canım bilyiorsun bizim kötü bir doktor deneyimimiz olmuştu çocuğumuzun olmayacağını bildiğimiz için birbirimizden iyice uzaklaşmıştık .ben istemiyorum diye oda yaklaşmıyordu..birde benim çok fazla korkularım oldu hatta defalarca evden kaçmaya çalışmışım gece yarısı çığlık çığlığa korkarak uyanıyordum uykumda eşimde ondan kaynaklandığını düşündüğü için bana zarar gelmesin diye uzak kalıyordu.ama şimdilerde biraz daha korkularımı yenmeye başladım onun için bizim olay çok karışık cinsellikten çok eşim bana zarar gelmesin diye uzak duruyoruz
herşey üst üste binince ondan olmuştur bebekimm...
bi süre daha bak baktın değişmiyor konuşmaya çalış tekrar...
dr dan yardım al bacım bu konu önemli zarar gelmezki nasıl anlamadım da bir hastalık aklıma geliyor ama herhalde değildir bak mutlaka dra gitcanım bilyiorsun bizim kötü bir doktor deneyimimiz olmuştu çocuğumuzun olmayacağını bildiğimiz için birbirimizden iyice uzaklaşmıştık .ben istemiyorum diye oda yaklaşmıyordu..birde benim çok fazla korkularım oldu hatta defalarca evden kaçmaya çalışmışım gece yarısı çığlık çığlığa korkarak uyanıyordum uykumda eşimde ondan kaynaklandığını düşündüğü için bana zarar gelmesin diye uzak kalıyordu.ama şimdilerde biraz daha korkularımı yenmeye başladım onun için bizim olay çok karışık cinsellikten çok eşim bana zarar gelmesin diye uzak duruyoruz
kız neden üzdün enişteyi
neyse bebekim ben sana detay anlarıım bigün farklı konularda var çünkü
pişman olunca send eçok naz yapma bacım sogumasın aranız
yok yok kurtardım az daha zavallı pisi olcaktı ıslak pisi
ayyy kıyamam ya ne çok uyuyao böyle demir eksikliğimi var acaba
dene bakalım bir süre rahat bırak çok üzülmüş belli
aaaaa noluyor böyle anlamadım ki
anam be sizin koçişlere nolmuş böyle okudukça şaşırıyorum benimkisi tavşan ozaman
örümcek ağı tutuyor desene bizde 4 yılı bitirdik ama maşallah regli hariç nerdeyse olmadık gün yok
yazılanları okuyunca çok şaşırdım
tamam bebekim sonra konuşuruz
evet o macunlar haplar baya fark ettiriyor
sizin için
tamam bidenem.
senn kociş gelecek heralde bebekim nerelrdeymiş konuştunmu?
canım keşke bilseydik zaten hocaya falan gittik bir tüpbebek parasıda hocalara gitti söyledikleri tek şey hayatta çocuğun olmaz olsada bu korkuyla düşük yaparsın bizde ne verdilerse yaptık ama yine kocamla aynı yatağa yattıkmı sanki canavar görmüş gibi oluyordum o kadar çok korkuyordumki evden bile gecelikle kaçmaya çalışıyordum tabi bunları hatırlamıyorum eşim anlatıyor.birde nefesim kesiliyomuş beni eşim öldüm sanıyormuş.nefes almıyordun nasıl oluyordu bilmiyorum ama kalbin bile atmıyordu bende seni öldün sanıyordum diyor bana.ama bütün bunlar ben evlendikten sonra başladı eşim söyleyince ailem ile inanamıştı.nasıl olur 23 senedir böyle birşey olmadı nasıl olduda evlendikten sonra böyle birşey oldu anlayamadık.ama şükürler olsun artık çok az bazen korkuyorum rabbim kimseye yaşatmasın ne çektiğimi bir ben bilirim.eşim normalde çok kıskançtır şimdi evde olduğu halde sizinle konuşmama birşey demiyor.çünkü sizinle konuştuğum için korkmuyorum en azından korkularım azaldı.belkide tek başıma kalmadığım için korkularım azaldıcanım benim üzüldüm durumunuza...
Senin korkunun sebebi ne ??
Niye bukadar kötü oldun sen :26:
çıkarken aramıştı bebekimm ama şimdi aradım teli çekmiyor...
kaç da burda olucak bilmiyorum :44:
Maaşallah cnm sizee regli hariçç olmadık gün yokk heeee vayy
bizim nerdeee benim eşimde eskisi gibi değil artıkkk
maaleseff bende o dert varrr şu bir senedirr azaldııı isteğiii
ne oluyoo anlamadımm geçen yumurtlama günüm de hazırlanmışım epilasyonumu filan yaptımmm bunun karnı ağrımaya başlamadımı sinirlendim döndüm sırtımı yattımm
öbür gündee dün ne güzel hazırlamışım senin karın ağrın tuttu dedimmm sitem ettim birazz
tam zıtız yaa o ister ben müsait olmam ben isterim o istemezz
evet o macunlar haplar baya fark ettiriyor
yuhhh diyorum okadarda acık denirmi insanın yüzüne karşı
ayyyy yıllar sonra bizdemi öyle olucaz
canım keşke bilseydik zaten hocaya falan gittik bir tüpbebek parasıda hocalara gitti söyledikleri tek şey hayatta çocuğun olmaz olsada bu korkuyla düşük yaparsın bizde ne verdilerse yaptık ama yine kocamla aynı yatağa yattıkmı sanki canavar görmüş gibi oluyordum o kadar çok korkuyordumki evden bile gecelikle kaçmaya çalışıyordum tabi bunları hatırlamıyorum eşim anlatıyor.birde nefesim kesiliyomuş beni eşim öldüm sanıyormuş.nefes almıyordun nasıl oluyordu bilmiyorum ama kalbin bile atmıyordu bende seni öldün sanıyordum diyor bana.ama bütün bunlar ben evlendikten sonra başladı eşim söyleyince ailem ile inanamıştı.nasıl olur 23 senedir böyle birşey olmadı nasıl olduda evlendikten sonra böyle birşey oldu anlayamadık.ama şükürler olsun artık çok az bazen korkuyorum rabbim kimseye yaşatmasın ne çektiğimi bir ben bilirim.eşim normalde çok kıskançtır şimdi evde olduğu halde sizinle konuşmama birşey demiyor.çünkü sizinle konuştuğum için korkmuyorum en azından korkularım azaldı.belkide tek başıma kalmadığım için korkularım azaldı
ne diyim bilemedim belki koçişindede demir eksiktir öyle deme yazık kız napsın okadar çalışıyorvalla canım size maşallah asıl
regli olmazsan maşallah her gece he
bende demir eksik ama onda ne eksik hiçbilmiyom canım.
valla yaparım soğursa soğusun ben isteyince yapmayana ben sonradan en yapacam şevkmi kırıyor benimde...
çok kötü ya ayyy korku filmi gibi ben dayanamazdımMaaşallah cnm sizee regli hariçç olmadık gün yokk heeee vayy
bizim nerdeee benim eşimde eskisi gibi değil artıkkk
maaleseff bende o dert varrr şu bir senedirr azaldııı isteğiii
ne oluyoo anlamadımm geçen yumurtlama günüm de hazırlanmışım epilasyonumu filan yaptımmm bunun karnı ağrımaya başlamadımı sinirlendim döndüm sırtımı yattımm
öbür gündee dün ne güzel hazırlamışım senin karın ağrın tuttu dedimmm sitem ettim birazz
tam zıtız yaa o ister ben müsait olmam ben isterim o istemezz
evet canım dediğim gibi önceden de çok istekliydi ama artık daha da fazla
canım benimmmmmm
ama ben kociş gelince çıkmak zorunda kalıcam
çok özlemiş beni ben de onu tabi
biraz hasret giderelim zaten yarın geri gidecek...
canım keşke bilseydik zaten hocaya falan gittik bir tüpbebek parasıda hocalara gitti söyledikleri tek şey hayatta çocuğun olmaz olsada bu korkuyla düşük yaparsın bizde ne verdilerse yaptık ama yine kocamla aynı yatağa yattıkmı sanki canavar görmüş gibi oluyordum o kadar çok korkuyordumki evden bile gecelikle kaçmaya çalışıyordum tabi bunları hatırlamıyorum eşim anlatıyor.birde nefesim kesiliyomuş beni eşim öldüm sanıyormuş.nefes almıyordun nasıl oluyordu bilmiyorum ama kalbin bile atmıyordu bende seni öldün sanıyordum diyor bana.ama bütün bunlar ben evlendikten sonra başladı eşim söyleyince ailem ile inanamıştı.nasıl olur 23 senedir böyle birşey olmadı nasıl olduda evlendikten sonra böyle birşey oldu anlayamadık.ama şükürler olsun artık çok az bazen korkuyorum rabbim kimseye yaşatmasın ne çektiğimi bir ben bilirim.eşim normalde çok kıskançtır şimdi evde olduğu halde sizinle konuşmama birşey demiyor.çünkü sizinle konuştuğum için korkmuyorum en azından korkularım azaldı.belkide tek başıma kalmadığım için korkularım azaldı
korkma korma
eğlence canım
OĞLAK
En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir. Aşırı maddiyatçıdır. Cimridir. Tutucudur ve risk almaktan kaçar. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafa bakınca, hangi kayda değer insanın oğlak burcundan çıktığı görülmüş ki?
neymiş canım aklına gelen bende bilmek istiyorumdr dan yardım al bacım bu konu önemli zarar gelmezki nasıl anlamadım da bir hastalık aklıma geliyor ama herhalde değildir bak mutlaka dra git
sizin için
anladım bebekim hayırlısı ile gelsin inşallah.
bende sıkıldım valla yaa ..
koca evde tek başına gündüz tek başına gece tek başına uyurken tek başına.
faldada öle çıktı bugün.
sen ne para ne mülk istiyon sen sadece ilgi istiyorsun yanlız kalmak istemiyorsun dedi.. bildi yani...
bacılar ben çıkıyorum ıslıak pisi olma vakti yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?