Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok kızzz ben sizinlede iyi olabiliyorummm
kocişin yeri ayrı sizin yeriniz ayrı
kolay gelsin sana tatlım görüşürüz

canım inş her şey yolunda gider ve bebişin sana sımsıkı tutunur
güzel haberlerini bekliyor olacağız...
rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle...

bebişimmm benim günaydınn
tmm bidenem geç kalma bende seni kocamannn öpüyorummm
görüşürz allaha emanet ol canımıniçi

allahtan tam zamanında yetiştim sabah bebekimm
yaa sen nerelerdesinnnnnnn özledim ben seni

nasıl yani canım bizimki gemnartta olacak hoca öyle yazmıştı bizde tmm dedik.
şimdi bizimkine hocaa girmeyecekmi??
bizdemi arasak dr u ya..
şimdi stres oldum ha...

yok canım girecektir de şöyle aslında biz 4aya yakın bizamanda gittik ya hocaya muaneye eşimi muane ettiğinde benimkinin tessisi az bişey yukarıdaymış öyle dedi mikrotesenin çok dikkatli yapılmasının gerektiğini ve daha kabzamlı amilayathane gerektiğini bide burda herkezden duyuyoruz genart da anlaşması var orda yapılıyor diye ben ondan sordum hocam genarttamı yapıcaksınız diye yok o gün gelsin ben size ayarlarım eşimin iyi bayıltılırak daha dikkatli olmaları gerekmiş ondan orayı ayarladı sizinki azo sebebi ve tabi herşeyi başka olunca ondan genartta olacaktır sen genede hocaya mail at amiliyata sizin girmenizi istiyoruz filan diye çünkü burda bir arkadaşın mikrotese amaliyatına girmemişti işim var demiş çıkmamıştı onlarda girmedi diye kızıyorlardı bende olsam kızarım çünkü onunla tedaviye başlanıyor bide daha teccubeli nede olsa proffosör filan demi ama.

ben geldımmmmmmmmmmmm
pazara gıttım geldım yerlestırdım pılav koydum atese burdayımm

oyle dusunme sakın bızde cok kotu oluyoruz burda paylasınca rahatlıyoruz acılar paylasınca azalıyor tatlım

aramıza katıldın ama sızde genede sperm varmıs cnm ınşllh aşılaman tutarda olursun

BAHARIM BANADA 400 TEFRICIYE EKLERMISIN GUZELIM

BAHAR--------------------------------------------------500
BEYAZMELEK-------------------------------------------200
CEMREM------------------------------------------------400
HMTNZL------------------------------------------------200
FLZASK-------------------------------------------------250
VCK-----------------------------------------------------1000

arkadaşlar istiyorumbebeğimi için 4444 tefriciye duası okuyoruz... okumak isteyenler bu listeye eklesin... 1894 tane kaldı...

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

ALEYNA-----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------1 meryem
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------1 yasin 1 meryem
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------2 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Hadi hayırlısı bakalım :) inşallah güzel haberler alıcaz senden..

günaydın canımcımm
aminnn bugünümüz çook güzel geçsin inşallah.
sende sperm testinden olumu sonuçlar alırsın inşallah olumsuz düşünme canım benim
okudum ve gülümsedimmm

Yaptırdık canım.. Dediğim gibi '0' sıfır.. ben zaten hep olumlu düşünürüm iyiyi düşünürüm ama gerçekçi olmak lazım..
biz henüz tedaviye başlıyalı 1,5 ay oldu, ki o da muayene filan olmadık kaan hocanın yardımıyla ezbere gidiyoruz.. bu zamanda normal yolla çıkması mucize olurdu..
Hayal kırıklıklarına uğramamak için biraz daha mantıklı olumlamak lazım..iyice pollyannaya dönmeyelim
Allah büyüktür yeni tedavimizin çok başındayız herşeyin daha güzel olması için biraz daha zamanımız var

Hayır canım.. biz izmir özel hastanede mtese yaptırdık doktorumuz herhangi birşey söylememişti..

Ben geçen tedavimizde 4444 taneyi tek başıma bitirmiştim.. hatta eşim mtese ameliyetındayken ben dışarıda hala sayıyordum.. Ama olmadı rabbim böyle uygun gördü..
İnşallah seninkiler kabul olur..bende okumak çok isterdim ama hem çalışıyorum hem cumartesi misafirim var pazar günüde ankaraya kaan hocaya gidiyoruz malesef vaktim yok ama gönlüm seninle Allah ne muradın varsa versin..

kızlar endol ve sudafedi kaç ay kullanmak gerekiyo bi de aç mı tok mu? bilen varsa yazar mı lütfen..

endol tok karnına sabah akşam, sudafedi bilmiyorum :44:

FSH düşürüp,diğer hormonları normal seviyelerine düşürüp çıkarıp, sperm üretimine yardımcı olmayı sağlıyor.. Aşılama yapılacaksa birkaç sperm var demek ki? Hıı?

ileri hareketlilk %7 ( ve %18 hareketlilk var

buna da çok şüküüürr.. keşke bizde bunları görsek..

sagol güzelim olsun kimseye zorla degil herkesin kendine göre işi var okumuş kadar oldun inşallah allah hepimizin yüzünü ğüldürsün.

Kızzzzlllaaaaarrrrrrr keçiboynuzu tozunu nasıl kullanıyorsunuz? nasıl yedircem ben bunu kocişe? yardım lütttffeeeeennnnnnnnnnnn.........

Kızzzzlllaaaaarrrrrrr keçiboynuzu tozunu nasıl kullanıyorsunuz? nasıl yedircem ben bunu kocişe? yardım lütttffeeeeennnnnnnnnnnn.........

canım sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı keçiboynuzunu ağzına alıcak kocişin....
tabi böyle kuru kuru yutmak mümkün olmadığı için 1 bardak suyla yutacak...
kaan hoca bu şeklde kullanılmasını istiyor...
bize gidince anlatmıştı ama biz gitmeden buradaki arkadaşlar sayesinde başlamıştık...
söyleyince kaan hocada memnun olmuştu...
canım yinne 0 görmüşsünüz ama dediklerin çok doğru...
sizin asıl tedaviniz kaan hocayla muayeneden sonra başlayacak...
inş ondan sonra çıkış başlar ve bol bol sperm görürsünüz

zcu kardeş siz mikrotese olmuştunuz değil mi bana mı öyle geliyor.tek taraflı inmemiş testis vardı galiba sizde bizim gibi.hormonlar v.s nasıldı.kusura bakma gülüm mikrotese sonucu aklımız çok karıştı unutkanlık baş gösterdi.şu ana kadar yaptıklarınız v.s sizde sperm çıkışı olmuşmuydu yanlış mı hatırlıyorum ? ,

malum ben istanbulda kaldım eşim 2 gün önce antalyaya döndü sen burada kal toparlanmaya çalış bende biraz yalnız kalıp toparlanmaya çalışayım dedi kızlar eşim çok kötü durumda ağlamaktan gözleri çok morarmıştı halen de öyle.kimseye telefonlarını açmıyor benden başka.ailesine karşı nefret duymaya başladı niye küçükken inmemiş testis ameliyatı yaptırmamışlar diye.hayatımı kararttılar diyor bende seninle evlenerek hayatını kararttım diye yediremiyor kendine boşanmayı bile teklif etti ısrarla.ama ben mutluyum allah isterse olur diye çok teselli etmeye çalışıyorum fakat eşim çok duygusal dugularını belli eden bir yapısı vardır.gece gündüz ağlıyor.dün sabah saatlarinde kayınvalidem ve kayınbabam habersizce aninden çat kapı manisadan antalyaya gelmişler eşimin ailesi de çok kötü durumda ağlamaktan onlarda bir hal oldular.eşimm onlara karşı kızgınlığından kapıyı zor açmış komşulara rezil olmayayım diye açmış ağlamaktan ve çığlıklardan doğru düzgün konuşamamışlar dünden beri ailesi ile konuşmamış doğru düzgün beni rahat bırakın gidin memleketinize demiş bugün sabah erken saatlaerde kayınvalide ve kayınbabamlar dönmüşler memleketlerine.intihar eder diye çok korkmuşlar.resmen eşim şu anda kendini eve kapatmış bitkisel hayata girmiş gibi.benimde ısrarla gelmememi istiyor çok korkuyorum kızlar kendine zarar verir diye.aileside doktora gösterdik doktor önemsemedi diyorlar ilaç verdi geçiştirdi v.s 1981-82 yıllarında sağlık sistemi bugünkü kadar gelişmiş deildi diyorlar elimizden geleni yaptık diyorlar.kayınvalide o zamanlar fabrikada çalışıyorlarmış.eşimde çok kızgın ben bir kuru ekmek bir soğanlada büyürdüm ölmezdim diyor ama bunu 1-2 yaşında iken ne yapıp ne edip tedavi ettirip ameliyat olsaydım şu an bu durumda olmazdım diyor.şu an ağlayıp sızlayacaklarına üzülecelkerine 1-2 yaşında iken üzülüp ağlasalardı ilgilenseydiler şu an bu durumda olmazdım diyor.ne benim hayatım kararırdı ne de senin diyor.kimse kimsenin hayatını karartmaya hakkı yok diyor.kızlar ne olur dua edin.ben toparlandım sayılır ama eşim hala kendine gelemedi ona da hak veriyorum sonuçta 15 yaşından beri neler yaşamış neler.allah hakkımızda hayırlısıne versin.kusura bakmayın başınızı ağrıttım kızlar.bu arada istiyorumbebeğimi için 300 tefriciye yazabilirsiniz.

BAHAR--------------------------------------------------500
BEYAZMELEK-------------------------------------------200
CEMREM------------------------------------------------400
ESMA---------------------------------------------------300
HMTNZL------------------------------------------------200
FLZASK-------------------------------------------------250
VCK-----------------------------------------------------1000

arkadaşlar istiyorumbebeğimi için 4444 tefriciye duası okuyoruz... okumak isteyenler bu listeye eklesin... 1594 tane kaldı...

ALEYNA-----------------------------------------
ALGELİNCİK-----------------------------------1 meryem
ANEMON---------------------------------------
ASİ---------------------------------------------
BAHAR-----------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------1 meryem
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
ESMA------------------------------------------
FLZASK----------------------------------------
GELİNCİK--------------------------------------
HEP---------------------------------------------
HERDEMK--------------------------------------1 yasin 1 meryem
HMTNZL----------------------------------------1 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ------------------------
İLKNUR----------------------------------------
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------
KUNDAK---------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MASAL1981-----------------------------------
MELAYT----------------------------------------
MESLEKİ_TEACHER---------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEDA_ECRİN----------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK--------------------------------------------2 yasin
YNZ--------------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZAKKUM---------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 4 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

selamün aleyküm kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim özledim sizleri...dün istanbula geldik kayınvalideciğimdeyim şimdi.yarın sabah hastaneye gidecez inşallah bi sorun çıkmazsa başlıyoruz tedaviye...

çok teşekkür ederim bitanesin sen
öyle tabiki canım morali düşürmek yok.. canım eşim üzüldü ah tüh müh dedi ama dur dedim kendine gel daha yolun başındayız grip değilki bu 1 aylık ilaç kullan geçsin
sabredicez Allah büyüktür zamanı vardır

canım sende eşinde suan çok kötüsünüz ama birbirinize destek olmanız gerekiyor...
bu hayatınızın sonu değil ki...
istiyorumbebeğimiler 20. yılına girdiler evliliklerinde...
3. ameliyatları olacak...
ama bunca zaman hiç pes etmemişler devam etmişler mücadelelerine...
inş emeklerinin karşılığınıda alacaklar budefa...
siz de böyle düşünün...
eşin şimdi çok zor bi dönemden geçiyor...
hem evlat sahibi olamayacağını hem senin anne olmana engel olduğunu düşünüyor...
ama bunun böyle olacağını kimse bilemezki...
allahın izniyle herşeyin üstesinden gelebilirsiniz...
senin eşine destek olman gerekiyor...
sende acılısın ama eşinin daha çok yardıma ihtiyacı var bu durumda...
istanbulda kalmanın sebebi ne bilmiyorum ama bence bian evvel eşinin yanına dönmeye bak...
onun şimdi sana ihtiyacı var...
hakkınızda hayırlısı olsun çok zor bi durum ama inş el ele bunun da üstesinden geleceksiniz...

a. s canım benim hoşgeldin
hadi hayırşlısı bitanem inş bu defa bebişinize kavuşacaksınız
rabbim yolunuzu açık etsin inş...
allahın izniyle bebişlerinizi alıp öyle dönün evinize
dualarım seninle canım benim allah yardımcınız olsun inş...

sen de bitanesin canım benim
tabi yaa moral bozacak bu durum yok...
allahın izniyle tedaviden sonra herşey değişecek inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…