ben sırtımı dönüyrum canım bizimkine.
cilve filan yapıyorum bakıyorum gözler kapanıyor. uyandırmak ne mümkün söylene söylene yatıyorum.
bak yaramı deştin valla canım.
çok dertliyim ben bu konuda yaa..
yumurtlama döneminde yaptım işveyi cilveyi baktıp hep benden ondan tık yok.bende bıraktım artık bakalım onun gercekten istemesini bekliycem o isteyene kadar artık benden tık yok
aman enişteye söleme bebekim
inşallah canım ben ben inanmıyorum artık
konuşalım senle bu konuyu bi ara çok dertliyim ben bukonudan..
aminnnn canım ne varsa gene kocalarımızda var elden varmı fayda allah yokluklarını vermesin ararım bu seferde.olsun canım benim allah başından eksik etmesin genede.
seviyrosunuz azıtlaşarak bu yıllara gelmişiniz. ölene kadarda gidersiniz inşallah
vallahi bende öyle yapıyorum artık yapıcak bişey bulam
denedim ama konuşmaya hiç yanaşmadı sürekli inkar ediyor
canım bence kendi haline bırak bir süre bak nasıl kendi kendine sırnaşıcak çünkü özlücek zaten kış ğünü banyo zor sogukta bence keyfini çıkar yaza kadar bu durumun .
benimkide aynı canım ya sırtını dönüp yattıyo.
valla belli olmuyor işte. ay başından beri böyle hep yorgun.
şans....
konuşalım bebekimm kıyamam ben sana...
niye içinde tuttun onca zaman...
inş düzelir en kısa zamanda bitanem benim
Kızlar benim kociştede oluyor bazen bende surat asıyorum sen beni özlemediysen bende seni özlemem diyorum.eltimde mübarek nerdeyse hergün yıkanıyor.kocası işteyken hemen arar evde kim var yok hastamısın diye.bizim ki hasta olurum yıkanırım anlamaz bile
Kızlar benim kociştede oluyor bazen bende surat asıyorum sen beni özlemediysen bende seni özlemem diyorum.eltimde mübarek nerdeyse hergün yıkanıyor.kocası işteyken hemen arar evde kim var yok hastamısın diye.bizim ki hasta olurum yıkanırım anlamaz bile
aminnnn canım ne varsa gene kocalarımızda var elden varmı fayda allah yokluklarını vermesin ararım bu seferde.
kız canımcım adam işten işe koşturuyor bide gelsin hergün seninlemi ugraşsın işe nasıl gitsin ozaman zaten eskişehir çok sogukmuş yok sen bu işi yaza kadar çok düşünme hasta olursunuz ..kız bizdede ben istemiyorum çoğunlukla 10-15 günde bir oluyor istediği zaman bir bahane buluyorum yaşlanıyorum galiba ehhhh gidi ğençlik biz yeni evliyken olmadık ğün yoktu evliliğimiz 4 yıllık olasıya hergün muhakkat o iş vardı şimdi herkez arkasını dönüp yatıyor eskidik artık yaşlandık ufff..
benimki hep anlatır işte banyo yaptım şöyle oldu böyle oldu diye.ben olsa bile gizliyorum bunlarda özellikle anlatıyorlar.bazen onlarda kalıyorduk.eve gitmek isteyince gidin işinizi görün sonra yine gelin diyordu nasıl utanıyordum halbuki öyle birşey aklımızdan bile geçmiyorduhayret ediyorum bende öyle olanlara benim eltide öle.
Bide anlatır hergün filan diye.benimde moralim bozuluyor böle olunca....
inşallahbebekimm düzelirse düzelcek düzelmezse kısmet
hayret ediyorum bende öyle olanlara benim eltide öle.
bide anlatır hergün filan diye.benimde moralim bozuluyor böle olunca....
benimki hep anlatır işte banyo yaptım şöyle oldu böyle oldu diye.ben olsa bile gizliyorum bunlarda özellikle anlatıyorlar.bazen onlarda kalıyorduk.eve gitmek isteyince gidin işinizi görün sonra yine gelin diyordu nasıl utanıyordum halbuki öyle birşey aklımızdan bile geçmiyordu
pişman olunca send eçok naz yapma bacım sogumasın aranızişleri çok yoğun gerçekten eve zor atıyo kendini.
ne bilim amannn zaten bu konular benim oldukça canımı sıkıyor.
düşünmüyrum o yüzden. bende arkamı dönüp yatıyorum.
anlıyor sonra pişman oluyo ama iş işten geçiyo
yok yok kurtardım az daha zavallı pisi olcaktı ıslak pisibiri "zavallı pisi" oynamaya mı gidiyor ne
ayyy kıyamam ya ne çok uyuyao böyle demir eksikliğimi var acababen sırtımı dönüyrum canım bizimkine.
cilve filan yapıyorum bakıyorum gözler kapanıyor. uyandırmak ne mümkün söylene söylene yatıyorum.
bak yaramı deştin valla canım.
çok dertliyim ben bu konuda yaa..
dene bakalım bir süre rahat bırak çok üzülmüş belliyumurtlama döneminde yaptım işveyi cilveyi baktıp hep benden ondan tık yok.bende bıraktım artık bakalım onun gercekten istemesini bekliycem o isteyene kadar artık benden tık yok
aaaaa noluyor böyle anlamadım kibende şuanda o dönemdeyim canım ama tık yok daha
anam be sizin koçişlere nolmuş böyle okudukça şaşırıyorum benimkisi tavşan ozamanKızlar benim kociştede oluyor bazen bende surat asıyorum sen beni özlemediysen bende seni özlemem diyorum.eltimde mübarek nerdeyse hergün yıkanıyor.kocası işteyken hemen arar evde kim var yok hastamısın diye.bizim ki hasta olurum yıkanırım anlamaz bile
aminnnn canım ne varsa gene kocalarımızda var elden varmı fayda allah yokluklarını vermesin ararım bu seferde.
kız canımcım adam işten işe koşturuyor bide gelsin hergün seninlemi ugraşsın işe nasıl gitsin ozaman zaten eskişehir çok sogukmuş yok sen bu işi yaza kadar çok düşünme hasta olursunuz ..kız bizdede ben istemiyorum çoğunlukla 10-15 günde bir oluyor istediği zaman bir bahane buluyorum yaşlanıyorum galiba ehhhh gidi ğençlik biz yeni evliyken olmadık ğün yoktu evliliğimiz 4 yıllık olasıya hergün muhakkat o iş vardı şimdi herkez arkasını dönüp yatıyor eskidik artık yaşlandık ufff..
düzelir bebekim sıkıntı yapma sen...
bebekimm bak seninki 2-3 aydır öyleymiş...
bu dönemde çok çalıştı...
üstelik troid meselesi çıktı baya canını sıktı...
azo tedavisi kaldı tüm bunlar etkilemiştir kocişini...
kısa süre sonra düzene girer üzme kendini...
canım bilyiorsun bizim kötü bir doktor deneyimimiz olmuştu çocuğumuzun olmayacağını bildiğimiz için birbirimizden iyice uzaklaşmıştık .ben istemiyorum diye oda yaklaşmıyordu..birde benim çok fazla korkularım oldu hatta defalarca evden kaçmaya çalışmışım gece yarısı çığlık çığlığa korkarak uyanıyordum uykumda eşimde ondan kaynaklandığını düşündüğü için bana zarar gelmesin diye uzak kalıyordu.ama şimdilerde biraz daha korkularımı yenmeye başladım onun için bizim olay çok karışık cinsellikten çok eşim bana zarar gelmesin diye uzak duruyoruzahhh canım yaa neden oluyor ki böyle...
Benim kocişte evlendiğimizden beri hep çok istekliydi...
4 aydır falan azo için çalışmalara başladık...
Kullandıklarıyla daha da arttı isteği...
yok yok kurtardım az daha zavallı pisi olcaktı ıslak pisi
umarım öyledir bebekim.
işleri yzünden böyleyse bundan sonra daha da isteksiz olur ozaman işleri büyütmeye çalışyor.
o zaman hepten umutsuz vaka olacak..
evet o macunlar haplar baya fark ettiriyorahhh canım yaa neden oluyor ki böyle...
benim kocişte evlendiğimizden beri hep çok istekliydi...
4 aydır falan azo için çalışmalara başladık...
kullandıklarıyla daha da arttı isteği...
yuhhh diyorum okadarda acık denirmi insanın yüzüne karşıbenimki hep anlatır işte banyo yaptım şöyle oldu böyle oldu diye.ben olsa bile gizliyorum bunlarda özellikle anlatıyorlar.bazen onlarda kalıyorduk.eve gitmek isteyince gidin işinizi görün sonra yine gelin diyordu nasıl utanıyordum halbuki öyle birşey aklımızdan bile geçmiyordu
kız eltinde baya hamaratmışlar ee seninki hiçmi çekmemiş abisine sende ona karşı yapmışsınız gibi davran masus yıkandım filan de bizdede artık öyle hastalıgım biter yıkanırım farkında bile degildir önceleri ğün sayardı ama sizler bize göre yenisiniz daha ilğili olması gerek ne bileyim ince iş bunlar haydar dümenemi sorsak.
pişman olunca send eçok naz yapma bacım sogumasın aranız
yok yok kurtardım az daha zavallı pisi olcaktı ıslak pisi
ayyy kıyamam ya ne çok uyuyao böyle demir eksikliğimi var acaba
dene bakalım bir süre rahat bırak çok üzülmüş belli
aaaaa noluyor böyle anlamadım ki
anam be sizin koçişlere nolmuş böyle okudukça şaşırıyorum benimkisi tavşan ozaman
örümcek ağı tutuyor desene bizde 4 yılı bitirdik ama maşallah regli hariç nerdeyse olmadık gün yok
yazılanları okuyunca çok şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?