Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim üzüldüm durumunuza...
senin korkunun sebebi ne ??
niye bukadar kötü oldun sen :26:

dr dan yardım al bacım bu konu önemli zarar gelmezki nasıl anlamadım da bir hastalık aklıma geliyor ama herhalde değildir bak mutlaka dra git
kız neden üzdün enişteyi

sizin için

Maaşallah cnm sizee regli hariçç olmadık gün yokk heeee vayy
bizim nerdeee benim eşimde eskisi gibi değil artıkkk
maaleseff bende o dert varrr şu bir senedirr azaldııı isteğiii
ne oluyoo anlamadımm geçen yumurtlama günüm de hazırlanmışım epilasyonumu filan yaptımmm bunun karnı ağrımaya başlamadımı sinirlendim döndüm sırtımı yattımm
öbür gündee dün ne güzel hazırlamışım senin karın ağrın tuttu dedimmm sitem ettim birazz
tam zıtız yaa o ister ben müsait olmam ben isterim o istemezz

canım benim üzüldüm durumunuza...
Senin korkunun sebebi ne ??
Niye bukadar kötü oldun sen :26:
canım keşke bilseydik zaten hocaya falan gittik bir tüpbebek parasıda hocalara gitti söyledikleri tek şey hayatta çocuğun olmaz olsada bu korkuyla düşük yaparsın bizde ne verdilerse yaptık ama yine kocamla aynı yatağa yattıkmı sanki canavar görmüş gibi oluyordum o kadar çok korkuyordumki evden bile gecelikle kaçmaya çalışıyordum tabi bunları hatırlamıyorum eşim anlatıyor.birde nefesim kesiliyomuş beni eşim öldüm sanıyormuş.nefes almıyordun nasıl oluyordu bilmiyorum ama kalbin bile atmıyordu bende seni öldün sanıyordum diyor bana.ama bütün bunlar ben evlendikten sonra başladı eşim söyleyince ailem ile inanamıştı.nasıl olur 23 senedir böyle birşey olmadı nasıl olduda evlendikten sonra böyle birşey oldu anlayamadık.ama şükürler olsun artık çok az bazen korkuyorum rabbim kimseye yaşatmasın ne çektiğimi bir ben bilirim.eşim normalde çok kıskançtır şimdi evde olduğu halde sizinle konuşmama birşey demiyor.çünkü sizinle konuştuğum için korkmuyorum en azından korkularım azaldı.belkide tek başıma kalmadığım için korkularım azaldı

çıkarken aramıştı bebekimm ama şimdi aradım teli çekmiyor...
kaç da burda olucak bilmiyorum :44:

anladım bebekim hayırlısı ile gelsin inşallah.
bende sıkıldım valla yaa ..
koca evde tek başına gündüz tek başına gece tek başına uyurken tek başına.
faldada öle çıktı bugün.
sen ne para ne mülk istiyon sen sadece ilgi istiyorsun yanlız kalmak istemiyorsun dedi.. bildi yani...

ahh canım sizde de mi var o sorun :26:
esma, eseslim, vck ve siz...
kızlar kocişleriniz azo yüzünden böyle olmasın ??
çok mu içine atıyorlar acaba :44:

evet o macunlar haplar baya fark ettiriyor

yuhhh diyorum okadarda acık denirmi insanın yüzüne karşı

ayyyy yıllar sonra bizdemi öyle olucaz

yaa ne sandın hep öyle olurmu her gece bizamanlar bizde öyleydik şimdi haftada bir bazen 10-15 günde hiç aklıma bile gelmiyor o yanaşsa benden tık yok zamanla bıkılıyor istenmiyor heralde bi onsene filan sonra hiç olmaz olsada -3-5 aydamı olur nolur bilmem siz devam edin canım her gece bizamanda bizde aynıydık ..

canım benim kıyamam ben sana çok üzüldüm...
neyseki geride kalmış inş tamamen ortadan kalkacak bu durum
biz hep senin yanında olucaz bitanem benim...
şimdi de tedavi aşamanda da hamişken de hep yanında olucaz
sen desağlıcakla alacaksın bebişini kucağına

ne diyim bilemedim belki koçişindede demir eksiktir öyle deme yazık kız napsın okadar çalışıyor
çok kötü ya ayyy korku filmi gibi ben dayanamazdım

gider gider zavallı pisi seni

ahh canım neden öyle oluyor ki.
ilk gece korkusundan mı kaynaklandı acaba?
beynine yerleştirmiş olabilirsin ilk geceyi ondan böyle bişey olabilrmi acaba canım?
dikkat et kendine bitanem ya. hocaya gdin hakketen okuusn bi.

bu ne yaaa şok oldum ne kadar kötü huy var hepsi oğlakta toplanmışşş... yaşasın kötülük diyesim geldiiii

bacılar ben çıkıyorum ıslıak pisi olma vakti yarın görüşürüz

bebekimm çok haklısın bi insan başka ne ister ki...
bütün gün kocişinin yolunu bekliyorsun o gelip küt yatıyor sen yine bi başına
bence bu duruma bi çare bulmalı kocişin...
allaha şükür durumunuz iyi güvenecek çalışanlarına daha erken gelicek eve...
sana zaman ayıracak...
evliliğinizin ilk yılları gençliğinizde doyasıya zaman geçirmeyip ne zaman geçireceksiniz ki ??
bak bizde de imkan yok...
hep der oda keşke bende memur olsaydı seninle neler yapardık diye...
sonuçta kendi işi ona göre ayarlayıp daha erken gelip sana zaman ayırması gerekiyor...
konuş tatlım kocişinle içine atma...
güzel güzel paylaş içindekileri böylede olmaz ki günah ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…