Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yumurtlama döneminde yaptım işveyi cilveyi baktıp hep benden ondan tık yok.bende bıraktım artık bakalım onun gercekten istemesini bekliycem o isteyene kadar artık benden tık yok

aman enişteye söleme bebekim

inşallah canım ben ben inanmıyorum artık
konuşalım senle bu konuyu bi ara çok dertliyim ben bukonudan..

konuşalım bebekimm kıyamam ben sana...
niye içinde tuttun onca zaman...
inş düzelir en kısa zamanda bitanem benim

Kızlar benim kociştede oluyor bazen bende surat asıyorum sen beni özlemediysen bende seni özlemem diyorum.eltimde mübarek nerdeyse hergün yıkanıyor.kocası işteyken hemen arar evde kim var yok hastamısın diye.bizim ki hasta olurum yıkanırım anlamaz bile

olsun canım benim allah başından eksik etmesin genede.
seviyrosunuz azıtlaşarak bu yıllara gelmişiniz. ölene kadarda gidersiniz inşallah
aminnnn canım ne varsa gene kocalarımızda var elden varmı fayda allah yokluklarını vermesin ararım bu seferde.

valla belli olmuyor işte. ay başından beri böyle hep yorgun.
şans....

kız canımcım adam işten işe koşturuyor bide gelsin hergün seninlemi ugraşsın işe nasıl gitsin ozaman zaten eskişehir çok sogukmuş yok sen bu işi yaza kadar çok düşünme hasta olursunuz ..kız bizdede ben istemiyorum çoğunlukla 10-15 günde bir oluyor istediği zaman bir bahane buluyorum yaşlanıyorum galiba ehhhh gidi ğençlik biz yeni evliyken olmadık ğün yoktu evliliğimiz 4 yıllık olasıya hergün muhakkat o iş vardı şimdi herkez arkasını dönüp yatıyor eskidik artık yaşlandık ufff..

hayret ediyorum bende öyle olanlara benim eltide öle.
bide anlatır hergün filan diye.benimde moralim bozuluyor böle olunca....

ahhh canım yaa neden oluyor ki böyle...
benim kocişte evlendiğimizden beri hep çok istekliydi...
4 aydır falan azo için çalışmalara başladık...
kullandıklarıyla daha da arttı isteği...

öle öle canım ne varsa onlarda var allah başımızdan eksik etsmesinn.
uğraşsın tabii. uğraşan nasıl uğraşıyor. donsun soğukta sperm olur belki
ilk zamanlar bende öleydim canım yandığı için sonradan en oldu ben istemeye başladım iyidi bi arada ama şu 2-3 aydır çok seyrek oluyor. moralim bozuluyo benimde.

Bide anlatır hergün filan diye.benimde moralim bozuluyor böle olunca....
benimki hep anlatır işte banyo yaptım şöyle oldu böyle oldu diye.ben olsa bile gizliyorum bunlarda özellikle anlatıyorlar.bazen onlarda kalıyorduk.eve gitmek isteyince gidin işinizi görün sonra yine gelin diyordu nasıl utanıyordum halbuki öyle birşey aklımızdan bile geçmiyordu

inşallahbebekimm düzelirse düzelcek düzelmezse kısmet

düzelir bebekim sıkıntı yapma sen...

bide anlatır hergün filan diye.benimde moralim bozuluyor böle olunca....

bebekimm bak seninki 2-3 aydır öyleymiş...
bu dönemde çok çalıştı...
üstelik troid meselesi çıktı baya canını sıktı...
azo tedavisi kaldı tüm bunlar etkilemiştir kocişini...
kısa süre sonra düzene girer üzme kendini...

kız eltinde baya hamaratmışlar ee seninki hiçmi çekmemiş abisine sende ona karşı yapmışsınız gibi davran masus yıkandım filan de bizdede artık öyle hastalıgım biter yıkanırım farkında bile degildir önceleri ğün sayardı ama sizler bize göre yenisiniz daha ilğili olması gerek ne bileyim ince iş bunlar haydar dümenemi sorsak.

tabi ya bende utanırım. bizimkiler bebek küçükken kayınvalidemlerde kaldılar 1 gece o zamn bile yapmışta anlatıryordu.
off ne bilim ya acaba ben yeterince ilgi göstermiyormuyum çekici değilmiyim onu memnun etmiyormuyum diye düşünüyorum.
bu düşündüklerimi eşimede sölüroum. oda saçmalama diyor öle bişi yok diyor ama ne bilim işte....

pişman olunca send eçok naz yapma bacım sogumasın aranız
biri "zavallı pisi" oynamaya mı gidiyor ne
yok yok kurtardım az daha zavallı pisi olcaktı ıslak pisi
ayyy kıyamam ya ne çok uyuyao böyle demir eksikliğimi var acaba
yumurtlama döneminde yaptım işveyi cilveyi baktıp hep benden ondan tık yok.bende bıraktım artık bakalım onun gercekten istemesini bekliycem o isteyene kadar artık benden tık yok
dene bakalım bir süre rahat bırak çok üzülmüş belli
bende şuanda o dönemdeyim canım ama tık yok daha
aaaaa noluyor böyle anlamadım ki
anam be sizin koçişlere nolmuş böyle okudukça şaşırıyorum benimkisi tavşan ozaman

örümcek ağı tutuyor desene bizde 4 yılı bitirdik ama maşallah regli hariç nerdeyse olmadık gün yok
yazılanları okuyunca çok şaşırdım

umarım öyledir bebekim.
işleri yzünden böyleyse bundan sonra daha da isteksiz olur ozaman işleri büyütmeye çalışyor.
o zaman hepten umutsuz vaka olacak..

Benim kocişte evlendiğimizden beri hep çok istekliydi...
Kullandıklarıyla daha da arttı isteği...
canım bilyiorsun bizim kötü bir doktor deneyimimiz olmuştu çocuğumuzun olmayacağını bildiğimiz için birbirimizden iyice uzaklaşmıştık .ben istemiyorum diye oda yaklaşmıyordu..birde benim çok fazla korkularım oldu hatta defalarca evden kaçmaya çalışmışım gece yarısı çığlık çığlığa korkarak uyanıyordum uykumda eşimde ondan kaynaklandığını düşündüğü için bana zarar gelmesin diye uzak kalıyordu.ama şimdilerde biraz daha korkularımı yenmeye başladım onun için bizim olay çok karışık cinsellikten çok eşim bana zarar gelmesin diye uzak duruyoruz

umarım öyledir bebekim.
işleri yzünden böyleyse bundan sonra daha da isteksiz olur ozaman işleri büyütmeye çalışyor.
o zaman hepten umutsuz vaka olacak..

herşey üst üste binince ondan olmuştur bebekimm...
bi süre daha bak baktın değişmiyor konuşmaya çalış tekrar...

benim kocişte evlendiğimizden beri hep çok istekliydi...
kullandıklarıyla daha da arttı isteği...
evet o macunlar haplar baya fark ettiriyor
yuhhh diyorum okadarda acık denirmi insanın yüzüne karşı

ayyyy yıllar sonra bizdemi öyle olucaz

valla canım size maşallah asıl
regli olmazsan maşallah her gece he
bende demir eksik ama onda ne eksik hiçbilmiyom canım.
valla yaparım soğursa soğusun ben isteyince yapmayana ben sonradan en yapacam şevkmi kırıyor benimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…