- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
yaa ne desem bilmiyorumda eşinin durumu kötü keşke yanlız bırakmasaydın allah korusun bişey yapmasınzcu kardeş siz mikrotese olmuştunuz değil mi bana mı öyle geliyor.tek taraflı inmemiş testis vardı galiba sizde bizim gibi.hormonlar v.s nasıldı.kusura bakma gülüm mikrotese sonucu aklımız çok karıştı unutkanlık baş gösterdi.şu ana kadar yaptıklarınız v.s sizde sperm çıkışı olmuşmuydu yanlış mı hatırlıyorum ? ,
malum ben istanbulda kaldım eşim 2 gün önce antalyaya döndü sen burada kal toparlanmaya çalış bende biraz yalnız kalıp toparlanmaya çalışayım dedi kızlar eşim çok kötü durumda ağlamaktan gözleri çok morarmıştı halen de öyle.kimseye telefonlarını açmıyor benden başka.ailesine karşı nefret duymaya başladı niye küçükken inmemiş testis ameliyatı yaptırmamışlar diye.hayatımı kararttılar diyor bende seninle evlenerek hayatını kararttım diye yediremiyor kendine boşanmayı bile teklif etti ısrarla.ama ben mutluyum allah isterse olur diye çok teselli etmeye çalışıyorum fakat eşim çok duygusal dugularını belli eden bir yapısı vardır.gece gündüz ağlıyor.dün sabah saatlarinde kayınvalidem ve kayınbabam habersizce aninden çat kapı manisadan antalyaya gelmişler eşimin ailesi de çok kötü durumda ağlamaktan onlarda bir hal oldular.eşimm onlara karşı kızgınlığından kapıyı zor açmış komşulara rezil olmayayım diye açmış ağlamaktan ve çığlıklardan doğru düzgün konuşamamışlar dünden beri ailesi ile konuşmamış doğru düzgün beni rahat bırakın gidin memleketinize demiş bugün sabah erken saatlaerde kayınvalide ve kayınbabamlar dönmüşler memleketlerine.intihar eder diye çok korkmuşlar.resmen eşim şu anda kendini eve kapatmış bitkisel hayata girmiş gibi.benimde ısrarla gelmememi istiyor çok korkuyorum kızlar kendine zarar verir diye.aileside doktora gösterdik doktor önemsemedi diyorlar ilaç verdi geçiştirdi v.s 1981-82 yıllarında sağlık sistemi bugünkü kadar gelişmiş deildi diyorlar elimizden geleni yaptık diyorlar.kayınvalide o zamanlar fabrikada çalışıyorlarmış.eşimde çok kızgın ben bir kuru ekmek bir soğanlada büyürdüm ölmezdim diyor ama bunu 1-2 yaşında iken ne yapıp ne edip tedavi ettirip ameliyat olsaydım şu an bu durumda olmazdım diyor.şu an ağlayıp sızlayacaklarına üzülecelkerine 1-2 yaşında iken üzülüp ağlasalardı ilgilenseydiler şu an bu durumda olmazdım diyor.ne benim hayatım kararırdı ne de senin diyor.kimse kimsenin hayatını karartmaya hakkı yok diyor.kızlar ne olur dua edin.ben toparlandım sayılır ama eşim hala kendine gelemedi ona da hak veriyorum sonuçta 15 yaşından beri neler yaşamış neler.allah hakkımızda hayırlısıne versin.kusura bakmayın başınızı ağrıttım kızlar.bu arada istiyorumbebeğimi için 300 tefriciye yazabilirsiniz.
selam canlarım yaa ben sadece:104::104::104:almaya gitmiştim gitmez olaydım geldim yine yazdıklarınızı okumaya yetişemiyorumistiyorumbebeğimi canım banda 500yaz canım
canımcım kimsecikler yoktu bende alış veriş mağazasına gittim değişiklik olsun diye birde balık almak istedim.ama bir geldimki ne göreyim yine sayfalar uçmuş hatta bazı arkadaşlara cevap yazmayı bile unutuyorum.netse yeni yazılanlara cevap veririm bende zaten yazacağım arkadaşlar topikten çıkmış oluyorlar.canım ben 1000 tane okudum şimdi tekrar 500alıyorum biterse yine okurum Allah kabul etsin inşallahselam canım benim be geldim ama sen yoktun
bizi bırakıp gidersen böyle olur işte
canım benim kaç saat olmuş ya uzak mı gittiğin yer ??
canım ben istiyorumbebeğimi için bi liste hazırladım burdan daha iyi takip etsin diye...
senin 1000 tane okuduğunu yazmıştı topiğe bende öyle ekledim...
sen şimdi 1000 tane okudun tekrar mı 500 tane alıyorsun ??
yoksa 1000 taneyi hiç almamış mıydın :44:
kafam karıştıda ona göre listeye yazalım...
canımcım kimsecikler yoktu bende alış veriş mağazasına gittim değişiklik olsun diye birde balık almak istedim.ama bir geldimki ne göreyim yine sayfalar uçmuş hatta bazı arkadaşlara cevap yazmayı bile unutuyorum.netse yeni yazılanlara cevap veririm bende zaten yazacağım arkadaşlar topikten çıkmış oluyorlar.canım ben 1000 tane okudum şimdi tekrar 500alıyorum biterse yine okurum Allah kabul etsin inşallah
aynen tatlım yaa buradaki sohbete dalınca herşeyi unutuyorum ben
iyi geldi valla zaten ben buraya azodan çok sizinle sohbet etmek için geliyorum...
çünkü hepinizi çok seviyorum
selamün aleyküm kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim özledim sizleri...dün istanbula geldik kayınvalideciğimdeyim şimdi.yarın sabah hastaneye gidecez inşallah bi sorun çıkmazsa başlıyoruz tedaviye...
canım eşim kullanıyo sabah aç karna 1 kaşık 1 bardak suylaKızzzzlllaaaaarrrrrrrkeçiboynuzu tozunu nasıl kullanıyorsunuz? nasıl yedircem ben bunu kocişe? yardım lütttffeeeeennnnnnnnnnnn.........
selamün aleyküm kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim özledim sizleri...dün istanbula geldik kayınvalideciğimdeyim şimdi.yarın sabah hastaneye gidecez inşallah bi sorun çıkmazsa başlıyoruz tedaviye...
Baharcığım dün eşin gelmiş kıymam çok üzüldün canım benim farkındamısın bilmem ama eşini yine zora sokmaya başladın yine dayanamamış gelmişcanım biliyorum çok özledin ama eşinde ayrı kalmak istemiyor elbette sende sabret birtanem zaten yarıyıl tatilide geldi bakarsın karada denk gelirsiniz bir senenin yorgunluğunu atarsınız üzerinden .canım eşin zaten çok hassas üzerine gitmezsen daha iyi olur .gelecek güzel günleri düşün
Allah razı olsun canımm..,inş ggüzzel şeyler olacak....canım benim içimden geçenleri yazıyorum inş gerçek olacak allahın izniyle...
çok saol tatlım ben bilmiyordum...
ben 500 taneyi bitireyimde sonra yine alırım ozaman...
anladım canım..yok canım girecektir de şöyle aslında biz 4aya yakın bizamanda gittik ya hocaya muaneye eşimi muane ettiğinde benimkinin tessisi az bişey yukarıdaymış öyle dedi mikrotesenin çok dikkatli yapılmasının gerektiğini ve daha kabzamlı amilayathane gerektiğini bide burda herkezden duyuyoruz genart da anlaşması var orda yapılıyor diye ben ondan sordum hocam genarttamı yapıcaksınız diye yok o gün gelsin ben size ayarlarım eşimin iyi bayıltılırak daha dikkatli olmaları gerekmiş ondan orayı ayarladı sizinki azo sebebi ve tabi herşeyi başka olunca ondan genartta olacaktır sen genede hocaya mail at amiliyata sizin girmenizi istiyoruz filan diye çünkü burda bir arkadaşın mikrotese amaliyatına girmemişti işim var demiş çıkmamıştı onlarda girmedi diye kızıyorlardı bende olsam kızarım çünkü onunla tedaviye başlanıyor bide daha teccubeli nede olsa proffosör filan demi ama.
Kızzzzlllaaaaarrrrrrrkeçiboynuzu tozunu nasıl kullanıyorsunuz? nasıl yedircem ben bunu kocişe? yardım lütttffeeeeennnnnnnnnnnn.........
bahar 1 yasinde ben alıyorum
Bitanesinnnn sennnn canımmmm
bizde seniii seviyiyoruzzz
leylakcım esmanın yasin sureleri bitti 4 meryem suresi kaldı...
meryem suresi okumak istersen kaç tane okuyacağını yaz listeye ekleyeyim...
sizde bitanesiniz canım benim
nereye kayboldun birden sen
Hmm hiçte gözünden kaçmıyooo tatlımmm
alt komşum çağırdı cnm biraz oraya indim başımda ağrıyodu ama hayır diyememe gibi bi huyum varrr
ne zaman çağırsa gidiyorumm bende 1.5 yaşında kızı varr onunla oynadımmm birazz geldimmm
başımın ağrısıda geçti çok şükürr öle cnmmm
anladım canım tabiki sen herşeyin daha iyisini bilirsin.ben sadece sonra eşinle aranda sorun olunca üzülmeni istemediğim için söyledim sakın beni yanlış anlamadün gelmedi canım salı akşam saat 10 da geldi...
Ben onu zora sokacak bişey yapmıyorum ki...
Aksine onu düşünüyorum...
Eskiden ilacını unutsa başının etini yerdim ama son yaşadıklarımızdan sonra hiç bişey demiyorum...
Oda zaten hiç ihmal etmiyor...
Ama bu konuda onun üstüne gidecek yada zora sokacak bişey yapmadım...
Burada sabah 8,5 da benle çıkıyor akşam 7-8 gibi geliyordu...
Pazar günleri izini vardı dinlenirdi...
1 haftalığına gönderdiler sözde ama uzattıkça uzattılar...
Sabah 7 de kalkıyor akşam 10-11e kadar çalışıyor...
Otel iyiymiş ama yerini yadırgıyormuş geceleri uyuyamıyorum diyor...
Onun okadar kendini yorması doğru değil...
Ona bıraksan hiç durmadan çalışır tam işkolik...
Ama uyarmakta benim görevim...
Ben üstüne gitmedim zaten seni 1 haftalığına göndermediler mi dedim birden parladı bağırdı çağırdı...
Ben de dayanamayıp ağladım kapattık sora teli...
Yaptığı hatanın farkında olduğu için çıkıp geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?