anladım canım tabiki sen herşeyin daha iyisini bilirsin.ben sadece sonra eşinle aranda sorun olunca üzülmeni istemediğim için söyledim sakın beni yanlış anlama
tatlım geldiğimde burdaydın yazına cevap verdim baktım çıkmışsın...
iyi olmuş canım bak şifa gibi gelmiş sana bıdık...
inş kendi bebişlerin oluncada böyle tüm sıkıntılarını unutup mutlu olacaksın
ALEYKÜM SELAM CANIM HOŞGELDİN İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLANIR TEDAVİN BİLİYORSUN CANSUYUMDA HAMİLE ODA GENETİK PROBLEMDEN DARISI BAŞINA OLSUN VE HEPİMİZE RABBİM NASİP ETSİN İNŞALLAH ANNE OLMAYI EN YAKIN ZAMANDAselamün aleyküm kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim özledim sizleri...dün istanbula geldik kayınvalideciğimdeyim şimdi.yarın sabah hastaneye gidecez inşallah bi sorun çıkmazsa başlıyoruz tedaviye...
yok canım neden yanlış anlayayım...
ben dün durumu gayet açık anlatmıştım...
sen üstüne gidiyorsun zorluyorsun falan deyince tekrar anlatmak istedim...
beni düşündüğün için yazdığını da biliyorum saol...
yaaa bişey kafama takılıyor hani biz şimdi bu salı günü mikroteseye gidicez yaa sperm testine gidilirken 3 -4 cinsel perhis oluyor ya mikrotesedede varmı öyle bişey acaba sonucu fark ettiriyormuki kaan hocaya sorsakmı utanıyorumda adama bide bunun için mail atmaya ufff gün yaklaştıkça aklıma gelmiyenler geliyor .
kızlar tefriciye benim için mikrotesede sperm bulunması için 4444 tefriciye okumak isteyen yardım ederse sevinirim vck arkadaş 1000 okumuş almak isteyen olursa okuyacagı adeti yazsın şimdiden allah razı olsun canlarım .
Evt öle bi uyku bastırdıki o an ,komşuda çağırınca hemen çıkmışım tatlımmm
uyusam başım dahada ağrıycakti çünküüü
kusura bakma tatlımmm
inş.. cnmmm bizde o mutluluğu yaşarızzz
selam canlar nasılsınız bakalım bugün
ben bugün çok yorgunum ama sizin enerjinizle kendime geleceğimi düşünüyorum
geçmişi okuyup geliyorum bekleyin beni
allahtan tam zamanında yetiştim sabah bebekimm
yaa sen nerelerdesinnnnnnn özledim ben seni
eseslimmm bebekimmm nerdesin sen yaaaa
arayacaktım belki müsait değilsindir diye aramadım...
2 saat daha topiğe girmeseydin arıyacaktım nerelere gittin sen bakalım
Yaptırdık canım.. Dediğim gibi '0' sıfır.. ben zaten hep olumlu düşünürüm iyiyi düşünürüm ama gerçekçi olmak lazım..
biz henüz tedaviye başlıyalı 1,5 ay oldu, ki o da muayene filan olmadık kaan hocanın yardımıyla ezbere gidiyoruz.. bu zamanda normal yolla çıkması mucize olurdu..
Hayal kırıklıklarına uğramamak için biraz daha mantıklı olumlamak lazım..iyice pollyannaya dönmeyelim
Allah büyüktür yeni tedavimizin çok başındayız herşeyin daha güzel olması için biraz daha zamanımız var[/B]
ayy bebekim geldim sonunda sabah seni gördüm çook sevindim
ama geç kalmışın konuşamadık...
bende çoook özledim bebişim yaa
kayınvalidemin günü vardı yine ordaydım geldim eve kalmadım orda yemeğe kal filan dedi kociş evde yiyelim dedi deidm.
halbuki ben evde yiyelim deidm kocişte tamam dedi
yani böyle canım geldim burdayımm
sen naıslsın bebekim napıyorsun??
esın daha atlatamamıs amelıyat sonucunu cnm sen atlatmısın esıne destekten ılgıden baska ne yapabılırsın kı cnmzcu kardeş siz mikrotese olmuştunuz değil mi bana mı öyle geliyor.tek taraflı inmemiş testis vardı galiba sizde bizim gibi.hormonlar v.s nasıldı.kusura bakma gülüm mikrotese sonucu aklımız çok karıştı unutkanlık baş gösterdi.şu ana kadar yaptıklarınız v.s sizde sperm çıkışı olmuşmuydu yanlış mı hatırlıyorum ? ,
malum ben istanbulda kaldım eşim 2 gün önce antalyaya döndü sen burada kal toparlanmaya çalış bende biraz yalnız kalıp toparlanmaya çalışayım dedi kızlar eşim çok kötü durumda ağlamaktan gözleri çok morarmıştı halen de öyle.kimseye telefonlarını açmıyor benden başka.ailesine karşı nefret duymaya başladı niye küçükken inmemiş testis ameliyatı yaptırmamışlar diye.hayatımı kararttılar diyor bende seninle evlenerek hayatını kararttım diye yediremiyor kendine boşanmayı bile teklif etti ısrarla.ama ben mutluyum allah isterse olur diye çok teselli etmeye çalışıyorum fakat eşim çok duygusal dugularını belli eden bir yapısı vardır.gece gündüz ağlıyor.dün sabah saatlarinde kayınvalidem ve kayınbabam habersizce aninden çat kapı manisadan antalyaya gelmişler eşimin ailesi de çok kötü durumda ağlamaktan onlarda bir hal oldular.eşimm onlara karşı kızgınlığından kapıyı zor açmış komşulara rezil olmayayım diye açmış ağlamaktan ve çığlıklardan doğru düzgün konuşamamışlar dünden beri ailesi ile konuşmamış doğru düzgün beni rahat bırakın gidin memleketinize demiş bugün sabah erken saatlaerde kayınvalide ve kayınbabamlar dönmüşler memleketlerine.intihar eder diye çok korkmuşlar.resmen eşim şu anda kendini eve kapatmış bitkisel hayata girmiş gibi.benimde ısrarla gelmememi istiyor çok korkuyorum kızlar kendine zarar verir diye.aileside doktora gösterdik doktor önemsemedi diyorlar ilaç verdi geçiştirdi v.s 1981-82 yıllarında sağlık sistemi bugünkü kadar gelişmiş deildi diyorlar elimizden geleni yaptık diyorlar.kayınvalide o zamanlar fabrikada çalışıyorlarmış.eşimde çok kızgın ben bir kuru ekmek bir soğanlada büyürdüm ölmezdim diyor ama bunu 1-2 yaşında iken ne yapıp ne edip tedavi ettirip ameliyat olsaydım şu an bu durumda olmazdım diyor.şu an ağlayıp sızlayacaklarına üzülecelkerine 1-2 yaşında iken üzülüp ağlasalardı ilgilenseydiler şu an bu durumda olmazdım diyor.ne benim hayatım kararırdı ne de senin diyor.kimse kimsenin hayatını karartmaya hakkı yok diyor.kızlar ne olur dua edin.ben toparlandım sayılır ama eşim hala kendine gelemedi ona da hak veriyorum sonuçta 15 yaşından beri neler yaşamış neler.allah hakkımızda hayırlısıne versin.kusura bakmayın başınızı ağrıttım kızlar.bu arada istiyorumbebeğimi için 300 tefriciye yazabilirsiniz.
hayırlı olsun tedavın umarım sen su azodan kurtulanlar arasına katılırsın sonrada bızler tabıııselamün aleyküm kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim özledim sizleri...dün istanbula geldik kayınvalideciğimdeyim şimdi.yarın sabah hastaneye gidecez inşallah bi sorun çıkmazsa başlıyoruz tedaviye...
kılar haerkese hayırlı şanslı bol sürprizli günler diliyorum, dün çatlatm aiğnemi yaptım yarın yumurtalarım toplanıcak sanırım pazartesi transferim olucak, bu arada tamamen iyileştim, ilk defa dün yemek yedim canım arkadaşım ıspanak yapmış. haftasonu finallerim var herşey üst üste geldi ama olsun ben çok mutluyum..bana da dua edin lütfen benim muradıma dua ediiinnn bu arada ben,m 2 yasin 1 meryem borcum var onları hasta olduğum için okuyamadım ama hemen şimdi okuycam..
eseslim kusurqa bakma mesaj sayım 100 olmadığı için özelden yazamıyorum. size bir sorum olacaktı. sanırsam eskişehirlisiniz. doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim. ben osman son,'a gitmiştim o da bu konu hakkında bilgi sahibi değil. yardım ederseniz eskişehirden bir doktor tavsiye ederseniz sevinirim
bende çok mutlu oldum sabah seni gördüğüme bebekimm
ama geç kalmıştım zaten hemen çıkmak zorunda kaldım allahtan yetiştim derse
ayyy bu kayınvalidenin günleri beni bile sıktı valla
onun yüzünden ben bebekimden yarı kalıyorum yaaa...
yoksa sen bütün gün burda olurdun
yemeğe kalmamakta da iyi etmişsin bebekimm...
kocişinle güzelce yiyin evde başbaşa
bende iyiyim bebekim sen geldin daha iyi oldum
canım bu ne günmüş hep sıra ondamı oluyorayy bebekim geldim sonunda sabah seni gördüm çook sevindim
Ama geç kalmışın konuşamadık...
Bende çoook özledim bebişim yaa
Kayınvalidemin günü vardı yine ordaydım geldim eve kalmadım orda yemeğe kal filan dedi kociş evde yiyelim dedi deidm.
Halbuki ben evde yiyelim deidm kocişte tamam dedi
Yani böyle canım geldim burdayımm
Sen naıslsın bebekim napıyorsun??
evet canım eskişehirliyim.
endokrnoloji dr na mı gideceksiniz. osman son evet esk de en iyi dr diyorlar bizde ona gittik ama esk de başka endokrnoloji dr yok. osmangazi ünv de bi bayan dr varmış bide ama biz osman sona gittik. ondan tedaviye başladık ama tedavi süresi çok uuzun verdi bizi tatmin etmedi bizde ist da bi dr gidiyoruz şuan metin özata guatr uzmanı çok iyi bi dr.
siz de demi guatr var canım ?
bidenemsin benimmm
valla canım sorma bu ara üst üste günleri var. dibindeki gelinb gitmiyor bile biz gidiyrouz işte..
kıymet bilsin. biliyor bu aralar maşallah
valla bebekim sorma aklım hep burdaydı gelmek için can attım resmen.
ama kadınlar gitmek bilmedi. onlar gitti etrafı topladım hemen geldim
çok mu yoruldun sen bugün bebekim ne oldu sana?
gittin mi bugün cenazeevine canım?
zcu kardeş siz mikrotese olmuştunuz değil mi bana mı öyle geliyor.tek taraflı inmemiş testis vardı galiba sizde bizim gibi.hormonlar v.s nasıldı.kusura bakma gülüm mikrotese sonucu aklımız çok karıştı unutkanlık baş gösterdi.şu ana kadar yaptıklarınız v.s sizde sperm çıkışı olmuşmuydu yanlış mı hatırlıyorum ? ,
malum ben istanbulda kaldım eşim 2 gün önce antalyaya döndü sen burada kal toparlanmaya çalış bende biraz yalnız kalıp toparlanmaya çalışayım dedi kızlar eşim çok kötü durumda ağlamaktan gözleri çok morarmıştı halen de öyle.kimseye telefonlarını açmıyor benden başka.ailesine karşı nefret duymaya başladı niye küçükken inmemiş testis ameliyatı yaptırmamışlar diye.hayatımı kararttılar diyor bende seninle evlenerek hayatını kararttım diye yediremiyor kendine boşanmayı bile teklif etti ısrarla.ama ben mutluyum allah isterse olur diye çok teselli etmeye çalışıyorum fakat eşim çok duygusal dugularını belli eden bir yapısı vardır.gece gündüz ağlıyor.dün sabah saatlarinde kayınvalidem ve kayınbabam habersizce aninden çat kapı manisadan antalyaya gelmişler eşimin ailesi de çok kötü durumda ağlamaktan onlarda bir hal oldular.eşimm onlara karşı kızgınlığından kapıyı zor açmış komşulara rezil olmayayım diye açmış ağlamaktan ve çığlıklardan doğru düzgün konuşamamışlar dünden beri ailesi ile konuşmamış doğru düzgün beni rahat bırakın gidin memleketinize demiş bugün sabah erken saatlaerde kayınvalide ve kayınbabamlar dönmüşler memleketlerine.intihar eder diye çok korkmuşlar.resmen eşim şu anda kendini eve kapatmış bitkisel hayata girmiş gibi.benimde ısrarla gelmememi istiyor çok korkuyorum kızlar kendine zarar verir diye.aileside doktora gösterdik doktor önemsemedi diyorlar ilaç verdi geçiştirdi v.s 1981-82 yıllarında sağlık sistemi bugünkü kadar gelişmiş deildi diyorlar elimizden geleni yaptık diyorlar.kayınvalide o zamanlar fabrikada çalışıyorlarmış.eşimde çok kızgın ben bir kuru ekmek bir soğanlada büyürdüm ölmezdim diyor ama bunu 1-2 yaşında iken ne yapıp ne edip tedavi ettirip ameliyat olsaydım şu an bu durumda olmazdım diyor.şu an ağlayıp sızlayacaklarına üzülecelkerine 1-2 yaşında iken üzülüp ağlasalardı ilgilenseydiler şu an bu durumda olmazdım diyor.ne benim hayatım kararırdı ne de senin diyor.kimse kimsenin hayatını karartmaya hakkı yok diyor.kızlar ne olur dua edin.ben toparlandım sayılır ama eşim hala kendine gelemedi ona da hak veriyorum sonuçta 15 yaşından beri neler yaşamış neler.allah hakkımızda hayırlısıne versin.kusura bakmayın başınızı ağrıttım kızlar.bu arada istiyorumbebeğimi için 300 tefriciye yazabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?