradaki sohbete dalınca herşeyi unutuyorum ben
iyi geldi valla zaten ben buraya azodan çok sizinle sohbet etmek için geliyorum...
çünkü hepinizi çok seviyorum

cevabın için çok tşk edrim inş bende kaan hocayı bu sayfada çok gördüm ismini inş dediğin gibi yapayım:))

azosperm olduğumuzu dün öğrendik yazınca ben ona göre yazdım...
ama siz azosperm değilmişsiniz...
allah ifa versin inş...
hakkınızda hayırlısı olsun...

canım benim içimden geçenleri yazıyorum inş gerçek olacak allahın izniyle...

canım tefriciye adetliykende okunabiliyor...

çok saol tatlım ben bilmiyordum...
ben 500 taneyi bitireyimde sonra yine alırım ozaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…